- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
hahahaa süpersin, sıkma canını tatlım, regldendir o tamamen, haftya bomba gibi gelceksin bence
hoşgeldin, bol azim diliyorum ve spor
ojjj geldin anacım yaz bakalım boyun kaç kilon kaç daha senin yaşın kaaç... buralara sana exkstıraa laarççç....
ARKADAŞLAR bugün çok mutlu oldum tartıdan sonra
diyete 67 ile başladım
63 de takılıp kalmıştım
veeee bugün 61.5 olmuşum
sabah
5 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
biraz peynir
1 domates
1 haşlanmış yumurta
şimdilik bu kadar
hoşbuldum
yaş 26
boy 1.70
kilo 69
hedef 59
diyet spor belirli şeyleriniz var mı bilgi verirseniz ve tabi kabul ederseniz bende uymak isterim.En kısa zamanda sayfaları inceliycem tabi
ARKADAŞLAR bugün çok mutlu oldum tartıdan sonra
diyete 67 ile başladım
63 de takılıp kalmıştım
veeee bugün 61.5 olmuşum
sabah
5 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
biraz peynir
1 domates
1 haşlanmış yumurta
şimdilik bu kadar
hoşbuldum
yaş 26
boy 1.70
kilo 69
hedef 59
diyet spor belirli şeyleriniz var mı bilgi verirseniz ve tabi kabul ederseniz bende uymak isterim.En kısa zamanda sayfaları inceliycem tabi
benimki 1 ay olcak heralde bilmiyourm emin değilim. Tiroid hastası olduğum için diyetle kilo vermem zor, o yüzden sporla destekliyorum.
Her hafta tartılmak istemiyorum, 2 haftada 1 benim için iyi.
Belirli kıstaslar yok aslında sevgili gülgülmez, çoğumuz spor yapmaya çalışıyoruz sarkmayalım diye, ara öğün yemeye çalışıyoruz, tatlı isteğimizi tarçınlı sütle dengeliyoruz, arada kaçamak oluyor tabi onu da sonraki gün yediklerimizden azaltıyoruz. Klasik yani :)
sen spor yapıyor musun?
aynı boy ve aynı kilo ve hedeflerdeymişiz.
ben dün anladım ki benim en fazla sınırım 66.
66yı hamileliğimde bile geçmemem lazım.
şu an 65.8im ama 68den düştüm bu kiloya...
hedefim 58, ilk hedef tabi. sonra 55 ve 54 olmak istiyorum oleyyyy....:18:
herkes günlük ne yediğini ve yaptığı sporu yazıyor anacım, cuma da tartılıp bildiriyoruz. hepsi bu.
kabul etmek diye bir şey yok şekercim gel menülerini paylaş sporunu paylaş.... burda hepimizin derdi aynı...
sadece cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz buna dikkat eder isek başkada bir şart yok. Menülerini yazarsın biz şok diyetlere karşıyız. 9. takımdayım ben ayrıca gördük ki dukancılarda pes etti... demek ki bol spor az gıda döngüsünü sağlam kurmak gerekiyor. Bende daha bir düzen oturtabilmiş değilim, o yüzden sana akıl verecek hiç değilimkeşke çözsemde şu sırrı herkezle paylaşabilsem, buldum buldum diye koşa koşa gelsem şuraya
benimki 1 ay olcak heralde bilmiyourm emin değilim. tiroid hastası olduğum için diyetle kilo vermem zor, o yüzden sporla destekliyorum.
her hafta tartılmak istemiyorum, 2 haftada 1 benim için iyi.
belirli kıstaslar yok aslında sevgili gülgülmez, çoğumuz spor yapmaya çalışıyoruz sarkmayalım diye, ara öğün yemeye çalışıyoruz, tatlı isteğimizi tarçınlı sütle dengeliyoruz, arada kaçamak oluyor tabi onu da sonraki gün yediklerimizden azaltıyoruz. klasik yani :)
sen spor yapıyor musun?
SELAM KIZLARR
BENDE PAZARTESİDEN BERİ DİYETTEYİM YAZDIM BURAYA AMAM PEK DE GÖREN OLMadı sanırım:)
sabah light peynir,domates ,beyaz ekmek ,kahvaltıda çavdarlı ekmek yiyemiyorum şimdide yelik çayımı içicem...
öğlen salata yiyecem
pzartesi tartıldım 62,0 gr dım,dün tartıldım 61,4 gr çıktım çok mutlu oldummm...hiç ekmek yemiyorum akşamları kızlarr
sporu aksattım bu aralar düzenli yapmaya başlıcam.
[sıze=2][ı]
sizede kolaylıklar, bende bugün başladım[/ı][/sıze]
canım sen diyetistene gittin mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?