60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın sabah şekerlerim,

Hava harbiden ppek soğuk yahu.... Hatırlıyorum ben bir ara kapı baca açık oturdum nooldu sonra gene soğudu anlamadım. Neyyse havalar nasıl olursa olsun yeterki bizim havamız yerinde olsun....

Malum günler geldi çattı. tartıyada +200 gr cık yansıdı ama geçici olabileceğini düşünüyorum bakalım görüciik..

Bu günkü menüm
Sabah
2 haşlama yumurta
2 ince dilim kaşar

Aran
1 avuç çiğ badem kaç tane bilmiyom

Öğle
Patlıcan yemeği
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt (tabi gidip alacak vakit bulursam)

Ara
1 salatalık

Akşam
1 kase hazır çorba

birazda yeşil çayımı demlerim. Şimdilik karışık bitki çayımı içiyorum.....

Günaydın güzel bayanlar,
Dün akşam şehriye çorba+kabak yemeği+yoğurt+1 dilim tam tahıllı ekmek+marul salatası yedim.
Daha sonra kızımla yaptığımız tiramisuyu 7 kişi sildik süpürdük ama ben ince bir dilim yedim.Pişmanda değilim çünkü her gece saat 23:00 e kadar ayaktayım yediklerimi erittiğimi düşünüyorum.Spor yapamıyorum ama bütün gece ev işleri yoruyor sabahta erkenden işe geliyorum.

Bugün sabah küçük bir otlu poğaça + çay
şimdi 7 otlu bitki çayı içiyorum
öğlen arnavut ciğeri varmış biraz ondan alırım piyaz yoğurt
ara sonunda leblebiler bitti kuru kayısı yiyeceğim
akşam zeytinyağlı yaprak sarma (dün akşam annemle sardık bugün pişirecek) + yoğurt

plan bu şekilde bakalım uygulayabilecekmiyim?

günaydın kızlar ben de hemen yediklerimi yazayım,

sabah 2 kuru kayısı,

işe gelince bir kepekli sandviç, içinde domates ve kaşarlı yanında da nescafe 3ü 1 arada :) kahveyle sandviç yemeyi seviyorum.

şimdi de 7 otlu çayımı içiyorum.

bi de ben tarçınlı karanfilli yeşil çay içiyorum chai adı da sizce bu çaylar işe yarıyo mu yoksa sadece gaz mı yapıyor? ben başka bi etkisini göremedim de 15 gündür :)

kimse benim yazdıklarımı okumuyor, beğenmiyor. sanki burda sevilmiyormuşum gibi hissediyorum
adet dönemim de değil ama

bakın size kayahan'dan bir şarkı sözü paylaşacağım:
"Tartı bi doğru tartsa bi yanlış tartardı, yani onla da anlaşamazdın..."
beni anlatmış sanki

Günaydın hanımlar!
Hafif bir kahvaltıyla başladı gün.Bitki çayı içeceğim birazdan.
Bu hafta mazeretlerim var ama inşallah pazartesi yürümeye başlayacağım.
Hala su konusu sıkıntılı

ben okuyup cevap veriyorum ya kız bundan sonrakileri de beğenirim sen canını sıkma

ben seviyorum bi kereee..... okuyorum ama 9. takım daha hareketli ve sıcakkanlılar ben oraya daha çok takılıyorum..... ondan iki tarafıda idare etmek zor oluyo

muhahhaa bana da uydu bu söz valllaaa....

ben seviyorum bi kereee..... okuyorum ama 9. takım daha hareketli ve sıcakkanlılar ben oraya daha çok takılıyorum..... ondan iki tarafıda idare etmek zor oluyo

Aşkolsun biz soğukkanlımıyız hareket konusuna gelince bu kilolarla ancak bu kadar hareket ediliyor canım

ben okuyup cevap veriyorum ya kız bundan sonrakileri de beğenirim sen canını sıkma

sağol şekerim

67 oldum mutluyum ama kilo verirken baya zorlanıyorum.Sanırım yemeklerimi bu kaşıkla yersen daha çabuk kilo veririm)

tebrikler
evet bu kaşıkla yemeliyiz bundan böyle deneyelim

neeeeeee daha mı sıcakkanlılar?
hadi bakalımmmmm 60-69 arası gruppppp ısınınnnnnnnnnnnnnnnnnnn, burayı ısıtıyoruz çabukkkk

Alemsin vallahi bize buda yaramaz biz ekmeği banar yine yeriz o yemekleri

vallahi ellerimle bile yerim

Aşkolsun biz soğukkanlımıyız hareket konusuna gelince bu kilolarla ancak bu kadar hareket ediliyor canım

ben kansızım, ondan biraz soğukkanlı olabilirim ama hareket konusunda wishe katılıyorum hehehe

kızlar bugün kahvaltı yapmadığım için mahvoldum, bi daha simit de olsa normal ekmek de olsa sabah yiyeceğim.
activia'nın üstüne, 3-4 galete, çeyrek elma yedim ama kusacağım sanırım, bastıracak, güç verecek sandviç yeseydim keşke.
öğle yemeğini bekliyorum.
su 1 lt olacak birazdan.

Bana bişi yok mu tebrik filan

şu yeşil çay meselesi diyorum, bi de 7 otlu çay içiyom içiyom bi faydasını görmedim sizden fayda gören yok mu yoksa boşuna mı içiyorum

bişi daha,

benim acaip tatlı krizim geldi bi paket form elmalı bisküviyi yedim tatlandırıcılı çay içtim ama hiçbişey egrçek şekerin yerini tutmuyo şuan,

napcam kızlar yardım edinnnnnn

slm. kızlar nasılsınız?
ben b,dün baya bi kaçamak yaptım aslında yapmak zorunda kaldım.okulun kermesi için mantı açmaya gittik.dolayısıyla
mantı yedim bir tabak kahvaltı hazırlamışlar ben giitttigimde ALLAHTAN KAÇAMAK YAPARIM DİYE YEMEDEN GİTMİŞTİM.
neyse kaçamak listesi yazıyorum kahvaltı :2 büyük bardak az şekerli çay 3 4 çatal kızartma bir parça haşhaşlı ekmek.
öglen:1 pogaça 4kurabiye 2 bardak çay.
akşam:bir tabak salçalı mantı.
şimdi benim esas sorum kaçamak yapınca uyguladıgınız bir diyet varmı.veya detox bana önerebileceginiz.
çok mutlu olurum vicdan azabından daha kahvaltı etmedim

bişi daha,

benim acaip tatlı krizim geldi bi paket form elmalı bisküviyi yedim tatlandırıcılı çay içtim ama hiçbişey egrçek şekerin yerini tutmuyo şuan,

napcam kızlar yardım edinnnnnn

canım eger varsa dere otu ve taze nane ye bi kaç parça acayip rahatlatıyo beni bi dene derim.

merhaba kızlar;
1 haşlanmış yumurta,2 şekersiz çay,1 kk peynir,ve de bir canga canavarı olarak eti canga

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…