60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar;ben 1.5 aydır falan mekik çekiyorum günde 100 kere.göbek söylemesi ayıp 95 falandı ölçüsü.bu sabah ölçtüm 79 çıktı.mekikten önce yediklerinize dikkat etmeniz yağları yakmak lazım.boşu boşuna sıkılaşmak için mekik çekmeyin.yemelere dikkat etmesseniz saha uzun zamanda sıkılaşır o zaman.

Sanırım bölgesel kilolar çoğumuzun ortak derdi
Sadece diyet yetmez egzersiz şart bu durumda
Mekik en faydalısı ve de en zor geleni :)

cnm bende aralarda bazn bişiler atıyorum ağzıma o zaman bir kilo gitmiyoda 700 gram gidiyo mesela. su tutuyosa vücudun çok tuzlu yiyor olabilirsin. ben küçüklüğümden beri bu tuvalet problemi yaşıyorum lahana çorbası ona da iyi geldi çok şükür. dün 64.2 idim bugün 63.3 kalktım(bi çatal nutelladan olsa gerek:)) çok kararlıyım bu sefer ya.. ve gerçekten pantolonum üstümden düşmeye başladı. sözüm için 1 ay önce aldığım elbise üstümden düşmeye başladı bir tane daha alıcm sanırm ama 60-59 olana kadar devam edicem 23 üne kadar bu kiloya ineceğime inanıyorum(sözüme kadar yani) yeni elbise alıcam mecbur ama keşke kilo vereyimde yeni elbise alıyım.

kilo vermek ilk 2 gün zor.. bu diyet bana kilo vermek hiçte zor değilmiş dedirtti. bu akşam üstü bir tost yedim yarın kaç kalkıcm baklm. yarın 62 bçk fcivarı kalkarsam(yıllardır görmediğim bi rakam) kendime ödül verip gidicem ravioli yiyicem

Ben sabah iki haşlanmış yumurta, bir muz ve kibrit kutusu light beyaz peynir yedim. Öğle de iki ızgara köfte ve salata. Az da humus. Akşam da öğlenden kalanları yedim. Yani salata ve köfte sipariş edip iki öğünde yedim. Eskiden tek öğünde yesem doymayacağım şeyi, artık iki öğünde bitiremiyorum. Zayıflarım herhalde artık uzun sürse bile

Kahve almaya gidiorum pastaneye bir tane kurabiye var bademli üstü yarım çikolata kaplı bir buçuk aydır gittiğimde gözüme kestiriyorum daha tadına bakamadım. Kendime helal olsun diyorum vallaha!!!

Şu kiloları bir vereyim, bir daha böyle kilo alırsam da iki olsun. Dikkat edicem bıktım bu hayattan. O değil kilo al ver vücudum gramafona döndü, ne olacağını şaşırdı. sibel can gibi bir hayat istemiyorum artık....

Herkese merhaba, umarım istediğimiz kilolara ulaşırız. Ben 60-58 civarı olmalıyım...
Aranıza yeni kAtıldığıma göre bugun yediklerimi yazmakla başlıyorum, bakalım nasıl bulacaksınız :)

Sabah: 1 dilim ekmek, kibrit kutu peynir, sekersiz cay
Ara: 3 adet kuru erik
Öğle : 2 adet köfte, salata, 1 dilim ekmek
ara: 10 adet çilek
akşam: 2 adet köfte, yarım dilim ekmek (sebze yemegi yapamadım)
ara: 3 adet hurma

artı akşam 1 saat spor

Son düzenleme:
hoşbulduuuk :)) çizelgen çok güzel, bana da anlatır mısınız nasıl ekleniyor buraya, çizelgeyi yaptım ama buraya aktaramadım kızlar :)

cnm yukarıda kullanıcı paneli var ordan gir ve sol altta profili düzenle var ordan gir ve asagı dogru yavaşca in görceksin yaptıgın cizelgeyi oraya ekliceksin bu kadar inş anlata bilmişimdir

Cevabın için tşk ederim.63 le hala 42 bedensiniz((( Ben 40 beden olmak için 8 kilo vermem lazım.Çok çok zorrr((( inşallah dayanabilirim
Birde hamilelik olayım var.Hamile kalasıya kadar biraz zayıflamam kazım.Malum hamilelikle kilolar alınıyr.)

günaydın bugün nezlem arttı.
Sabah
1 yumurta
50 gr tulum peyniri
1 çay bardağı ceviz
2 gün kurusu
Şekersiz çay

Günaydın canım,

Kerebiç ve taş kadayıf Mersin Hatay tarafına özgüymüş kerebiç irmik ve un ile hazırlanan hamurun ortasına cevizli tarçınlı karışım konulduktan sonra pişirilip isteğe göre kaymak ile yeniliyormuş.Lezzetliydi.

Çintme ise vallahi ege yöresinde biz kabağı küçük küçük doğrayıp soğan ve biberi kavurup salça ekledikten sonra kabakları ve domatesi üzerine koyup yavaş yavaş pişmesi ile yaptığımız ve üzerine yoğurt koyarak yediğimiz yemek aslında kabak yemeği ama küçük doğrandığı için çintme demişler sanırım.

Anacım bu ne ya sabah sabah yemek programı sunucusu gibi oldum sayenizde

Bu arada sabah tam tahıllı tost ekmeği içinde biraz peynir domates marul ve közlenmiş kırmızı biberli tost yedim çok büyüktü ama hepsini indirdim mideye ve şuanda kıpırdayamıyorum kaya yutmuş gibiyim sanırım midem küçülmeye başladı garibim baktı hep boş hep boş en iyisi küçülmeye gideyim dedi

offf yaaa akşam sinirimden ağlıcaktım artık bir haftadır aç geziyorum ve verdiğim kilo geçen haftaya göre 200 gr adet dönemindeydim ama bitti artık yani şişkinliğimin inmesi gerekmiyo mu ? Nolur biraz moral verin 3 hafta bitti diyetimde ve verdiğim kilo 3,5

benim de 3 hafta 1.2 kilo ben ne yapayım

Şşşşşştttt noluyor bakayım bu ne acele vermek istediğin kiloyu 3 haftada almadın herhalde biraz sabır öyle hopp diye verilecek olsaydı bütün sene yiyip içip 3 hafta diyet yapardık değil mi?
Yavaş yavaş ve en önemlisi sağlıklı birşekilde zayıflamak hasta ve zayıf biri olmak yerine kilolu ama sağlıklı olmayı tercih ederim.
Neymiş moral bozmak yok az az sık yemek bol su içmek imkan varsa spor yapmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…