60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canim guzel kilo vermissin arada azmini kaybetmis gibi hissedebilirsin ama bi dusun devam ettigini: Istedigin kiyafetleri alabileceksin uzerine giydigin hersey yakisacak ve imrenilecek bi hatun olacaksin... Degmez mi bir kac ay daha sabretmeye...

kızlar bende bu hafta içi katılmıştım henüz bir hafta olmadı. bu sabah tartıldım 65.500 düm 64.900 çıktım. çok mutlu oldum. 600 gram vermişim.

Kahvalti: 2 muz, 1 bardak sekersiz sutlu kahve
Ogle: 2 tavuk burger ustune azicik ketcap 2 domates biraz marul 5 zeytin 1 bardak pepsi max
Aksama planda balik var. yanina da patates salatasi dusunuyorum. bakalim:)

haklısın cnm ağlamakla olmuyo bu işler biraz daha dikkatli olmak lazım, benim en büyük sıkıntım çok çabuk ackıyorum nasıl bastırcam bilmiyorum spor da yapmaya vaktim olmuyo ama inşallah biraz daha dikkat ederek zayıflıcam.

evet allahın izniyle gidecek yaz da geliyo artık montla ceketle kapatamıcaz kiloları tek çaremiz zayıflamak başka yolu yooookkkkkkkk...... :

canim cok cabuk acikiyorsan cok yemiyorsun demektir. Bu da guzel bisey:))) her aciktiginda hafif biseyler yesen kac ogun yapmis olursun gunde? 8i gecmiyorsa sorun yok bence:)))) kilo vermede isin sirri cok ara ogun yapmada:) spora benim de vaktim olmuyor malesef yada ben vakit yaratmiyor da olabilirim

Kizlar iyi pazarlar...
Dunku pizza kacamagimin ustune 2hurma ve 1incir kurusuyla sekersiz cay ictim o kadar.
Bu sabah ne yedigimi yazamayacagim kadar cok yedim aldim.gebe kilo off yaaaa.
1dilim cok tahilli ekmek ustune gul receli...
1/4 menemen
2 parmak sosis,
1dilim cerkes peyniri
ve sonra da ustune dayanamadim beyaz ekmek yedim kahvaltida misafirlerim vardi amaaa...
Sonra su cok az ictim bugun.
Sekerli trk kahvesi ictim.
2 gundur lavaboya gidemiyorum ne yazik ki..
Arada damlasakizli ve kurabiyeli 2 top dondurma yedim
ustune pideciye gitik ben kerevizli sebze zorbasi ictim ve gavurdagi salatasi yedim, 1 cigkofte attim agzima.
Sucuklu pideden 1dilim yedim ooof yaaaa.
Yedim de yedim yani anlayacaginiz.
Ne olacak benim sonum?

bozma kız moralini.bende seninle aynı durumdayım. az yiyorum, spor yapıyorum ama 60, 60.5, 61 arasında gidip geliyorum ne zamandır.
bu da demektir ki daha az yicez, biraz daha fazla spor yapıcaz.başka çaresi yok.

ben niye yokum ama bu tabloda:84::84::84::84::84:

gözden kaçırmışım kusura bakma eklerim seni de:)

Merhaba kizlar; j
Kizlar eve kosu bandi almak mantikli mi sizce? Sadece kosarak sikilasabilir miyim ki?

sıkılaşmak ne kelime, kilo verirsin. al al. ama kenarda ytmıcaksa:)

şekerim sen yanlış bilgi almışsın. spor aç karnına yapıldığı zaman depolanan yağları yakar. kasların erimesi durumu olur, olmaz değil ancak şu şekilde; sen şimdi kilo verme sürecinde spora yüklenirsen ama protein alıp kasları beslemezsen kaslar dayanamaz. protein alırsan hiç bir şey olmaz merak etme.

zayıflamak istiyosan aç karnına spor yapıcaksın.

kızlar hepinize merhaba. haftasonu olduğu için uğrayamadım, birazdan tabloya başlıyorum..

Annem kızım ve ben evde başbaşayız sabhtan beri eşim yok şehir dışında.

Anneme diyorum ki akşama ne yesek ? ne yiyeceğiz kia annem ben acıkmadım diyor. Sinir oluyorum ya annem hep tok ve doyduktan sonra hiç yemiyor bi de kilo almaya çalışıyor hep tartılıyor bugün kaç kg almışım diye .. tam tersim ...

Açım ben yaa . Evde kalınca çok zor .

Of zaten beyim de yok

şekerim madem annen ben tokum diyo, senin yapabileceğin en güzel şey bi çorba ve ve salata. yapabilirsen üşenmezsen tavuk, et, balık ne ala :)

Zaten annem öğlen çorba vardı yanına salata yapıp yiyelim dedi onla duruyoruz. . .

Artık 1 yumurta pişirip yiyeyim tokmuş anacım.

kızlar, tablo tamam.

ama eksikler var. kiminiz yaş ve boyunuzu yazmamışsınız. yazmak istemediğinizden mi, atladığınızdan mı? kimimizin var kimimizin yok, göze hoş görünmüyor. tabi benim de bulamadıklarım var.çok eski sayfalarda vardır elbet ama, o kadr çok muhabet oluyo ki malumunuz benim de bulmam zor.

ya bütün olsun, ya da olmasın kanaatindeyim.

ben şimdi yazıyorum kimimizin neyi eksik, ona göre cevaplarsınız..

madamtusot: hedef kilo
merguana: hedef kilo
lequim: yaş, boy ve hedef kilo
btbetul: yaş ve boy
nice15: yaş, boy, başlangıç ve hedef kilo
sedali: yaş ve boy
maçakızı: yaş ve boy
ummueslem: hedef kilo
alakayamaydonoz: yaş ve boy
sben: yaş ve boy
burina: yaş ve boy
brncmr: yaş, boy, başlangıç ve hedef kilo
elifba: yaş ve boy
burina: yaş ve boy

zeynepokur : tabloya ekle dememişsin ama ekleyelim mi seni de? istersen eğer yaş, boy, başlangıç ve hedef kilonu yaz sende..

Son düzenleme:
Açlıktan gözüm görmüo artık kızlar. kusura bakmayın yalış smile koymuşum yaaa. dil çıkarıyyo yanlış .

kahvaltımı yazmıştım şimdi de öğle ve akşamı yazayım
öğle bir şey yemedim temizlik yaparken tansiyonum düştü sanırım biraz dünyam döner gibi oldu yarım kase çilekle puding yedim
akşam yeşil mercimekli erişteli çorba, salata, yoğurt ve 2 3 dilim tam buğday ekmeği ile 1buçuk bardak meyve suyu içtim
dünden beri boğazım çok ağrıyor bugün de temizlikte mahvoldum yatmadan önce zencefille bal yutarım boğazıma iyi geliyor başka da bir şey yemem herhalde yatana kadar
çiğneyecek halim yok çünkü öldüm resmen öldüm duş alıp yatacağım demek isterdim ama daha ütü var offf offfffffff neyse yarın giyeceğimiz 2-3 parçayı ütülerim bu seferde böyle olsun artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…