60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay tatlım kimse beğenmiyor mu diyince yanlış anlamış olabilirim begenmekten kastın iyi mi kötü mü gibisinden di galiba ay utandım

ben de geldim.bi önceki yıl bu sayfayı takip etmiştim 65 kilodan 58 kıloaya kadar düşmüştüm. şimdi tekrar 65bucuk kiloyum.boyum 178 ve 58 kılo olmak istiyorum tekrar. ama ben bugün yediklerimi yazmayım yarından itibaren başlayım kızlar.

Başımın derdi ekmek. Onsuz öğün zor oluyor
Yemeklerle çok işim yok ekmekle karın doyuranlardandım.
Sadece kahvaltıyla sınırlarsam olacak bu iş:)

köfteler küçükse problem yok kola da zaten her zaman içtiğin bişey değil için gayet rahat olsun o zmn :)

kızlar bu arada tatlı krizine girdiğinizde ne yapıyorsunuz da geçiyor??????

canım ben elma yiyorum genelde ya da bir çay kaşığı bal çikolata yememek için çünkü beni bi çikolata kesmiyo krize girdiğim zaman 4 5 tane yiyorum baya çok yani bunlarla geçiştirmeye çalışıyorum

Bende boy 160 kilo 68.5 ben 42 beden giyiyorum.Sizin bedenizi öğrenebilirmiyim acaba?.Sorma sebebim aynı kio boyda ve kiloda kişilerde beden farkı olabilir diyorlarda

bende 1,60 boyundayım 67 idim şuan 63 oldum 42 giyiniyordum ve hala 42 yim

Merhaba bayanlar.162 boyunda 24 yaşımdayım.Ben de 18 martta diete ve spora başladım.67.5 kg dım.10 gün sonra tartıldım 66 kg geldim.13 gündürde tartılmıyorum.Acaba kaç kgım merak ediyorum.

özelliklerimiz hemen hemen aynı

kahvaltıda

biraz kepek ekmeği
5 tane siyah zeytin 5 tane yeşil zeytin
biraz beyez peynir
biraz kaymakla reçel yedim

arada 2 bardak çay bir dilim hazır kek

akşama
3 4 dilim kepek ekmek
biber közü
biraz domate

8.30 gibide stresten 2 küçük cocstar yedim

su az oldu bugün

elma bana da mantıklı geldi bu bir deneyim ben.
ben krize girdiğimde hiç birşeyi görmüyor gözüm saldırıyorum tatlı olan ne varsa

kızlar benim göbeğim kiloma göre daha fazla sanki
siz bu göbek için özel bişiler yapıyomusunuz

hedef kilomuz hemen hemen aynı gibi boyunuz kaç acaba??? benim 164 pazar günkü kilomda 67.2

1.70boyum benim. 68 kiloyla basladim. Simdi de 65.9u gordum.insallah boyle devam eder de hepimiz variriz hedeflerimize.

Kizlar bu aksam eve geldigimde 17.30da lahana yemegi yedim bi tabak, cay tabagi kadar da yogurtlu cevizli kereviz yedim.
Spora gittim sonra...
40 dk yuruyus tempolu,
20 dk bisiklet,
1saat de aletleri kullandim.
Eve gelince kocam surprizim var dedi bi baktim portakal suyu sıkmış askim benim.bana surpriz tabi ki cunku hiiiic sıkmıyor,zor geliyor diyordu hep
ustune de hala canim biseyler istiyordu o nedenle yarim yagli sutun icine taecin ve kahve koyup ictim.
Simdi de suyumu icip yatacagim.
Acimmmmmmmmm
cok mu kizlar?

Canim yaa benimki de cok buyuk 66kiloyum ama kocaman karnim var,kiloyu gobekten aliyorum
aslinda pilates duzlestiroyor hergun sabah duzenli yapilirsa ama vaktim yok.
Simdi de haftaa 2 kez 30 kez mekik ceksem neye yarar ama hic yoktan iyidir.

ben de 2 haftadır diyetteyim ilk 2 günde tartıda 2 kilo verdimama o ödemdi eminim.bence aç gezmemelisin aç kalırsan metbolizman yavaşlar metbolizmayı hızlandırman için araalarda meyve ve yoğurt (süt ayran da olabilir)almalısın.yoğurduu pul biberle karıştırıp yiyebilirsin pul biber metbolizmayı hızlandırıyor diye duydum .kilo veremedim diye üzülme bir arkadaşım önce tartıda belli olmuyor sonra ikişer ikişer düşüyor dedi aslında en iyisi diyetisyene gitmekben kendi başıma yaptığm denemelerde ya veremiyordum yada sadece kas ve su yakıyordum sonra da 2 katıyla geri alıyordum ben diyetisyene gidiyorum içim rahat en azından doğru şeyleri uyguladığımı biliyorum tartıda düşmesem de sabırla sonuca ulaşmayı deneyeceğim.aç kalma .şöyle düşün yanan bir ateşin alevi azaldığında onu çoğaltmak için odun atarlarr ya metobolizma da aşağ ı yukarı böyle bir şey düşük kalorili yiyecekler ile az yağlı süt ürünlerini atıştır aralar da.. inşallah Allah hepimizin gönlüne göre hayırlısını verir

boyun uzunmuş ne güzel :)
spor olayını çok beğendim o kadar spordan sonra da acıkman normal ama su iç bol bol hemencecik yat unutursun böylece.

benim göbeğimde fena aldı başını gidiyor her gören hamile misin diyor yoğurt yemenin göbek üzerinde olumlu etkisi varmış yoğurdu eksik etmemeye çalışıyorum günlük menümden bide spor şart, aslında bulunduğum yerde imkan olsa da spor salonuna da gitsem ama evde tepiniyorum işte kendimce 3 gündür de farkı görmedim değil hani pantolonların düğmesi daha rahat kapanıyor artık

boyun uzunmuş ne güzel :)
spor olayını çok beğendim o kadar spordan sonra da acıkman normal ama su iç bol bol hemencecik yat unutursun böylece.

Allahtan boyum varmis diyorum ben de,sagol canim.
Az once de yarim elma yedim.
Birazdan da yatacagim.
Agza surekli saglikli biseyler atmak gerekiyor gercekten sobaya odun atmak gibi harika benzetme...

Allahtan boyum varmis diyorum ben de,sagol canim.
Az once de yarim elma yedim.
Birazdan da yatacagim.
Agza surekli saglikli biseyler atmak gerekiyor gercekten sobaya odun atmak gibi harika benzetme...

soba da iyiymiş ben kendimi 3 gün öncesine kadar yoshi ye benzetiyordum hani vardı ya süper mario daki yeşil dinozorumsu şey önüne geleni yutuyordu
ama artık frenliyorum kendimi çok kararlıyım bu defa çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…