60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mekik benim de en büyük problemim ama 14-14 ancak 28 tane çekebildim. yanıyor anında atıyorum kendimi geriye yoruluyorum.
100 mü? keşke ben de yapabilsem. 50 yapsam ona da razıyım ama yapamıyorummmmm

soba da iyiymiş ben kendimi 3 gün öncesine kadar yoshi ye benzetiyordum hani vardı ya süper mario daki yeşil dinozorumsu şey önüne geleni yutuyordu
ama artık frenliyorum kendimi çok kararlıyım bu defa çokk

benim içimdeki fil de hala orada, herşeyi alıp içime çekesim var ama yapmıyorum

hoşbulduk :)
tickerfactory de çizelgemi oluşturdum fakat birtürlü imzama ekleyemedim, orda verdigi linki profilde ayrılan yere yazıyorum ama format yanlış diyor, yardımcı olabilecek var mı

canım HTML yazan yerdekini seçip, 2.satırdaki http: ile başlayan kısımdan png ile biten kısıma kadar seçip onu kopyalayıp yapıştıracaksın. resmini de çektim ama buraya ekleyemedim.
inşallah yardımcı olurum, aynısını ben de eklemekte zorlanmıştım.

yaaa aralarda yiyince kilo veremiyor muyuz? ama sağlıklı şeyler yesek de mi?
lahana çorbasını 2 gündür akşamları içiyorum. bu hafta böyle devam edeceğim sanırım ama biraz et yemem şart, spordan dolayı...
benim niye pant. hafiflemedi bi türlü. acaba hala 38 beden pant. içine girmeye çalıştığım için mi?
maşallah canım seni de tebrik ediyorum azminden ötürü.
daralttır bir terziye, boşa para verme... düğün koşuşturmasından dolayı daha hızlı zayıflıyor olabilirsin.

bu çoook az, bununla nasıl duruyorsunuz?
diyetisyenler 4 köfte veriyor valla

neyse kerebiç neyse uzak durmalı anladık
çintme de belki bugün yapabilirim, bildiğimiz kabak yemeğiymiş peh
beni güldürdün sabah sabah valla
benim karnım davul gibi gene, sabah aç karnına süt beni mahvediyor sanırım.

bu sabah:
2 br.su,
1 kase sütlü tahıllı nesfit ve doğa müsli,
1 br. şekersiz açık çay

kızlar, bugün 65.5 çıktım bu sabah.
kilo bildirimini cuma yapacağız ama çok mutlu oldum.
ama bi bıraksam neler yiyeceğim, yani verilenleri almak an meselesi.:18:
inşallah midem de küçülür artık çünkü çok zor açken canın bişeyler istiyorken durmak.

çakırhanımcım,
valla 3 haftada 3.5 kilo süper.
ben 4 haftadır uğraşıyorum daha 65.5i ilk kez bugün gördüm. 68den düşün yani.
1 ayda 2.5 kilo anca verdim.
yine buna da şükür.
daha da 2 ay devam edeceğim hazirana kadar inşallah.

Tebriklerrrr hemen cizelge değişmiş bakıyorum :119:

benim de 3 hafta 1.2 kilo ben ne yapayım

berrycim o kadar da az yiyorsun ve hastalıktan insan daha da zayıflıyor. 3 haftada 1.2 kilo mu anca verdin sen?

Tebriklerrrr hemen cizelge değişmiş bakıyorum :119:

sorma napıyım yerimde duramıyorum, mutluyum, hemen değiştirdim motive olayım diye, devam edeyim yaza kadar 60ı görür müyüm ki acaba diye hayal kuruyorum.

günaydın kızlar kg cetveli nasıl yerleştiriyorsunuz ben bulamadım
?

canım profilim kısmına giriyorsun. tickerfactory'den hazırladığın çizelgenin HTML kısmındaki http ile başlayıp png ile biten yeri kopyalayıp, profilindeki çizelge kısmına yapıştırıyorsun.
hepsi bu...

kızlar dua edin ablam 3.5 aylık hamileydi, kanaması varmış, daha önce de düşük yapmıştı. inşallah bişey yoktur. çok üzüldüm. şimdi aradı.

Günaydın kızlar!
kahvaltıda
çörek otuyla karıştırdığım çökelek
domates, 4 zeytin ve şekersiz çay

bende dünki yediklerimi yazayım sabah 1 kase domates çorbası 1 dilim ekmek, öglen salata beyaz peynir,zeytin 2 dilim ekmek, akşama kadar dayanamadım kurabiyeleri pühlettim. akşamda salata beyaz peynir,zeytin 2 dilim ekmek.
Bu gün sabahta ezogelin ekmek yedim yemedim arası 1 dilim bile değildi
Boy 1.68 kilo 66.5 bakalım cuma ne olacak. ama hiç spor yapmıyorum hareket sıfır, otur otur zor veririm.

