60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar şu haftalık cuma tabloları çıkıyor ya, ellerinde ondan olan var mı burda benimle paylaşsa.
kilo gidişatımı görmem ve tablo yapmam lazım.
68le başladım 68i görünce yanındaki gramları göremedim çünkü şok oldum. 1 ay oldu sanırım, hiç harfiyen uyamadım hele ilk 2 haftam felaketti. şimdi 65.8im, demek ki daha da sıkmam lazım. h.sonu kaçırmadan spora devam edersem. 65.0ı ve eminim ayın sonunda 64ü de görürüm inşallahhhhh. ay Allahım bu da 4 kilo demekkk. koskoca 4 kilo bedenimden gitmiş olacak.
üstümde ne zamandır giyemediğim eteğim ve kısa hırkam var kızlar, sonunda fermuarını çektim ve özgürce giydim oh beeee.
bu arada birazdan 1 br. su ve 1 kivi yiyeceğim. kahvaltımı geç ettim 9.30 gibi ama olsun.

aslında 65.5 i de görmüştüm ama fire vermeseydim ne güzel şimdi 65.5 olacaktım.:18:
yaa özelden resim göndermek istiyorum olmuyor neden?

ojjj geldin anacım yaz bakalım boyun kaç kilon kaç daha senin yaşın kaaç... buralara sana exkstıraa laarççç....

hoşbuldum

yaş 26
boy 1.70
kilo 69
hedef 59

diyet spor belirli şeyleriniz var mı bilgi verirseniz ve tabi kabul ederseniz bende uymak isterim.En kısa zamanda sayfaları inceliycem tabi

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR bugün çok mutlu oldum tartıdan sonra

diyete 67 ile başladım
63 de takılıp kalmıştım
veeee bugün 61.5 olmuşum

sabah
5 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
biraz peynir
1 domates
1 haşlanmış yumurta
şimdilik bu kadar

Cuma günleri tartı gününüz sanırm
Tebrikler, ne zaman başladınız diyete

hoşbuldum

yaş 26
boy 1.70
kilo 69
hedef 59

diyet spor belirli şeyleriniz var mı bilgi verirseniz ve tabi kabul ederseniz bende uymak isterim.En kısa zamanda sayfaları inceliycem tabi

aynı boy ve aynı kilo ve hedeflerdeymişiz.
ben dün anladım ki benim en fazla sınırım 66.
66yı hamileliğimde bile geçmemem lazım.
şu an 65.8im ama 68den düştüm bu kiloya...
hedefim 58, ilk hedef tabi. sonra 55 ve 54 olmak istiyorum oleyyyy....:18:

herkes günlük ne yediğini ve yaptığı sporu yazıyor anacım, cuma da tartılıp bildiriyoruz. hepsi bu..

ne kadar sürede 67den 61.5a düştün canım? maşallah maşallah, çok güzel inşallah biz de görürürz bu kiloları..
tebrikleeeeeeeeeer
demek ki yemeyi kesince oluyor Allah'ım.
kızlar diyetisyenden daha iyi moralsiniz bana...

hoşbuldum

yaş 26
boy 1.70
kilo 69
hedef 59

kabul etmek diye bir şey yok şekercim gel menülerini paylaş sporunu paylaş.... burda hepimizin derdi aynı...
sadece cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz buna dikkat eder isek başkada bir şart yok. Menülerini yazarsın biz şok diyetlere karşıyız. 9. takımdayım ben ayrıca gördük ki dukancılarda pes etti... demek ki bol spor az gıda döngüsünü sağlam kurmak gerekiyor. Bende daha bir düzen oturtabilmiş değilim, o yüzden sana akıl verecek hiç değilim keşke çözsemde şu sırrı herkezle paylaşabilsem, buldum buldum diye koşa koşa gelsem şuraya

benimki 1 ay olcak heralde bilmiyourm emin değilim. tiroid hastası olduğum için diyetle kilo vermem zor, o yüzden sporla destekliyorum.

her hafta tartılmak istemiyorum, 2 haftada 1 benim için iyi.

belirli kıstaslar yok aslında sevgili gülgülmez, çoğumuz spor yapmaya çalışıyoruz sarkmayalım diye, ara öğün yemeye çalışıyoruz, tatlı isteğimizi tarçınlı sütle dengeliyoruz, arada kaçamak oluyor tabi onu da sonraki gün yediklerimizden azaltıyoruz. klasik yani :)

sen spor yapıyor musun?

canım sen diyetistene gittin mi peki?

Canlarim merhaba! Nasilsiniz. dun cok yogundum hic giremedim cumalari zaten yollardayim dogru duzgun giremiyorum ve onumuzdeki birkac gunde sizi ihmal edebilirim kizmayin bana.sizleri cok seviyorummm.
Ben sabah 59.8 ciktim malum gun yaklasiyor. vucudum sis. Umarim normaldir. Moralim bozuldu cunku((
Neyse sekerler hepinizi cooookkk opuyorum...

