En güzeli yürüyüş ama evde yapacağın hareketlerde yok değil.
Videolar çok içlerinden uygulayabileceklerin vardır mutlaka
hem de 1 saat spor yapıyordun öyle mi? ya senin kesin vermen gerekir.benim de yürümem.sanırım araba işini 1 daha düşüneyim.
ben listede yokum ama yazayım yinede
yaş 25
boy 1.68
kilomda geçen hafta 66.5 idi şimdi 64.5
2 kilo vermiş gözüküyorum ama bu daha ilk hafta olduğu için sanırım, umarım sonra ki haftalarda bu kadar çabuk verebilirim.
Ben formun çaylarında içiyorum lavoboya çıkmada birebir, baya bi çalıştırıyo bağırsakları gur gur gurBide gerçekten çok az yedim bu hafta.
Hafta sonundan çok korkuyodum dışarı çıktıkmı hep yemek yiyip geliyoduk, bide abur cubur yiyoruz. Tutamam kendimi diye Allahtan yemek yiyecek vakit bulamadık
tmm canım,bırakmıycam inş. sen çok azimlisin mşllh.
:)yok canım bu alttaki ticker varya onu söylüyorum ben
En güzeli yürüyüş ama evde yapacağın hareketlerde yok değil.
Videolar çok içlerinden uygulayabileceklerin vardır mutlaka
kızlar kendimi yenilemeliyim,yaş aldıkça izlerini görüyorum ve canım sıkılıyor.ciltbakımı bölümünde antiagıng krem varmıdır,kullanan tavsiye edeceğiniz.oraya geçicem de.hangi başlığa bakayım sizce.ayrıca maxi canım çizelgeyi nerden yaparım bilgin varmı?
Kavaltı : 2 bardak su, 1 kase sütlü nesfit, 1 küçük elma ve şekersiz çay
Ara : 1 dilim k. ekmek
Öğle Yemeği : 1 tane biber dolması, 1 kase cacık, 1 dilim k.ekmek, 4 yk etli türlü
Kavaltı : 2 bardak su, 1 kase sütlü nesfit, 1 küçük elma ve şekersiz çay
Ara : 1 dilim k. ekmek
Öğle Yemeği : 1 tane biber dolması, 1 kase cacık, 1 dilim k.ekmek, 4 yk etli türlü
evet 1 saat tempolu yürüyüş yaparım. son dakikalara doğru da koşarım. ama tık yok
başlangıç ve hedef kilonu da yaz şekerim.
valla ne biliyim. kilo vermem lazım. artık yiyeceklere besin değeriyle bakıyorum. proteinse mesela asla hayır demem. ama yok nişastaysa, nişasta yicem boş yere diye yemiyorum.
dün akşam söylemesi ayıp tavuk yaptım fırında, önceki günden kalan pilav vardı..pilavı eşim ısıt dedi, önüne koydum..sen yemicen mi dedi, bende yok sen ye nişastayı dedimben protein yicem
valla psikolojim bozulcak artık. bi de kilo vereydim
heee..desene öyle
evet en etkili yürüyüş..ben 2 kilo verdim anca diyorum ama bunun yanında sıkılaşma var tabi. selülitlerim de %70 gitti tabi.
benim yaş 24,5
boy 1.68
Kilomda geçen hafta 66,5 idi, pazar tartıldım 64,5 çıktım ama sanırım bu ilk hafta olduğu için böyle umarım gelecek haftalardada bu hızla verebilirim. Bol su içmeye başlayabildim sonunda 2 litre içiyorumda sürekli sıkışıyorum ya çok kötü yaaaa... Bide form çaylarında içiyorum, içtigim gibi başlıyor gurgur gur. yemiyorum tatlı, aburcubur yemekleri zaten yağlı yapmazdım ama zorladığım konu tuz ya çok tutsuz geliyo herşey. Aclıgada alıştım midem çok bulanmıyor, kazınmıyo işte çok, 6 dan sonra yememem gerektiğini biliyorum Ama akşam yemegi 7 de yiyorum desem 12 kadar cıkıyorum meyveydi salatalıktı bişayler yiyorum yine napim:44::44:
Hafta sonundan çok korkuyodum dışarı çıktıkmı yiyip geliyorduk Allahtan yemek yiyecek vakit bulamadık
Denediğim kotların eteklerin hoş durmamasından içine girememekten yada göbeğimin çıkmasına sinir olduğumdan Sırf sinirdende yiyemiyorum galiba:44::44:
bir ekşi elma tüketildi:)
Sıra yeşil çayda
valla kimse bana yeşilçay demesim onu duyunca diyette olduğum aklıma geliyor, o yüzden başlamadım henüz 1. haftam bitsin inşallah
ben hiç içemezdim ama beragmur aromalı yeşil çay o kadar güzel ki.evde unutmuşum yoksa içmiştim,çok etkili yeşil çay içmelisin canım
Tarçınlı tavsiye ederim ben de:)
Hatta hazır poşet yerine demleme
Kötü bir tat bırakmıyor ağızda:)
Faydası derseniz henüz bilemiyorum
slm kızlar kahvaltı yapamadım
öğlen:1 baklava,1 közlenmiş biber,çeyrek bile olmayan simit.fena hata yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?