60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cevabin icin tsk ederim, ben tam bir aastirayim ve soraiym bakalim ne diycekler, yani neden öyle dediklerini bir sorayim mutlaka sizlerlerde paylasirim

cevabin icinde tsk ederimopuyorumnanaktan

:1ninca: yorum yapmak haddime değil,aranızdakı ılıskıyı de bılemem tabi ama bunda bu kdar buyutulcek birşey yok gıbı geldı bana....umarım tatlıya baglarsınızz

Hoşgeldin canım..a.s.

Geçmiş olsun canım ne oldu hayırdır..??:uhm:

Sevimli arkadaşım Mermaide bu konuda katılıyorum.. Senin özel bir durumun var.. Doktor eşliğinde zayıflamalısın muhakkak..

Canım çok üzüldüm gerçekten.. Yapmayın böyle ama.. Aplam neden böyle yapmış anlamadım.. İkiniz de çok güzel çok dürüst insanlarsınız.. Canlarım yaa.. Üzüldüm..:gitme:

fiufiucuğum ben öncelikle açıkladığın için teşekkür edeceğim gerçekten o kadar çok merak ettim ki bilemezsin . . .

konunuza gelince ikiniz arasında geçen bi husus tabi ki bizim yorum yapmamız çok usturuplu olmaz lakin netice çok üzücü . . . yani kıralıçamızın bizi kendinden mahrum edişi çok üzücü . . .

cnm selam opuyorumnanaktan

bn diyet yapmadım cnm nisandan bu yana verdiğim kiloyu sadece yediklerime ve miktarlara ve yediğim zamana dikkat ederek kaybettim . . . sanırım 3-4 kg o da . . .
kilo vermemin durduğu zamanlar elbette oldu hatta yani bu periyodik olarak oluyor . . .
zaten işin sırrı bu !
bu dönemlerde kilo veremiyorum artık diye düşünmeyip sağlıklı beslenme tarzına ve motivasyonuna devam etmek . . .

son bir kaç kilom kaldı bundan kurtulmanın da bu zamana kadar yaptıklarım ile mümkün olmayacağını biliyorum nedeni ise kalan bu kilonun çok yerleşik oluşu bu nedenle bende lapa diyeti gibi bi formül arayışındayım şimdilerde . . . spoara falanda başladım haftada 2 gün olmak üzere . . . böyle . . .
her zaman sorabilirsin cnm . . .
opuyorumnanaktan

az önceki girisimi saymıyorum tekrardan SELAM demek istiyorum herkese..

uzun süren bünye sacmalıklarından sonra,bugun aldıgım kararı acıklayayım.

ben dıyete ara verıyorum kızlar 10 gun kadar.1 temmuzda tekrar baslayacagım.1 temmuza kadar kontrollu bır molam olacakkı bunu uyuyan metabolizmayı ayaga kaldırmak ıcın yapıyorum.
yedıklerımı yazayım gene
sabah 3 kuru kayısı
2 iri dilim kepeklı ekmek,salata,2 kk peynır,1 kasık cokelek,1 kasık z.yagı

ara buyuk bardak şalgam suyu(kalorisi nedır bılmıyorum ama hazımsızlık ıcın önerıldı)

öglen 2 adet mayalı ev poğaçası ve 3 kasık yogurltu semız salata

aksam kıymalı ıspanak ve 2 kasık makarna yemeyı planlıyorum arada da meyve..

cok mu olur bılmıyorum bunlar...kılo alıcam sanırım 1 kg falan almaya razıyım.yeterkı metabolzmam eskı hızına dönsun

yorum yapmak haddime düşmez ama benek ablam biraz duygusal biri ondan böyle olmuştur heralde umarım herşey tatlıya bağlanır... a.s.

fly'cım saolasın..
sabah servisi tam binecekken servis yol kenarında duran dubalara çarptı ve o da bileğime geldi :bbo: ama çok şükür ciddi birşey olmadı.. şuan iyiyim canım saolasın opuyorumnanaktan

canım aranızdaki konuya yorum yapmak tabiiki bize düşmez ama konuda büyütülecek bişey yok, kötü niyetle söylemediğinden kuşkum yok, benekli ablamız üzülmüş o da kendince haklıdır.... üzme kendini

fly'cım saolasın..
sabah servisi tam binecekken servis yol kenarında duran dubalara çarptı ve o da bileğime geldi :bbo: ama çok şükür ciddi birşey olmadı.. şuan iyiyim canım saolasın opuyorumnanaktan

çook geçmiş olsun

merak eden,yorum yapan arkadaslar..kendımı bu meselenın ıcınde hissetmek bıle benı rahatsz edıyor inanınki.. en az sizler kadar anlayabılmıs deılım ben de..

ama böyle ufak bır mesele bu denlı dallanıp budaklanıp sizin önünüze cıktıgı ıcın kırgınım ablama..sonucta bırını yalancılıkla suclamakla itham edılıyorum.ve durumu cok cocukca (aklıma gelen en masum kelıme buydu) buluyorum

abla senın de bunları okudugundan ve foruma gerı dönecegınden emınım.. uzun bır tatıle cıkacaktın..tatıl bıtımınde gelırsin dye dusunuyorum .

fly'cım saolasın..

ayy yazık.. Geçmiş olsun canım.. iyi bak kendine..opuyorumnanaktan

bu arada ben öğlen yediklerimi yazayım:
yarım kase ezogelin çorba, zeytinyağlı brokoli ve bir kase yoğurt.
yarın sapancada yemeğe davetliyiz gerçi ben bişey yiyemicem ama yinede şiş bir mideyle gitmek istemiorum
bu arada benim kilom 64,8 ama çizelgemi değiştiremedim

latin ateşim sanada bi çizelge yapiim mi ?
içimden geldi . . .

kaydirigubbakcemile2

latin şekerim çizelgen çok şeker olmuş.. Zabınımın eline sağlık.. O yaptıı için kesin uğurlu gelir sana.. Bak gör...zemuszemuszemuszemus

Öğlen hep gittimiz yerde sabah çok simit falan yedim diye meyva tabağı hazırlayın bakem bana dedim.. Güzel bi tabak getirdiler bana.. Dolayısıynan öğlen.. 1 elma 1 portakal 3-4 tane çilak 4-5 tanede kiraz yemiş oldum..

Ama şimdi acıktım :bbo:

Neyse şimdi yasemini yeşil çay içiyorum.. 5-5:30 gibi hazır çorba içicem.. Akşam sapancaya gidicez ya.. Kaçta yemek yeriz bilmem.. Geç olabülüü...sositososito

Yine ben...Öğle menümü de yedim kızlar..cokacimcoookŞöyleki..laelaelaelaelae

2 adet marul yaprağı
1 adet domates
2 adet ufacık salatalık
3 adet kırmızı erik

:bbo:

Yine ben...Öğle menümü de yedim kızlar..cokacimcoookŞöyleki..laelaelaelaelae

2 adet marul yaprağı
1 adet domates
2 adet ufacık salatalık
3 adet kırmızı erik

:bbo:

kaçta kalktın sen tatlımm
yemek saatleri çok geç geç :)))
bu arada yazmıştım ama görmedin sen
bende antalyada yaşıyorum ve bi antalyalı geldiği için çok mutluyum :))) :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…