- 20 Ekim 2009
- 4.524
- 5.216
- 723
Uploaded with ImageShack.us
kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.
olmuş mu.
ben niye yokum ama bu tabloda:84::84::84::84::84:
2 gündür deli gibi yiyorum ya.. o kadar gereksizki... hiç aç olmadğm halde poğça dondurma çikolata ne bulursam yedim....
çok güzel kilo vermişsiniz, ne kadar zamanda verdiniz :26:
maşallah diyelim o zaman, geriside gelir inşallah, bende dünden beri sağlıklı tıkanmaya başladımsağol tatlım :)) ben 2011'in ekim ayında başladım . tam tarihini bile verebilirim 19/10/2011 hehehehe :)) o günden beri acayip sağlıklı tıkınıyorum ...
maşallah diyelim o zaman, geriside gelir inşallah, bende dünden beri sağlıklı tıkanmaya başladım
Arkadaşlar Günaydın hepinize
Dün kendime alışveriş yaptım, dijital tartı, kepek ekmeği, nesfit, meyve aldım
69,9 kilo çıktımyapacak birşey yok 5-6 aydır günde 3-4 çikolata yersen olacağı bu dedim kendime
Hazirana kadar 59 olucaam şart koydum kendime inşallah :26:
Kavaltı : 2 bardak su, 1 kase sütlü nesfit, 1 küçük elma ve şekersiz çay
Öğlene kadar 1 litre su şimdilik bu kadar
Merhaba kizlar; j
Kizlar eve kosu bandi almak mantikli mi sizce? Sadece kosarak sikilasabilir miyim ki?
Merhaba kizlar; j
Kizlar eve kosu bandi almak mantikli mi sizce? Sadece kosarak sikilasabilir miyim ki?
ya canım çok sıkkın :2: bugün yazlık kıyafetlermi çıkarttım kışlıkları kaldırdım, 1 yıl önceki kotlarım da vardı biraz kilo verdim deneyeyim şimdi olur dedim ama basenlerimde kaldı yukarı bile çıkmadı, valla oturup ağlamak istiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?