bu da akşam yemeğim kızlarrr :)
canınız ceksin, cıss yemeyin salata yiyinnnn :)
Eki Görüntüle 389014
akşam
büyük kasede nohut
küçük tabakta pilav
bir kaç kaşık salata
birkaç kaşık yoğurt yedim
bu da akşam yemeğim kızlarrr :)
canınız ceksin, cıss yemeyin salata yiyinnnn :)
Eki Görüntüle 389014
mekik benim de en büyük problemim ama 14-14 ancak 28 tane çekebildim. yanıyor anında atıyorum kendimi geriye yoruluyorum.
100 mü?keşke ben de yapabilsem. 50 yapsam ona da razıyım ama yapamıyorummmmm
maşallah 5 km yürüyüş ve 1.5 aydır hiç kaçırmamak harika bişey olsa gerek. ben her hafta muhakkak 2 gün kaçırmış oluyorum.
Slm arkadaşlar bende size katılabilrimiyim?benim şuan kilom 62 kusurlarda.hedef kilo ilk başta 58 sonrası 54-56 arası.hangi günler tartılıyorsunuz?
11 nisan menümmm ( evdeydm kızlar, işten izinliydimm, ders çalııştım, ara yapmadım hiç nerdeyse :) )
sabah
2yumurta ve 2 dilim kaşarla yapılmış yağsız tuzsuz omlet
2 küp şeker büyüklüünde beyaz peynir
1 tane domates
3 tane yeşil zeytin
ekmek yok :)
öğlen
1 porsiyon yufkayla yapılmış peynirli börek ( fırında pişirilmiş )
3 yk yogurt
akşam
1 kase nesfitt
günü böyle kapamayı planlıyodum, derse arkadaşlar ekler minik börekler fln getirmişler :26:
saat 8 gibi 2 tane ekler, 4 tane de tuzlu kuru pasta yedimm..
daha bişi yemem diyodum, eve gittim kardeşim patates kızartmış, 5-6 tane patates kızartması yedim, dün kötüydü yaniiii
12 nisan menümmmmmm ( artık olabildiğince yediklerimin resimlerini eklicem :) )
sabah
Eki Görüntüle 388918
ara
yeşilçayy
öğlen
tavuk ızgara
3 yk yogurt
2 yk patates püresi
4 tane acı biber turşusu
ara
yeşilçay
3 tane mısır patlakı :)
akşam da okul var, allah kerim diyorum
canım kilo vermek isteyenler pilav yememeliymiş. Akşam yemeğinde pilav yemen kilo verme sürecini sabote edebilirsabah
5 tane siyah zeytin
5 tane yeşil zeytin
biraz beyaz peynir
yarım domates
birazda kepek ekmek
arada
biraz ceviz
1.5 salatalık
yarım domates
akşam
büyük kasede nohut
küçük tabakta pilav
bir kaç kaşık salata
birkaç kaşık yoğurt yedim
ekmek yemedim ama gene çok doymuşum
Selam CatapotcuğumSabah 1 tane yağsız tost(kendim yaptım) ve çay
ara yeşil çay
öğle 2 dilim pizza(bimden aldım)
3 etsiz çiğköfte
yarım profetirol(nasıl yazılyo bilmiom:)) bimden aldım.)
arkadaşta 3 kaşık kısır çay
şimdi salata ve 1 küçük tabak barbunya
yarın sabah mı yazacaz ne kadar olduğumuzu?(bu smileyi çok seviyorum yaa)
güzelim yaaa, üzülme. böyle inmeler çıkmalar olur kilo konusundaYaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kocam yuzunden bu aksam spora gidemedigim yetmedigi gibi ara ogun de yapamadim ve sonra da acliktan oldugumden 2tabak lahana yesim.1cau tabagi kerevizle...
Buraya kadar iyi gibi ama ustune 1 tam bugday ekmegi ve koca bir bardak muzlu sut ictiiiiim. Kilo da almisimzaten.
Ac karnina 66.1 ciktim simdi kacim kim bilir off yaaa. Hic mi bisey yememem lazim yaaa...
Bu yorgunlukla yuruyus de yapamayacagim.
Yorgunummmmm
ayyyy ne güzelll, 23 nisan hazırlıklarıslm kızlar bugün öldüm yorgunluktan önce çocuklarla 23 nisan çalışmaları sonrasında bebelerime kostüm aksesuar arayışı çarşı pazar dolaştım şuan ayak bileklerim zonkluyor
bugün yediklerime gelince
sabah 3 y.k. müsli ile süt
arada arkadaşın poğaçasından ufacık bi parça koparttım activamı yedim
öğle menüsünde pirinç pilavı yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim
akşam da fırın poşetine tavuk attım yanına da sebze ve pilav. bir tanecik de gazozve sanırım akşam yemeğini çok kaçırdım ve spor yapabileceğimi sanmıyorum offffffff oooooooofffffffffff ah şu pis boğazım ahh yeme işte pilavdan o kadar ,içme işte o gazozu :44:
Slm arkadaşlar bende size katılabilrimiyim?benim şuan kilom 62 kusurlarda.hedef kilo ilk başta 58 sonrası 54-56 arası.hangi günler tartılıyorsunuz?
