- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
bu ikinci günüm ve sanki hiç kilo veremicekmişim gibi geliyor.
canım görmemişim kusura bakma ya.canım zorla lütfen.diyetle birlikte sıkılaşıyor.bak şöyle alıştım ben.50 ye kadar durmak yok.sonra rahat rahat çekersin alışırsın.
kızlar bu arada benim ödüm kopuyor.yarın tartılma günü ya veremessem.:18:
ayy bebişim yaa senin şu sızlanmalarına bayılıyorummm :)
olmuşa çare yok sıkma canını, sadece telafi etmeye çalış, bir de perşembe günleri çok daha dikkat et ne de olsa cuma tartılma günümüz, ben dün hiç kaçamak yapmadım mesela, ama tartıda 3 gündür gram oynama yok, kurbaga bu haftada zıplamadı
günaydın şekerler.
yine 1 saat yürüyüşümü yaptım, ardından klasik kahvaltım. yaz geldiği için domates salatalık olur her sabah bizim sofrada.
allahım kilolar yapıştı mı nedir anlamadım. bi 59 u göremedim ya deli olacam. geçenlerde 60 kilo çıktım demiştim ya eve geldiğimde. dün tartıldım 61 buçukları gösteriyo yine sinir oldum.
hayır benim alamadığım 2 günde mi aldım 1,5 kiloyu yaaaaaaa.
çayı zaten şekersiz içerim.tatlı isteğim pek yok. eh düzenli de besleniyoruz. artı spor da var. sorun ne anlamadım
ben gecen sene bayaa bi kilo vermiştim, 77yle baslamıştım, 70ten itibaren de grafik tutmaya :)
onu da paylaşıyım, yol gösterici olsun bize :)
Günaydın arkadaşlar,
Bende katılabilir miyim aranıza, 1 yılda inanılmaz kilo aldım dur deme zamanı geldi artık :2:
Günaydın arkadaşlar,
Bende katılabilir miyim aranıza, 1 yılda inanılmaz kilo aldım dur deme zamanı geldi artık :2:
aaaaaaaa, ben de bu grafikten istiyorummmmmm. harikaa
kocişim 2 kilo vermiş bana hava atıyor, gel bak bak diyerek... 100den 98e düşmüş bir havalar bir havalar:18:
o zayıflıyorsa ben daha da zayıflamalıyım.
1 tepsi tatlıyı yerdi ama 1 tane yedi vallahi geçen gün inanamadım.
bi de her akşam muzlu süt yapıp bana kilo aldırıyor gibime geliyor
şu an yeşil çayımı içiyorum kızlar yaseminli hem de tavsiye ederim çok hoş kokuyor
kızlar ölçülerim:
göğüs: 90cm (sırtımdan büyük ihtimalle, bi de üstümdekiyle ölçtüm)
bel: 72 veya 78cm mi ay neydi unuttum yaaa(ince kısmı, ayni en ince kısmından aldım göğüs altı gibi heheh )
düşük bel: 98 cm
basen: 100 cm.
karnımla basenim aynı yani
ben yanlış mı ölçtüm acaba yaaaa, nasıl ve nerden ölçülür onu da bilmiyorum ki öfff:44:
şimdi ki kilom: 65.8
eğer adam akıllı devam edersem demek ki 64ü de 62yi de göreceğim.
sporu ektim dün65i gördüm ya. çok şükür
kızlar hemen ben de grafik yapıyorum madem öyle... zaten adam akıllı kaç verdiğimi yazmamışım göremiyorum hiç.
çok büyük hata.
zamanında wish demişti de abartı gelmişti.
geçen cuma kaçtım acaba yaaa?
Selam beybiler,
16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5
13.04.2012 --> 68.1 --- +600 gr
Tadilat dolayısıyla kapalıyız.... malum günler sebebiyle böyle olduğunu düşünüyorum... geçen hafta 67.5 idim bu gün 68.1 ama hiç kaçamak bile yapmadım öyle ki bu hafta bitter bile yemediiim...
Bu günkü menüm;
Sabah
2 dilim uno kepekli ekmek arasına
4 ince dilim kaşar
3 parça sucuk la tost
1 jacobs 3in1
Ara
1 avctivya çilekli
Öğle
1 kase çorba hazır kaşık börek çorbası
3 - 4 yaprak lahana
acı biber turşusu
Ara
elma yok ama markete gider alırım diye ümid ediyorum
Akşam
1 kase çorba hazır kaşık börek çorbası
bu menünün bir yerinede bir çokoprens sığdırabilirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?