öğrenciyken nedense resim ingilizce müzik ve edebiyat gibi sevdiğim alanları meslek olarak düşünmedim.herşeye rağmen ruhumda olupda farkında olamadığım idealime kavuşmak güzel.:1rolleyes:
tesekkür ederim ablacımprensesim senin için metobolizma hızlandırıcıları öğrenmeye çalıştım bizim diyetisyene giden öğretmenden(çok samimiyetim yok ama aynı okuldayız sonuçta,buna rağmen hatun açıklama yapmamak için kırk takla atıyor:mymeka:)neyse bikaç şey öğrenebildim orda olsa kötükedihüso tarçın,tere,dereotu,acıbiber(ama sivribiber olacakmış,pul biber iştah açıyormuş)metobolizmayı hızlandırıyormuş..
birde elma sirkesini sadece sabahları çiçek balıyla birlikte içmesini söylemiş..o da yağ yakımını hızlandırıyormuş..
haaa bide şeyi kaçırdı ağzından;her hafta diyet değiştirmek gerekiyormuş;vücut alışıp da kendini rölantiye almasın diye...
iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??
ben yokum bir süredir paylaşımda bulunamıyorum
ama artık geldimmm
kızlar ben mezun oldum sonunda üniversitedenn
çok mutluyumm zemuszemus
Kusura bakma fiumecim cevap anca gelebildi , uzun soluklu işler bu hafta yordu beni.
Ben Bakırköy pazarından neler almadım ki..
Yok yok diyebilirim , çok güzel her tarza uygun giysi ve ayakkabılar var , hatta çakma denilen markaların birebir kopyaları bile var , ben pek markaya önem vermem , tarzıma ne ugunsa onu giymeyi tercih ederim. 5 tl. lik bir giysiyi 500 tl. gibi taşımayı bildikten sonra önemi yoktur nereden alındığının benim için. Giysi konusunda sınırsız seçenek var , mayo bikini , pareo , herşeyi bulman mümkün , ev eşyaları da var ayrıca , bir çok işyeri sahibi bu pazarda da satış yapıyor bu arada. Annenin çok seveceğine eminim en kısa zamanda götürmeslisin.
Benim kurtarıcım light yoğurt ve doğadan kayısılı form çay.
Selam canım hoşgeldin.
Bu sözlerini 3 ay önce bir mağazada bende söylemiştim hatırlıyorum mafoldumben
Canım gözünü dört aç :1ninca:
Tüm bilgilerini almalıyız , en ince ayrıntısına kadar sengözlerimebaksanab
Tebrikler..
Bundan sonra iş hayatına gümbür gümbür girmen dileklerimle.:lepi:
canım zaten çorba tarifini sana verdiğim sözü yerine getirmek için yazmıştım...çorbaya olan tutkunu biliyoruz ya...yerimseniben bu çorbayı dene ki başka tarifler de verebileyim sana...cokacimcoook biz sevdik umarım sen de beğenirsin...ben de makarna pişirirken senin yöntemi deneyeyim...
pardon tatlım yaa :kedi:eksik yazmışımtesekkür ederim ablacım
tarçın,tere,dereotu,acıbiber(ama sivribiber)..burda tere hariç hepsını hemen hergun tuketırım de tereden hoslanmam pek.ama denıycem ilac nıyetıne.. elma sırkesını imkanı yok ıcemıyorum kafamçokkarıştı cam balı olsa neyse bır de o sekerlenen adi cicek balı ıle..onu da sevmem :bbo: offf ya bugun sınırden bıraz fazla yedım..daha doorusu aksam spordan gelıp saat 11de luzumsuz yere bıraz nesfitle yogurt yedım.azdı ama.. börülceyi de cok kacırmıstım halbukı..karnım tas gıbı..ve hala aklım yemekte.. sinirden oluyor bılıorum.
değisim konusunda ben hep cesıtlı yıyorum dıye dusunuyorum cunku herseyden yemeye calısıyorum.
su elma sırkesı olayını zorlasam gene balla ama cam balı ıle olsa olır mu kı.. bir de baldan kalorı alces yanı yok yere ...ama napalım carem yok..
tebrikler...
tesekkür ederim canım ya .. mutlaka göturucem uzak bana ama..
pardon tatlım yaa :kedi:eksik yazmışımtere değil tere tohumu!nasıl bişi,nasıl kullanılır bilmiyorum ama :uhm:
bu akşam kocişimle festivale gittik:)hani şu heryerde olan zerzevat festivallerinden:roflol::roflol:bizimkinin adı:kiraz festivali!nefret ederim böyle boş insan kalabalığından!ama aşkımın hatrına gittim!iyiki gitmişim:)hayatımda gördüğüm en güzel mayoyu buldum ve aldım satış stantlarında!..(benim canım kocacım bikini giymemi istemiyo,ancak mayo giyebiliyorum)siyah-beyaz mayomu aldım ve eve gelince giydim...aşkımın yüzünü görmeliydiniz canlarım:):):))))))))çünkü benim mayo diye aldığım ve kocişiminde onay verdiği mayo öyle seksiii,öyle muhteşem bişeyki!... değme bikinilere taş çıkartır:)))))))))))))aşkım binkere pişman oldu bikini alma dediğine amaaa ben bu mayom(!)la boy göstericem bu yıl plajlarda:roflol::roflol::teytey::lepi:
canlarıııım,bugüne kadar 'İNSAN'olmak için çooook çaba sarfettimama olmadı...başaramadım...:)))))ne kadar uğraşsamda beceremedim:)))))))))))
sizlerden tek isteğim;HAKKINIZI HELAL EDİN!...
