tebrikler canim guzel kilo vermissin arada azmini kaybetmis gibi hissedebilirsin ama bi dusun devam ettigini: Istedigin kiyafetleri alabileceksin uzerine giydigin hersey yakisacak ve imrenilecek bi hatun olacaksin... Degmez mi bir kac ay daha sabretmeye...iyi geceler hanımlar,
şubat ayında ani bir kararla doğum kilolarımdan kurtulmak için başladım diyete. diyet dediysem, kibrit kutusu kadar peynir, 6 kaşık yemek vs. gibi reçete benzeri listelerle değil. ekmek, makarna, pilavdan sanki öcüymüşler gibi kaçtım. bu da bana diyet oldu. arada kek börek yediğim bile oldu ama gece meyve dahil bişey yememeye özen gösterdim. başladığımda 68.5 tum. şimdi sabah aç karnına 62 kiloyum. hedefim 58. 4 kilom daha var ama eski azmim yok. kendimi yine gaza getirmem lazım.
Ay canim cok kotu bi durum o. Benim de basima geldi cok bol geldigi icin kaldirdigim kotum gecti elime bi denedim zor kapandi dugmesi yani giyilmeyecek kivama gelmis. Bende oturup aglamak istedim. Ama aglamak bossabretmemiz lazim bi anda olacak bisey degil ve kesinlikle inanmamiz lazim. Ben kilo veremicem aman napcam eyvah kilo aldim veremiyom demek yerine poZitif dusunip beynimizi ona sartlandirmamiz lazim.verecegiz dersek veririz. Ben verecegim. Ya siz?
aynen üzerimde sürekli uzun hırkalar yada kolsuz hırkamsı şeyler var bıktım artık çamaşır izini boxerlarla halledebiliriz ama bu seferde arkada Diyarbakır karpuzu gibi pörtlemiş bir popo, pantolon üstünde de ördekli can simidi var neden ördekli yan kısımdan daha büyük bir göbeğim var çünküiyice stres olmaya başladım bende ama bu beni daha da kamçılıyor gidecek bu kilolar
canim cok cabuk acikiyorsan cok yemiyorsun demektir. Bu da guzel bisey:))) her aciktiginda hafif biseyler yesen kac ogun yapmis olursun gunde? 8i gecmiyorsa sorun yok bence:)))) kilo vermede isin sirri cok ara ogun yapmada:) spora benim de vaktim olmuyor malesef yada ben vakit yaratmiyor da olabilirimhaklısın cnm ağlamakla olmuyo bu işler biraz daha dikkatli olmak lazım, benim en büyük sıkıntım çok çabuk ackıyorum nasıl bastırcam bilmiyorum spor da yapmaya vaktim olmuyo ama inşallah biraz daha dikkat ederek zayıflıcam.
Kızlar yaşlarımızı, boylarımızı ve kilolarımızı paylaşalım mı?
Ben başlayayım :
22 yaş /172 boy /64 kilo
Moralim cok bozuk kizlar.
Eve geldim acikmistim activia tahilli meyveli yogurt yedim,ustune semizotundan 2 kasik...
Sonra salata yapti esim bol z.yagli ne yazik ki o oyle seviyor yanina da hazir elma dilim patateslerii ve kabak ve havucu firina verdim ustune z.yagi puskurttum dusunun yani kizartmadim bileeee veee 67.1olmusum gene yaaa anlamiyorum azicik firinlanmis patatesten mi?
Ne bu yaaaaa millet ilk haftadan 2 kilo veriyor.1.5ayvolacak 2 kiloyu tamamrn verdim diyemeidm bi turlu..
Biktim usandim artik.
Vallahi baska bisey kacirmadim ekmek bile yemedim.
Bi de ustune sekersiz cay ve 4-5tane hurma yedim o kadar.
Az once de sinirlendim turk kahvesi yapmis yegenim bi sigara yakiim dedim
sikildim artik yaaaa bu ne ya kardesim.
2kilo bile vucudumu terk edemiyor ne bu beeeeeeee
vallahi billahi kacirmadim fazla bu hafta
agliycam yaaa bogaxim dugumlendi resmen
ben niye yokum ama bu tabloda:84::84::84::84::84:
Merhaba kizlar; j
Kizlar eve kosu bandi almak mantikli mi sizce? Sadece kosarak sikilasabilir miyim ki?
benide ekleyin tabloya....boyum 170 yaş 25 kilo 65 hedef kilo 58 ....az sonra yürüyüş yapıcam ....koşu bandımda...bu arada sabah yürüyüşünden çok akşam yürüyüşü kilo verdiriyormuş kızlar bilginize...yatmadan evvel yapılan 45 dakika yürüyüş gün içinde yediklerini yaktırıyormuş birde uykuda yakım oluyormuş...aç karnına yapılan koşu yürüyüş kasları eritiyormuş....bütün bilgilerim tersine döndü...
Annem kızım ve ben evde başbaşayız sabhtan beri eşim yok şehir dışında.
Anneme diyorum ki akşama ne yesek ? ne yiyeceğiz kia annem ben acıkmadım diyor. Sinir oluyorum ya annem hep tok ve doyduktan sonra hiç yemiyor bi de kilo almaya çalışıyor hep tartılıyor bugün kaç kg almışım diye .. tam tersim ...
Açım ben yaa . Evde kalınca çok zor .
Of zaten beyim de yok
boy:1.68
hedef:58
başlangıç:63,7
bu hafta :62,9
catapot sen listede tamsın zaten canım.
tamam canım .. ben gidiyorum iyi akşamlar . artık algılamamda da problem var . öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?