60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oleyyyyyy çok mutluyum çünkü sabah 66,1 göründü tartıda
baştan anlatayım, benim tartım yoktu o yüzden okula gittiğimde revirdeki tartıda tartılıyordum öyle olunca hem kahvaltı etmiş hem de kıyafetli tartılmış oluyordum
ve analog bi tartıydı, dün dijital tartı aldım alırken de denedim bi kaç tartıda tartıldım hepsi aynı sonucu gösterdi 68,5, ama dün inanılmaz yedim üstelik gece 11de tartıldım
üstelik kıyafetli, sabah kalktım direk yüzümü yıkadım sadece iç çamaşırlarımla tartıldım ve TATATAAAAMMMM 66,1 gözlerime inanamadım :) çok mutluyum :)

bugün yediklerimi yazayım kızlar
sabah
kibrit kutusu kadar peynir
bir dilim kepekli ekmek
bir iki dilim domates salatalık

ara
bir tane elma

öğle
bir kase nesfit

ara
bir portakal

akşam
ekmeksiz balık ve salata 2 bardak nestea

sabah
5 tane siyah zeytin
5 tane yeşil zeytin
biraz beyaz peynir
yarım domates
birazda kepek ekmek

arada

biraz ceviz
1.5 salatalık
yarım domates

akşam
büyük kasede nohut
küçük tabakta pilav
bir kaç kaşık salata
birkaç kaşık yoğurt yedim

ekmek yemedim ama gene çok doymuşum

Sabah 1 tane yağsız tost(kendim yaptım) ve çay

ara yeşil çay

öğle 2 dilim pizza(bimden aldım)
3 etsiz çiğköfte
yarım profetirol(nasıl yazılyo bilmiom:)) bimden aldım.)

arkadaşta 3 kaşık kısır çay

şimdi salata ve 1 küçük tabak barbunya

yarın sabah mı yazacaz ne kadar olduğumuzu?(bu smileyi çok seviyorum yaa)

öğlen bir tane sütlaç yedim..şekersiz çay...
ikindide 6-7 tane sarma yedim üzerine yoğurt döktüm....belki birazdan sadece çorba içerim....sonra bol su...ve akşam yürüyüşü....:118:

bu da akşam yemeğim kızlarrr :)

canınız ceksin, cıss yemeyin salata yiyinnnn :)

Eki Görüntüle 389014

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kocam yuzunden bu aksam spora gidemedigim yetmedigi gibi ara ogun de yapamadim ve sonra da acliktan oldugumden 2tabak lahana yesim.1cau tabagi kerevizle...
Buraya kadar iyi gibi ama ustune 1 tam bugday ekmegi ve koca bir bardak muzlu sut ictiiiiim. Kilo da almisim zaten.
Ac karnina 66.1 ciktim simdi kacim kim bilir off yaaa. Hic mi bisey yememem lazim yaaa...
Bu yorgunlukla yuruyus de yapamayacagim.
Yorgunummmmm

slm kızlar bugün öldüm yorgunluktan önce çocuklarla 23 nisan çalışmaları sonrasında bebelerime kostüm aksesuar arayışı çarşı pazar dolaştım şuan ayak bileklerim zonkluyor
bugün yediklerime gelince
sabah 3 y.k. müsli ile süt
arada arkadaşın poğaçasından ufacık bi parça koparttım activamı yedim
öğle menüsünde pirinç pilavı yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim
akşam da fırın poşetine tavuk attım yanına da sebze ve pilav. bir tanecik de gazoz ve sanırım akşam yemeğini çok kaçırdım ve spor yapabileceğimi sanmıyorum offffffff oooooooofffffffffff ah şu pis boğazım ahh yeme işte pilavdan o kadar ,içme işte o gazozu :44:

mekik benim de en büyük problemim ama 14-14 ancak 28 tane çekebildim. yanıyor anında atıyorum kendimi geriye yoruluyorum.
100 mü? keşke ben de yapabilsem. 50 yapsam ona da razıyım ama yapamıyorummmmm

maşallah 5 km yürüyüş ve 1.5 aydır hiç kaçırmamak harika bişey olsa gerek. ben her hafta muhakkak 2 gün kaçırmış oluyorum.

canım görmemişim kusura bakma ya.canım zorla lütfen.diyetle birlikte sıkılaşıyor.bak şöyle alıştım ben.50 ye kadar durmak yok.sonra rahat rahat çekersin alışırsın.

kızlar bu arada benim ödüm kopuyor.yarın tartılma günü ya veremessem.:18:

ÖĞLEN
90 gr et
35 gr ekmek
1 bardak ayran

Öğleden sonraki aramda dışarıdaydım
90 cal Kbar meyveli
Kzımın kurabiyesinden 2 minnak parça

AKŞAM
Yarım porsy bulgur köftesi yoğurtlu
1 prsy semizotu salatası pirinçiz
Diyet kola

Kardeşime pasta alıp gittik mecburen yedim çok ince bir dilim pasta çok hafifti

bugünkü yediklerim
sabah:
yarım kupa şekersiz çay 3 etiform bisküvi
ara öğün:
bir kupa neskafe
öğlen:
yarım kaşarlı pide şekersiz çay
ara öğün:
3 tane hoşbeş gofret
akşam:
3 kaşık patates yemeği, 3 kaşık salçalı bulgur pilavı, yarım dilim kepekli ekmek
yarım kase yoğurt

