Merhaba kilolu bayanlar :) Ben de aranıza katılabilir miyim? 2 haftadır diyetteyim ve 68 kilodayım..
hoşbulduk :)tabiki canım hoşgeldin
hoşbulduk :)
tickerfactory de çizelgemi oluşturdum fakat birtürlü imzama ekleyemedim, orda verdigi linki profilde ayrılan yere yazıyorum ama format yanlış diyor, yardımcı olabilecek var mı
hoş geldin canım
cnm bende aralarda bazn bişiler atıyorum ağzıma o zaman bir kilo gitmiyoda 700 gram gidiyo mesela. su tutuyosa vücudun çok tuzlu yiyor olabilirsin. ben küçüklüğümden beri bu tuvalet problemi yaşıyorum lahana çorbası ona da iyi geldi çok şükür. dün 64.2 idim bugün 63.3 kalktım(bi çatal nutelladan olsa gerek:)) çok kararlıyım bu sefer ya.. ve gerçekten pantolonum üstümden düşmeye başladı. sözüm için 1 ay önce aldığım elbise üstümden düşmeye başladı bir tane daha alıcm sanırmaradaki kaçamaklarımızdan kilo veremediğimizi düşünüyoruz, amann diyip yiyoruz sonra...
benim de kaçar gibi oluyor tüm inancım, ama devam etmeliyiz. hele bu kötü havalar bizim için şans aslında. kalın kalın giyinirken.
açık havalar gelmeden en azından şu nisan sonuna kadr dayanacağım ben sen de öyle yap.
o kısır bende de vardı, çok şükür elimi bir daha hiç bişeye sürmedim, eşim yemiş yemiş açıkta bırakmış bozulmuş hepsi
benim anlamadığım, su içiyosun, şeker yok, ekmek bi kahvaltıda... eee niye kilo veremiyoruz?
hareketsizlik mi acaba?:44:
akşam yedikten sonra oturmak mı?:44:
canım ne zamandır pilav, makarna, beyaz ekmek ve tatlı yemiyorum. sadece c.tesi yedim ama veremiyorum resmen.
spor şart ama haftada 3 gün sporum var, geçen hafta yaptım 3 gün. daha ne edem?
dün akşam lahanayı doğradım, soğan ve baharatlarla haşlamış sayılırım. çok da lezzetli oldu limonla...
ama üstüne 1 tabak da nohut yedim.
biraz da kereviz salatası..
çok mu ki?
ben de bu lahana diyetini denemek istiyorum evde var,2-3 günlük idare eder beni ama sadece akşamları yiyebilirim. işe getiremem
umarım fayda eder.
bir kaç gündür lavabonun yüzünü unuttum niye bilmem:44:
kızlar günaydın,
bir kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve cumartesinden beri yüzüklerim parmağımı sıkıyor ki 68ken bile sıkmamıştı, şimdi 66.7lerde sıkıyor.
maydanoz suyu da içtim halbuki ama neden anlamıyorum:44:
nedenini bilen var mı?
ne yapabilirim?
spor yapacağım bu akşam inş.
neden bu kadar kuruyup sıkıyor yüzükler? halbuki 2.5 lt su içtim dün.
bu sabahki menüm:
1 br.su
2 dilim çok tahıllı ekmek arası,
1 kıvırcık,
2 dilim salam,
1 dilim çerkez peyniri,
1 br.şekersiz çay
vücudum su tutuyor? neden?
yorgunluktan olabilir mi?:44:
çok mu yiyorum ya neden acabaaaaaaaa neden kilo veremiyorum?
hoşbulduuuk :)) çizelgen çok güzel, bana da anlatır mısınız nasıl ekleniyor buraya, çizelgeyi yaptım ama buraya aktaramadım kızlar :)
bende 1,60 boyundayım 67 idim şuan 63 oldum 42 giyiniyordum ve hala 42 yim
Cevabın için tşk ederim.63 le hala 42 bedensiniz((( Ben 40 beden olmak için 8 kilo vermem lazım.Çok çok zorrr((( inşallah dayanabilirim
Birde hamilelik olayım var.Hamile kalasıya kadar biraz zayıflamam kazım.Malum hamilelikle kilolar alınıyr.)
özelliklerimiz hemen hemen aynı
Merhaba kilolu bayanlar :) Ben de aranıza katılabilir miyim? 2 haftadır diyetteyim ve 68 kilodayım..
harikasın ya koptum vallahi. o kadar kafamı salladım ki bu ara, gören de 10 kilo verdim bunca şeyi kesince sanacak. anam 1 kilo oynasa bari
ben de leblebi alıcam yaaaa....
çintme de neyin nesi?
kerebiç mi?:44:
burdayızzzz
az önce 1 kayısı 1 badem ve activianın üstü corn flakesli meyveli yoğurdunu yedim.
1 de açık şekersiz çay.
1.5 lt. su bitti.
akşama sporda da içerim 1 lt.inşallah.
Allah'ım 50 kilo olmak istiyorum, 58 bile değil.50
günaydın bugün nezlem arttı.
Sabah
1 yumurta
50 gr tulum peyniri
1 çay bardağı ceviz
2 gün kurusu
Şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?