60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar kendimi yenilemeliyim,yaş aldıkça izlerini görüyorum ve canım sıkılıyor.ciltbakımı bölümünde antiagıng krem varmıdır,kullanan tavsiye edeceğiniz.oraya geçicem de.hangi başlığa bakayım sizce.ayrıca maxi canım çizelgeyi nerden yaparım bilgin varmı?

Merhaba güzel diyet yoldaşları (seçim konuşması gibi oldu parti mi kursam ne adı da "hep diyet tam diyet " yada "diyet diyet nereye kadar")

Neyse nasılsınız canlar çok fazla okuyamadım ama anladığım kadarıyla haftasonu diyetler yine hikaye olmuş benimkide aynen haftasonu yediklerimi yazmayacağım çünkü inanın o kadar yedim ki benim yediklerimle haftaiçi hepimiz doyarız

Anlayacağınız ben bu hafta sadece 2 günde aldıklarımı eritmek için uğraşacağım malesef oysaki diyete başladığımda haftasonlarıda dikkat ediyordum

hem de 1 saat spor yapıyordun öyle mi? ya senin kesin vermen gerekir.benim de yürümem.sanırım araba işini 1 daha düşüneyim.

evet 1 saat tempolu yürüyüş yaparım. son dakikalara doğru da koşarım. ama tık yok

başlangıç ve hedef kilonu da yaz şekerim.

tmm canım,bırakmıycam inş. sen çok azimlisin mşllh.

valla ne biliyim. kilo vermem lazım. artık yiyeceklere besin değeriyle bakıyorum. proteinse mesela asla hayır demem. ama yok nişastaysa, nişasta yicem boş yere diye yemiyorum.
dün akşam söylemesi ayıp tavuk yaptım fırında, önceki günden kalan pilav vardı..pilavı eşim ısıt dedi, önüne koydum..sen yemicen mi dedi, bende yok sen ye nişastayı dedim ben protein yicem

valla psikolojim bozulcak artık. bi de kilo vereydim

:)yok canım bu alttaki ticker varya onu söylüyorum ben

heee..desene öyle

En güzeli yürüyüş ama evde yapacağın hareketlerde yok değil.
Videolar çok içlerinden uygulayabileceklerin vardır mutlaka

evet en etkili yürüyüş..ben 2 kilo verdim anca diyorum ama bunun yanında sıkılaşma var tabi. selülitlerim de %70 gitti tabi.

yok canım ben ticker yapmasını bilmiyorum..tickerı olan bi arkadaşa sor

Selam kızlar, herkese iyi haftalar
Hafta sonumu şöyle bir özetliyeyim, az kaçamaklı bir haftasonu oldu

Kavaltı : 2 bardak su, 1 kase sütlü nesfit, 1 küçük elma ve şekersiz çay
Ara : 1 dilim k. ekmek
Öğle Yemeği : 1 tane biber dolması, 1 kase cacık, 1 dilim k.ekmek, 4 yk etli türlü

16.00 da : 1 paket kepekli bisküvi (130 kalori) - 1 bardak ayran
Akşam : Fırında patates (1 adet) ve 2 köfte, yağsız salata, yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek
21.00 da : 1 kase çilek
2.5 liter su, spor yok (Temizlik yaptım )

Pazar

Kahvaltı : 2 yumurtadan kıymalı soğanlı omlet, salatalık, domates, şekersiz çay (ekmek yok)
Ara : 1 elma, 1 dilim kaşar peyniri, 1 çay bardağı süt, 1 dilim k.ekmek
Öğle : 1 kase sütlaç
Akşam : 5 tane tavuk kanat, Salata, Ayran, 1 dilim kepekli ekmek (Mangala gidince öyle oldu )
21.00 da 2 tane kepekli bisküvi, şekersiz çay
Su 2 litre, spor yok kızımla parkta oynadık

Yaz yaz bitmedi ne çok yemişim

Selam kızlar, herkese iyi haftalar
Hafta sonumu şöyle bir özetliyeyim, az kaçamaklı bir haftasonu oldu

Kavaltı : 2 bardak su, 1 kase sütlü nesfit, 1 küçük elma ve şekersiz çay
Ara : 1 dilim k. ekmek
Öğle Yemeği : 1 tane biber dolması, 1 kase cacık, 1 dilim k.ekmek, 4 yk etli türlü

16.00 da : 1 paket kepekli bisküvi (130 kalori) - 1 bardak ayran
Akşam : Fırında patates (1 adet) ve 2 köfte, yağsız salata, yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek
21.00 da : 1 kase çilek
2.5 liter su, spor yok (Temizlik yaptım )

