60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence sen biraz ters yapıosun çünkü sabah kahvaltılarını öğle yemeklerini daha iyi yemek lazım çünkü onları gün içinde yakıyoruz ama akşam yemeği daha hafif olmalı akşam yemeği daha çok vücutta depolanıyor, sen sabah öğlen pek bişey yememişsin. ama yine de yediklerin çok değil.

hiçte çok değil gayet normal.... bence....

sağolun kızlar dediklerinize dikkat edicem. dediğiniz gibi biraz ters oldu ama sabah apar topar çık öğle de okulda pek bişey yok :) ama dikkat edicem. yanıma meyve falan alayım aralarda yerim.

Akşam menün güzel bence ama sabah hiç bişey yememişsin . Bence erken kalkıp ,geç kalıyorsan biraz kahvaltı yapsan canımcım..

Sabah 07:00

1 haşlanmış yımırta
çeyrek simit arası kaşar peyniri (tost ekmeğinde ısıttım)
1 parça simit ile pekmez
2 bardak çay

10:00 1 kupa yeşil çay ve arkadaş verdiği bi parça ıspanaklı börek.

öğle 12:30
çay
patates kızartması
melemen
bi kaç çatal pırasa (doymadan kalktım :)

akşam için barbunya ve salata azıcık ekmek yiyeceğim...

püf noktasını buldum arkadaşlarım..

Acıkmadan yemek yememek ve mideyi tam doldurmadan yemeği bırakmak ve çikolata cips mips türü lüzumsuz şeyler yememek .

dengeli ve düzenli yemek .

sabah
5 tane yeşil zeytın
5 tane siyah zeytin
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
yarım domates
biraz kepek ekmeği

arada 1 fincan nescafe

akşam
birazcık kepek ekmek
1 kase tel şehriye çorbası
birkaç kaşıkta biber közü kavurması yedim

veeee bol su

ama bunlarla aşırı doydum yaaaa benim midem baya küçülmüş demekki
biraz sonrada bir bardak kuşburnu suyu içerim
sonra spora

selam kızlar bugün sabah gözümü bir açtım saat 7.58 ve benim servisim 8.10'da kalkıyor şoför azcık kıl bir adam 1 dk bile beklemiyor neyse kendi rekorumu kırdım ve 8.05 te servise bindim binerken de 1 tane simit aldım malum anca giyinip uçtum evden.
sabah kahvaltım sadece 1 simit oldu yani ve ben yediğime hala pişmanım
arada velilerden biri taze poğaça yapmış onu yedim 1 tane bundan da pişmanım
öğle arası okulda menümüz patates kavurması ve yoğurttu onu da 3 dilim tam buğday ekmeğiyle yuttum eee bundan da pişmanım keşke ekmeksiz yeseydim diye
ama bugün okulda sadece ilk 2 ders oturabildim ondan sonra 23 Nisan gösterileri için öğrencileri çalıştırdım öğle arasından sonra da fidan diktik hep beraber baya bi hareket ettim yani umarım az da olsa yakabilmişimdir yediklerimi :18:
akşam yemeğinde de sebze soteledim azıcık zeytinyağında azıcık da makarna haşladım üzerine 2 kaşık yoğurt döküp yedim hatta eşim bile yedi hımmmm güzel olmuş bu falan filan diye diye. ekmek yemedim akşam az da olsa azıcık makarna var diye sebzelerin içinde.
birazdan da activia kuru kayısılımı yerim sporumu yaparım bugünü de böyle kapatırım.

canım gerçekten miden küçülmüş demek ki. ne güzel. günde kaç litre su içiyorsun merak ettim.