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kocam yuzunden bu aksam spora gidemedigim yetmedigi gibi ara ogun de yapamadim ve sonra da acliktan oldugumden 2tabak lahana yesim.1cau tabagi kerevizle...
Buraya kadar iyi gibi ama ustune 1 tam bugday ekmegi ve koca bir bardak muzlu sut ictiiiiim. Kilo da almisimzaten.
Ac karnina 66.1 ciktim simdi kacim kim bilir off yaaa. Hic mi bisey yememem lazim yaaa...
Bu yorgunlukla yuruyus de yapamayacagim.
Yorgunummmmm
lequimciğim çok süper yaaa..resim olayı hoşuma gitti, ama iştahımı kabarttın kızzzben de ders çalışma modundayım, çok kötü ya. sanki insan daha çok acıkıyor:26:
canım kilo vermek isteyenler pilav yememeliymiş. Akşam yemeğinde pilav yemen kilo verme sürecini sabote edebiliryani dikkat et güzelim. benden söylemesi
Selam Catapotcuğumöğle yemeği sanki biraz kilo alma süreci gibi olmuş tatlummmm....profiterol'e ben de bayılırımmmmmm...canım çektiiiiiii Catapotcuğum...bi de bim'den aldığını yazman çok hoşuma gitti, çok güldüm bak 1 dilim pizza yemişsin, 3etsiz çiğköfte ve yarım profiterol....bi de 3kaşık kısır (3 etsiz çiğköfte ve 3 kaşık kısır: yani bir tabak bulgur yemişsin zaten güzelim).profiterol hem kreması hem sosu bi de hamuru sayesinde resmen kalori bombası güzelm. bi de pizza bulgur falan yediğin bir öğünde hiç iyi olmamış be güzelim Bence sabah yaptığın tost seni acıktırdı ve sağlıksız yiyeceklere saldırdın öğle yemeğinde. Akşam da telafi etmek adına salata ve barbunya yemişsin gibi geliyor bana. Bak sana tavsiyem, salatayı öğlen de yemen. ayrıca yoğurdu da en az 2 öğününe ekleyip, ondan bol bol yemen ve en önemlisi hamurişleri ve tatlılardan biraz uzak durman yada azaltman...yani bugün pizza mı yedin ? akşama salata çorba gibi hafif şeylerle geçiştir ve ertesi gün de hafif yiyecekler ye. yoksa bu şekilde kilo alırsın. kızma olur mu Catapotcuğum, sana yardım etmek için, kilo alıp üzülme diye söylüyorum tatlım.
güzelim yaaa, üzülme. böyle inmeler çıkmalar olur kilo konusundaibrahim saraçoğlu dereotu yeyin diyor, tok tutuyormuş. 1-2gün biraz fazla dikkat edip dengelersin yine. ama şu ekmek olayı var ya, beni mahvetti. şimdiye kadar 10kiloyu vermiştim eğer ekmeği ve kaçamakları tamamen bıraksaydım:105: günde 2dilim ekmek bile kilo vermemi sabote ediyor
ayyyy ne güzelll, 23 nisan hazırlıkları:124: pilav ve gazoza kadar herşey süper gitmiş sende...1kaşık pilav 1kaşık şeker'e denk imiş diyorlardı televizyonda :26: çok da güzel gidiyor yemeklerin yanına yaaa. neyse bulgur yiyin diyorlar, tabii ki dozunda..o da iyi, pilav yerine bulgur, sen de pilav yerine bulgur dene. ama bence bu ufak kaçamaklar olmasa çok iyi gidiyorsun...
aramıza hoşgeldin şimal. yarın, yani cuma tartılma günümüz. Bir arkadaş liste hazırlayıp herkesin kilo bildirisini not ettikten sonra listeyi burda yayınlıyor. ben hedeflerimi 5er kilolara ayırdım.başlangıç kilom 62.7. Önce ilk 5i vereyim sonra yine 5 sonra son 4-5kilo....böyle daha iyi, en azından rakam gözümde büyümüyor, daha kolay verebilirim diye düşünüyorum....geçen hafta 61.7 kilodaydım, bakalım bu hafta ne diyecek tartı...58e kolay ulaşırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?