60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Benide kimse beyenmii
SABAH
35 gr ekmek
1 yumurta
1 kupa yeşilçay
1 tatlı kaşığı kahvaltı sosu
30 gr peynir
1 hurma
Şimdi yeşilçay içiyorum geç kahvaltı ettim öğlen et yerim akşama sebze

niye takıyosunuzki bu kilo olayını illlede zayıflamak istyosanızda açık ve netki.,, yemiyceksnz. hiç bizamn doyuma ulaşıp kalkmıycaksınz masdan yani yarı aç yarı tok yaşaynca bi kaç hafta içnde mide küçülüyor ve zaten istesenzide çok yememye başlıyorsunuz.yemeyncde kilolar gidiyor, hafif tempolu yürüyüşler bildiğinz bikaç genel hareketleri uygulamyada çalşın vücutta sarkmada olmuyor.bence beyini şartlandırmak çok öenmli yaa, kiloya takarsanız kiloyu düşünrseniz buna odaklanırsanız hedefiniz kilo vermek olsa bile kilo almaya devam edersniz.çünki beynin algıladığı budur kilo. ama zayıflığı düşünrseniz tokluğu, yeterlilği beynin algıladığı bu olcak ve önce pskolojik rahatlama ardındanda hafif bi gayretle kilo verdğiniz görceknsz.
beyninizin verdği sinyaller çok önemlidir arkadaşlar ister istemz düşüncenizle bi sinerji ortaya koyarsınz ve bi şeklde evren bunu algılar, ünlü bir düşünürü 1900lü yıllarda savaşa hayır adlı bi toplantıya davet etmişler, katılammış. bana savaşa hayır değil barışa evetle gelin demiş.baktığınız zaman aynı kapıya çıkıyor gibi dimi ? aslında değil. ortaya çıkan enerji aynı değil yani :) bi düşünün bence söylediklermi.

Son düzenleme:
Selam kızlar Nasıl gidiyor kilo vermeler ? Sanırım biraz canlılık eksik burda:44: Neyse. sabah az yağlı süt ile bir kâse nesfit yedim, sonra 1 FORM çayı içtim. Suyumu da içiyorum Bu cuma pek farklı çıkmayacak ben de kilo ama haftaya çok güzel sonuç alırım inşallah...

Selam maximaculpa. vallah güzelim her gün bile olmasa sık sık tartılacağım, ben de başka olmuyor, yoksa veremiyorum. Cuma günü yapıyoruz ya çizelgeyi. Yani cuma günü tartılıyoruz ve sonra herkesin ka. kilo verdiği liste açıklanıyor..Ya bence biraz bizim burayı canlandırmak lazım. Baksana millet başka forumlara kaçıyor, bu da burdaki motivasyonu düşürüyor. Bi de benim gibi sınav stresi olanlar var..Cuma günü listemiz belki biraz daha motive edecek şekilde hazırlanabilir...Hmm.. mesela aramızda baya bir veren varsa onun oranını görmek motive eder belki...ya da başka şekilde...

Eki Görüntüle 388658
Eki Görüntüle 388658

kızlar alın size diyet kaşığı...
kim daha çabuk kilo vermek istiyorsa, bunu denesin...

süpermiş tam bana göre bir diyet kaşığı vallah...Acaba evdeki kaşığın birini buna benzetebilirmiyim ? :44:

ben seviyorum bi kereee..... okuyorum ama 9. takım daha hareketli ve sıcakkanlılar ben oraya daha çok takılıyorum..... ondan iki tarafıda idare etmek zor oluyo

muhahhaa bana da uydu bu söz valllaaa....

vayyyyyyyyyyyyyy btlbetul, bizi beğenmiyorsun demekkkk daha sıcakkanlı 9.takım demek. halbuki bak, burdaki kızlar ne kaaa sıcakkanlı :13: ama tabii ki kendi tercihin:76:

bişi daha,

benim acaip tatlı krizim geldi bi paket form elmalı bisküviyi yedim tatlandırıcılı çay içtim ama hiçbişey egrçek şekerin yerini tutmuyo şuan,

