Selam kizlar cepten yazmak zor bugün sabah 2 dilim kızarmış ekmek domates salatalık biber peynir yedim öğlen disarda durum ayran yedim akşam 3 tane lokma gazoz ama dun aksam ve bugün 6+6 toplam 12 km yürüdüm ayaklarım ağrıyor simdi 7 tahilli ekmeğim pisiyor çamaşırlar makinada onlarida halledip oturacağım iyi geceler unuttum birde pasta yedim 1 dilim
unutmadan söyleyim akşam yediklerimi
yeşil mercimekli erişteli çorba, salata 1 dilim tam buğday ekmeği onu da salatanın suyuna bandım ondan yedim ve azıcık da kıymalı makarnasından yedim kocamın soda içtim şimdi de çay içerim şekersiz şekersiz ve de bol bol su belki akşam 10 gibi meyve yiyebilirim bugünü de böyle kapatırım
Ay canim cok kotu bi durum o. Benim de basima geldi cok bol geldigi icin kaldirdigim kotum gecti elime bi denedim zor kapandi dugmesi yani giyilmeyecek kivama gelmis. Bende oturup aglamak istedim. Ama aglamak bosya canım çok sıkkın bugün yazlık kıyafetlermi çıkarttım kışlıkları kaldırdım, 1 yıl önceki kotlarım da vardı biraz kilo verdim deneyeyim şimdi olur dedim ama basenlerimde kaldı yukarı bile çıkmadı, valla oturup ağlamak istiyorummmm
cnm ben de öğretmenim kumaş pantolon giymek zorundayım tabi kilodan pantolonlar tam oturduğu için iç çamaşırı izi belli oluyo ben de hep uzun şeyler giymek zorunda kalıyorum üzerime ve bundan çok sıkıldım yaz da geldi ne olacak bakalım
canim gunaydin oncelikle, bu yediklerinin pazar kahvaltisi oldugunu dusunursek sorun yok bence,pazar gunu icin cok sayilmaz ve daha gunun basindasin yakarsin yediklerini kuzum..sabah yediklerimi yazayım hemen
3 dilim tam buğday ekmeği, şekersiz açık çay (çubuk tarçın, tane karanfil ve tane karabiber eklemeli), 3 ince dilim hellim peyniri, 5 yeşil zeytin, bir tane yeşil biber, yarım domates, küçük 1 salatalık ve 1 dilim tam buğdayın üstüne geçen gün aldığım sütün kaymağını ve bal sürdüm yedim ama çok az sürmeye dikkat ettim ve bnm pis boğazım durmadı kocamın kahvaltısından da 1 incecik dilim sucuk yuttum gene çok oldu galiba offfffffffff
Aferin canım iste boyle azimli olmaliyiz:))))kahvaltı: avuç içini biraz geçen bir kaşarlı tost.
3 bardak normal çay
2 küçük ekmek parçası ile pekmez
1 haşlanmış yımurta
Annem kızım benim tostumu ye biterimiyom dedi . yoookkk olmaz sonra yersin ben diyetteyim dedim .
hedef 58. hadi bakalım ..
Aferin canım iste boyle azimli olmaliyiz:))))
canim gunaydin oncelikle, bu yediklerinin pazar kahvaltisi oldugunu dusunursek sorun yok bence,pazar gunu icin cok sayilmaz ve daha gunun basindasin yakarsin yediklerini kuzum..
Oh canima degsin iyi yapmissinAnnemim kandırışlarına ve gittiğim yerde arkadaşlaın ısrarına kanmıyorum .. hayır hayır
Arkadaş kendide diyet yapıyor ama hep yiyor yeme diyorum tutamıyorum diyor sona da benim tabağıma da kısır doldurmuş yiyecen diye ben de yemedim.
Kolay gelsin... Canim sen daha once de bu grupta takiliyor muydun? Yani 2-3 sene once falan? Ismin tanidik geldi deumarım yakarım, şimdi temizliğe başlayacağım zaten herkese iyi pazarlar şimdilik hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?