- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kilomu bildireyim: Geçen hafta: 61.7 Bu hafta: 60.5neyse kızlar acil çıkmam lazım. Çizelgeyi kim hazırlıyor bundan sonra ? Başlangıç kilom 62.7. Lequim ve madamtusot yarışıyor galiba ? ya hepimiz biraz motive olmak adına birbirmizle yarışsak, çizelgeyi cuma yaparken de haftanın 1. gibi birşey olsa falan. En çok veren 1. sırada ve en az veren listenin sonunda olsun, bu biraz motive eder.neyse kızlar çıkmam lazım. Kilo verenlere tebrikler, veremeyenlere gelecek cumaya kadar azmedin biraz daha, verirsiniz, size inanıyorum kızlar, birbirmize destek olduktan sonra hepimiz veriririz kiloları Bu arada bence motive olmak için arada sırada başarı öykülerini okuyun, hele o 40 kilo 52 kilo veren bayanlarınkini....sizin 5-10 kilonuz onların 40-50 kilo yanında ne ki öptüm kızlar, sporu ve suyu ihmal etmeyyiiiiinnnn
evet bence de motive olmak için, en çok kilo veren sıranın başında olsun.
kızlar öğlen menüm biraz fazla kaçtı sanırım.
öğlen:
6 br.su oldu bu arada öğlene kadar,
1 tabak domates,salatalık limonlu,
1 tabak patlıcanlı, bezelyeli, tavuklu, patatesli yemek vardı, patateslerini yemedim,
az arpa şehriyeli tavuklu çorba ama azıcık içtim.
üstüne de 1 br. yarım şekerli çay içtim, keşke hiç koymasaydım çünkü şeker tadını almadım bile.
akşama semizotu ve yoğurt yiyeceğim. inş. hafif olur.
çok güzel kilo vermişsinizbir ara bende yazmıştım başarı öykükü 78 kilodan 57 ye düşmüştüm, şimdi yine aldım ve yine burdayım
bende doğumdan sonra 66 ve üstü olarak kaldm.eski 60 kiloma dönmek istiyorum.var mı b yol ama kolay olsun
Hayır canım bence fazla değil ekmek yok tatlı yok olması gerekenler var moralini bozma hepten aç kalacak değilsin ya
Eki Görüntüle 389784
Lequim ile yarışmamız ve tablomuz kızlar...
Tabi ki o açık ara önde, birden pat diye kilo vermiş.
maximaculpa böyle bi tablo hazırlayabilirsin
nasıl olmuş?
teşekkürler tatlım, ben de anca doydum hatta o 2 dilim ekmeği ve patatesleri de yesem anca doyardım ama neyse işte idare ediyoruz.:18:
senin yaş 33 heee, ama müthiş kilo vermişsin.keşke önceden bu siteye girseymişim şubat gibi...
kışın zaten insan eve kapanıyor ah akılsız kafam.
wish sakal uzatmana gerek kalmadı bak tablo yaptım
azmettim vereceğim ben de kiloooooo, 62 bile olsam yaza kadar enfes olur.
geçen yaz 62 idim, yazlık kıyafetlerim de olmaz şimdi bana...:18:
süper o zaman yoldaş diyeyim sana
umarım bende hedefe ulaşırım, ama 59 kafi sanırım
günlük paylaşımda bulunurum tabi
yoldaş :) sevdim bunu
canım benim tebrikleeerer
68den 60lara düşmek maşallah gerçekten.
eski sevgilini boş ver canımcım,
gitsin kilolar
gelsin yeniler
hımmm bu görev beni aşıyor şu an, ama tabloyu paylaştığın için teşekkürler.
bu tabloya göre ben:
madamtusot. 68 67.8 66.9 66.7 66.4 65.8 ile 6 haftam olmuş, nasıııı yaaaaaaaaa, bunda bi yanlışlık var.daha 1 ayım yeni doluyor olması lazım ve anca gram gram vermişim demek ki ühüüü
sağol canım benim.boşveriyorum ama.unutmak zor.
Aferin kiz:))) tebrikler valla:))))) cok sevindim))) hedef kacti canım senin?? bide boy kacti?? Kilolarimiz yakin:)))) zaten birbirimize de yakiniz:)))))
bizde mi yarissak madamtusotla lequim gibi:)))))
Bu arada madamcim kim galip geldi bu hafta????
sağol tatlım benim
hedefim 59 du ilk başta fazlalığım olcak.boyum1.58 şimdi hedef şimdi 56.yarışalım canım istersen
Canım yaş 33 ama ruhum 13 vallahi akşamları evde çocuklarla yaptıklarımı görseniz onlardan çocuğum geçen hafta sonu havalar güzeldi oğlumun sınıf arkadaşları ile basketbol maçı yaptım hepsi bana abla diğer velilere teyze diyorlarnapalım onlarda teyze gibi davranmasınlar dimi
Senin yaş kaç?
Tablo güzel olmuş bu şekilde motive olursun ve aldığın verdiğin kiloya göre kendini ayarlarsın benim grafik o yüzden aşağıya doğru döndümü ok acayip gaza geliyorum
selam kızlar.biraz önce tartıldım.60.5 çıktım.annem nasıl şaşırdı.böyle oldu.ama eski sevgilime kapak olsun
ne güzel ama böyle çocuklarla çocuk olup oynaman ,daha çok seviyor ,mutlu oluyrlar,sende onları öyle mutlu nettiğini görünce mutlu oluyorsundur:)
evet canım hem arkadaş gibi görüp her türlü sorunlarınıda benimle paylaşıyorlar sevgili dahil
Birbirimize sır veriyoruz başka hiçbir ortamda paylaşılmayacak şekilde
daha küçükler ama olsun şimdiden başlamak lazım ileride daha büyük sorunlar ile karşılaştıklarında ilk bana gelip anlatmaları için.
benim de aklımdaki böyle bir şeydi canım.
isterseniz bel basen ölçülerini de ekleyebilirim yanına.
yaş ve boyu da ekleyim mi?
Canım yaş 33 ama ruhum 13 vallahi akşamları evde çocuklarla yaptıklarımı görseniz onlardan çocuğum geçen hafta sonu havalar güzeldi oğlumun sınıf arkadaşları ile basketbol maçı yaptım hepsi bana abla diğer velilere teyze diyorlarnapalım onlarda teyze gibi davranmasınlar dimi
Senin yaş kaç?
Tablo güzel olmuş bu şekilde motive olursun ve aldığın verdiğin kiloya göre kendini ayarlarsın benim grafik o yüzden aşağıya doğru döndümü ok acayip gaza geliyorum
beni ekler misin hedef 55 kilo:61,4 boy:1,68 canım
çocukluk aşkları zaten başka oluyoryani en azından sana söylediklerinde bilrsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?