napcam kızlar yardım edinnnnnn

Selam cakirhanim, vallah bir bardak tarçınlı az yağlı süt içmeyi dene ? Ben günde bir bardak içiyorum, güzel oluyor. Yada bir küçük yoğurt ye, içine tarçın serp yada meyve koy. Yada dere otu çiğne biraz, o da iştahı kapatıyor, belki tatlı krizine iyi gelir. Olmadı kendine sütlü bir tatlı hazırla. Ben kendime elmalı çay aldım, içine çubuk tarçınımı atıyorum, güzel oluyor. Tadı da biraz tatlı olduğu için iyi gidiyor. Ama tarçın çok iyi o tatlı krizleri için. Yani çubuk tarçınlı sıcak bir içecek hazırlamanı tavsiye ederim. Olmadı dışarı çık, bir tur at temiz havada. Yani o tatlıyı aklından çıkarmak için meşgul et kendini. Eğer fayda ediyorsa sende de (bende ediyor) ya tartıya çık yada dar gelen bir kıyafetini giyin. Bu insanı biraz kendine getiriyor ve ''ufff, yemicem tatlı matlı, yedim de noldu sankiiii'' :84:moduna sokuyor genelde insanı

Selam Bbetul kaçamak için detoks falan öneremem, sadece ertesi gün ona göre daha dikkatli ol. kaçamak yapıp sonra 1günlük diyetle detoksla yine herşeyi bedenden yok et diye birşey yok maalesef. Spor yapabilirsin, mesela günlük sporuna 1saat ilave et mesela. Herşeyden daha faydalı. Baya bir hamurişi yemişsin be güzelim afiyet şeker olsun yine de Aaa, ama bak aklıma ne geldi. 1-günlük meyve sebze günü yapıp biraz arındırabilirsin bedenini mesela...o deneyebilirsin. Ama Meyve sınırsız olmuyor, çünkü meyvelerde de şeker var. ama yanlış birşey söylemek istemiyorum şimdi sana. araştırırsan bulursun.

Benide kimse beyenmii
SABAH
35 gr ekmek
1 yumurta
1 kupa yeşilçay
1 tatlı kaşığı kahvaltı sosu
30 gr peynir
1 hurma
Şimdi yeşilçay içiyorum geç kahvaltı ettim öğlen et yerim akşama sebze

Ben seni beğeniyorum berryciğimmmmmmmmm.... :13: kahvaltın güzel bence. ay ben hurma yiyemiyorum, pek sevmiyorum Ben bugün dışarda olacağım için, öğlen yoğurt yerim (belki içine biraz meyve dilimleri katarım), akşam da ya çorba yada cacık gibi birşey yaparım...belki fırına patates atarm.

Bana bişi yok mu tebrik filan

şu yeşil çay meselesi diyorum, bi de 7 otlu çay içiyom içiyom bi faydasını görmedim sizden fayda gören yok mu yoksa boşuna mı içiyorum

asla değil, sürekli tuvalete çıkarmıyor mu? ya da 7 otlu çay ağzımı büzüştürüyor mesela benim ama bitmiş almadım hala daha...
bence iyi gidiyorsun içmeye devam.
ayrıca çok susatıyorlar onlar.

bişi daha,

benim acaip tatlı krizim geldi bi paket form elmalı bisküviyi yedim tatlandırıcılı çay içtim ama hiçbişey egrçek şekerin yerini tutmuyo şuan,

napcam kızlar yardım edinnnnnn

kesinlikle çubuk tarçınlı iç bitki çaylarını, iyice bekleyen çubuk tarçını ağzında çiğne...
elma dilimleri üstüne tarçın serp.
sedalıdan öğrendiğim süte tarçın...
meyveli yoğurt çok tatlı tavsiye ederim

ben de kaçırdım merak etme, tatlı üstüne çikolata, üstüne muzlu süt, üstüne patates.

bugün de öğlen :
yemekte mantı yedim yarım tabak,
yanında dana rosto üstü püre,
yağsız salata,
bi kase de mercimek çorbası.:18:

ben böyle yiyince kilo veremiyorum ama halbuki mantının yarısını yedim ve muz vardı yemekte onu hiç yemedim.
çaylarım şekersiz.
su hiç içmediğim kadar içiyorum, 1lt 1 br.bitti.
akşam hafif yiyip kaçamak yapmazsam atlatırım diye umuyorum bugün spor var ama halim yok, kaytaracak gibiyim:18:
ölçülerimi de ölçmem lazım.