NOT: biraz önce anneme oturmaya gitmiştim, annem irmik tatlısı, tuzlu kurabiyeler yapmış ama ben tatlıyı çok sevmeme rağmen sadece 1 çatal aldım başka bişey yemedim

Slm arkadaşlar bende size katılabilrimiyim?benim şuan kilom 62 kusurlarda.hedef kilo ilk başta 58 sonrası 54-56 arası.hangi günler tartılıyorsunuz?

lequimciğim çok süper yaaa..resim olayı hoşuma gitti, ama iştahımı kabarttın kızzz ben de ders çalışma modundayım, çok kötü ya. sanki insan daha çok acıkıyor:26:

canım kilo vermek isteyenler pilav yememeliymiş. Akşam yemeğinde pilav yemen kilo verme sürecini sabote edebilir yani dikkat et güzelim. benden söylemesi

Selam Catapotcuğum öğle yemeği sanki biraz kilo alma süreci gibi olmuş tatlummmm....profiterol'e ben de bayılırımmmmmm...canım çektiiiiiii Catapotcuğum...bi de bim'den aldığını yazman çok hoşuma gitti, çok güldüm bak 1 dilim pizza yemişsin, 3etsiz çiğköfte ve yarım profiterol....bi de 3kaşık kısır (3 etsiz çiğköfte ve 3 kaşık kısır: yani bir tabak bulgur yemişsin zaten güzelim).profiterol hem kreması hem sosu bi de hamuru sayesinde resmen kalori bombası güzelm. bi de pizza bulgur falan yediğin bir öğünde hiç iyi olmamış be güzelim Bence sabah yaptığın tost seni acıktırdı ve sağlıksız yiyeceklere saldırdın öğle yemeğinde. Akşam da telafi etmek adına salata ve barbunya yemişsin gibi geliyor bana. Bak sana tavsiyem, salatayı öğlen de yemen. ayrıca yoğurdu da en az 2 öğününe ekleyip, ondan bol bol yemen ve en önemlisi hamurişleri ve tatlılardan biraz uzak durman yada azaltman...yani bugün pizza mı yedin ? akşama salata çorba gibi hafif şeylerle geçiştir ve ertesi gün de hafif yiyecekler ye. yoksa bu şekilde kilo alırsın. kızma olur mu Catapotcuğum, sana yardım etmek için, kilo alıp üzülme diye söylüyorum tatlım.
güzelim yaaa, üzülme. böyle inmeler çıkmalar olur kilo konusunda ibrahim saraçoğlu dereotu yeyin diyor, tok tutuyormuş. 1-2gün biraz fazla dikkat edip dengelersin yine. ama şu ekmek olayı var ya, beni mahvetti. şimdiye kadar 10kiloyu vermiştim eğer ekmeği ve kaçamakları tamamen bıraksaydım:105: günde 2dilim ekmek bile kilo vermemi sabote ediyor
ayyyy ne güzelll, 23 nisan hazırlıkları:124: pilav ve gazoza kadar herşey süper gitmiş sende...1kaşık pilav 1kaşık şeker'e denk imiş diyorlardı televizyonda :26: çok da güzel gidiyor yemeklerin yanına yaaa. neyse bulgur yiyin diyorlar, tabii ki dozunda..o da iyi, pilav yerine bulgur, sen de pilav yerine bulgur dene. ama bence bu ufak kaçamaklar olmasa çok iyi gidiyorsun...
Slm arkadaşlar bende size katılabilrimiyim?benim şuan kilom 62 kusurlarda.hedef kilo ilk başta 58 sonrası 54-56 arası.hangi günler tartılıyorsunuz?

aramıza hoşgeldin şimal. yarın, yani cuma tartılma günümüz. Bir arkadaş liste hazırlayıp herkesin kilo bildirisini not ettikten sonra listeyi burda yayınlıyor. ben hedeflerimi 5er kilolara ayırdım.başlangıç kilom 62.7. Önce ilk 5i vereyim sonra yine 5 sonra son 4-5kilo....böyle daha iyi, en azından rakam gözümde büyümüyor, daha kolay verebilirim diye düşünüyorum....geçen hafta 61.7 kilodaydım, bakalım bu hafta ne diyecek tartı...58e kolay ulaşırsın...

ayy bebişim yaa senin şu sızlanmalarına bayılıyorummm :)
olmuşa çare yok sıkma canını, sadece telafi etmeye çalış, bir de perşembe günleri çok daha dikkat et ne de olsa cuma tartılma günümüz, ben dün hiç kaçamak yapmadım mesela, ama tartıda 3 gündür gram oynama yok, kurbaga bu haftada zıplamadı

ayy tatlım yaaa teşekkür ederim ama iştahını açtığım için de özür dilerim :)
görsellik bence heer zaman daha etkili oluyo, ondan ekliyim dedim

tatlım bide 48 cok düşük bir kilo hedefi değil mi, boyun kaç senin? ben 48 olsam kemiklerim sayılır heralde, olamam da zaten

Başlangıç kilo:70.3 kg

Geçen hafta:67.5

Bu hafta:66,9

Giden : yine 600 gr

Toplamda Giden: 3400 gr

Tarih - Gerçekleşen - Kayıp

21.03.2012 - 70,3

28.03.2012 - 68,1 -- 2200 gr

06.04.2012 - 67,5 -- 600 gr

13.04.2012 - 66,9 -- 600 gr

TOPLAM : 3400 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…