60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok güzel kilo vermişsiniz bir ara bende yazmıştım başarı öykükü 78 kilodan 57 ye düşmüştüm, şimdi yine aldım ve yine burdayım

Hayır canım bence fazla değil ekmek yok tatlı yok olması gerekenler var moralini bozma hepten aç kalacak değilsin ya

bende doğumdan sonra 66 ve üstü olarak kaldm.eski 60 kiloma dönmek istiyorum.var mı b yol ama kolay olsun

Allah iyiliğini versin var var kolay yol bir estetisyene gidiyorsun bütün yağları kazıyıp gerdirip yapıştırıyorlar yaralar iyileşince çıtır çıtır geziyorsun

Sıranın sonuncusu belli oldu.
Su içemiyorum bu bir
Kan değerlerim düşük çıktı kan ilaçlarım var şimdide
pöff

Lequim ile yarışmamız ve tablomuz kızlar...
Tabi ki o açık ara önde, birden pat diye kilo vermiş.

maximaculpa böyle bi tablo hazırlayabilirsin

nasıl olmuş?

Hayır canım bence fazla değil ekmek yok tatlı yok olması gerekenler var moralini bozma hepten aç kalacak değilsin ya

teşekkürler tatlım, ben de anca doydum hatta o 2 dilim ekmeği ve patatesleri de yesem anca doyardım ama neyse işte idare ediyoruz.:18:
senin yaş 33 heee, ama müthiş kilo vermişsin. keşke önceden bu siteye girseymişim şubat gibi...
kışın zaten insan eve kapanıyor ah akılsız kafam.
wish sakal uzatmana gerek kalmadı bak tablo yaptım

azmettim vereceğim ben de kiloooooo, 62 bile olsam yaza kadar enfes olur.
geçen yaz 62 idim, yazlık kıyafetlerim de olmaz şimdi bana...:18:

Canım yaş 33 ama ruhum 13 vallahi akşamları evde çocuklarla yaptıklarımı görseniz onlardan çocuğum geçen hafta sonu havalar güzeldi oğlumun sınıf arkadaşları ile basketbol maçı yaptım hepsi bana abla diğer velilere teyze diyorlar napalım onlarda teyze gibi davranmasınlar dimi

Senin yaş kaç?

Tablo güzel olmuş bu şekilde motive olursun ve aldığın verdiğin kiloya göre kendini ayarlarsın benim grafik o yüzden aşağıya doğru döndümü ok acayip gaza geliyorum

ne güzel ama böyle çocuklarla çocuk olup oynaman ,daha çok seviyor ,mutlu oluyrlar,sende onları öyle mutlu nettiğini görünce mutlu oluyorsundur:)

ne güzel ama böyle çocuklarla çocuk olup oynaman ,daha çok seviyor ,mutlu oluyrlar,sende onları öyle mutlu nettiğini görünce mutlu oluyorsundur:)

Evet canım hem arkadaş gibi görüp her türlü sorunlarınıda benimle paylaşıyorlar sevgili dahil
Birbirimize sır veriyoruz başka hiçbir ortamda paylaşılmayacak şekilde
Daha küçükler ama olsun şimdiden başlamak lazım ileride daha büyük sorunlar ile karşılaştıklarında ilk bana gelip anlatmaları için.

çocukluk aşkları zaten başka oluyoryani en azından sana söylediklerinde bilrsin:)

kızlar ben şimdi bişeyler yapıyorum, tamamlayınca eklerim üstünde konuşuruz.

tarihlerde yanlışlık yapabilirim, bana düzelttirin lütfen.

bir de ilk başlarda kilosunu yazmış, sonra aktif olmayan arkadaşlar var.onlar hangi tarih aralığında bilmediğim için ekleyemicem ama sonra bildirirlerse seve seve eklerim.

benim de aklımdaki böyle bir şeydi canım.

isterseniz bel basen ölçülerini de ekleyebilirim yanına.

yaş ve boyu da ekleyim mi?

olabilir, yaş ve boy da olsun evet. yaşım 27, boy 1.70 cm canım
gayet iyi...

maşallah maşallah benim yaş 27 ama mübarek yaşlı teyzeler gibiyim.
tabloyu beğenmene sevindim, evet böylece görüp yazacağım ve motive olacağım.

beni ekler misin hedef 55 kilo:61,4 boy:1,68 canım

canım sen sınavlardan başını kaldıramadın sanırım, şu tickerını kilo için yapsam keşke. hep unutuyoruz kilonu.
aslında iyi kilon boyuna göre ama evet 55 ideal bize

az önce 1 br. yeşil çay,
çeyrek armut yedim (müthiş tatlı krizim gelmişti, sanırım tarçını ve kuru kayısı bıraktım diye birden oldu)

kalan armudu da 3.30 gibi yiyeceğim, kesti, canım istemedi.

çocukluk aşkları zaten başka oluyoryani en azından sana söylediklerinde bilrsin:)

Evet ölürsün gülmekten kızım kreşte bir çocuğa aşık olmuş ona demişki bak cuma günü kar yağarsa evlenelim yağmazsa evlenmeyelim o günün akşamı eve gittim kapıda karşıladı anne odama gidebilirmiyiz sırrım var diye tamam dedim .Anlattı artık benimle evlenmek zorunda çünkü bugün kar yağdı diyor ama ne sevinmek zor tuttum gülmemek için çocuk işte

Oğlumsa kıza hergün bahçeden meyve taşıyor seviyormuş gelin kızımız Ben çık desem çıkmaz o ağaca (kaynanalık yapayım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…