Selam kızlarrrr Nasıl sınız ? Bir kaç gün uğramadım buralara...vallah boşladım biraz. Ama sporumu falan boşlamadım.Bugün tartıldım, çünkü sık sık tartılmam benim için daha iyi. Haftada 1 güne düşürdüğümde pek kilo veremiyorum. Daha bugün başladım sıksık tartılma olayına. Hala 61.7larda dolanıyorum ama bunu değiştirmek için sık sık tartılacağım şimdi. Hem biraz motive olurum, bir de kilo aldığımı görünce frene basarım....Bu arada neden yavaş yavaş verdiğimin sebebini buldum. Onca spor, 6dan sonra yemek yememek, hamur işi tatlı falan yok, ama yine de tartıda ses yok. Bunun sebepleri de şunlar: 1.geç kalkıyorum, bu aralar evde sınava çalışmaktan hariç başka bir sorumluluğum olmadığı için sabah erken kalkma mecburiyetim yok ve bu çok kötü(okul bitti, işe girmek için sınava hazırlanıyorum yani şuan geçiş döneminde olduğumda evde oturuyorum). Saati sabah erken kalkmak için kuruyorum, ama sabah çaldığında kapatıp saat 11e kadar horul horul uyuyorum çoğu zaman. Onu da yarından itibaren düzenleyeceğim ve 7 gibi kalkmaya özen göstereceğim. 2. günde 1-2öğün sıcak yemek yemeye başladım rejimdeyim diye, ki ben normalde pek sıcak yemek yiyen biri değilim, yani severim ama haftada en fazla 2-3 kere sıcak yemek yediğim günler olurdu daha önce. Şuan her gün yiyorum ve rejimdeyim ve saat 6dan sonra yemiyorum diye hem annem zorla fazla yediriyor ben de sanırım yemem gerekeninden fazla yiyourum o öğünlerde. Yani aslında günde yediğim yemekleri yarılamam gerekirdi, ben ne yaptım ? Miktarını çıkardım ekmek de yemiyorum ne de olsa, saat 6dan sonra da yemiyorum diye. Bu kendimde bulduğum 2. hata.
3. Suyumu hala ihmal ediyorum. Normalde 2 tane 1.5litrelik şişeyi (yani 3litreyi) bitiriyorum normalde, ama bu aralar bana birşeyler oldu. 4. hatam da ara sıra dayanamayıp kaçamak yapmam. Yani çikolata yemem.
Yaz yaklaştığı için tüm programlarda doktorlar diyet uzmanları vesaire çıkmaya başladı. Hepsi şunu diyor: Kilo vermek isteyen biraz aç kalmayı Ö-Ğ-R-E-N-E-C-E-K!!! Yani aç gezin demiyorlar ama biraz nefsimize hâkim olmayı, tam tıkabasa miğdeyi doldurmadan, masadan biraz aç kalkmayı ve geç saatlerde ağır yemekler tüketmemeyi öğrenin diyorlar. Şu biraz aç kalma ve nefsine hakim olma kısmı bende sanırım biraz fazla eksik kaldı yoksa bu kadar spor ve azmin sonucu en az 5 kilo olurdu şimdiye kadar. Nisan ayına geldik ve ben sözde şubatta başladım rejime (sözde diyorum sonra bozup martta sil baştan yaptım biraz, ama şubatta başladım biraz biraz). Yani 2 ay oluyor...Fark sadece 1 kilo... Şimdi bu kadar yazıyorum hep ve farkındayım hatalarıma, ki daha önce de yazdım size bu tür şeyler, pratiğe geçirmemek ayıp olur değil mi ? Benim gibi kilo verme sürecinde biraz hayalkırıklığı yaşayan arkadaşlara örnek olma adına, bugünden itibaren bu yanlışlarımı da düzeltiyorum ve şuana kadar pek başarı sağlayamayan arkadaşları da kendi hatalarını analiz etmelerine davet ediyorum. Bugün bir markette bir güzel görünen çikolatanın kalorisini okudum: 100gr 587 kalori yazıyordu baktım benim elimden biraz daha büyük paket ve 100gram tam olarak...bu paketi normalde ben 2dakikada bitiririm üzerine başka çikolata yada sevdiğim dondurmadan bile yerim (hem de bunlar benim için ara öğün olur). Peki ben her gün 30 dakika koşuyorum ve sadece 300 kalori yakıyorum bu kadar yorulmaya...30 dakikada evdeki egzersizim en fazla 400 kalori yani toplam 700...bu çikolata 1 saatlik ter dökmemin büyük bir bölümünü boşa harcıyor olacak... Artık paketler hep okuyorum, bu beni çok çikolata ve pastayı almaktan vazgeçtirdi...Yani aslında iyi yoldayım ama hatalarımı düzeltirsem muhteşem olacak....
Şimdi o kadar yazdım ettim (10. defa belki yazıyorum size bunları), ama artık gerçekten hatalarımı düzeltmem lazım, şimdi başaramazsam şu kilo verme olayını asla başaramam çünkü. Ben belki bir başarı gösterirsem aranızda benim gibi henüz sonuç alamayan arkadaşlarıma da örnek olurum. Size karşı sorumluluğum varmış gibi hissediyorum böyle ve bu hatalarımı düzeltmeme daha da yardımcı olur.
Yani bundan sonra yapmak gerekenler: 1. Spora devam 2. Suyumu ihmal etmemek ( en az 2-3litre içmem lazım). 3. Şuan yediğim yemek mikatarını en az yarılamak (yani porsiyonların yarısı kadarını yemek) 3. ve en önemlisi: O pizzalar, çikolatalar, kolar, sıcak ekmekler, börekler (yani bunların hepsini yemedim ama yiyenler için de yazıyorum) çooooooooooooookkkk süper görünüp, o mükemmel kokuları ile beni çekseler bile en azından kilo verene kadar (yani istediğim kiloya ulaşana kadar) KESİNLİKLE YENMEYECEK ! ( bu çok katı kural ama bana bu katı kural şart yoksa kilo veremiyorum işte, napim:26:).....
Size de sürekli bu katı kurallarımın sonucunu bildireceğim. Şuan katı kuralım yoktu ama ilerleme de yoktu...Neyse güzeller benden bu kaaa... He, saat 6dan sonra katiyen birşey yemiyorum, bunun da faydasını baya bir görüyorum aslında... Öptümmmm

