kızlar yediklerimi yazıyorum sizce çokmu
sabah bir kase nesfit
öğle bir paket çubuk kraker
akşam yani şimdi (6 dan sonra yememek için yedim) bir tabak kuru fasülye bir kaşık pilav ve bir but ve salata birde tek şekerli türk kahvesi içtim
sabah bir kase nesfit
akşam yani şimdi (6 dan sonra yememek için yedim) bir tabak kuru fasülye bir kaşık pilav ve bir but ve salata birde tek şekerli türk kahvesi içtim
sabah bir kase nesfit
sabah
5 tane yeşil zeytın
5 tane siyah zeytin
kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
yarım domates
biraz kepek ekmeği
arada 1 fincan nescafe
akşam
birazcık kepek ekmek
1 kase tel şehriye çorbası
birkaç kaşıkta biber közü kavurması yedim
veeee bol su
ama bunlarla aşırı doydum yaaaa benim midem baya küçülmüş demekki
biraz sonrada bir bardak kuşburnu suyu içerim
sonra spora
madamtusot, geçmiş olsun.
dikkat etsin ablan, biri yardıma gitsin hatta pek kalkmasın ayağa tuvalet ihtiyacı dışında.
Sagol canim. Calismiyor olsak ve karsida olmasa giderdik ama 2aydir evde...iyi olacak ins.
Kizlar aksam 30 mekik,
bi tabak kapuska kiymasiz,
cay tabagi kadar yogurtlu kereviz yedim ekmeksiz.
Sonra 35dk tempolu yuruyus yaparak,arabayla gittigim yolu yuruyerek gittim,annem yardima cagirmisti yarin misafirleri varmis.
E misafirlerine de fistikli tatli almis, 1tane de ben aldim tadimlik,sekersiz 2 bardak acik cayla saat 6.45 gibi tatli yedim yani
sonra bi 1hurma 1 de bitter madlen cikolata yedim
bu arada 2lt su icmisimdir bugun ama eve gelince de esim muzlu sut yapti bi de onu ictim simdi...
Cok pismanim ama h.sonu kacamak yok.tek bunlar olacak ins.
Bugun boraz abarttim patates muz tatli derken..
Verdigimi de almisim zaten bi hevesle yazdim 65diye ama yok hayal meyal..
Ne yapmali kizlar ya? Zaten ben cok zor veriyorum offf hemen bozdum.
Kizlar yururken bacaklarimin arkasi kopacak gibi agriyor,duz yolda bile.
Neden?nasil gecirebilirim acisini?yarin da sporum var da...
bacaklarına masaj yap ezikler incinmeler için bir krem varsa onunla yada bebe yağıyla
akşam yatmadan iyice bir masaj yap öyle yat, yarında spora gitmeden önce yaparsın, bende işe yarıyor,
masaj yaparken acıyor biraz ama dayan o acıya sonra rahatlıyorsun emin ol
mekik benim de en büyük problemim ama 14-14 ancak 28 tane çekebildim. yanıyor anında atıyorum kendimi geriye yoruluyorum.
100 mü?keşke ben de yapabilsem. 50 yapsam ona da razıyım ama yapamıyorummmmm
benim içimdeki fil de hala orada, herşeyi alıp içime çekesim var ama yapmıyorum
canım HTML yazan yerdekini seçip, 2.satırdaki http: ile başlayan kısımdan png ile biten kısıma kadar seçip onu kopyalayıp yapıştıracaksın. resmini de çektim ama buraya ekleyemedim.
inşallah yardımcı olurum, aynısını ben de eklemekte zorlanmıştım.
yaaa aralarda yiyince kilo veremiyor muyuz? ama sağlıklı şeyler yesek de mi?
lahana çorbasını 2 gündür akşamları içiyorum. bu hafta böyle devam edeceğim sanırım ama biraz et yemem şart, spordan dolayı...
benim niye pant. hafiflemedi bi türlü. acaba hala 38 beden pant. içine girmeye çalıştığım için mi?
maşallah canım seni de tebrik ediyorum azminden ötürü.
daralttır bir terziye, boşa para verme... düğün koşuşturmasından dolayı daha hızlı zayıflıyor olabilirsin.
bu çoook az, bununla nasıl duruyorsunuz?
diyetisyenler 4 köfte veriyor valla
neyse kerebiç neyse uzak durmalı anladık
çintme de belki bugün yapabilirim, bildiğimiz kabak yemeğiymiş peh
beni güldürdün sabah sabah valla
benim karnım davul gibi gene, sabah aç karnına süt beni mahvediyor sanırım.
bu sabah:
2 br.su,
1 kase sütlü tahıllı nesfit ve doğa müsli,
1 br. şekersiz açık çay
kızlar, bugün 65.5 çıktım bu sabah.
kilo bildirimini cuma yapacağız ama çok mutlu oldum.
ama bi bıraksam neler yiyeceğim, yani verilenleri almak an meselesi.:18:
inşallah midem de küçülür artık çünkü çok zor açken canın bişeyler istiyorken durmak.
kızlar biraz önce arkadaşıma gittim.1 tabak mercimek köftesi yedirdi zorla.nasıl pişman oldumm.ama misafiriz sonuçta birşey diyemedim.:18:
5 kilometre yürüdüm mutluyum kendimi hafif hissediyorum.ama değmez ya 1 tabak mercimek köftesi için kaç saat yürümeye.1.5 aylık gibi zamanda ilk defa bugün kaçırdım.ama telafi etmişimdir inşallah.
cnm aralarda kaçamak dediysem baya az... bir çatal nutella yada sabah erken saatlerde yenen yağsız bir tost fln... akşam 4 ten sonra kaçamak yaparsan veremiyosun.
bu arada kızlar bugün 62.6 kalktımve kendimi ödüllendirdim. o kadar mutluyum ki... belim 77 idi şuan 72 olmş çok şaşırdım belm kıl gibi kaldı. popo kısmı hala büyük belime oranla ama o da küçülüyor kotlarımdan farkettiğim üzere :)) yarın yine aynı kalkarım büyük ihtimal. saat 2 gibi bol soslu bi makarna ve diyet kolayla ödüllendirdim kendimi sonra çorbaya devm tabi.. kızlar 50 li kiloları hiç görmedm ben bu güne kadar en son orta oklda öyleydm. diyetle şimdiye kadar 50 li kilolara inemedim hiç ki 62 li kiloları bile senelerdir ilk kez görüyorm daha aşağısını da görmedm. ama bu diyetle 59 olucam biliyorm :))
Günaydın kızlaar.
1 saat yürüyüşümü yaptıktan sonra domatesli biberli salatalıklı maydonozlu peynirli zeytinli kahvaltımı yaptım
madamtusot, ben de aynı senin gibiyim.artık hiç tatlı istemiyo canım. halbuki önceden ne götürürdüm gofretleri çikolataları. hem yemekten önce hem sonra. şimdi dolapta gözüme bakıyo beni ye diye ama hiiiiiiiiç oralı olmuyorum
kızlar bi çizelge vardı ona ne olduartık yok mu.
bu arada ben artık 2 haftada bir tartılmaya karar verdim.
sedali her gün tartılma kız.gına gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?