Günaydın kızlaar.
1 saat yürüyüşümü yaptıktan sonra domatesli biberli salatalıklı maydonozlu peynirli zeytinli kahvaltımı yaptım
madamtusot, ben de aynı senin gibiyim.artık hiç tatlı istemiyo canım. halbuki önceden ne götürürdüm gofretleri çikolataları. hem yemekten önce hem sonra. şimdi dolapta gözüme bakıyo beni ye diye ama hiiiiiiiiç oralı olmuyorum
kızlar bi çizelge vardı ona ne olduartık yok mu.
bu arada ben artık 2 haftada bir tartılmaya karar verdim.
sedali her gün tartılma kız.gına gelir
Eki Görüntüle 388658
Eki Görüntüle 388658
kızlar alın size diyet kaşığı...
kim daha çabuk kilo vermek istiyorsa, bunu denesin...
ben seviyorum bi kereee..... okuyorum ama 9. takım daha hareketli ve sıcakkanlılar ben oraya daha çok takılıyorum..... ondan iki tarafıda idare etmek zor oluyo
muhahhaa bana da uydu bu söz valllaaa....
bişi daha,
benim acaip tatlı krizim geldi bi paket form elmalı bisküviyi yedim tatlandırıcılı çay içtim ama hiçbişey egrçek şekerin yerini tutmuyo şuan,
napcam kızlar yardım edinnnnnn
slm. kızlar nasılsınız?
ben b,dün baya bi kaçamak yaptım aslında yapmak zorunda kaldım.okulun kermesi için mantı açmaya gittik.dolayısıyla
mantı yedim bir tabak kahvaltı hazırlamışlar ben giitttigimde ALLAHTAN KAÇAMAK YAPARIM DİYE YEMEDEN GİTMİŞTİM.
neyse kaçamak listesi yazıyorum kahvaltı :2 büyük bardak az şekerli çay 3 4 çatal kızartma bir parça haşhaşlı ekmek.
öglen:1 pogaça 4kurabiye 2 bardak çay.
akşam:bir tabak salçalı mantı.
şimdi benim esas sorum kaçamak yapınca uyguladıgınız bir diyet varmı.veya detox bana önerebileceginiz.
çok mutlu olurum vicdan azabından daha kahvaltı etmedim
Benide kimse beyenmii
SABAH
35 gr ekmek
1 yumurta
1 kupa yeşilçay
1 tatlı kaşığı kahvaltı sosu
30 gr peynir
1 hurma
Şimdi yeşilçay içiyorum geç kahvaltı ettim öğlen et yerim akşama sebze
Bana bişi yok mu tebrik filan
şu yeşil çay meselesi diyorum, bi de 7 otlu çay içiyom içiyom bi faydasını görmedim sizden fayda gören yok mu yoksa boşuna mı içiyorum
bişi daha,
benim acaip tatlı krizim geldi bi paket form elmalı bisküviyi yedim tatlandırıcılı çay içtim ama hiçbişey egrçek şekerin yerini tutmuyo şuan,
napcam kızlar yardım edinnnnnn
slm. kızlar nasılsınız?
ben b,dün baya bi kaçamak yaptım aslında yapmak zorunda kaldım.okulun kermesi için mantı açmaya gittik.dolayısıyla
mantı yedim bir tabak kahvaltı hazırlamışlar ben giitttigimde ALLAHTAN KAÇAMAK YAPARIM DİYE YEMEDEN GİTMİŞTİM.
neyse kaçamak listesi yazıyorum kahvaltı :2 büyük bardak az şekerli çay 3 4 çatal kızartma bir parça haşhaşlı ekmek.
öglen:1 pogaça 4kurabiye 2 bardak çay.
akşam:bir tabak salçalı mantı.
şimdi benim esas sorum kaçamak yapınca uyguladıgınız bir diyet varmı.veya detox bana önerebileceginiz.
çok mutlu olurum vicdan azabından daha kahvaltı etmedim
mrblar, 4 gündür diyete başladım, yemek yemeyi özledim yaaa
ben 49 kiloydum evlendiğimde zayıfım diye eşim ağzıma tıkıyordu yemekleri...bazen çıkarıyordum..o yine yediriyordu...şimdide dombili oldun sen diyo...65 kiloyum diye....zayıflıcam diyorum yok diyor...başlıycam bu erkeklere heeee
sağol sedaalicimve mereak edenlere geçen cumartesi kardeşimin düğününde çekilen bir kaç fotom albümde
özel diktirdim, kumaşı, tasarımı ve işleme seçimi hepsi benim fikrim
benim de zayıf hallerimi beğenmiyor gibi...
açıp göstericem bak bu halim mi?
eski resimlerdeki gibi bi deri bi kemik halim mi diye?
onu bu halime ikna etmeyi düşünüyorum gizliden gizliye hahhaa
oh be, öğlen yedim o zararlı mantıları ama doydum be arkadaş.
açlık ne kötü yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?