60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar cuma günleri mi tartılıyorsunz? 2 sene önce öyleydi değişti mi bilmiyorum..
benım günlük menum şu şekilde..
sabah

2 dlm kepek ekmek
yarm kbrt kutusu beyaz peynır
yarm kibrt kutusu tulum peynırı
1 çk pekmez
yarım domates
biber

ara

1 fincan türk kahvesi
eti sticks çikolata ( 55 kalori )

öğle

evde ne varsa
1 dilm kepek ekmek

akşam

1 ase çorba 1 dlm kepek ekmek

ara

1 fincan yeşl çay
2 fındık
2 ceviz
2 badem

sizce menüm nasıl kızlar...bu menuyu düzgün uygulasam daha iyi kilo verirdm de..bebeğin bebe bisküvilernden çok yiyorum

eşim geç geldiği için ben de hep onunla geç yemek yiyorum bugün biraz fazla kaçırdım o yüzden yazamıyorum bile, daha önce normal ekmek tüketiyodum bugün gittim kepekli ekmek, kepekli bisküviler aldım inşallah kilo vermemde katkısı olur.

patates rejimi malesef başarısız sonuçlandı((

benide alın aranıza ...içimde bir canavar var..cips canavarı napıcam be uf puf 65 kiloyum...düşmem lazııımmm...
Canim hosgeldin sende aramiza. Yemicen canim cips. Cıs o!!! Cips cok feci bisey ya cok fene kilo aldiriyor. Ama en azindan bunun farkindasin!

evet bugün son...artık cips yemek yok...
Canim bende bi ara cok cips yiyordum seneler once her aksam. sonra bi baktim acayip kilo almisim ve hemen biraktim. Simdi nasil da yiyormusum diyorum. Sende aman ha bi daha yeme yaninda biri yerse canin cekerse 2-3 tane ye gec.

Bende bugun kacirdim ya(((ama kasindim biraz((gittim kisir yaptim ama napim canim cok kisir cekiyordu!
Baya da yedim ve saat de gecti neyse zaten gec yatarim bu aksam erir yediklerim diyerek kendimi kandiriyorum!
Ve hepinize iyi geceler diliyorum...

Canim bende bi ara cok cips yiyordum seneler once her aksam. sonra bi baktim acayip kilo almisim ve hemen biraktim. Simdi nasil da yiyormusum diyorum. Sende aman ha bi daha yeme yaninda biri yerse canin cekerse 2-3 tane ye gec.

aynen öyle yapıcam artık başka çaresi yok...birde 8 de sindirim sistemi uyuyormuş ...yediklerin midede baskılanıp baskılanıp kana karışıyormuş...

selam kızlar,aslında bende bu topiğin sıkı takipçilerindendim.eskiler tanır.şimdi işyerim değişti yeni işyerimde internet olmadığından ve evdede bebişlerimden fırsat bulamadığımdan bir süredir arnıza katılamadım ve tabi verdiğim kiloların bir bölümünü geri aldım ya eşim hemen dalga geçmeye başladı.hatta biraz önce çok canımı sıktı. çok gaza geldim durmak yok yola devam .bu kilo çizelgesine benide katarsanız sevinirim .şuan 67 kiloyum.ne kadar zamanda bir tartı bildiyoruz hadi kızlar cevabınızı bekliyorum.

ben 23 martta diyetisyene gittiğimde 68,5 kgdım boyum 150cm şu anda açken3 tokken2 kilo verdim bu defa beyinde bitirdim kararlıyım günde enaz 10 bardak su 3 bardak yeşilçay 1 bardak da 7 otlu çay içiyorum şeker sıfır hiç zorlanmıyorum inşallah başarılı olurum desteklerinizi bekliyorum beni motive edin.....

