60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar!
Bu hafta pek başaralı değildi dbenim için.
Biraz klasik olacak ama pazartesi başlayacağım:)
Misafir molası vermiş bulunmaktayım.
Öğünler karıştı birbirine:)

selam kızlar.biraz önce tartıldım.60.5 çıktım.annem nasıl şaşırdı.böyle oldu.ama eski sevgilime kapak olsun
Aferin kiz:))) tebrikler valla:))))) cok sevindim))) hedef kacti canım senin?? bide boy kacti?? Kilolarimiz yakin:)))) zaten birbirimize de yakiniz:)))))
bizde mi yarissak madamtusotla lequim gibi:)))))

Bu arada madamcim kim galip geldi bu hafta????

Gulgulmez;
Hosgeldin canım sende aramiza...
Umarim hedeflerine ulasirsin kisa surede... Bol ve saglikli kilo vermeler...

yaş kaç maximaculpa?
tebrik ediyorum yine de seni, aynı durumdayız seninle, ben de yıllarca doğum kontrolleri kullandım o nedenle şişirdiler beni.
sonra da mide ilaçları,
kan ilaçları derken oldum 68...
çok şükür 65.8i gördüm de...

ben de 55in altını görmem lazım ki bebiş olsun. sen şimdi kaç kiloydun.
ya kızlar şu çizelgelerinizi düzgün yapsanız.

kızlar ben sürekli evdeyim, çizelgeyi yapabilirim. bari yapacak bişeylerim olsun

sen madem talipsin bu göreve, sen yap. ama ben 68le başladım onu da eklersen sevinirim.
son durumum da 65.8 dediğim gibi... ama 6 hafta olmamış olması lazım yaaa..
bunda bi yanlışlık var sanki :44:

ben 22 oldum canım martta.

tamam yapıyım çizelgeyi, herkes kilolarını yazsın hedeini yazsın ama kaç hafta geçti ben de bilmiyorum, orayı nasıl yapsak ki?

+
hıı bide kilomu sormuşsun.. ben evlendiğimde 52-55 arası oynardım, 2 ay önce bi baktım 63 gördüm kendimi. şimdi 60-61 arası gelip gidiyorum, 59u görsem bi rahatlıcam

Son düzenleme:

yarışın yarışın iyi oluyor.
boyunuzu da ekleyin.
lequim kazandı galiba. bi daha bi bakıyım. o benden çok verdi.70ten 66.9lara düştü galiba. ben 68den 65.8e düştüm
ama bu hafta 66.4ten 65.8e düşmüşüm 600 gramcık vermişim bu hafta.
TEBRİKLER LEQUİM

67.5miş geçen hafta lequim, bu hafta 66.9 ===== 600gram
ben 66.4müşüm geçen hafta, bu hafta 65.8 ==== 600 gram

yani bu haftalık aynıyız başa baş ama o 70ten düştüğü için daha hızlı vermiş kilo

Son düzenleme:
allahım ben hala aynı yerde sayıyorum ( dün akşam tartılmıştım gene 67,3 çıktım ... artık level atlamak istiyorum, takıldım kaldım burdaaaa İMMMMDAAAATTTTT !

Olur sekercim o zaman bu kutsal gorevi sana devrediyorum:))))

sağolun majesteleri

yalnız sormam gereken bi yer var, kızlar..ben mesela başlayalı bir ay oldu, benden önce başlayanlar var. bu arada geçen zaman zarfını bilmiyorum.oraya nasıl bi ayar çekmek lazım?

bu konuda yardımcı olun yeter, bi de kilolarınızı yazarsanız bana memnun kalırım. o kadar çok sayfa var ki, insan sıkılyo bi zaman sonra

Canim herkesin diyete baslama zamani farkli ama cizelge yapmaya 16 martta basladik. Benim paylastigim listede o tarihte baslamisti.

Canim madem herkes baslangic kilosunu ve hedef kilosunu paylassin sende listenin basina baslangic kilosu sonuna da hedef kilo eklersin. aralara da haftalari.
Aslinda yas boy vucut olculeri falan da eklesek super olur ama biraz ugrastirir bize cizelge olsun yeter. Bu arada simdiden ellerine saglik.
Ben baslayim paylasmaya:
16 martta 60.6 ile basladim bu sabah 59.8 ciktim(ama vucudum cok sis ) hedefim 52 kilo Boy:1.67 yas:25

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kilomu bildireyim: Geçen hafta: 61.7 Bu hafta: 60.5 neyse kızlar acil çıkmam lazım. Çizelgeyi kim hazırlıyor bundan sonra ? Başlangıç kilom 62.7. Lequim ve madamtusot yarışıyor galiba ? ya hepimiz biraz motive olmak adına birbirmizle yarışsak, çizelgeyi cuma yaparken de haftanın 1. gibi birşey olsa falan. En çok veren 1. sırada ve en az veren listenin sonunda olsun, bu biraz motive eder.neyse kızlar çıkmam lazım. Kilo verenlere tebrikler, veremeyenlere gelecek cumaya kadar azmedin biraz daha, verirsiniz, size inanıyorum kızlar, birbirmize destek olduktan sonra hepimiz veriririz kiloları Bu arada bence motive olmak için arada sırada başarı öykülerini okuyun, hele o 40 kilo 52 kilo veren bayanlarınkini....sizin 5-10 kilonuz onların 40-50 kilo yanında ne ki öptüm kızlar, sporu ve suyu ihmal etmeyyiiiiinnnn

bence exce tablosu oluşturulsun boy,bel,kg ve tarihler yazılsın canım .böyle daha mantıklı bence

Kızalr ben öğlen 1 tane kadınbudu köfte,kısır,bol salata yedim ama ekmek hiç yemedim ya üff keşke yemeseydimm

evet bence de motive olmak için, en çok kilo veren sıranın başında olsun.
kızlar öğlen menüm biraz fazla kaçtı sanırım.
öğlen:
6 br.su oldu bu arada öğlene kadar,
1 tabak domates,salatalık limonlu,
1 tabak patlıcanlı, bezelyeli, tavuklu, patatesli yemek vardı, patateslerini yemedim,
az arpa şehriyeli tavuklu çorba ama azıcık içtim.
üstüne de 1 br. yarım şekerli çay içtim, keşke hiç koymasaydım çünkü şeker tadını almadım bile.

akşama semizotu ve yoğurt yiyeceğim. inş. hafif olur.

Evet öğlen yemeğim
1 kase tavuksuyu çorba
4-5 kaşık bezelye
1 kase yoğurt
1/3 puding

Veeeee 2 km.tempolu yürüyüş sonunda bende spor yaptım

Arkadaşlar benide eklemeyi unutmayın listenize tam tamına 69 kiloyum haftaya ne olacak bakalım

Tarih ---- Gerçekleşen
06.02.2012 ---- 71,20
10.02.2012 ---- 69,20
17.02.2012 ---- 68,10
24.02.2012 ---- 67,80
02.03.2012 ---- 67,00
09.03.2012 ---- 66,70
16.03.2012 ---- 66,10
23.03.2012 ---- 65,20
30.03.2012 ---- 66,00
06.04.2012 ---- 64,60
13.04.2012 ---- 64,70

Toplam Verilen = 6,50 kg.

Boy = 1,67
Yaş = 33

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…