aram
2 hurma

akşam
1 enginar
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
1 kase yağsız fasulye çorbası

son aram
6 çilek
5 badem
bir avuç leblebi ve çok az sarı üzüm abarttım yaa

su içiyorum şimdi

Son düzenleme:
madamtusot, geçmiş olsun.
dikkat etsin ablan, biri yardıma gitsin hatta pek kalkmasın ayağa tuvalet ihtiyacı dışında.

Sagol canim. Calismiyor olsak ve karsida olmasa giderdik ama 2aydir evde...iyi olacak ins.

Kizlar aksam 30 mekik,
bi tabak kapuska kiymasiz,
cay tabagi kadar yogurtlu kereviz yedim ekmeksiz.
Sonra 35dk tempolu yuruyus yaparak,arabayla gittigim yolu yuruyerek gittim,annem yardima cagirmisti yarin misafirleri varmis.
E misafirlerine de fistikli tatli almis, 1tane de ben aldim tadimlik,sekersiz 2 bardak acik cayla saat 6.45 gibi tatli yedim yani
sonra bi 1hurma 1 de bitter madlen cikolata yedim
bu arada 2lt su icmisimdir bugun ama eve gelince de esim muzlu sut yapti bi de onu ictim simdi...
Cok pismanim ama h.sonu kacamak yok.tek bunlar olacak ins.
Bugun boraz abarttim patates muz tatli derken..
Verdigimi de almisim zaten bi hevesle yazdim 65diye ama yok hayal meyal..
Ne yapmali kizlar ya? Zaten ben cok zor veriyorum offf hemen bozdum.

Kizlar yururken bacaklarimin arkasi kopacak gibi agriyor,duz yolda bile.
Neden?nasil gecirebilirim acisini?yarin da sporum var da...

bacaklarına masaj yap ezikler incinmeler için bir krem varsa onunla yada bebe yağıyla
akşam yatmadan iyice bir masaj yap öyle yat, yarında spora gitmeden önce yaparsın, bende işe yarıyor,
masaj yaparken acıyor biraz ama dayan o acıya sonra rahatlıyorsun emin ol

Yapiyorum ama yururken aciyor.normal zamanda ya da sonrasinda bile yaparkenki kadar acimiyor.
Sauna olsa harika olur

baktım herkes yazıyor bari ben de yazayım hanımlar
sabah kalkınca 1 bardak ılık su içtim demir hapıyla berabr .30-40 dakika sonra 1 adet pul biberli haşlanmış yumurta yedim (07,30)
saat 8,40 ta işyerinde 1adet pul biberli küçük boy domates+i ....beyaz krem peynirin küçüklerinden(20gr)+5 adet yeşil zeytin pulbiberli+1 dilim tam buğday ekmeği + şekersiz çay
arada 1 orta boy elma yeşilçay
öğlen yemeğini işyerl-inde yiyiyorum bugün buğday çorbası bulgur pilavı kıymalı yumurta komposto vardı sadece çorba ile kıymalı yumurtanın yumurtasının yarısını 1 dilim buğday ekmeğiyle beraber yedim
ara 1 fincan 7 otlu çay pul biberli ayran ve elma yedim
akşam bol yağsız salaata eşliğnde 1 tane levre 3 adet küçük domates yedim 1 diilim tam buğday ekmeği yedim
az önce elma yedim
gün boyu 10 bardak su içtim yaptığım kısa yürüyüşlerin haricinde yarım saat yürüyüş yaptım
aslında sabah açkarnına yeşilçayda içiyorum amaa bugün bittiği içn içememiştim ama hergün içiyorum eeee arkadaşlar nasıl buldunuz diyetimi...hepinize iyi akşamlar

cnm aralarda kaçamak dediysem baya az... bir çatal nutella yada sabah erken saatlerde yenen yağsız bir tost fln... akşam 4 ten sonra kaçamak yaparsan veremiyosun.

