merhabalar,3 gündür patates diyeti yapıyorum ve 1 kg verebildim.daha verilecek çok kilolarım var,15 kilo kadar. kilolardan çok bu göbek çok canımı sıkıyor.bel ve göbek sorunu olan arkadaşlar verdiğim linki izlesinler,eğlenceli gözüküyor.vakit bulabilirsem bende yapıcam
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube
The Bikini Abs Workout- - YouTube
Canim hosgeldin sende aramiza. Yemicen canim cips. Cıs o!!! Cips cok feci bisey ya cok fene kilo aldiriyor. Ama en azindan bunun farkindasin!benide alın aranıza ...içimde bir canavar var..cips canavarı napıcam be uf puf65 kiloyum...düşmem lazııımmm...
Canim hosgeldin sende aramiza. Yemicen canim cips. Cıs o!!! Cips cok feci bisey ya cok fene kilo aldiriyor. Ama en azindan bunun farkindasin!
Canim bende bi ara cok cips yiyordum seneler once her aksam. sonra bi baktim acayip kilo almisim ve hemen biraktim. Simdi nasil da yiyormusum diyorum. Sende aman ha bi daha yeme yaninda biri yerse canin cekerse 2-3 tane ye gec.evet bugün son...artık cips yemek yok...
eşim geç geldiği için ben de hep onunla geç yemek yiyorumbugün biraz fazla kaçırdım o yüzden yazamıyorum bile, daha önce normal ekmek tüketiyodum bugün gittim kepekli ekmek, kepekli bisküviler aldım inşallah kilo vermemde katkısı olur.
Canim bende bi ara cok cips yiyordum seneler once her aksam. sonra bi baktim acayip kilo almisim ve hemen biraktim. Simdi nasil da yiyormusum diyorum. Sende aman ha bi daha yeme yaninda biri yerse canin cekerse 2-3 tane ye gec.
selam kızlar,aslında bende bu topiğin sıkı takipçilerindendim.eskiler tanır.şimdi işyerim değişti yeni işyerimde internet olmadığından ve evdede bebişlerimden fırsat bulamadığımdan bir süredir arnıza katılamadım ve tabi verdiğim kiloların bir bölümünü geri aldım ya eşim hemen dalga geçmeye başladı.hatta biraz önce çok canımı sıktı.16mart 23mart 30mart
sedalı20042006 62.2 62.0 61.7
madamtusot 67.8 66.9 66.7
btlbetul 69.2 68.7 68.3
berry31 64.7 64.7 64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7
didilyos 64.2 66.0 64.0
excity 60.6 59.9 59.2
macakızı 68.3 67.3 -
merguana 63.1 62.7 -
maximaculpa 61.0 61.0 -
Nice15 64.2 64.2 -
cakirhanim - - 65.1
çido - - 61.5
ariz - - 62.0
kızlar slm bu hafta çizelgemizi ben yaptım. bu haftalık da benden olsun yolumuzdan dönmeyelim. macakızı merguana maximaculpa ve nice15 bu hafta kilo bildirimi yapmamıscok ayıp bi daha olmasın:2:
cakırhanım çido ve arizde aramıza yeni katıldı. hoşgeldiniz
hepberaber vercez kiloları kızlar caymak vazgecmek ve kilo bildirimi yapmamak yok.
Hosgeldin canım! Seni de ekledim listeye! Cuma gunleri sabah ac karnina tartilip bildirim yapiyoruz!selam kızlar,aslında bende bu topiğin sıkı takipçilerindendim.eskiler tanır.şimdi işyerim değişti yeni işyerimde internet olmadığından ve evdede bebişlerimden fırsat bulamadığımdan bir süredir arnıza katılamadım ve tabi verdiğim kiloların bir bölümünü geri aldım ya eşim hemen dalga geçmeye başladı.hatta biraz önce çok canımı sıktı. çok gaza geldim durmak yok yola devam .bu kilo çizelgesine benide katarsanız sevinirim .şuan 67 kiloyum.ne kadar zamanda bir tartı bildiyoruz hadi kızlar cevabınızı bekliyorum.
Kizlar size birsey danisacagim acaba biraz zorlayip kendimi kisa surede 5 kilo kadar kilo versem sonra da spora baslayip kas yapmaya calissam ve verdigim kilolari bi sure koruyup bu surede kas yapip ondan sonra biraz daha kilo vermeye devam etsem sizce nasil olur???mantikli mi sacma mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?