Pazar

Kahvaltı : 2 yumurtadan kıymalı soğanlı omlet, salatalık, domates, şekersiz çay (ekmek yok)
Ara : 1 elma, 1 dilim kaşar peyniri, 1 çay bardağı süt, 1 dilim k.ekmek
Öğle : 1 kase sütlaç
Akşam : 5 tane tavuk kanat, Salata, Ayran, 1 dilim kepekli ekmek (Mangala gidince öyle oldu )
21.00 da 2 tane kepekli bisküvi, şekersiz çay
Su 2 litre, spor yok kızımla parkta oynadık

Yaz yaz bitmedi ne çok yemişim

yürüken streçle sarıyor musun peki?ben pzar günü sardım inanır mısın öyle terlemişki.anlatamam sana:)%70 gitmiş ne güzel ,yağ felan sürüyor musun nereden anlıyorsun canım ben anlamam herhalde gittiğini:)

benim yaş 24,5
boy 1.68
Kilomda geçen hafta 66,5 idi, pazar tartıldım 64,5 çıktım ama sanırım bu ilk hafta olduğu için böyle umarım gelecek haftalardada bu hızla verebilirim. Bol su içmeye başlayabildim sonunda 2 litre içiyorumda sürekli sıkışıyorum ya çok kötü yaaaa... Bide form çaylarında içiyorum, içtigim gibi başlıyor gurgur gur. yemiyorum tatlı, aburcubur yemekleri zaten yağlı yapmazdım ama zorladığım konu tuz ya çok tutsuz geliyo herşey. Aclıgada alıştım midem çok bulanmıyor, kazınmıyo işte çok, 6 dan sonra yememem gerektiğini biliyorum Ama akşam yemegi 7 de yiyorum desem 12 kadar cıkıyorum meyveydi salatalıktı bişayler yiyorum yine napim:44::44:

Hafta sonundan çok korkuyodum dışarı çıktıkmı yiyip geliyorduk Allahtan yemek yiyecek vakit bulamadık
Denediğim kotların eteklerin hoş durmamasından içine girememekten yada göbeğimin çıkmasına sinir olduğumdan Sırf sinirdende yiyemiyorum galiba:44::44:

Arkadaşım hislerimize tercüman oldun resmen hele o sıkışma işi yokmu, iş yerinde yarım saatte bir tuvaletteyim, utanıyorum vallahi artık
ama pes etmek yok yaza çıtır olucaz çıtır

Son düzenleme:

valla kimse bana yeşilçay demesim onu duyunca diyette olduğum aklıma geliyor, o yüzden başlamadım henüz 1. haftam bitsin inşallah

ben hiç içemezdim ama beragmur aromalı yeşil çay o kadar güzel ki.evde unutmuşum yoksa içmiştim,çok etkili yeşil çay içmelisin canım

Tarçınlı tavsiye ederim ben de:)
Hatta hazır poşet yerine demleme
Kötü bir tat bırakmıyor ağızda:)
Faydası derseniz henüz bilemiyorum

ben hiç içemezdim ama beragmur aromalı yeşil çay o kadar güzel ki.evde unutmuşum yoksa içmiştim,çok etkili yeşil çay içmelisin canım

Tarçınlı tavsiye ederim ben de:)
Hatta hazır poşet yerine demleme
Kötü bir tat bırakmıyor ağızda:)
Faydası derseniz henüz bilemiyorum

Tavsiyelerinize uyucam arkadaşlar en azından 1 fincan içmeyi denerim günde selülite birebir onu biliyorum

yani öyle bi hale geldikki şu zayıflama uğruna ne duysak içiyoruz :)) yeşilçay,maydonoz suyu, elma sirkeli su...

ve ve veeeee yeni bir metobolizma hızlandrıcı formul :))

1 bardak kaynamış suya 3 tane zeytin yaprağı ve 1 tatlı kaşığı biberiye koyup ağzı kapalı 10 dakika demlendirip günde 2 kere yani öğle ve akşam yemeklerinden sonra içilecek...

zeytin yaprağı aktarlardan temin edilebiliyormuş, bence denemeye değer çünkü biberiyenin faydalarını hepimiz biliyoruzdur zaten

Bir haftadır duruyor benim zeytin yapraklarım ve biberiye
denemeye fırsat bulamadım.Yemekten sonra düşünüyorum.
Zeytin yaprağı sorunu yok bulunduğum yerde biberiye de bahçede:)

Denemekte fayda var tabi

Bugünün şanslı yiyeceklerinide yazayım
Kahvaltı : 2 dilim k.ekmek ve 3 ince dlim kaşarla hazırlanmış sandwiç, salatalık ve şekersiz çay
Ara : 1 elma, 1 litre su
Öğle : 1 kase y.mercimekli erişte çorbası, salata 1 dilim beyaz ekmek(k.ekmeğimi unutmuşum) 2 yk kavurma

Doymadım ama ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…