60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım daha önceki sayfalarda yazmıştım ama sanırım gözden kaçtı. beni de ekleyebilir misin? 64.8 şuanki kilom başlangıç olarak baz alabilirsin hedef 52 yaş 27, boy 1.70

valla geçen haftadan beri yırtındım bi türlü şu tabloya giremedim acaba bi sırrı mı var

Selam kızlar.
Ben tabloda görmemiştim boy ve yaşı
acele bakıp çıktım inceleyemedim.
Hemen ekliyorum
yaş 33
boy 1.68
Yarın başlayacağım kısmetse tam anlamıyla:)

yaş 25
boy 1.60
hedef 54
başlangıç 67
2 hafta önce başladım diyete
geçen cuma 61.5 tum
1 hafta öncede 63 tüm

inşallah gelecek cumaya biraz daha veririm
almayımdaaa bu 2 gündür sanki kaçırıyorum
alırsam çok üzülürüm yaaa:18::18::18:

yaş 27 olmak üzere bu ayın sonunda :) boy 164cm

tatlım sağol.benim hedefim 56

günaydın kk'nın sevgili üyeleri :))

yoğun çalışarak geçen bir haftasonundan sonra sabah yürüyüşü iptal ( çavdarlı simitle kahvaltı...

bu arada ;

boy :1,67

başlangıç kilo :86 (19/10/2011)

şimdiki kilo : 67

hedeffff : 60 kilo (inşallah)

valla geçen haftadan beri yırtındım bi türlü şu tabloya giremedim acaba bi sırrı mı var

olur mu kız öyle şey :) tabloda 25 kişi var şu anda..herkesin boyuydu kilosuydu derken gözden kaçırmışım canım kusura bakma, yoksa seni de yazdım deftere..
yaz yaşını boyunu şimdiki ve hedef kilonu hemen ekliyorum canım..

Selam kızlar cumartesi tartıldım 60,5 idim br sevindim ki sormayınn..ama pazar günü 61,5 çıktım sabah tartıldım 61,2

60 görüyorum ama sonrasında yine 61,e çıkıyorum sinir oluyorum yaa

Siz neler yaptınız haftasonu bakalım kızlar

arkadaşlar ben güzel başlamıştım ama çizelge yapmam gerekiyordu,çizelgeyi yapamadım.ya ne kadar beceriksizim diye foruma da girmek istemedim.aslında öyle 1 bayan da değilim ama nedense olmadı işte.bu arada yaşım 2 gün önce 33 oldu,boyum 167 kilom 68 .amacım 54 tü.bildirmek istedim.siteye uzun zamandır girmemiştim,antiaıgıng kremem ihtiyacım var,ona bakıcaktım dayanamadım yine buraya girdim )) sevgiler bayanlar ................

Canim ben de tekrardan yazayim:
Boy: 1.67
Yas: 25
Hedef: 52
Opuyorum maximacim. Supersin valla tablonun bitmis halini cok merak ediyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…