tatlım hemen beğeniyorumson aram
3 ceviz içi
2 günkurusu
1 hurma
Tatlı istedi canım da balık yiyince çok acıkıyorum suya devam kimse benim yasdıklarımı beğenmiyor muuuu
köfteler küçükse problem yok kola da zaten her zaman içtiğin bişey değil için gayet rahat olsun o zmn :)Canim kofteler kucuktu ama:)kola da cok canim cekti ya:)
Aferin canim bu arada:)))))
köfteler küçükse problem yok kola da zaten her zaman içtiğin bişey değil için gayet rahat olsun o zmn :)
kızlar bu arada tatlı krizine girdiğinizde ne yapıyorsunuz da geçiyor??????
Bende boy 160 kilo 68.5 ben 42 beden giyiyorum.Sizin bedenizi öğrenebilirmiyim acaba?.Sorma sebebim aynı kio boyda ve kiloda kişilerde beden farkı olabilir diyorlarda
Merhaba bayanlar.162 boyunda 24 yaşımdayım.Ben de 18 martta diete ve spora başladım.67.5 kg dım.10 gün sonra tartıldım 66 kg geldim.13 gündürde tartılmıyorum.Acaba kaç kgım merak ediyorum.
canım ben elma yiyorum genelde ya da bir çay kaşığı bal çikolata yememek için çünkü beni bi çikolata kesmiyo krize girdiğim zaman 4 5 tane yiyorum baya çok yanibunlarla geçiştirmeye çalışıyorum
hedef kilomuz hemen hemen aynı gibi boyunuz kaç acaba??? benim 164 pazar günkü kilomda 67.2
kızlar benim göbeğim kiloma göre daha fazla sanki
siz bu göbek için özel bişiler yapıyomusunuz
merabalar hanımlar.uzun amandır katılamıyordum ancak geldim.
ben 2 haftadır diyetteyim ve ilk hafta 1.50 gr verdim ama ikinci hafta hiç kilo vermedim çok üzülüyorum çünkü aç geziyorum ve hareket halindeyim bana bi önerini olabilirmi ne yapmalıyım
1.70boyum benim. 68 kiloyla basladim. Simdi de 65.9u gordum.insallah boyle devam eder de hepimiz variriz hedeflerimize.
Kizlar bu aksam eve geldigimde 17.30da lahana yemegi yedim bi tabak, cay tabagi kadar da yogurtlu cevizli kereviz yedim.
Spora gittim sonra...
40 dk yuruyus tempolu,
20 dk bisiklet,
1saat de aletleri kullandim.
Eve gelince kocam surprizim var dedi bi baktim portakal suyu sıkmış askim benim.bana surpriz tabi ki cunku hiiiic sıkmıyor,zor geliyor diyordu hep
ustune de hala canim biseyler istiyordu o nedenle yarim yagli sutun icine taecin ve kahve koyup ictim.
Simdi de suyumu icip yatacagim.
Acimmmmmmmmm
cok mu kizlar?
kızlar benim göbeğim kiloma göre daha fazla sanki
siz bu göbek için özel bişiler yapıyomusunuz
boyun uzunmuş ne güzel :)
spor olayını çok beğendim o kadar spordan sonra da acıkman normal ama su iç bol bol hemencecik yat unutursun böylece.
Allahtan boyum varmis diyorum ben de,sagol canim.
Az once de yarim elma yedim.
Birazdan da yatacagim.
Agza surekli saglikli biseyler atmak gerekiyor gercekten sobaya odun atmak gibi harika benzetme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?