60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğrenciyken nedense resim ingilizce müzik ve edebiyat gibi sevdiğim alanları meslek olarak düşünmedim.herşeye rağmen ruhumda olupda farkında olamadığım idealime kavuşmak güzel.:1rolleyes:

tesekkür ederim ablacım

tarçın,tere,dereotu,acıbiber(ama sivribiber)..burda tere hariç hepsını hemen hergun tuketırım de tereden hoslanmam pek.ama denıycem ilac nıyetıne.. elma sırkesını imkanı yok ıcemıyorum kafamçokkarıştı cam balı olsa neyse bır de o sekerlenen adi cicek balı ıle..onu da sevmem :bbo: offf ya bugun sınırden bıraz fazla yedım..daha doorusu aksam spordan gelıp saat 11de luzumsuz yere bıraz nesfitle yogurt yedım.azdı ama.. börülceyi de cok kacırmıstım halbukı..karnım tas gıbı..ve hala aklım yemekte.. sinirden oluyor bılıorum.
değisim konusunda ben hep cesıtlı yıyorum dıye dusunuyorum cunku herseyden yemeye calısıyorum.
su elma sırkesı olayını zorlasam gene balla ama cam balı ıle olsa olır mu kı.. bir de baldan kalorı alces yanı yok yere ...ama napalım carem yok..
iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??

ben yokum bir süredir paylaşımda bulunamıyorum
ama artık geldimmm

kızlar ben mezun oldum sonunda üniversitedenn
çok mutluyumm zemuszemus

tebrikler...

tesekkür ederim canım ya .. mutlaka göturucem uzak bana ama..

opuyorumnanaktan

çıtırım tebrik ederim . . .

pardon tatlım yaa :kedi:eksik yazmışımtere değil tere tohumu!nasıl bişi,nasıl kullanılır bilmiyorum ama :uhm:

pardon tatlım yaa :kedi:eksik yazmışımtere değil tere tohumu!nasıl bişi,nasıl kullanılır bilmiyorum ama :uhm:

onu arastırabilirim ablacım..

bir de baska bır forumdan gelen önerıye göre;en az 1hafta 10 gun kadar kontrollu olarak yedıklerını arttır ,diyet modundan cık..sonra cok faydasını görursun dedıler..sence denesem mı? 2-3gun denedım faydası olmadı ama bunu bılmıyorum..

ablacım senın ıcıne dogmustu ben pztesiye kadar beklıyım de inmezse kılom öyle deniiyimmm

bu akşam kocişimle festivale gittik:)hani şu heryerde olan zerzevat festivallerinden:roflol::roflol:bizimkinin adı:kiraz festivali!nefret ederim böyle boş insan kalabalığından!ama aşkımın hatrına gittim!iyiki gitmişim:)hayatımda gördüğüm en güzel mayoyu buldum ve aldım satış stantlarında!..(benim canım kocacım bikini giymemi istemiyo,ancak mayo giyebiliyorum)siyah-beyaz mayomu aldım ve eve gelince giydim...aşkımın yüzünü görmeliydiniz canlarım:):):))))))))çünkü benim mayo diye aldığım ve kocişiminde onay verdiği mayo öyle seksiii,öyle muhteşem bişeyki!... değme bikinilere taş çıkartır:)))))))))))))aşkım binkere pişman oldu bikini alma dediğine amaaa ben bu mayom(!)la boy göstericem bu yıl plajlarda:roflol::roflol::teytey::lepi:

canlarıııım,bugüne kadar 'ıNSAN'olmak için çooook çaba sarfettimama olmadı...başaramadım...:)))))ne kadar uğraşsamda beceremedim:)))))))))))
sizlerden tek isteğim;HAKKINIZI HELAL EDıN!...
ben bugüne dek hiç yalan söylemedim..öyleki;her konuda hoşgörülü olan ben,yalan sözkonusu olunca tam bir taş kesildim...
yalana ve yalancılığa geçit yok benim dünyamda(sanal bile olsa!..)
aranızda olmak her zaman mutlu etti beni...
hepiniz sağolun..varolun..hayat hepinize hakettiğinizi versin...
hep derdim ya:ıNSAN OLMAK ZOR ZANAAT diye...
NE ıNSAN OLABıLDıM, NE ıNSANLIĞIMDAN VAZGEÇEBıLDıM....
HOŞÇAKALIN CANLARIM...BEN GıDıYORUM....