ben bugüne dek hiç yalan söylemedim..öyleki;her konuda hoşgörülü olan ben,yalan sözkonusu olunca tam bir taş kesildim...
yalana ve yalancılığa geçit yok benim dünyamda(sanal bile olsa!..)
aranızda olmak her zaman mutlu etti beni...
hepiniz sağolun..varolun..hayat hepinize hakettiğinizi versin...
hep derdim ya:İNSAN OLMAK ZOR ZANAAT diye...
NE İNSAN OLABİLDİM, NE İNSANLIĞIMDAN VAZGEÇEBİLDİM....
HOŞÇAKALIN CANLARIM...BEN GİDİYORUM....
günaydın kızlar
günaydın ciciler,
benekli ablamız neye kızmış olabilir ki acaba, sanal manal ama ben seviyordum onu :gitme:
umarım tekrar katılır aramıza
bu arada ben wasa ekmek ile kahvaltımı yaptım 19 kcl si var, biraz labne sürdüm bir fincan da kahve içtim, bugün temografi randevum vardı ama salak gibi unuttum.
Neyse salı günü gidicem artık.
yanıma bir de kiraz aldım, ara öğün olarak onu yicem sonra da çorba öğleyin:)
kızlar bana acil tuvalete çıkmak için çözüm önerileri söyleyin lütfeeennnnn :çok üzgünüm:
canlarım gecmıste gözüme bir sorun carptı..ortak sorununuzmus cogunuzun.. ayaktayken iyi olan göbekler oturunca 3e katlanıyormus. sekerler o duruş bozuklugu,ancak sırt egzersizleri ile geçer..yoksa olmamalı öyle birsey..dik oturmayı ögrenmelısınız..omurgayı bükmeyin fazla oturuken...
Hb canım, erkek arkadaşımın anneannesi vefat etti sonra geçen hafta ufak bi kaza geçirdim sağ bacağım boydan boya kesikler içinde, 2 tane dikiş attılar, sol kol bileğim mosmor senağlama
böyle gazi gazi takılıyorum işte :ecrin_bebek:
bu arada canım ben bu lahana çayını bir türlü bulamadım, netten mi sipariş vermiştin sen?
kayınvalidemin nazarı deymiş kendisi öyle dio Çok üzgünüm çoook
neyse bununla atlatmış olurum inşallah
sende artık tatile hazırsındır 2 kilo kolayca verdinmiydin hedefine ulaşmış olucaksın opuyorumnanaktan
mrb kızlar a.s sıteye yeni uye oldum..arkadaslr bnm sorunum su kı ben bı ıddıaya gırdım((bu bahane aslında kendım ıcn ıstıorum ıddıa cok problem degıl)):çok üzgünüm ve 3 ayda 7-8 kilo vermem lazım aslında kendımce bı dıyet yapıyorum ama tam oturtamadım aslında bana yardımcı olabılecek veya yonlendırebılıcek bırı var mı?? :çok üzgünüm:
canım öncelikle hos geldin aramıza ...
hersey spora baglı canım..ben bunu bılır bunu söylerım .. tek basına diyet sadece yag azaltır hatta kas kaybı da yapar..kas kütlesini korumak zorundasın;saglıklı ve güzel olmak için..
bir sey söyleyeceğim..lütfen kımse ukalalık olarak algılamasın.. burdakı arkadaslarım egomun haddinden fazla yuksek olmadıgını bılır zaten..ben 62 kgyum,buna ragmen 38bedene rahatlıkla sıgıyorum ve 57-8 gıbı gösterıyorum.kımse ınanmıyor benım kıloma söyledgımde..mumkun değil 60ın üstü olamazsın dıyorlar.benımle aynı boyda ve aynı kıloda olanlardan daha ince duruyorum.bunu da spora borcluyum.kas yagdan agır cekiyor neticede.. ve sporla sekıllenen vucuda sahip olmanın mutlulugu paha biçilemez...
valla kıslar ben yürüyüş yapamıyorum bacağımdaki kesikler yüzünden ama iyileşince ilk iş yine spora başlicam
spor insanı zinde tutuyor ve fit olmanı sağlıyor, ayrıca kafanızdaki düşünceleri atabiliosunuz
merhaba canlarım...opuyorumnanaktan
LATİN ŞEKERİM geçmiş olsun...
