- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
merguana haftada nasıl 2 kilo verdin en son baktığımda 62 idin hayretle izliyorum
kilo bildirimi.
başlangıç 72
geçen hafta: gyinmiş ve kahvaltı yapmış halde 68
bugün: kıyafetsiz aç karnına 66,1. ama kıyafet giyince 67 oluyo hangisini baz alayım.
beni de eklerseniz sevinirim. başlangıç:2 nisan 62.3 6 nisan:61.8 13 nisan:60.2 toplam giden:2.1gr yani bu hafta giden 600gr. o kadar kaçamağa rağmen hiç de fena değil gibime geliyo. bu arada yaş 29 boy 1.61
Uploaded with ImageShack.us
kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.
olmuş mu.
hey maşallah.
72lerden 66ları görmek 1 haftada 6 kilo muuuu? kaç haftada bu ya?
kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.
olmuş mu.
Arkadaslar su an 63,5 kiloyum,20 subattan beri diyet yapiyorum tabiki sporla beraber ama baslangic kilom 64,4 tü ve ben vere vere 900gr verebildim.O da ödemdi muhtemelen.Vücudum o kakar alistiki artik bu diyet moduna sanirim normal besleniyormusum gibi algiliyor.Tarti fazla gösterebiliyor ama eksik göstermiyor.Ama sporun etkisiyle müthis bir SIKILasma var en az 2-3 kilo daha verebilmisim gibi pantolonlarim rahatlatti.Beni en azindan rahatlatan tek sey ama insan kilo verdigini de görmek istiyor.
Psikolojik olarak cok yoruldum artik destege desteginize cok ihtiyacim var.Bana da yardimci ve destek olun lütfen.
COkkkk zamandir sizleri takip ediyorum firsat buldukca hatta kendimi berry ile cok yakin hissettim cünkü o da gayet düzgün ve saglikli beslendigi halde 1 aydir istedigi sekilde veremedi(
Yasim 38,boyum 166 ve 57 kilo olmak istiyorum yeniden.Beni de araniza alir misiniz,sizlerle istedigim kiloya inmek daha kolay olacak,eminim
Bizde aranıza alırmısınız yok aranıza katıldım var
Hoşgeldin...
İncelmende çok güzel bence benim tüm sorunum üst tarafımda oda sporla eriyecek ama imkanım olmuyor malesef
merguana haftada nasıl 2 kilo verdin en son baktığımda 62 idin hayretle izliyorum
merguana 1 ayda 6 kilo mu verdin valla tebrikler ben ıkına ıkına gidiyorum önümüzdeki hafta 1 ay olcak 1.5 kilo olsa iyi valla:18:
beni de ekler misiniz acaba???
olmuş mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?