60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam kızlar, beğenmenize sevindim..

eksikleri ve yanlışlıkları düzelticem siz ekledikçe. bu örnekti.

ama şimdi yemek yapmalıyım

öğleni nesfitle geçiştirdim, akşama ıspanak yapıcam, salata ve çorba var.

yarın sabah vakitlerinde yeni tabloyla karşınızda olmak üzere hoşçakalın:)

merguana 1 ayda 6 kilo mu verdin valla tebrikler ben ıkına ıkına gidiyorum önümüzdeki hafta 1 ay olcak 1.5 kilo olsa iyi valla:18:

beni de eklerseniz sevinirim. başlangıç:2 nisan 62.3 6 nisan:61.8 13 nisan:60.2 toplam giden:2.1gr yani bu hafta giden 600gr. o kadar kaçamağa rağmen hiç de fena değil gibime geliyo. bu arada yaş 29 boy 1.61

merguana haftada nasıl 2 kilo verdin en son baktığımda 62 idin hayretle izliyorum

vallahi ya 2şer 2şer veriyor millet kiloları, ben 68e giittim geldim sürekli

kilo bildirimi.

başlangıç 72

geçen hafta: gyinmiş ve kahvaltı yapmış halde 68

bugün: kıyafetsiz aç karnına 66,1. ama kıyafet giyince 67 oluyo hangisini baz alayım.

hey maşallah.
72lerden 66ları görmek 1 haftada 6 kilo muuuu? kaç haftada bu ya?

maşallah vallahi 10günde 2 kilo vermişsin. ben 1 ayda ancaaaaaaaa

maşallah vallahi 10günde 2 kilo vermişsin. ben 1 ayda ancaaaaaaaa[/QUOTE]

hayatımdaki ilk diyetim.ilk hafta ödem gidermiş,su kaybı olurmuş,öyle okumuştum bi yerde,ondan heralde ilk 5 günde düştüm ben küt diye.ama bu hafta 600gr anca.öyle yani

Arkadaslar su an 63,5 kiloyum,20 subattan beri diyet yapiyorum tabiki sporla beraber ama baslangic kilom 64,4 tü ve ben vere vere 900gr verebildim.O da ödemdi muhtemelen.Vücudum o kakar alistiki artik bu diyet moduna sanirim normal besleniyormusum gibi algiliyor.Tarti fazla gösterebiliyor ama eksik göstermiyor.Ama sporun etkisiyle müthis bir SIKILasma var en az 2-3 kilo daha verebilmisim gibi pantolonlarim rahatlatti.Beni en azindan rahatlatan tek sey ama insan kilo verdigini de görmek istiyor.
Psikolojik olarak cok yoruldum artik destege desteginize cok ihtiyacim var.Bana da yardimci ve destek olun lütfen.
COkkkk zamandir sizleri takip ediyorum firsat buldukca hatta kendimi berry ile cok yakin hissettim cünkü o da gayet düzgün ve saglikli beslendigi halde 1 aydir istedigi sekilde veremedi (
Yasim 38,boyum 166 ve 57 kilo olmak istiyorum yeniden.Beni de araniza alir misiniz,sizlerle istedigim kiloya inmek daha kolay olacak,eminim

Bizde aranıza alırmısınız yok aranıza katıldım var

Hoşgeldin...

İncelmende çok güzel bence benim tüm sorunum üst tarafımda oda sporla eriyecek ama imkanım olmuyor malesef

Bizde aranıza alırmısınız yok aranıza katıldım var

Hoşgeldin...

İncelmende çok güzel bence benim tüm sorunum üst tarafımda oda sporla eriyecek ama imkanım olmuyor malesef

tesekkür ederim wish.Yarin sabahtan itibaren yediklerimi yazarim ve degerlendirirsiniz.benm sorunumda tamamen alt taraf,basen ve bacak

ya bugün öğlen yemeğe davetliydik kıymalı, ıspanaklı börek, asma yaprağı sarması, kısır, salata, ayran çorbası (yöresel) yapmış, üstelik çay yanına pasta da yapmış mecburen kaçırdım pişmanım :2: ama hepsi çok güzeldi. akşama pilates yaparsam biraz yakarım belki

Akşam
Çok az tavuk sote ve sucuklu mantarlı domateskarışımı toplasan 1tabak
4 kaşık yoort
1 dilim çavdar ekmek
3 kaşık borani
1 kase sebze çorbası
Son aramda elma yicem tarçınlı

iyi akşamlar kızlar hemen bugün yediklerimi yazayım.
sabah 1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği miniminnacık peynir
arada 4-5 tane fıstık
öğle tarhana çorbası, makarna, 1buçuk dilim tam buğday ekmeği
akşam tavada biftek yaptım yanında pilav, 1 dilim tam buğday ve salata, soda

sabah tartıldım 66 olmuşum buarada neden bu kadar az yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…