LUNAM tebrikler güzelim..harika gidiyosun..:hooray::hooray:
SARAM kendini iyi hissetmene çok sevindim kuzucum :dance:
MERVECİM kişisel gelişim için SİYAH-BEYAZ serisini önerebilirim sana..
ABLASININ PRENSESİİİ...çok ümitsiz ve moralsiz gördüm senikıyamamki sana... sen diyetine ve sporuna devam et,pazartesi sabahı 62 nin altını göreceğine eminim..içime doğdu beya:)kaydirigubbakcemile3
yeni gelen arkadaşlar,hoşgeldiniz a.s.
(umarım önemli bişey atlamamışımdır kızlar..eğer gözümden kaçan bişey varsa kusura bakmayın emi?)
ciciş bugün max yok mu
saracığım çok geçmiş olsun...kendine dikkat et...düğüne de( iltifat olarak alma lütfen) bence ne giysen yakışır...fotolarını gördüğüm için diyorum...kilon milon kalmadı nasıl olsa...yerimseniben
öğretmenim teşekkür ederiz...kaydirigubbakcemile3
fulyacığım sevincini paylaşıyoruz canım...:1hug: kocaman tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hele bende diyordum ki bugün niye böyle pozitifim diye...demek ki beneğimin gönderdiği pozitif enerjiyi ucundan yakalamışım...:1ninca:
canım hiç sorma giydiğim pantolonlar bende de çok kötü duruyor...birisi yolda beni durdurup garibim üstüne başına birşey alamıyor herhal diyip kıyafet almam için elime para tutuşturursa hiç şaşırmam...:roflol: ama bende idare etmeye çalışıyorum...
tanımak???tanımak çok göreceli bi kavram bitanem...yıllardır gördüğüm,selam verdiğim o kadar çok insan varki;haklarında hiçbirşey bilmediğim...
sizleri ise hiç görmedim ama ben sizleri çok iyi tanıdığımı düşünüyorum bitanem...öyle ki:-olmaz ya!-bigün bütün topiktekiler toplansak biyerde, tek tek çoğunuzu tahmin edebilirim,tanıyabilirim gibi geliyor bana...
kendine dikkat et derinim,aman güzelim önce sağlık!...madem spor yapmak bukadar zorluyor,tempolu uzun yürüyüşler yap sende..
spor yapmaktan nefret ediyorm yokmu bunun baska bir caresi
iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??
ama artık geldimmm
çok mutluyumm zemuszemus
bu akşam kocişimle festivale gittik:)hani şu heryerde olan zerzevat festivallerinden:roflol::roflol:bizimkinin adı:kiraz festivali!nefret ederim böyle boş insan kalabalığından!ama aşkımın hatrına gittim!iyiki gitmişim:)hayatımda gördüğüm en güzel mayoyu buldum ve aldım satış stantlarında!..(benim canım kocacım bikini giymemi istemiyo,ancak mayo giyebiliyorum)siyah-beyaz mayomu aldım ve eve gelince giydim...aşkımın yüzünü görmeliydiniz canlarım:):):))))))))çünkü benim mayo diye aldığım ve kocişiminde onay verdiği mayo öyle seksiii,öyle muhteşem bişeyki!... değme bikinilere taş çıkartır:)))))))))))))aşkım binkere pişman oldu bikini alma dediğine amaaa ben bu mayom(!)la boy göstericem bu yıl plajlarda:roflol::roflol::teytey::lepi:
canlarıııım,bugüne kadar 'İNSAN'olmak için çooook çaba sarfettimama olmadı...başaramadım...:)))))ne kadar uğraşsamda beceremedim:)))))))))))
ben bugüne dek hiç yalan söylemedim..öyleki;her konuda hoşgörülü olan ben,yalan sözkonusu olunca tam bir taş kesildim...
günaydın ciciler,
benekli ablamız neye kızmış olabilir ki acaba, sanal manal ama ben seviyordum onu :gitme:
umarım tekrar katılır aramıza
bu arada ben wasa ekmek ile kahvaltımı yaptım 19 kcl si var, biraz labne sürdüm bir fincan da kahve içtim, bugün temografi randevum vardı ama salak gibi unuttum.
Neyse salı günü gidicem artık.
yanıma bir de kiraz aldım, ara öğün olarak onu yicem sonra da çorba öğleyin:)
canım ya ben de diyorum bu kız nerelerde....Hb canım, erkek arkadaşımın anneannesi vefat etti sonra geçen hafta ufak bi kaza geçirdim sağ bacağım boydan boya kesikler içinde, 2 tane dikiş attılar, sol kol bileğim mosmor senağlama
böyle gazi gazi takılıyorum işte :ecrin_bebek:
bu arada canım ben bu lahana çayını bir türlü bulamadım, netten mi sipariş vermiştin sen?
iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??
ama artık geldimmm
çok mutluyumm zemuszemus
günaydınn hayırlı cumalar fıstıklarrr a.s.
tuvalete çıkmak için 1 çay ya da tatlı kaşığı hint yağı veya zeytinyağı için, üstüne bol bol su için
hemencik rahatlarsınız :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?