- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Canim ben de tekrardan yazayim:
Boy: 1.67
Yas: 25
Hedef: 52
Opuyorum maximacim. Supersin valla tablonun bitmis halini cok merak ediyorum:)))
heheh, sağol :d bende seni öptüm :d
kızlar hepinize günaydın..bugün burda hava çok kapalıydı, dolayısıyla ben de kalkamadım..10.30 da kalkabildim..sabah sporu yattı, kahvaltımda..
Hafta sonu eşimle yürüyüşümü yaptım, yediklerime dikkat ettim ama pazar günü 1 porsiyon künefe götürdüm :d ayda yılda olsun o kadar dedi eşim de :d ondan aldığım gazla künefenin hepsini hüplettim valla :d
canım 1 ara giremedim yoğundum.ondan 1 kaç gün sonra çikolata yedim dayanamayıp,sonra da suçluluk duydum.
nasıl üzgünüm anlatamam sana.belki şimdiye kadar hedefime ulaşıcaktım,veya yaklaşıcaktım.olmadı işte:2: hem ümidim yok.verip verip on sene sonra geri alıcam.noluyo anlamıyorum ama kilo alıyorum işte.
Maxicim bende tablonun son halini görmedim:)
bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bana da öğretin:)
ya olsun..niye hemen pes ediyosun..etsem ben ederdim asıl..1 aydır spor yapıyorum nerdeyse, az yiyorum, buna reğmen 2 kilo verebildim anca..ben napıyım, atlıyım mı camdan şimdi
afiyet olsun canım.işte ben öyle 1 hata yaptığımda vicdan azabı çekiyorum,sonra da emeklerim boşa gitti diyip bıraktım.bir de damağım tekrar o tadı alınca çok kötü oluyor dönmem.
hadi yaaa,1 ayda 2 kilo mu ? yok canım sen bırakma,ama haklısın.biraz sabırsız davranmışım.hem geç verilirse kilo alma ihtimali az olurmuş değilmi
bak onu hiç düşünmemiştim.yani asıl pişmanlığı ileride yaşarım sanırım (ALLAH korusun) tansiyon,kolesterol,trigliserid,şeker,kalp,hantal şişko görüntü de cabası
ya olsun..niye hemen pes ediyosun..etsem ben ederdim asıl..1 aydır spor yapıyorum nerdeyse, az yiyorum, buna reğmen 2 kilo verebildim anca..ben napıyım, atlıyım mı camdan şimdi :d
valla ben de son halini görmedim, çünkü henüz tablo tam değil
Excelde yaptım kız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?