60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Maxicim bende tablonun son halini görmedim:)

bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bana da öğretin:)

nasıl üzgünüm anlatamam sana.belki şimdiye kadar hedefime ulaşıcaktım,veya yaklaşıcaktım.olmadı işte:2: hem ümidim yok.verip verip on sene sonra geri alıcam.noluyo anlamıyorum ama kilo alıyorum işte.

Canim ben de tekrardan yazayim:
Boy: 1.67
Yas: 25
Hedef: 52
Opuyorum maximacim. Supersin valla tablonun bitmis halini cok merak ediyorum:)))

heheh, sağol :d bende seni öptüm

kızlar hepinize günaydın..bugün burda hava çok kapalıydı, dolayısıyla ben de kalkamadım..10.30 da kalkabildim..sabah sporu yattı, kahvaltımda..

hafta sonu eşimle yürüyüşümü yaptım, yediklerime dikkat ettim ama pazar günü 1 porsiyon künefe götürdüm ayda yılda olsun o kadar dedi eşim de ondan aldığım gazla künefenin hepsini hüplettim valla

haftasonu nedense hwpimiz bozuyoruz ya:)

bende kakaolu 2 tane kurabiye yedim napim çayın yanında formun mısır gevreği hiç gitmedi yani:)

afiyet olsun canım.işte ben öyle 1 hata yaptığımda vicdan azabı çekiyorum,sonra da emeklerim boşa gitti diyip bıraktım.bir de damağım tekrar o tadı alınca çok kötü oluyor dönmem.

canım 1 ara giremedim yoğundum.ondan 1 kaç gün sonra çikolata yedim dayanamayıp,sonra da suçluluk duydum.

ya olsun..niye hemen pes ediyosun..etsem ben ederdim asıl..1 aydır spor yapıyorum nerdeyse, az yiyorum, buna reğmen 2 kilo verebildim anca..ben napıyım, atlıyım mı camdan şimdi

Maxicim bende tablonun son halini görmedim:)

bu çizelgeyi nasıl yapıyorsunuz bana da öğretin:)

valla ben de son halini görmedim, çünkü henüz tablo tam değil

excelde yaptım kız.

ya olsun..niye hemen pes ediyosun..etsem ben ederdim asıl..1 aydır spor yapıyorum nerdeyse, az yiyorum, buna reğmen 2 kilo verebildim anca..ben napıyım, atlıyım mı camdan şimdi

hadi yaaa,1 ayda 2 kilo mu ? yok canım sen bırakma,ama haklısın.biraz sabırsız davranmışım.hem geç verilirse kilo alma ihtimali az olurmuş değilmi

afiyet olsun canım.işte ben öyle 1 hata yaptığımda vicdan azabı çekiyorum,sonra da emeklerim boşa gitti diyip bıraktım.bir de damağım tekrar o tadı alınca çok kötü oluyor dönmem.

ohoooo sende. ne vicdan azabı çekicem. her gün yemiyorum ya künefeyi..çikolatada haklısın bak, elinin altında olan bir şey. ama burda devreye irade giriyo..azcık daha dayan zamanın varken yoksa asıl pişmanlığı ilerde yaşarsın.

hem ayrıca çikolata yemek istiyosan ye..yaptığın spor miktarını çoğaltırsın..

hadi yaaa,1 ayda 2 kilo mu ? yok canım sen bırakma,ama haklısın.biraz sabırsız davranmışım.hem geç verilirse kilo alma ihtimali az olurmuş değilmi

öyle deniliyo bakalım.

bu arada kızlar..madamtusot da aynı dertten muzdarip.. ben şimdi düşündüm düşündüm, dedim ki.. niye kilo veremiyorum..beynim de bana dedi ki..yediğinden daha az yicen demek ki
sporu günde 1 saat yapıyodum ve 1.5 saate çıkardım.

bak onu hiç düşünmemiştim.yani asıl pişmanlığı ileride yaşarım sanırım (ALLAH korusun) tansiyon,kolesterol,trigliserid,şeker,kalp,hantal şişko görüntü de cabası

ben hiç spor yapamıyorum.oturduğum çevre gerçekten buna müsait değil.çok uğraştım ama olmuyor.ancak arabayla 30 dk 1 yere gidicem,orda yürüyüp tekrar arabaya binip dönücem.tabi motorin masrafı da olucak.her gün ne de olsa.

bak onu hiç düşünmemiştim.yani asıl pişmanlığı ileride yaşarım sanırım (ALLAH korusun) tansiyon,kolesterol,trigliserid,şeker,kalp,hantal şişko görüntü de cabası

aynen öyle.. sen bırakma kilo vermenin peşini. çikolata yediğin zaman biraz daha fazla hareket et.

hem de 1 saat spor yapıyordun öyle mi? ya senin kesin vermen gerekir.benim de yürümem.sanırım araba işini 1 daha düşüneyim.

ben listede yokum ama yazayım yinede
yaş 25
boy 1.68
kilomda geçen hafta 66.5 idi şimdi 64.5
2 kilo vermiş gözüküyorum ama bu daha ilk hafta olduğu için sanırım, umarım sonra ki haftalarda bu kadar çabuk verebilirim.
Ben formun çaylarında içiyorum lavoboya çıkmada birebir, baya bi çalıştırıyo bağırsakları gur gur gur Bide gerçekten çok az yedim bu hafta.
Hafta sonundan çok korkuyodum dışarı çıktıkmı hep yemek yiyip geliyoduk, bide abur cubur yiyoruz. Tutamam kendimi diye Allahtan yemek yiyecek vakit bulamadık

:)yok canım bu alttaki ticker varya onu söylüyorum ben

En güzeli yürüyüş ama evde yapacağın hareketlerde yok değil.
Videolar çok içlerinden uygulayabileceklerin vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…