canlarıııım,bugüne kadar 'İNSAN'olmak için çooook çaba sarfettimama olmadı...başaramadım...:)))))ne kadar uğraşsamda beceremedim:)))))))))))
sizlerden tek isteğim;HAKKINIZI HELAL EDİN!...
ben bugüne dek hiç yalan söylemedim..öyleki;her konuda hoşgörülü olan ben,yalan sözkonusu olunca tam bir taş kesildim...
yalana ve yalancılığa geçit yok benim dünyamda(sanal bile olsa!..)
aranızda olmak her zaman mutlu etti beni...
hepiniz sağolun..varolun..hayat hepinize hakettiğinizi versin...
hep derdim ya:İNSAN OLMAK ZOR ZANAAT diye...
NE İNSAN OLABİLDİM, NE İNSANLIĞIMDAN VAZGEÇEBİLDİM....
HOŞÇAKALIN CANLARIM...BEN GİDİYORUM....
canım ben bizzat denedim 1 çay kaşığı içiyorsun suyla beraber günde 2 çay kaşığı 2 saat sonra wc :teytey::teytey::denemeni tavsiye ederim..
günaydınn hayırlı cumalar fıstıklarrr a.s.
tuvalete çıkmak için 1 çay ya da tatlı kaşığı hint yağı veya zeytinyağı için, üstüne bol bol su için
hemencik rahatlarsınız :kedi:
bu akşam kocişimle festivale gittik:)hani şu heryerde olan zerzevat festivallerinden:roflol::roflol:bizimkinin adı:kiraz festivali!nefret ederim böyle boş insan kalabalığından!ama aşkımın hatrına gittim!iyiki gitmişim:)hayatımda gördüğüm en güzel mayoyu buldum ve aldım satış stantlarında!..(benim canım kocacım bikini giymemi istemiyo,ancak mayo giyebiliyorum)siyah-beyaz mayomu aldım ve eve gelince giydim...aşkımın yüzünü görmeliydiniz canlarım:):):))))))))çünkü benim mayo diye aldığım ve kocişiminde onay verdiği mayo öyle seksiii,öyle muhteşem bişeyki!... değme bikinilere taş çıkartır:)))))))))))))aşkım binkere pişman oldu bikini alma dediğine amaaa ben bu mayom(!)la boy göstericem bu yıl plajlarda:roflol::roflol::teytey::lepi:
canlarıııım,bugüne kadar 'İNSAN'olmak için çooook çaba sarfettimama olmadı...başaramadım...:)))))ne kadar uğraşsamda beceremedim:)))))))))))
ben bugüne dek hiç yalan söylemedim..öyleki;her konuda hoşgörülü olan ben,yalan sözkonusu olunca tam bir taş kesildim...
günaydınlar........
ben bugün lapa diyetindeyim kızlar
lapamı akşam pişirdim yaoğurt ve baharatlarla tatlandırdım tadı çok hoştu öğlen onu yiyeceğim
değişiklik olarak sabah kahvaltısında lapa yemicem çünkü sabah sabah midem almaz
4-5 kiraz ve 2 erik yedim
şimdi de 5i1 arada çayımı içiyorum ha sirkeli suyu da unutmayalım....
herkese kolay gelsin
saol cnm aydınlattıgın için,ben snrm onu yedım ama ısmını bılmıodum ,carrefour un genelde çıkolatalı ekmek ve pastaları aklımda
mezuniyetimi tebrik eden herkese tişkürler ederimmm a.s.
authorum sen tartıldın mı bu sabah ?
canım iyi haberlerini bekliyoruz senden sonra ben başlamak istiyorum . . .
eğer faydasını görürsen başlayacağım . . .
seni takipteyim :1ninca:
layt yoğurtla hazırladın değil mi lapayı ?
pirincin esmer miydi ?
annatsana cicim benim baharatların nelerdi mesela . . .
