60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar sabah;1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,1 kk zeytin
akşam;1 tabak çoban salata,3 kaşık mantı,1 kase yoğurt.komşumuz baya kilo vermişsin dedi.çokk sevindim.darısı size.

Kizlar bugun kahvaltidan sonra aksam 4 gibi amasya elmasi yedim bi tane. ..
Sonra aksam yemeginde mantar corbasi kremali tabi
ustune de salata yedim ama kocam ve yegenim pizza yediler bi dilim de pizza yedim ne yazik ki.. Su da bugun az oldu..
Canim tatli istiyor cookk bugun ve dilim damagim kurudu.
Yine kacirdim offf ya
kilo alirim.kesin hemen

benide ekleyin tabloya....boyum 170 yaş 25 kilo 65 hedef kilo 58 ....az sonra yürüyüş yapıcam ....koşu bandımda...bu arada sabah yürüyüşünden çok akşam yürüyüşü kilo verdiriyormuş kızlar bilginize...yatmadan evvel yapılan 45 dakika yürüyüş gün içinde yediklerini yaktırıyormuş birde uykuda yakım oluyormuş...aç karnına yapılan koşu yürüyüş kasları eritiyormuş.... bütün bilgilerim tersine döndü...

Selam kizlar cepten yazmak zor bugün sabah 2 dilim kızarmış ekmek domates salatalık biber peynir yedim öğlen disarda durum ayran yedim akşam 3 tane lokma gazoz ama dun aksam ve bugün 6+6 toplam 12 km yürüdüm ayaklarım ağrıyor simdi 7 tahilli ekmeğim pisiyor çamaşırlar makinada onlarida halledip oturacağım iyi geceler unuttum birde pasta yedim 1 dilim

birden yüklenme canım kendine....yeni başladıysan günde 2 km sonra hafta hafta arttırabilirsin...ben kendimi kaptırmıştım bir ara...belim ve ayak bileklerim mahvolmuştu...o gazoz ve bir dilim pasta tüm yürüyüşünü yedi bitirdi walla....

cnm ben de öğretmenim kumaş pantolon giymek zorundayım tabi kilodan pantolonlar tam oturduğu için iç çamaşırı izi belli oluyo ben de hep uzun şeyler giymek zorunda kalıyorum üzerime ve bundan çok sıkıldım yaz da geldi ne olacak bakalım

Ay canim cok kotu bi durum o. Benim de basima geldi cok bol geldigi icin kaldirdigim kotum gecti elime bi denedim zor kapandi dugmesi yani giyilmeyecek kivama gelmis. Bende oturup aglamak istedim. Ama aglamak bos sabretmemiz lazim bi anda olacak bisey degil ve kesinlikle inanmamiz lazim. Ben kilo veremicem aman napcam eyvah kilo aldim veremiyom demek yerine poZitif dusunip beynimizi ona sartlandirmamiz lazim.verecegiz dersek veririz. Ben verecegim. Ya siz?

iyi geceler hanımlar,
şubat ayında ani bir kararla doğum kilolarımdan kurtulmak için başladım diyete. diyet dediysem, kibrit kutusu kadar peynir, 6 kaşık yemek vs. gibi reçete benzeri listelerle değil. ekmek, makarna, pilavdan sanki öcüymüşler gibi kaçtım. bu da bana diyet oldu. arada kek börek yediğim bile oldu ama gece meyve dahil bişey yememeye özen gösterdim. başladığımda 68.5 tum. şimdi sabah aç karnına 62 kiloyum. hedefim 58. 4 kilom daha var ama eski azmim yok. kendimi yine gaza getirmem lazım.

aynen üzerimde sürekli uzun hırkalar yada kolsuz hırkamsı şeyler var bıktım artık çamaşır izini boxerlarla halledebiliriz ama bu seferde arkada Diyarbakır karpuzu gibi pörtlemiş bir popo, pantolon üstünde de ördekli can simidi var neden ördekli yan kısımdan daha büyük bir göbeğim var çünkü iyice stres olmaya başladım bende ama bu beni daha da kamçılıyor gidecek bu kilolar

sabah yediklerimi yazayım hemen
3 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz açık çay (çubuk tarçın, tane karanfil ve tane karabiber eklemeli), 3 ince dilim hellim peyniri, 5 yeşil zeytin, bir tane yeşil biber, yarım domates, küçük 1 salatalık ve 1 dilim tam buğdayın üstüne geçen gün aldığım sütün kaymağını ve bal sürdüm yedim ama çok az sürmeye dikkat ettim ve bnm pis boğazım durmadı kocamın kahvaltısından da 1 incecik dilim sucuk yuttum gene çok oldu galiba offfffffffff

kahvaltı: avuç içini biraz geçen bir kaşarlı tost.
3 bardak normal çay
2 küçük ekmek parçası ile pekmez
1 haşlanmış yımurta

Annem kızım benim tostumu ye biterimiyom dedi . yoookkk olmaz sonra yersin ben diyetteyim dedim .

hedef 58. hadi bakalım ..

canim gunaydin oncelikle, bu yediklerinin pazar kahvaltisi oldugunu dusunursek sorun yok bence,pazar gunu icin cok sayilmaz ve daha gunun basindasin yakarsin yediklerini kuzum..

Aferin canım iste boyle azimli olmaliyiz:))))

kahvaltım

bir dilim kepek ekmek
1 tane puaça kendim yaptım
5 tene zeytin
yarım domates
3 bardak çay şekersiz

Aferin canım iste boyle azimli olmaliyiz:))))

Annemim kandırışlarına ve gittiğim yerde arkadaşlaın ısrarına kanmıyorum .. hayır hayır

Arkadaş kendide diyet yapıyor ama hep yiyor yeme diyorum tutamıyorum diyor sona da benim tabağıma da kısır doldurmuş yiyecen diye ben de yemedim.

Oh canima degsin iyi yapmissin isin sonunda o sisman kalcak sen incecik olcan:))) benim de eski ev arkadasim rejim yapiyom derdi tum gun ac kalirdi sonra da ustune bi kavanoz receli yerdi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…