bu arada kızlar bugün 62.6 kalktım ve kendimi ödüllendirdim. o kadar mutluyum ki... belim 77 idi şuan 72 olmş çok şaşırdım belm kıl gibi kaldı. popo kısmı hala büyük belime oranla ama o da küçülüyor kotlarımdan farkettiğim üzere :)) yarın yine aynı kalkarım büyük ihtimal. saat 2 gibi bol soslu bi makarna ve diyet kolayla ödüllendirdim kendimi sonra çorbaya devm tabi.. kızlar 50 li kiloları hiç görmedm ben bu güne kadar en son orta oklda öyleydm. diyetle şimdiye kadar 50 li kilolara inemedim hiç ki 62 li kiloları bile senelerdir ilk kez görüyorm daha aşağısını da görmedm. ama bu diyetle 59 olucam biliyorm :))

kızlar biraz önce arkadaşıma gittim.1 tabak mercimek köftesi yedirdi zorla.nasıl pişman oldumm.ama misafiriz sonuçta birşey diyemedim.:18:
5 kilometre yürüdüm mutluyum kendimi hafif hissediyorum.ama değmez ya 1 tabak mercimek köftesi için kaç saat yürümeye.1.5 aylık gibi zamanda ilk defa bugün kaçırdım.ama telafi etmişimdir inşallah.

maşallah 5 km yürüyüş ve 1.5 aydır hiç kaçırmamak harika bişey olsa gerek. ben her hafta muhakkak 2 gün kaçırmış oluyorum.

haklısın benim kaçamaklar da hep akşam oluyor
lahana çorbası gayet güzel de, halsiz, bitkin olduğumu hissediyorum.
yediklerimden ziyade aslında spor ve yorgunluktan bünyem alışmadı sanırım.
her yerimde sivilce patladı, çok stres yaptım sanırım.
dünkü kaçamaklar için çok pişmanım:18:
bugün spora gitmeye halim bile yok,
dilimde yaralar çıkmasına az kaldı,
kendimi bıraktığım an çıkacak, yataklara düşeceğim.:2:
halbuki çok da yediklerimi kısmamıştım ki
doğrusu eskisi kadar canım tatlı istemiyor, o her yemekten sonra oluşan krizim yok artık tatlı için ama bişeyler yemek istiyor canım.
yine 66 oldum
ama 68den 65i hayal meyal de olsa görmek çok güzeldi. heveslendim, moral buldum.
kendimi halsiz bırakmadan nasıl daha iyi dinç, diyete devam edebilirim.
aslında diyet de değil, sağlıklı beslenme...

dün annemde tatlı yedikten sonra eve gitmiştik, muzlu süt yapmıştı eşim.
bi telefon: annem aradı, tansiyonu fırlamış.
gittik aldık hastaneye götürdük, dil altı, iğne v.s gece geç saatte annemde kaldık.
çok şükür iyileşti ama çok kilolu annem ve tek başına yaşıyor, tek başına oldukça da yedikçe yiyor, yapmayı da yemeyi de yedirmeyi de çok sever.
burdan öğrendiklerimi onunla da paylaşıyorum ama nafile, söz dinlemiyor.
tatlıları yemiş, tansiyonu fırlamış meğer.
ne güzel artık biz eve misafir gelmediği sürece tatlı almıyoruz, keşke o da almasa...
sağlık herşeyden önemli.

hepimiz sağlıkla kilo veririz inşallah arkadaşlar.
bu sabah:
2 br.su,
10 parmak galeta,
1 sekersiz acık cay,
şimdi de activia yiyeceğim nesfitli,

arada da armut veya elma ve yaseminli yeşil çay.
kahvaltım çok zayıf biliyorum ama annemde kaldığım için hazırlayamadım.

Günaydın kızlaar.

1 saat yürüyüşümü yaptıktan sonra domatesli biberli salatalıklı maydonozlu peynirli zeytinli kahvaltımı yaptım

madamtusot, ben de aynı senin gibiyim.artık hiç tatlı istemiyo canım. halbuki önceden ne götürürdüm gofretleri çikolataları. hem yemekten önce hem sonra. şimdi dolapta gözüme bakıyo beni ye diye ama hiiiiiiiiç oralı olmuyorum

kızlar bi çizelge vardı ona ne oldu artık yok mu.

bu arada ben artık 2 haftada bir tartılmaya karar verdim.

sedali her gün tartılma kız.gına gelir

ben btlbetul gibi hergün tartılıyorum hatta hergün farklı tartılarda bile deniyorum. ama zayıfladığımı görünce kaçamak yaptım. sanırım bu kadr tartılmamam lazım ama dayanamıyorum, giyinme odamda tartı, belki yerini değiştirsem fayda eder...
ama ne değişir üfff bilmiyorum
tatlı konusuna gelince, activia meyveli yoğurt ve kuru kayısı yemekten canım tatlı bile istemiyor böğğğ geldi
tuzlu yemek yemek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…