Merhaba kızlar,
hayırlı sabahlar herkese. 2011 temmuzda düğünüm oldu 56 kiloydum (boyum 164cm buarada) gayet ideal bir kiloydu benim için ama bu sabah tartıya korkarak çıkmamla aç karnına ve boşaltım da yapmışken 67.2 yi gördüm artık hamile misin sorularına bebek değil göbek demekten de bıktım ve geri geldim aranıza. bugün kahvaltıda sütle 3 yemek kaşığı müsli yiyeceğim sadece, öğleden sonra da pikniğe gideceğiz zaten ızgara balık salata 1-2 dilim ekmek yerim akşama da meyve yedim mi bugünü böyle noktalamış olurum büyük ihtimalle yani en azından sadece bunları yemeye çalışacağım yoksa 70 kiloya az kaldı :18:

herkese günaydın bende sizlerle diyet yapmak istiyorum aslında 70 kiloydum ama üç gün yediklerime dikkat ederek 1.5 kilo wermişim 68.5 kiloyum hedefim 58 olmak inş hep birlikte kurtuluruz kilolardan

Herkese Merhaba ben şuan 67 kiloyum yaşım 18 hayatımın baharında bu işkence nedir aman Allah'ım Aslında tabiki de çok şükür boyum 1.55 o yüzden biraz fazla kilolu görünüyorum zaten aslında öyleyim 2.5 kilo doğmuşum annem çalıştığı için 6 ay yalnızca anne sütü gibi bi olay olmamış benimki mamalar ek gıdalar yani doğuştan tombişim diyebilirim

küçüklükten beri gelen birşey bu hani derler ya çocuklukta çok neşeliydim yerimde duramazdım vs. benim için çok kısıtlı bir süre oldu bunlar 7. ve 8. sınıfta basenlerim oluşmaya başladı hareketsizlik tabi 8. sınıfın sonunda yine iyi bir kiloda idim tabi çocukluk dönemi ama sonra ideallerimde olan fen lisesini kazanamadım ama yinede güzel bir okulda yatıllı okudum abur cubur ile çocukluktan ergenliğe geçiş dönemimi tamamladım snrm şuan o 4 yıl okuduğum lise bitti üniversite ye hazırlanıyorum 2. kez hedefim büyük olduğu için kaldım keşke kalmasaydım diyorum ama ... neyse geçen sene bu dönemler 63.2 kiloydum 16 yaşımda 50 kiloydum şuan hem basen hem karın bacaklar iğrenç demek istemem ama aynen o durumda hedefim sizle 60 a kadar gelebilmek sınava hazırlanıyorum ama bu arada tabiki de yediklerime dikkat edeceğim hareket berekettir sözüne dayanacağım yazın haziranın sonunda direkt diyetisyene gideceğim halimi anlatacağım ve başaracağım

irademi kazandıktan sonra başaracağıma canı gönülden inanıyorum yaşım küçük benim tek derdim üniversitede böyle olmayayım giydiğim yakışsın ve gittiğim ortamda yüzün güzel ama fiziğin iyi değil demesinler....
ve alt detaylar
önerilerinizi bekliyorum sabah kahvaltısı yapamıyorum ama yapacağım artık ve 2 öğünlü besleniyorum o da sabah kahvaltı yapamazsam 12 de kebap, döner vs çok yanlış şeyler ama sbah aç olduğum için az yenmesi gereken akşam yemeğinde de sınırları aşıyorum korkuyorum ya 70 olursam aman Allah'ım yardım edin lütfen her türlü fedakarlığı (ders hariç) yapmaya hazırım bu dönemde

Hosgeldin canım! Seni de ekledim listeye! Cuma gunleri sabah ac karnina tartilip bildirim yapiyoruz!
Saglikli kilo vermeler...

Kizlar size birsey danisacagim acaba biraz zorlayip kendimi kisa surede 5 kilo kadar kilo versem sonra da spora baslayip kas yapmaya calissam ve verdigim kilolari bi sure koruyup bu surede kas yapip ondan sonra biraz daha kilo vermeye devam etsem sizce nasil olur???mantikli mi sacma mi???

Kaç kilosun excity ? ( eskişehirli misin :))

okulumuzda çok güzel ve zayıf beden eğitimi öğrt. var . fitness larda ders vermiş .

Kendisi diyor ki, sağlıksız kilo veriminde zayıflanır ancak bu zayıflama yağlardan değilde kaslardan olur. Millet zayıfladım sanarama aslında kasları erir. O yüzden uzun zamanda protein ağırlıklı beslenerek ve aç karnına spor yaparak zayıflanır. aç karnına yapılan sporda yağlarımız yanarken . tok karnına sadece o saat yediğimiz midemizdeki besinler eriyormuş.

sabah uyanınca su.
ve aralarda da yeşil çay . birde şu çikolata cips bırakırsak süper.

Birde kısır yemişsin ama kısır bulgur olduğu için karnı şişirirmiş ama kilo yapmazmış öyle pirinç gibi.
Pes etmek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…