olabilir, yaş ve boy da olsun evet. Yaşım 27, boy 1.70 cm canım
gayet iyi...
Maşallah maşallah benim yaş 27 ama mübarek yaşlı teyzeler gibiyim.
Tabloyu beğenmene sevindim, evet böylece görüp yazacağım ve motive olacağım.
Canım sen sınavlardan başını kaldıramadın sanırım, şu tickerını kilo için yapsam keşke. Hep unutuyoruz kilonu.
Aslında iyi kilon boyuna göre ama evet 55 ideal bize
Az önce 1 br. Yeşil çay,
çeyrek armut yedim (müthiş tatlı krizim gelmişti, sanırım tarçını ve kuru kayısı bıraktım diye birden oldu)
kalan armudu da 3.30 gibi yiyeceğim, kesti, canım istemedi.
evet ölürsün gülmekten kızım kreşte bir çocuğa aşık olmuş ona demişki bak cuma günü kar yağarsa evlenelim yağmazsa evlenmeyelim o günün akşamı eve gittim kapıda karşıladı anne odama gidebilirmiyiz sırrım var diye tamam dedim .anlattı artık benimle evlenmek zorunda çünkü bugün kar yağdı diyor ama ne sevinmek zor tuttum gülmemek için çocuk işte
Oğlumsa kıza hergün bahçeden meyve taşıyor seviyormuş gelin kızımızBen çık desem çıkmaz o ağaca (kaynanalık yapayım )
Evet ölürsün gülmekten kızım kreşte bir çocuğa aşık olmuş ona demişki bak cuma günü kar yağarsa evlenelim yağmazsa evlenmeyelim o günün akşamı eve gittim kapıda karşıladı anne odama gidebilirmiyiz sırrım var diye tamam dedim .Anlattı artık benimle evlenmek zorunda çünkü bugün kar yağdı diyor ama ne sevinmek zor tuttum gülmemek için çocuk işte
Oğlumsa kıza hergün bahçeden meyve taşıyor seviyormuş gelin kızımızBen çık desem çıkmaz o ağaca (kaynanalık yapayım )
çok moralim bozukkkkkkkkkkkkkksuyu az içtim bu hafta ama bu kadar olmamalı
SABAH
35 gr minik ekmek arası kaşar
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
4 badem
7 tahıllı simit
ayran
şimdi şekersiz türk kahvesi içiyoruım neden kilo alıyorum offfffffffffffffffffff
çok moralim bozukkkkkkkkkkkkkksuyu az içtim bu hafta ama bu kadar olmamalı
SABAH
35 gr minik ekmek arası kaşar
ARA
Sütlü kahve
ÖĞLEN
4 badem
7 tahıllı simit
ayran
şimdi şekersiz türk kahvesi içiyoruım neden kilo alıyorum offfffffffffffffffffff
Aferin kiz:))) tebrikler valla:))))) cok sevindim))) hedef kacti canım senin?? bide boy kacti?? Kilolarimiz yakin:)))) zaten birbirimize de yakiniz:)))))
bizde mi yarissak madamtusotla lequim gibi:)))))
Bu arada madamcim kim galip geldi bu hafta????
yarışın yarışın iyi oluyor.
boyunuzu da ekleyin.
lequim kazandı galiba. bi daha bi bakıyım. o benden çok verdi.70ten 66.9lara düştü galiba. ben 68den 65.8e düştüm
ama bu hafta 66.4ten 65.8e düşmüşüm 600 gramcık vermişim bu hafta.
TEBRİKLER LEQUİM
67.5miş geçen hafta lequim, bu hafta 66.9 ===== 600gram
ben 66.4müşüm geçen hafta, bu hafta 65.8 ==== 600 gram
yani bu haftalık aynıyız başa baş ama o 70ten düştüğü için daha hızlı vermiş kilo
Tarih ---- Gerçekleşen
06.02.2012 ---- 71,20
10.02.2012 ---- 69,20
17.02.2012 ---- 68,10
24.02.2012 ---- 67,80
02.03.2012 ---- 67,00
09.03.2012 ---- 66,70
16.03.2012 ---- 66,10
23.03.2012 ---- 65,20
30.03.2012 ---- 66,00
06.04.2012 ---- 64,60
13.04.2012 ---- 64,70
Toplam Verilen = 6,50 kg.
Boy = 1,67
Yaş = 33
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Eki Görüntüle 389784
Lequim ile yarışmamız ve tablomuz kızlar...
Tabi ki o açık ara önde, birden pat diye kilo vermiş.
maximaculpa böyle bi tablo hazırlayabilirsin
nasıl olmuş?
Allah iyiliğini versin var var kolay yol bir estetisyene gidiyorsun bütün yağları kazıyıp gerdirip yapıştırıyorlar yaralar iyileşince çıtır çıtır geziyorsun
pastamı yaptı ama salı günü 63.5 dum yaaaaaaaaaa offffffff şeytan diyor ye ye ye nasılsa veremiyorsun
Uploaded with ImageShack.us
kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.
olmuş mu.
catapot, seni atlamışım hemen ekliyorum şimdi kusura bakma emi canım..
kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.
olmuş mu.
biraz işim vardı ögleden önce, sonra da bi alışverişe cıkıyım dedim ögle arasında, fena kaynatmışsınız valla :)
menümü de yazıyımm bugün için
sabah
1 tane simit
1 kçük pınar beyaz
ara yok
öğlen
acık büfe salata bardan yedim bugün, yazimm hemen
2 yk kısır
1 yk yogurtlu makarna
2 yk yogurtlu ıspanak
2 yk yogurtlu havuç ( kızartmaydı bu )
3 yk yeşillik kırmızı lahana felan
ara
yeşil çay
hiç aç değilim
akşam
şirkette meyve cerez felan kaynaşma saatimiz oluyo
muz kivi elma felan bi meyva tabağı yapar yerim 4buçuk gibi, sonra bişi yememeye çalışcam, cok acıkırsam nesfit yerim eve gidince
Uyma şeytana
Şeytan deyince yalan dünyayı izliyormusunuz geçen hafta orda vardı şeytan tülayın kanına girdi
olmuş mu.
olmuş mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?