60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerimi yazayım kızlar

sabah
bir yumurta
bir dilim kepek ekmek
bir kibrit kutusu peynir
domates salatalık

ara
elma

öğle
bir kase nesfit

akşam
bir tabak tarhana corbası
yarım kasık bulgur 2 köfte
bır tabak yogurtlu semiz otu salatası

şimdide çilek yicem.

Cuma günleri tartı gününüz sanırm
Tebrikler, ne zaman başladınız diyete
ben başlayalı 2 hafta oluyor sporla birlikte başladım
ama 2. haftasında buraya katıldım
ilk hafta 4 kilo verdim
2. hafta 1.5 kilo vermişim
şuan 61.5 kiloyum
arkadaşım 2 haftada verdim bu kiloyu

Uploaded with ImageShack.us

kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.

olmuş mu.

başlangıç kilom 67

hedef 54

boyum 1.60

şuan 61.5 kiloyum

diyete 2 hafta önce başladım
ilk hafta 4 kilo verdim
2 . hafta 1.5 kilo verdim

akşam menüm

bir kase nohut yemeği
birazcık kepek ekmeği
1 tane domates
1 tane yeşil soğan

veee boool suuu

arkadaşlar ender saraçoğlunun 10 hareketini yapıyorum
selülitlerimde %50 azalma oldu
incelmede yapıyor bayaaa

kızlar ben de size katılmak istiyorum

1 aydan buyana diyet yapıyorum 70 den 64.8 e kadar düştüm ama bu hafta vücut su tutmaya başladı yine regli dönemi olunca bu geçen pazarki kilom idi şimdi de aynı
dengeli beslanmeye çalışıyorum az kalori besiler tüketip aç kalmamaya çalışıyorum tabi metabolizma hızlandırıcılarda takviye kullanoyorum. ben de akşam yediklerimi yazarım ama listeye ekler misiniz acaba?
boyum 170.
yaşım 28
başlangıç kilomu bu günü baz almanızı istiyorum 64.8
hedef kilom 52

Moralim cok bozuk kizlar.
Eve geldim acikmistim activia tahilli meyveli yogurt yedim,ustune semizotundan 2 kasik...
Sonra salata yapti esim bol z.yagli ne yazik ki o oyle seviyor yanina da hazir elma dilim patateslerii ve kabak ve havucu firina verdim ustune z.yagi puskurttum dusunun yani kizartmadim bileeee veee 67.1olmusum gene yaaa anlamiyorum azicik firinlanmis patatesten mi?
Ne bu yaaaaa millet ilk haftadan 2 kilo veriyor.1.5ayvolacak 2 kiloyu tamamrn verdim diyemeidm bi turlu..
Biktim usandim artik.
Vallahi baska bisey kacirmadim ekmek bile yemedim.
Bi de ustune sekersiz cay ve 4-5tane hurma yedim o kadar.
Az once de sinirlendim turk kahvesi yapmis yegenim bi sigara yakiim dedim
sikildim artik yaaaa bu ne ya kardesim.
2kilo bile vucudumu terk edemiyor ne bu beeeeeeee
vallahi billahi kacirmadim fazla bu hafta
agliycam yaaa bogaxim dugumlendi resmen

tatlım üzülme.metabolizman yavaştır.hızlandırmak için bitkisel destek alabilirsin.beşi biyerde çayı yeşil çay form gibi.ama sakın pes etme.pes edersen hiç veremessin.bu arada patates de şeker olduğu için yenmeyecekmiş.

arkadaşlar siz boyunuzu ne ile ölçüyorsunuz
ben metre ile ölçüyorum tam 1.60 oluyor
kendisine 1.70 71 diyen arkadaşlarla bir araya geldiğimizde onlardan 1 2 santim kısa geliyorum
bana sen kesinlikle 1.60 değilsin diyorlar
ama ölçümlerimde 1.60 çıkıyorum
ne işş?

Tatlim 2bardak yesil cay ve 2-2.5lt su iciyorum hergun muhakkak.
Patatesi de ilk kez yedim yaaa azicik hem dd firinlanmis sekilde.
Metabolizmama baslayacagim valla tovbe tovbeee
yarin sabah da spor var hic gidesim yok artik.

canım pes etme sakın
metabolizman zayıf o zaman senin
bunun için boool su ve kuru kayısıyı ihmal etme derim
kabızlık sorunun fazla oluyor mu

ay o bendede var 1.75 diyen adamdan az kısa gibi duruyorum.benden çok uzun değil.bunun çaresi yok galiba.nasıl ölçülcekse.beni arkadaşım mezurayla ölçüyor.1.58 .eczanede 1.60 kafam karıştı valla:44:

Tatlim 2bardak yesil cay ve 2-2.5lt su iciyorum hergun muhakkak.
Patatesi de ilk kez yedim yaaa azicik hem dd firinlanmis sekilde.
Metabolizmama baslayacagim valla tovbe tovbeee
yarin sabah da spor var hic gidesim yok artik.

canım bu vücudunun sana bir oyunu.pes etme sakın.demekki sen yavaş yavaş veriyorsun.üzülme sakın.git sporuna

canım kıyamam ya. vücut direnç gösteriyor demek ki ama bence sabret canım birden vermeye başlıcaksın bence

hııı bide şu var canım bende geçen yıl spora gittiğimde ordaki antrenör bayan demiştiki ilk ay kilo alabilirsin demişti spor aldırıyormuş yani ilk zamanlar

fırınladığın şeyleri ben ardarda 3 gün yaptım yedim onlardan olacağını zannetmiyorum acaba adetine mi az kaldı vücudun ödem yaptı da ondan çok çıktın
bide metabolizma hızlandırıcı formüller denesen hani şu limon karanfil karabiberli bir çay vardı onu deneyebilirsin işe yarar belki canım

Canım yaa . Üzülme pes etme . acaba her şeyden yesen yani ekmek de ye ama her şeyden yeyip az yeyip mi yapsan . bilmiyorum ki . ama yanındayız . üzme kendini demek kolay metabolizma demiş arkadaşlar belki öyledir sabah kaçta kalkıyorsun ?

offf bilmiyorum belki dee...

canım kıyamam ya. vücut direnç gösteriyor demek ki ama bence sabret canım birden vermeye başlıcaksın bence
ne direncli vucudum varmis agliycam simdi
kocam da elimden telefonu aldi demek 60-69 kilo arasisin heee demez mi
55-57 saniyoduuu uhuuuuuuu

hııı bide şu var canım bende geçen yıl spora gittiğimde ordaki antrenör bayan demiştiki ilk ay kilo alabilirsin demişti spor aldırıyormuş yani ilk zamanlar

daha 3kez anca gittim ki...

Bakiyim yarin maydanoz suyu icip spora gidebilirsem yuruyerek belki ise yarar. Karanfilli cayi da yapicam ins.
Tesekkurler canim
sagol canim..
Hepiniz sagolun kizlar ama valla boyle gidecek bu gece sanirim

Uploaded with ImageShack.us

kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.

olmuş mu.

tatlım öncelikle ellerine sağlık tablo süper olmus

canım benim de baslangıç kilom 60.6( benim de bi kaymıs tablo ) ve bu sabah 59.8 ciktim (regli dönemine girmek üzereyim de) hedefim 52 kilo Boy:1.67 yas42:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…