60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 6 bardak su oldu bu saate kadar,
1 br. yeşil çay içtim,
1 amasya elması arada.

öğlen:
2 dana rosto, üstünde de 5 dilim patates vardı yedim hepsini, anında şişti karnım.
dayanamadım yedim o patatesleri
1 dilim kepekli ekmek,
1 tabak da domates, salatalık ve kıvırcık salatası.

akşama hafif yiyeceğim inşallah.
yoğurt olsa da yesem, canım istiyor.
akşam yoğurt, nohut veya yoğurt kapuska yerim sanırım ve kereviz salatası

mrb kızlar.çok sevinçliyim.bugün sınav soruları açıklandı.hepsinden yüksek puan almışım.
sabah:1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 şekersiz çay,1 kk peynir,

Madamcim sende saka maka iyi vermissin. O kadar aralarda kacamak yapmana ragmen tebrikler sekerim

Diyete başlayalı tam 3 ay oldu 10 kilo verebildim anca.vermem gereken bi 10 kilo daha var.nasıl 2-3 ayda 15-20 kilo verenler oluyor anlamıyorum.ilk hızlı veriyorsun sonra gıdım gıdım gidiyor.

yaa aslında en son ciddi diyetimi 20 yaşında yaptım o zaman bir haftada 5 kilo verdiğim zamanlardı ama tabi ozamanlar 80li kilolardaydım hemen veriyodum şimdi böyle okadar uğraşıp hiç kaçamak yapmayıp (ki adet döneminde acaip zor oluyo o çikolatalara nutellalara dayanmak ) yine de böyle olduğunu görünce çok moralim bozuldu. Normalde her ay hiç sektirmeden adet dönemi bi kavanoz nutella yerdim yani. Aslında ben geçen haftayı kendimle savaşarak çok zor geçirdim tatlı krizlerinde hiç bişey yemedim ondan kilo verme beklentim çok arttı. Ama bunun bi ödülü olmadı ondan kızdım çok :))))

Madamcim sende saka maka iyi vermissin. O kadar aralarda kacamak yapmana ragmen tebrikler sekerim

canım valla 1 ayda 2.5 kilo bence az. millet ilk haftadan veriyor bunu.
benim yediklerime bakılırsa kıstığım o kadar çok şey var ki...
en önemlisi de şeker ve günde 3 öğün aldığım çikolata tatlı...
bunları haftada 1 yemişim bence hiçbişey.
diyorum ya günde 3 kez krize girerdim. öğlen yemekte tatlı, sonra ikindi tatlı, akşam tatlı ve çaylarım en az 2 şekerli olur, 6 bardak çay içerdim.
şimdi 3 bardak içiyorum ve şekersiz.
pilavı makarnayı ilk hafta yiyordum, son 2 haftadır ağzıma koymadım.
ekmeğim hep çavdar, tahıllı, buğday v.s
yani az

Diyete başlayalı tam 3 ay oldu 10 kilo verebildim anca.vermem gereken bi 10 kilo daha var.nasıl 2-3 ayda 15-20 kilo verenler oluyor anlamıyorum.ilk hızlı veriyorsun sonra gıdım gıdım gidiyor.

maşallah de bence harika bi kilo.
1 ayda 2.5 anca verdim.
10 çok iyi bence.

teşekkür ederim açıklamalı olanı varmış ordan bakıp yaptım :) ablan içinde dua edicem çok geçmiş olsun

sağol canım. Allah razı olsun.
ben de sanırım ordan bulmuştum. yapabilmene sevindim.

ara: 15.05
1 br. yaseminli yeşil çay,
3 badem,
2 kuru kayısı,

su 7 br.oldu.

2. bir ara verip armut yemeyi düşünüyorum 4.30 gibi...
belki bugün yürüyerek anneme gidebilirim ama yemekten sonra yaparsam yaparım, o da uzun mesafe.. bilmiyorum bakalım..

valla diyetin normal az yemiyorum aslında metabolizmam yavaş dr ölçmüştü
Ara
1 kutu süt
Ara
3 diyet püskevit
Öğlen
90 gr et
3 kaşık borani
33 gr ekmek
Şimdi canı az yağlı sütlü nescafe içiyorum

Geçmiş olsun.Allah korusun minik bebeğinizi.
Öğle yemeği biraz geç kaldı bugün.
Yeşil çay fena olmaz şimdi...

Sabah yediğim o devasa tosttan sonra öğlen az tarhana çorba + yoğurt yedim arada ise bitmek bilmeyen leblebi ne bereketliymiş mübarek

dün buraya yazdım sonra netten çıktım şimdi okuldan yeni geldim neti açtım nerdeyse 10 sayfa ilerlemiş hepsini okumak çok uzun sürüyo :) ama yinede okudukça motive oluyorum :) bu arada bugün okulda tartıldım sanırım yarım kilo vermiş gibiyim ama yine de cuma olmasını bekliyorum inşallah tekrar almam.

madamtusot

Ablandan haber var mı ? İnşallah sorun yoktur canım dr.nu aradıysa o yönlendirmiştir.

var var canım, doktora gitti acil, kanaması vardı. çok şükür bebek iyi kıpır kıpır demiş ama devam ediyormuş hala tehlikesi.
evde dinleniyormuş çok şükür.
sağol canım sorduğun için.
inşallah sağlıkla doğurup bebeğini kucağına alır da...
çok sıkıntılı geçiyor hamileliği...

madamtusot, geçmiş olsun.
dikkat etsin ablan, biri yardıma gitsin hatta pek kalkmasın ayağa tuvalet ihtiyacı dışında.

kızlar yediklerimi yazıyorum sizce çokmu
sabah bir kase nesfit
öğle bir paket çubuk kraker
akşam yani şimdi (6 dan sonra yememek için yedim) bir tabak kuru fasülye bir kaşık pilav ve bir but ve salata birde tek şekerli türk kahvesi içtim

Kıyamam canım senin dediğin gibi inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alır mis kokulusunu.
İlk 3 ay bazı kişilerde tehlikeli olabiliyor bu dönemi mümkün olduğunca yatarak geçirmeli Allah yardımcısı olsun

Afiyet olsun bence çok değil ama kraker yerine daha sağlıklı şeyler yeme imkanın varsa bence o yönde tercihin olmalı
kraker hem çok tuzlu hemde tok tutmaz onun yerine yoğurt salata çorba sebze yemeği yada ızgara tabi imkanın varsa

canım okulda oldugum için öğle arası kantinde düşük kalorili anca onu buldum dediğin gibi hiç doyurucu değildi ve çok acıktım ama bi çözüm bulucam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…