SELAM KIZLARR
BENDE PAZARTESİDEN BERİ DİYETTEYİM YAZDIM BURAYA AMAM PEK DE GÖREN OLMadı sanırım:)

sabah light peynir,domates ,beyaz ekmek ,kahvaltıda çavdarlı ekmek yiyemiyorum şimdide yelik çayımı içicem...

öğlen salata yiyecem

pzartesi tartıldım 62,0 gr dım,dün tartıldım 61,4 gr çıktım çok mutlu oldummm...hiç ekmek yemiyorum akşamları kızlarr

sporu aksattım bu aralar düzenli yapmaya başlıcam.

süper o zaman yoldaş diyeyim sana
umarım bende hedefe ulaşırım, ama 59 kafi sanırım
günlük paylaşımda bulunurum tabi

Bende öyle düşünüyorum, şok diyetlere karşıyım, kendimi tanıyorum, neyi yapıp neyi yapamayacağımı biliyorum
benim amacım kilodan ziyade sıkılaşmak 10 kilo fazlamı saymassak
Günlük paylaşım ve cuma tartı günü kuralı tamamdır

5-6 öğün düşünüyorum, bugün başladım diyetime daha çok taze
Spora gelince şimdilik haftada 3 gün 30 dakikalık yürüyüşler ve 15 dakikalık egzarsizler düşünüyorum bakalım

sizede kolaylıklar, bende bugün başladım

[sıze=2][ı]
sizede kolaylıklar, bende bugün başladım [/ı]
[/sıze]

ben 2 haftadır diyetteydim ama geçen haftasonu sınav olduğuı için o hafta ben badem siyah kara üzüm ,çikolata yedim o yüzden kiloları geri aldımm.benimde hedefim 55-50 olmak umarım stediğimiz kilolara ulaşırız,hoşgeldin aramıza canım

Arkadaşlar menümüde yazıp kaçayım, işler bekler
Kahvaltı : 1 simit, şekersiz çay
Ara : 1 tane eti cin
Öğle : 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim ekmek, salata, 1 tane biber dolması
Ara : 1 kase yoğurt
Akşam : Közde kuzu eti, 200 gr kadar, salata, ayran
Ara : 1 elma, 1 armuttan salata

Şuana kadar 1,5 litre su, gün sonuna kadar 2,5 - 3 litreye tamamlanır

30 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
Madamcim cizelgeyi istemistin bu haftalik kilo cizelgemiz. bu hafta dahil degil. Ben bu hafta yapamayabilirim. Bu kutsal gorevi sana yada kizlardan birine devretsem olur umarim?

Sedalı. 62.2 62.0 61.7 61.3
madamtusot. 67.8 66.9 66.7 66.4
btlbetul 69.2 68.7 68.3 67.5
berry31 64.7 64.7 64.0 64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7 67.3
didilyos 64.2 66.0 64.0
excity 60.6 59.9 59.2 59.2
macakızı 68.3 67.3 66.9 66.0
merguana 63.1 62.7 62.7 62.0
maximaculpa. 61.0 61.0 -
Nice15 64.2 64.2 64.1 64.6
Wish 66.1 65.2 66.0 64.6
brncmr 67.3
Lequim. - --- 70.3 68.1 67.5
cakirhanim - - 65.1
çido - - 61.5
Hilalsr - - 68.0 68.0
Abukk. 67.0

canım sen diyetistene gittin mi peki?

yok canım gitmedim.
ilk defa spor yapmadığım için kendimi biliyorum..2 sene önceden de biraz kilo almıştım, az yemeyle birlikte spor yapınca güzel verdim.

evlilikle birlikte 7 ay doğum kontrol hapı da kullandığım için kilonun büyük ölçüsünü dkh yaptı bende. normalde ekmek falan yemem ben zaten, alışkın değilim.sadece kahvaltıda 1 bilemedin 2 dilim.

hem dkh hem hareketsizlik şişirdi beni. onun için yürüyüş bandı aldırdım zaten.

yaşadığımız yer askeriyenin içi, ilçeye 8 km falan uzak, her zaman inemiyoruz..dışarıya çıkıyım desem askerler nöbetten dönüyo saatbaşı, bizim oturacağımız güzergahtan geçtikleri için rahatsız oluyorum, o yüzden dışarı işi yok bende. akşamları eşimle çıkarım sadece. o da hava iyi olduğunda ki geçtiğimiz aylar kıştı malum.

artık batıya gittiğimiz zaman giderim diyetisyene falan, takip etmek gerek sürekli o işleri de. bi git bırak sevmiyorum ben öyle.zaten temmuzda batı görevine gidicez..az kaldı.

bi de acele ediyorum ki yazın istediğim kıyafetleri giyiyim diye.sonra da bebiş istiyorum.

55in altını görmem lazım 2,5 ayda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…