kızlar;ben 1.5 aydır falan mekik çekiyorum günde 100 kere.göbek söylemesi ayıp95 falandı ölçüsü.bu sabah ölçtüm 79 çıktı.mekikten önce yediklerinize dikkat etmeniz yağları yakmak lazım.boşu boşuna sıkılaşmak için mekik çekmeyin.yemelere dikkat etmesseniz saha uzun zamanda sıkılaşır o zaman.
mekik benim de en büyük problemim ama 14-14 ancak 28 tane çekebildim. yanıyor anında atıyorum kendimi geriye yoruluyorum.
100 mü?
soba da iyiymişben kendimi 3 gün öncesine kadar yoshi ye benzetiyordum hani vardı ya süper mario daki yeşil dinozorumsu şey önüne geleni yutuyordu
ama artık frenliyorum kendimi çok kararlıyım bu defa çokk
benim içimdeki fil de hala orada, herşeyi alıp içime çekesim var ama yapmıyorum
hoşbulduk :)
tickerfactory de çizelgemi oluşturdum fakat birtürlü imzama ekleyemedim, orda verdigi linki profilde ayrılan yere yazıyorum ama format yanlış diyor, yardımcı olabilecek var mı
canım HTML yazan yerdekini seçip, 2.satırdaki http: ile başlayan kısımdan png ile biten kısıma kadar seçip onu kopyalayıp yapıştıracaksın. resmini de çektim ama buraya ekleyemedim.
inşallah yardımcı olurum, aynısını ben de eklemekte zorlanmıştım.
cnm bende aralarda bazn bişiler atıyorum ağzıma o zaman bir kilo gitmiyoda 700 gram gidiyo mesela. su tutuyosa vücudun çok tuzlu yiyor olabilirsin. ben küçüklüğümden beri bu tuvalet problemi yaşıyorum lahana çorbası ona da iyi geldi çok şükür. dün 64.2 idim bugün 63.3 kalktım(bi çatal nutelladan olsa gerek:)) çok kararlıyım bu sefer ya.. ve gerçekten pantolonum üstümden düşmeye başladı. sözüm için 1 ay önce aldığım elbise üstümden düşmeye başladı bir tane daha alıcm sanırmama 60-59 olana kadar devam edicem 23 üne kadar bu kiloya ineceğime inanıyorum(sözüme kadar yani) yeni elbise alıcam mecbur ama keşke kilo vereyimde yeni elbise alıyım.
kilo vermek ilk 2 gün zor.. bu diyet bana kilo vermek hiçte zor değilmiş dedirtti. bu akşam üstü bir tost yedim yarın kaç kalkıcm baklm. yarın 62 bçk fcivarı kalkarsam(yıllardır görmediğim bi rakam) kendime ödül verip gidicem ravioli yiyicem
yaaa aralarda yiyince kilo veremiyor muyuz? ama sağlıklı şeyler yesek de mi?
lahana çorbasını 2 gündür akşamları içiyorum. bu hafta böyle devam edeceğim sanırım ama biraz et yemem şart, spordan dolayı...
benim niye pant. hafiflemedi bi türlü. acaba hala 38 beden pant. içine girmeye çalıştığım için mi?
maşallah canım seni de tebrik ediyorum azminden ötürü.
daralttır bir terziye, boşa para verme... düğün koşuşturmasından dolayı daha hızlı zayıflıyor olabilirsin.
Herkese merhaba, umarım istediğimiz kilolara ulaşırız. Ben 60-58 civarı olmalıyım...
Aranıza yeni kAtıldığıma göre bugun yediklerimi yazmakla başlıyorum, bakalım nasıl bulacaksınız :)
Sabah: 1 dilim ekmek, kibrit kutu peynir, sekersiz cay
Ara: 3 adet kuru erik
Öğle : 2 adet köfte, salata, 1 dilim ekmek
ara: 10 adet çilek
akşam: 2 adet köfte, yarım dilim ekmek (sebze yemegi yapamadım)
ara: 3 adet hurma
artı akşam 1 saat spor
bu çoook az, bununla nasıl duruyorsunuz?
diyetisyenler 4 köfte veriyor valla
Günaydın canım,
Kerebiç ve taş kadayıf Mersin Hatay tarafına özgüymüş kerebiç irmik ve un ile hazırlanan hamurun ortasına cevizli tarçınlı karışım konulduktan sonra pişirilip isteğe göre kaymak ile yeniliyormuş.Lezzetliydi.
Çintme ise vallahi ege yöresinde biz kabağı küçük küçük doğrayıp soğan ve biberi kavurup salça ekledikten sonra kabakları ve domatesi üzerine koyup yavaş yavaş pişmesi ile yaptığımız ve üzerine yoğurt koyarak yediğimiz yemek aslında kabak yemeği ama küçük doğrandığı için çintme demişler sanırım.
Anacım bu ne ya sabah sabah yemek programı sunucusu gibi oldum sayenizde
Bu arada sabah tam tahıllı tost ekmeği içinde biraz peynir domates marul ve közlenmiş kırmızı biberli tost yedim çok büyüktü ama hepsini indirdim mideye ve şuanda kıpırdayamıyorum kaya yutmuş gibiyim sanırım midem küçülmeye başladı garibim baktı hep boş hep boş en iyisi küçülmeye gideyim dedi
neyse kerebiç neyse uzak durmalı anladık
çintme de belki bugün yapabilirim, bildiğimiz kabak yemeğiymiş peh
beni güldürdün sabah sabah valla
benim karnım davul gibi gene, sabah aç karnına süt beni mahvediyor sanırım.
bu sabah:
2 br.su,
1 kase sütlü tahıllı nesfit ve doğa müsli,
1 br. şekersiz açık çay
kızlar, bugün 65.5 çıktım bu sabah.
kilo bildirimini cuma yapacağız ama çok mutlu oldum.
ama bi bıraksam neler yiyeceğim, yani verilenleri almak an meselesi.:18:
inşallah midem de küçülür artık çünkü çok zor açken canın bişeyler istiyorken durmak.