bi de yemekteki zayıf kızların hepsi mantıdan 2 çatal aldı, dana rostodan 1 çatal, muzu yediler, çorba bile almadılar, bi de salata yediler kepek ekmekle...
gıcık olmaya başladım,
bi de iki saatte didik didik ediyolar, oynuyorlar yemekle..
ben küçükken oynarken annemle babam kızardı: KALK YEMEYECEKSEN OYNAMA!" DERLERDİ :)))

mrblar, 4 gündür diyete başladım, yemek yemeyi özledim yaaa

arizcim,
valla o duygu bende de oluyor. yemek yemeyi özlüyor insan. nasıl geçecek bu duygu bilmiyorum ama ancak midemiz küçülünce geçer.
sabır

Son düzenleme:
öhöm öhöm bendeniz sabah aç karnına ballı limonlu sıcak su içip üzerine 1 saat 5 . temposunda ( koşu bandında yürüyüp) sonra 4 minik sigara böreği ...5 adet zeytinyağlı sarma yedim...az önce 3 tane minik hurma yedim 1 kupa şekersiz çay...acilen sağlıklı beslenmem lazım...sevmedim bu açlık grevi gibi olan şeyi....hele bir sebzeler çıksın domates salatalık yeşil biber...ohh mis gibi kahvaltımı yapıcam...birde ev yoğurdu yaptımmı değmeyin saltanatıma bu arada 300 gram vermişim 3 günde...yürüyüşle diyet daha iyi oluyor...biri içi boşaltıyor diğeri dışarıyı topluyor ...diyet ve yürüyüş kanka

ben 49 kiloydum evlendiğimde zayıfım diye eşim ağzıma tıkıyordu yemekleri...bazen çıkarıyordum..o yine yediriyordu...şimdide dombili oldun sen diyo...65 kiloyum diye....zayıflıcam diyorum yok diyor...başlıycam bu erkeklere heeee

sağol sedaalicim ve mereak edenlere geçen cumartesi kardeşimin düğününde çekilen bir kaç fotomalbümde

Son düzenleme:

benim de zayıf hallerimi beğenmiyor gibi...
açıp göstericem bak bu halim mi?
eski resimlerdeki gibi bi deri bi kemik halim mi diye?
onu bu halime ikna etmeyi düşünüyorum gizliden gizliye hahhaa

oh be, öğlen yedim o zararlı mantıları ama doydum be arkadaş.
açlık ne kötü yaaa

merhabalar ben de kilo vermek istiyorum sizinle birlikte
yalnız bir sorum olacak tickerfactory den yaptığınız o imzayı yapamıyorum bilgi verebilecek olan birisine ihtiyacım var :44:

Son düzenleme:
slm kızlar bende menümü yazayım sabah 6 yeşil zeytin 1 kk yarısı peynir yarım domates yarım salatalık yarım salam
öğle yarım tabak çorba ve yarım 6 7 kaşık tavuk sote yedim akşamda bamya ve yoğurt yicem büyük ihtimalle ama hala aynı gibi hissediyorum sanki veremedim kilo bakalım yarın inş vermişimdir.

oyy kıyamam yaaa :))
cıss mı yedinn sen bugün bebişimmmm :))

özel diktirdim, kumaşı, tasarımı ve işleme seçimi hepsi benim fikrim

bende görmek istiyomm bendeee, ekledim seni kabul et beniii

11 nisan menümmm ( evdeydm kızlar, işten izinliydimm, ders çalııştım, ara yapmadım hiç nerdeyse :) )

sabah

2yumurta ve 2 dilim kaşarla yapılmış yağsız tuzsuz omlet
2 küp şeker büyüklüünde beyaz peynir
1 tane domates
3 tane yeşil zeytin
ekmek yok :)

öğlen
1 porsiyon yufkayla yapılmış peynirli börek ( fırında pişirilmiş )
3 yk yogurt

akşam
1 kase nesfitt

günü böyle kapamayı planlıyodum, derse arkadaşlar ekler minik börekler fln getirmişler :26:

saat 8 gibi 2 tane ekler, 4 tane de tuzlu kuru pasta yedimm..

daha bişi yemem diyodum, eve gittim kardeşim patates kızartmış, 5-6 tane patates kızartması yedim, dün kötüydü yaniiii

12 nisan menümmmmmm ( artık olabildiğince yediklerimin resimlerini eklicem :) )

sabah

ara

yeşilçayy

öğlen

tavuk ızgara
3 yk yogurt
2 yk patates püresi
4 tane acı biber turşusu

ara

yeşilçay
3 tane mısır patlakı :)

akşam da okul var, allah kerim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…