işallah iyi haberler veririm
yoğurdum layt değildi ama sadece 1,5 y. kaşığı koydum
pirincim beyaz esmer yoktu
baharat olarak da bol nane ve karabiber koydum azcık da tuz ekledim tadı gayet güzeldi test ettim yani
yalnız ben başka bir topikte okudum bunu bir gün yapın yazıyo çünkü 2. gün kilo verilmiyomuş pek öyle yapcam ben de sen ne dersin:uhm:
ablacığım ne olduki senağlamaseni kimler üzdü böyle:teselli:
ne içiyoruz tatlım?
hayırlı olsun mezuniyetin.çook tebrik ederim canım.a.s.:1hug:
ya fıstık bu hint yağı bende hiç işe yaramadı:çok üzgünüm:
merhaba kizlar bende kilo vermek istiyorum ve sizlerin destegini bekliyorum :sinifsinif:
ben 155 boyundayim ve 68 kiloyum. Yasim 22 benneyaptımki
benim hedefim 48-50 kilo olmak ama nasil yapcagimi nerden basliyacagimi bilemiyorum. BIrde bende insulin direnci var ondan dolayi cok kilo aldim.
Bana lütfen yardim edin. Herkes sik sik beslenin diyor, ama doktorum günde üc ögün beslen yeter dedi, kafam cok karisik.:gitme:
[/QUOyazmısın ama ben okuyamıdm cıkmıstım izin verirler yarın yada pazar günü 22 gün yokum gelince yazarım kilomu kesin artarda buna eminim görüsemezsek kib sabırlı diyetler sana sırnaşık şey
nisa bajı dur !!!! sen ne zaman gidiodun memlekete ?
mrb.,insülin dırencı var derken?insülin kullanmıosn umarım...ayrıca doktorum dedıgın dıyetısyen mı,anlayamadım.........hiç bı dıyetısten bole demez de az ve sık yemektır her zmn doğru olanı
canım iyi haberlerini bekliyoruz senden sonra ben başlamak istiyorum . . .
eğer faydasını görürsen başlayacağım . . .
seni takipteyim :1ninca:
layt yoğurtla hazırladın değil mi lapayı ?
pirincin esmer miydi ?
annatsana cicim benim baharatların nelerdi mesela . . .
işallah iyi haberler veririm
yoğurdum layt değildi ama sadece 1,5 y. kaşığı koydum
pirincim beyaz esmer yoktu
baharat olarak da bol nane ve karabiber koydum azcık da tuz ekledim tadı gayet güzeldi test ettim yani
yalnız ben başka bir topikte okudum bunu bir gün yapın yazıyo çünkü 2. gün kilo verilmiyomuş pek öyle yapcam ben de sen ne dersin:uhm:
kızlar uzun zman oldu yazmandım ama kilo vermişim 1 kilocuk :) 68 im simdi bakalım 67 ye inebilecekmiyim sabah bir dilim ekmek 2 salatalık 1 kibrit kutusu peynir ve yeşil cay içtim
birşey sormak istiyorum sizce oglen ne yemeliyim ogle ve aksam fazla kacırıyorum gibi geliyor ogun arası kac saat olmalı sizce ve akşam kac gibi yemegi kesmeliyim haşlanmıs yumurta cok sevıyorum hangi ogunde nekadar tuketmeliyim diye size danışmak istiyorum
günaydın kızlar..diyette ikinci günüm ve kalhavtımı da yaptım..kahvaltım nemi???
1 fincan sade kahve
1 dilim kızarmış ekmek...
merhaba kizlar bende kilo vermek istiyorum ve sizlerin destegini bekliyorum :sinifsinif:
ben 155 boyundayim ve 68 kiloyum. Yasim 22 benneyaptımki
benim hedefim 48-50 kilo olmak ama nasil yapcagimi nerden basliyacagimi bilemiyorum. BIrde bende insulin direnci var ondan dolayi cok kilo aldim.
Bana lütfen yardim edin. Herkes sik sik beslenin diyor, ama doktorum günde üc ögün beslen yeter dedi, kafam cok karisik.:gitme:
sabun merhaba burdaymısın seni görmedim kız kaydirigubbakcemile3 bende hemen vedalasıyordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?