Harikasın aplam....

ABLAM NEREYEEEE!!!!???!!!!:uhm: :uhm: :çok üzgünüm: :gitme: :gitme: :gitme:

Günaydın kıslarrr,

Hacer canım mezun olmuşsun.. Tebrik ederim seni.. İş hayatında çok başarılı olman dileklerimle canım...

Ben bu sabah biraz daha kuvvetli kahvaltı yapacağım, çünkü 2 gündür tansiyonum düşüyor başım dönüyor.. Bugünesağlam başlayayım gün içersinde daha hafif yerim diye düşündüm..
Evden çıkmadan babamın ısrarıyla böle çeyrek tahıllı simit yedim arasına peynir ve domates koyaraktan.. Biraz sonrada yine çeyrek kaşarlı domatesli simit yicem.. Sonçta yarım simit yemiş olacağım.. İyidir heralde..

Herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir gün ve hafta sonu diliyorum canımlarım..

Bu arada benekli aplam gidiyorum derken ne demek istedi acep?? Gitmesin oooo...:gitme:

günaydın ciciler,
benekli ablamız neye kızmış olabilir ki acaba, sanal manal ama ben seviyordum onu :gitme:
umarım tekrar katılır aramıza

bu arada ben wasa ekmek ile kahvaltımı yaptım 19 kcl si var, biraz labne sürdüm bir fincan da kahve içtim, bugün temografi randevum vardı ama salak gibi unuttum.
Neyse salı günü gidicem artık.

yanıma bir de kiraz aldım, ara öğün olarak onu yicem sonra da çorba öğleyin:)

Günaydın Çıtırlarrrrrrrrrrrrrr

ya benmı bırsey bılmıyorum yoksa siz mi çok eşy bılıyorsunuz :) bu wasa ekmek ne oluyor latincim?

günaydınlar........

ben bugün lapa diyetindeyim kızlar
lapamı akşam pişirdim yaoğurt ve baharatlarla tatlandırdım tadı çok hoştu öğlen onu yiyeceğim
değişiklik olarak sabah kahvaltısında lapa yemicem çünkü sabah sabah midem almaz
4-5 kiraz ve 2 erik yedim
şimdi de 5i1 arada çayımı içiyorum ha sirkeli suyu da unutmayalım....

herkese kolay gelsin

günaydınn hayırlı cumalar fıstıklarrr a.s.

tuvalete çıkmak için 1 çay ya da tatlı kaşığı hint yağı veya zeytinyağı için, üstüne bol bol su için
hemencik rahatlarsınız :kedi:

keşke öğrenebilsek dik oturmayı off offf

kaydirigubbakcemile3 hahahaha bizim kız kaptırdı kendini kayınvalide falan delikafadulden hadi bakalım hayırlısı yerimseniben

hoşgeldin aramıza canım bizimle herşeyi paylaş ve bizim paylaşımlarımızı oku bak gör neler oluyo a.s.

canımmm hepimiz biliyoruz seni böyle açıklamalar yapmana gerek yok zaten Şeniz

sen bi iyileş ondan sonra düşünürüz gerisini çok kızgınım sana çoookkk klava:

ablammmm opuyorumnanaktan :asigim:

ciciş bugün max yok mu

sus kız kurdun aklına kargayı düşürmeee :roflol:

canımmmm çok çok çok teşekkür ederimmm Şeniz

ablam sen çok ayrı bişeysin yaaa opuyorumnanaktan

spor yapmaktan nefret ediyorm yokmu bunun baska bir caresi

valla canım bi yapmaya başla sonra nasıl enerji veriyo bırakamıyosun kaydirigubbakcemile2
iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??

ama artık geldimmm

çok mutluyumm zemuszemus

:lepi: tebrikler canımm

yakışır ablamaaaa :kedi:

ablammm nereye gidiyosun bizi bırakmıyosun dimii mafoldumben

kötükedihüso klava: Çok üzgünüm çoook

canım ya ben de diyorum bu kız nerelerde....
başınız sağolsun...
çoook geçmiş olsun kendine dikkat et....

iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??

ama artık geldimmm

çok mutluyumm zemuszemus

ooooo tebrik ederim başarılar............

yaaa ne oldu apla.... küstün mü bize......

teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…