"portakal123" ölçülerimiz benzer durumda :)
birlikte görelim bakalım sonucu
az da olsa fark etmesi gerek de mi:))

İnş bişey olmaz canım. hayırlısıyla bir bebecik doğurur. Dua edicem.

Kizlar kilo vermeye olan inancim gittikce yitiyor!

Gittim yine biseyler yedimhemde bu saatte
Hemde ac falan da degildim
Guya bu hafta kesin kararliydim kilo vermeye

sen ipin ucunu çok kaçırıyosun..bu gidişle istediğin kiloya ulaşman da zor.. birazcık sabırlı ol canım, yediğin şeyler hayatında hiç tatmadığın lezzetler değil hoş, bir parça al yeter. illa bi paket çikolatayı bitirmek zorunda mısın? canın şekerli besinler yemek istiyorsa ama sen bir yandan da yememeliyim fakat beynim beni ele geçiriyor diyorsan tarçınlı sütü bir dene. sende de işe yarar bakarsın, tatlı isteğin gider. içtin baktın olmuyor, hala çikolata tarzı yiyecekler yemek istiyorsan bu kadar sıkıntı yapma, 15 dakika fazla yürü dengele.

kesinlikle.sporsuz kilo verme olmaz. verseniz bile sarkarsınız. tabi ki diyetle de kilo verilir ama spor bunu hem 2 katına çıkarır hem de sıkılaşırsınız.

kalk tıkın şekerim. al eline salatalık, canın istedikçe ye. marul da olur, hatta maydonoz süper olur. sana yeme mi diyen var. sağlıksız besinleri yeme diyen var

valla sana bişey diyim mi..3 haftada 3,5 kilo gayet ideal. sen hiç kafanı yorma. bu gazla gidersen veremiyeceğin kilo yok ayrıca bazen adet bitse de birkaç gün şişlik duruyor. bende de olur arasıra. bir bakmışssın bir şey yok, bir bakmışsın davul gibiyim. takma bu kadar.

şimdi ben geliyim kendime

tünaydın şekerleer

sabah 6 da kaltım 45 dakika yürüyüş yaptım, 7.30da da domates,salatalık,biber,zeytin ve bool çeşitli peynirle kahvaltımı yaptım bir dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay eşliğinde

biberiye, kakao ve zeytinyağı karışımı yapıp, göbeğime, kalçama, bacağımda oluşan çatlaklı bölgeye (üst bacak) sürdüm,streçledim ve yarım kalan ev işlerimi yaptım. yaklaşık 1,5 saat durdu..bi 15 dakika koşup iyice terledikten sonra da banyo yaptım. şimdi de tarçınlı sütümü içiyorum.

öğleye tarhana çorbası, lahana yemeği(kapuska) ve yoğurt var.

sporu kesinlikle ihmal etmeyin kızlar.

Son düzenleme:
bugün kahvaltıda fazla kaçırdım çok pişmanım yaa 5 tane zeytin 1 kk yarısı beyaz beynir domates salatalık buraya kadar normAL ama bide PATATES KIZARTMASI yedim dayanamadım bir iki alıp bırakacaktım bi baktım bittibide çok hızlı yedim fark edemedim ne yediğimi ekmek yemedim ama patates ona bedel

Şiş göbeği gel sen bende gör:)
Malum günler öncesi bir de...
Sadece şişlik yapsa kabulüm ağrısı çekilmez

haklısın çok acıkıyorum ben yaa. acıktıkca kurabiyeleri hüpletmektense sebze, meyve tıkınayım bari

Merhaba kizlar nasilsiniz?
Kahvalti:2 dilim kepekli ekmek 1 kibrit kutusu peynir (peynir ekmek yedim:) ve su:))
Kahvaltiyi gec yaptim 10.30 gibi o yuzden ara yapmadim bi yarim saate de yemege giderim.
Ogle de yemekte ne varsa artik azar azar yicem
SEBZE ÇORBA(138.6KCAL)
TAVUK ROTİ(467KCAL)
NOHUTLU PİLAV(333KCAL)
AYRAN(57KCAL)
Yemekte de bunlar varmis(((

Canim cok dert etme ya ekmek yememissin artik onun yerine yemis olursun. Ama yine de patates kizartmasina dikkat etmek lazim. Tehlikelidir kendileri.

Canim sen bayadir ortaliklarda yoksun demek o sirada bizden gizli gizli kilo veriyordun.seni seni... Canim burda hicbirimiz 3 haftada 3.5 kilo veremedi. Bizimle dalga gecmiyorsun umarim. Ne guzel bi suru kilo vermissin bi de agliyorsun cok ayip cok ayip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…