60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Uploaded with ImageShack.us

kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.

olmuş mu.

Teşekkür ederim, emeğine sağlık yalnız ben dün dijital tartı aldım kendime 69, 9 kilo çıktım aman allahım ben ne yemişim 1 senede düzeltirseniz sevinirim. Birde boy 1.70, yaş 26 ve hedef 59

Son düzenleme:
Arkadaşlar Günaydın hepinize

Dün kendime alışveriş yaptım, dijital tartı, kepek ekmeği, nesfit, meyve aldım
69,9 kilo çıktım yapacak birşey yok 5-6 aydır günde 3-4 çikolata yersen olacağı bu dedim kendime
Hazirana kadar 59 olucaam şart koydum kendime inşallah :26:

Kavaltı : 2 bardak su, 1 kase sütlü nesfit, 1 küçük elma ve şekersiz çay
Öğlene kadar 1 litre su şimdilik bu kadar

2 gündür deli gibi yiyorum ya.. o kadar gereksizki... hiç aç olmadğm halde poğça dondurma çikolata ne bulursam yedim....

bende iki gündür çok abarttım hepte yağlı şeyler yedim dün işten eve onda geldim öyle acıktım ki eşimle yarıştım resmen sanki ilk kez yemek gördüm şimdi kendime geldim aferin sana diyorum ama pişmanlıktan başka bişey yapmıyor bu durum adet dönemim yaklaştı ona bağladım artık ...

sağol tatlım :)) ben 2011'in ekim ayında başladım . tam tarihini bile verebilirim 19/10/2011 hehehehe :)) o günden beri acayip sağlıklı tıkınıyorum ...
maşallah diyelim o zaman, geriside gelir inşallah, bende dünden beri sağlıklı tıkanmaya başladım

Kizlar gunaydin,
bu sabah kalktim 65,9ciktim 100 gram almisim. Gece 67 cikmistim.
Sabah uyandim 2br. Maydanoz suyu ictim.
Spora gitmedim
kahvaltida 2 dilim cok tahilli ekmek unonun,
1/3menemen, 1 kabakli cevizli yogurt slatasi yaptim yedim yarisindan cogunu. 1 tatli tabagi eder yani.
Ekmekleri kaymak bal ve gul receli ile edim amaaa, 2 dis de kavurma attim agzima..
2br. Sekersiz cay
bi haftasonum var zaten onda da adam akilli kahvalti istedim yaaa.
Neyse bundan sonraki maclara bakicaz.
Spora da bosa para veriyorum valla
opuldunuz sekerler.
Kacamaksiz haftasonlari. ...

Ara : 1 dilim k. ekmek
Öğle Yemeği : 1 tane biber dolması, 1 kase cacık, 1 dilim k.ekmek, 4 yk etli türlü

slm kızlar yediklerimi yazayım hemen
sabah bir fincan açık çayın içine çubuk tarçın, karanfil ve tane karabiber attım öyle içtim, yanına 3 dilim tam buğday ekmeği, 2 haşlanmış yumurta( 1 tane kesinlikle kesmezdi taaa rüyama girmişti çünkü) 1 tane yeşil zeytin, 2-3 dilim hellim peyniri, 3 dilim sucuk, 1 küçük dilim pastırma yedim. kahvaltı baya geniş oldu ama sadece hafta sonları yapabiliyorum hafta içi okula yetişeceğim diye sadece müsli ya da special k yiyebiliyorum genelde neyse kahvaltıyı 12 ye doğru yaptığımız için daha bir şey yemedim akşam da sadece 1 tas çorba içeceğim kahvaltıyı abarttığım için ama daha yapmadım çorbayı ne çorbası yaparım daha karar vermedim şöyle hafif bir çorba olsun diyorum ama bakalım her an her şey değişebilir (gene de diyetime uygun bir şeyler olur ama)

ya canım çok sıkkın :2: bugün yazlık kıyafetlermi çıkarttım kışlıkları kaldırdım, 1 yıl önceki kotlarım da vardı biraz kilo verdim deneyeyim şimdi olur dedim ama basenlerimde kaldı yukarı bile çıkmadı, valla oturup ağlamak istiyorummmm

Selam kızlar.
Yoğunluktan uğrayamadım.
Değerleri vereyim
Başlangıç kilo 65
Hedef 60
Bu hafta başlayacağım inşallah maratona::)
Hepinize kolay gelsin

ben de kaç aydır sadece eşofman giyebiliyorum dışarı çıkarken çok kötü bir durum bilirim okula giderken mecburen kumaş giymem gerekiyor o zaman da yatağın üstüne yatıp öyle kapatıyorum düğmeyi fermuarı inat ettim pantolon almayacağım kilo vereceğim yazlıklarımı çıkartmadım bile onlar hiç olmaz zaten ama üzülmek moral bozmak yok inatlaşmak var başka yolu yok çünkü

unutmadan söyleyim akşam yediklerimi
yeşil mercimekli erişteli çorba, salata 1 dilim tam buğday ekmeği onu da salatanın suyuna bandım ondan yedim ve azıcık da kıymalı makarnasından yedim kocamın soda içtim şimdi de çay içerim şekersiz şekersiz ve de bol bol su belki akşam 10 gibi meyve yiyebilirim bugünü de böyle kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…