kimse benim yazdıklarımı okumuyor, beğenmiyor. sanki burda sevilmiyormuşum gibi hissediyorum
adet dönemim de değil ama
bakın size kayahan'dan bir şarkı sözü paylaşacağım:
"Tartı bi doğru tartsa bi yanlış tartardı, yani onla da anlaşamazdın..."
beni anlatmış sanki
Eki Görüntüle 388658
Eki Görüntüle 388658
kızlar alın size diyet kaşığı...
kim daha çabuk kilo vermek istiyorsa, bunu denesin...
kimse benim yazdıklarımı okumuyor, beğenmiyor. sanki burda sevilmiyormuşum gibi hissediyorum
adet dönemim de değil ama
bakın size kayahan'dan bir şarkı sözü paylaşacağım:
"Tartı bi doğru tartsa bi yanlış tartardı, yani onla da anlaşamazdın..."
beni anlatmış sanki
Eki Görüntüle 388658
Eki Görüntüle 388658
kızlar alın size diyet kaşığı...
kim daha çabuk kilo vermek istiyorsa, bunu denesin...
ben seviyorum bi kereee..... okuyorum ama 9. takım daha hareketli ve sıcakkanlılar ben oraya daha çok takılıyorum..... ondan iki tarafıda idare etmek zor oluyo
muhahhaa bana da uydu bu söz valllaaa....
ben okuyup cevap veriyorum ya kızbundan sonrakileri de beğenirim sen canını sıkma
67 oldum mutluyum ama kilo verirken baya zorlanıyorum.Sanırım yemeklerimi bu kaşıkla yersen daha çabuk kilo veririm)
ben seviyorum bi kereee..... okuyorum ama 9. takım daha hareketli ve sıcakkanlılar ben oraya daha çok takılıyorum..... ondan iki tarafıda idare etmek zor oluyo
muhahhaa bana da uydu bu söz valllaaa....
Alemsin vallahi bize buda yaramaz biz ekmeği banar yine yeriz o yemekleri
Aşkolsun biz soğukkanlımıyızhareket konusuna gelince bu kilolarla ancak bu kadar hareket ediliyor canım
sağol şekerim
tebrikler
evet bu kaşıkla yemeliyiz bundan böyle deneyelim
neeeeeee daha mı sıcakkanlılar?
hadi bakalımmmmm 60-69 arası gruppppp ısınınnnnnnnnnnnnnnnnnnn, burayı ısıtıyoruz çabukkkk
vallahi ellerimle bile yerim
ben kansızım, ondan biraz soğukkanlı olabilirimama hareket konusunda wishe katılıyorum hehehe
kızlar bugün kahvaltı yapmadığım için mahvoldum, bi daha simit de olsa normal ekmek de olsa sabah yiyeceğim.
activia'nın üstüne, 3-4 galete, çeyrek elma yedim ama kusacağım sanırım, bastıracak, güç verecek sandviç yeseydim keşke.
öğle yemeğini bekliyorum.
su 1 lt olacak birazdan.
bişi daha,
benim acaip tatlı krizim geldi bi paket form elmalı bisküviyi yedim tatlandırıcılı çay içtim ama hiçbişey egrçek şekerin yerini tutmuyo şuan,
napcam kızlar yardım edinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?