süper o zaman yoldaş diyeyim sana
umarım bende hedefe ulaşırım, ama 59 kafi sanırım
günlük paylaşımda bulunurum tabi
yoldaş :) sevdim bunu
selam kızlar.biraz önce tartıldım.60.5 çıktım.annem nasıl şaşırdı.böyle oldu.ama eski sevgilime kapak olsun
canım benim tebrikleeerer
68den 60lara düşmek maşallah gerçekten.
eski sevgilini boş ver canımcım,
gitsin kilolar
gelsin yeniler
Madamcim cizelgeyi istemistin bu haftalik kilo cizelgemiz. bu hafta dahil degil. Ben bu hafta yapamayabilirim. Bu kutsal gorevi sana yada kizlardan birine devretsem olur umarim?
Sedalı. 62.2 62.0 61.7 61.3
madamtusot. 67.8 66.9 66.7 66.4
btlbetul 69.2 68.7 68.3 67.5
berry31 64.7 64.7 64.0 64.0
gullesu 67.7 67.7 67.7 67.3
didilyos 64.2 66.0 64.0
excity 60.6 59.9 59.2 59.2
macakızı 68.3 67.3 66.9 66.0
merguana 63.1 62.7 62.7 62.0
maximaculpa. 61.0 61.0 -
Nice15 64.2 64.2 64.1 64.6
Wish 66.1 65.2 66.0 64.6
brncmr 67.3
Lequim. - --- 70.3 68.1 67.5
cakirhanim - - 65.1
çido - - 61.5
Hilalsr - - 68.0 68.0
Abukk. 67.0
hımmm bu görev beni aşıyor şu an, ama tabloyu paylaştığın için teşekkürler.
bu tabloya göre ben:
madamtusot. 68 67.8 66.9 66.7 66.4 65.8 ile 6 haftam olmuş, nasıııı yaaaaaaaaa, bunda bi yanlışlık var.daha 1 ayım yeni doluyor olması lazım ve anca gram gram vermişim demek ki ühüüü
Aferin kiz:))) tebrikler valla:))))) cok sevindimselam kızlar.biraz önce tartıldım.60.5 çıktım.annem nasıl şaşırdı.böyle oldu.ama eski sevgilime kapak olsun
yok canım gitmedim.
ilk defa spor yapmadığım için kendimi biliyorum..2 sene önceden de biraz kilo almıştım, az yemeyle birlikte spor yapınca güzel verdim.
evlilikle birlikte 7 ay doğum kontrol hapı da kullandığım için kilonun büyük ölçüsünü dkh yaptı bende. normalde ekmek falan yemem ben zaten, alışkın değilim.sadece kahvaltıda 1 bilemedin 2 dilim.
hem dkh hem hareketsizlik şişirdi beni. onun için yürüyüş bandı aldırdım zaten.
yaşadığımız yer askeriyenin içi, ilçeye 8 km falan uzak, her zaman inemiyoruz..dışarıya çıkıyım desem askerler nöbetten dönüyo saatbaşı, bizim oturacağımız güzergahtan geçtikleri için rahatsız oluyorum, o yüzden dışarı işi yok bende. akşamları eşimle çıkarım sadece. o da hava iyi olduğunda ki geçtiğimiz aylar kıştı malum.
artık batıya gittiğimiz zaman giderim diyetisyene falan, takip etmek gerek sürekli o işleri de. bi git bırak sevmiyorum ben öyle.zaten temmuzda batı görevine gidicez..az kaldı.
bi de acele ediyorum ki yazın istediğim kıyafetleri giyiyim diye.sonra da bebiş istiyorum.
55in altını görmem lazım 2,5 ayda:)
kızlar ben sürekli evdeyim, çizelgeyi yapabilirim. bari yapacak bişeylerim olsun
kızlar ben sürekli evdeyim, çizelgeyi yapabilirim. bari yapacak bişeylerim olsun
Aferin kiz:))) tebrikler valla:))))) cok sevindim))) hedef kacti canım senin?? bide boy kacti?? Kilolarimiz yakin:)))) zaten birbirimize de yakiniz:)))))
bizde mi yarissak madamtusotla lequim gibi:)))))
Bu arada madamcim kim galip geldi bu hafta????
Olur sekercim o zaman bu kutsal gorevi sana devrediyorum:))))
kızlar hemen ben de grafik yapıyorum madem öyle... zaten adam akıllı kaç verdiğimi yazmamışım göremiyorum hiç.
çok büyük hata.
zamanında wish demişti de abartı gelmişti.
geçen cuma kaçtım acaba yaaa?
ben 22 oldum canım martta.
tamam yapıyım çizelgeyi, herkes kilolarını yazsın hedeini yazsın ama kaç hafta geçti ben de bilmiyorum, orayı nasıl yapsak ki?
+
hıı bide kilomu sormuşsun.. ben evlendiğimde 52-55 arası oynardım, 2 ay önce bi baktım 63 gördüm kendimi. şimdi 60-61 arası gelip gidiyorum, 59u görsem bi rahatlıcam
sağolun majesteleri
Yalnız sormam gereken bi yer var, kızlar..ben mesela başlayalı bir ay oldu, benden önce başlayanlar var. Bu arada geçen zaman zarfını bilmiyorum.oraya nasıl bi ayar çekmek lazım?
Bu konuda yardımcı olun yeter, bi de kilolarınızı yazarsanız bana memnun kalırım. O kadar çok sayfa var ki, insan sıkılyo bi zaman sonra
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kilomu bildireyim: Geçen hafta: 61.7 Bu hafta: 60.5neyse kızlar acil çıkmam lazım. Çizelgeyi kim hazırlıyor bundan sonra ? Başlangıç kilom 62.7. Lequim ve madamtusot yarışıyor galiba ? ya hepimiz biraz motive olmak adına birbirmizle yarışsak, çizelgeyi cuma yaparken de haftanın 1. gibi birşey olsa falan. En çok veren 1. sırada ve en az veren listenin sonunda olsun, bu biraz motive eder.neyse kızlar çıkmam lazım. Kilo verenlere tebrikler, veremeyenlere gelecek cumaya kadar azmedin biraz daha, verirsiniz, size inanıyorum kızlar, birbirmize destek olduktan sonra hepimiz veriririz kiloları Bu arada bence motive olmak için arada sırada başarı öykülerini okuyun, hele o 40 kilo 52 kilo veren bayanlarınkini....sizin 5-10 kilonuz onların 40-50 kilo yanında ne ki öptüm kızlar, sporu ve suyu ihmal etmeyyiiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?