60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet çizelge tam 1 dert.ben yine beceremiycem o yüzden yapana bol şans kızlar

canım tickerfactory'den gir, seç ordan şeklini şemalini, kilonu boyunu yaz metric sistemde, sonra alttaki kodlardan HTML başlığı yazan yerdeki hhtp ile başlayan ve png ile biten kısmı kopyala, profilindeki çizelgene yapıştır kaydet. bu kadar

afiyet olsun canım.işte ben öyle 1 hata yaptığımda vicdan azabı çekiyorum,sonra da emeklerim boşa gitti diyip bıraktım.bir de damağım tekrar o tadı alınca çok kötü oluyor dönmem.

ah bütün haftam vicdan azaplarıyla dolu geçti, benim de bırakasım geliyor öyle dönemlerde ama p.tesiler tekrar devam ediyorum.
dün düşündüm 2 tatlıyı götürdükten sonra, kilo veremesem de daha da almıyım en azından dedim. o nedenle bugün tekrar devam...

canım valla bu hafta sonu ne yazık ki dondurma ve 2 dilim bisküvili mozaik pasta yedim pis eşim kandırdı beni, ye ben de yiyeceğim dedi, 2 sini de yuttum
bi de canım benim hedef kilo 58

hangi çay canım?
bu ara acı yemekten mahvoldum ben, çalıştırmadı tıkadı resmen
bitki çayı içmem lazım acil....

harika bir giriş olmuş wishçim,
ben de h.sonu yazamadım bile yediklerimi o kadar çok ki...
bütün bi hafta da onları vermek için uğraşacağım şimdi

Kahvaltıyı kaçırmayın derim ben.Sonrakileri yağ olarak depoluyormuş vücut.
Kendim hala sevmesem de alıştırıyorum bünyeyi kahvaltıya:)

bi kere streçle sarmıştım, kakao, biberiye ve zeytinyağından olan karışımı sürmüştüm ama spor yapmadım, iş yaptığım için fazla ter olmadı. anlarsın anlarsın. pürüzsüzleşiyo bi zamandan sonra.
streç film bitti evde onun için sramadım.bugün alcam yaparım.

portakal başlangıç ve hedef kilonu yazar mısın. boy ve yaşını değil

Kızlar işte kahvaltım buydu,
Sabah uyanınca muhakkak 1br. su içerim,
üstüne de gördüğünüz gibi:
2 dilim domates,
1 kibrit kutusu beyaz peynir,
1 tane kaşar,
2 diş kavurma,
1 tutam maydanoz,
4-5 dilim salatalık,
2 dilim çok tahıllı ekmek

genelde kahvaltılarım güzel geçer, doyurucu olur ve çok seviyorum kahvaltı etmeyi.

bu arada toplantıda badem ikram ettiler 1 tane aldım kahvaltının üstüne,
sonra 0.5 lt. suyumu ve yeşil çayımı bitirdim,

öğle yemeğine gitmedim,
onun yerine markete gittim kendime yoğurt, süt, doğadan 7 otlu çay ve tarçınlı yeşil çay v.s aldım.

işte öğlen yemeğim:

1 tam kiviyi, mavi paket nesfit,
1 küçük kutu (200ml) sek günlük süt,
1 dilim armutu doğradım.

sütleri ve peynirleri light yemeliyim ama offff eskiden hep öyle yerdim ona rağmen 68 kilo oldum. ne biliyim ya...
neyse nasıl kızlar menüm?
tam gaz başladım bu haftaya, inşallah böyle devam eder. aminnn

Son düzenleme:

hmm anladım canım lahana yağıda karın ,felan sürülecekmiş,baya etkisi varmış...

kahvaltım
5 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
bir kesme şeker kadar tereyağı
şekersiz çay
bir ince dilim beyaz ekmek....

öğle yemeğime gelince

zeytinyağ ile pişmiş etsiz yeşil mercimek yemeği ve bir activia 2 bardak su içicem birazdan yaklaşık yarım litre oluyor...sonra
5 dk da bir tuvalete koşunuz...

yeşil çayı ihmal etmiyorum...birde xtra gel aldımda işe yarıyormu bilemiyorum...kullanan varmı kızlar ?

oley o zaman hemen yazıyorum

boy: 1.73
başlangıç: 72
şimdiki: 66.1
hedef: şimdilik 60

kızlar az önceki nesfitin üstüne 7 otlu çayımı hemen peşine içtim, sanırım biraz fazla kaçırdım ağzıma geliyor ıyyyk
çok doyurucu oldu ama fazla yedim sanırım.

Arkadaşım hislerimize tercüman oldun resmen hele o sıkışma işi yokmu, iş yerinde yarım saatte bir tuvaletteyim, utanıyorum vallahi artık
ama pes etmek yok yaza çıtır olucaz çıtır

Ayyy saol ya bi bende böyle bir problem var diye düşünmeye başlamıştım. Ya işte bende iç iç oturduğum yerde sıkışıyorum valla bendede var utanma en çok girip çıkan benim bide niye kimse lavoboya girmiyo diye takipte başladı. İş yerindeilerde içiyor baya ama onlarda birşicik yok..

hanımlar bişey sorcam
bende şu baskül takıntı oldu günde 5-6 kez çıkıyorum bazen 5 dk arayla çıkıyorum
200-300 gr farklı ölçtüğü oluyo sizin dijital tartınızda da aynı şey oluyor mu?

hangi çay canım?
bu ara acı yemekten mahvoldum ben, çalıştırmadı tıkadı resmen
bitki çayı içmem lazım acil....

Lipton Form Plus Çingene pembesi Karışık bitki çayı, bayaa iyi içtigim gibi lavobodayım

başlangıç 66,5
hedef 55 şimdilik

Dijital tartılar çok hassas.2 tane bozuldu şimdiye kadar.
Yanlışlık olmasın benim kilolarımdan değil :)))
Durdukları yerde çalışmaz oldular.
Ben de yenisini almıyorum bilerek çünkü takıntıya dönüşüyor
bir süre sonra.Yiyorsun tartılıyorsun, uyanıyorsun tartılıyorsun...
Haftada bir tartılmak gayet sağlıklı olacaktır
İyi kötü sonucu bilmeyerek yola devam edeceksin

Sabah Salata domates biber, haşlanmış yumurta, az peynir 1 dilim ekmek
Öglen 3-4 yemek kaşıgı pırasa,(Pırasadan da Öğ ğğğ geldi ne evdeki bitti ve şiimdi iştede karşımda) Salata,yagsız tutsuz Küçücük peynir 1 diliminde Yarısı ekmek (Pırasada pirinç vardı da yemedim ondan ekmek işte yarımcık)
Akşamda salata ıspanak diye planlıyorum

benim dijital baskülümde arada 700 gr bile oynuyodu.

o yüzden mekanik aldım. en iyisi. aradaki gramları net olarak bilmiyosun tabi ama olsun.

nerde bu bizim takımın eskileri yahuuuuuu??????????? huuuu huuuuu??

kızlar az önce tarçınlı doğadan yeşil çayımı içtim harika kokusu tadı oh be.
bu akşam zeytinyağlı kabak yemeği yapacağım bide karışık sebzeli çorba yapmayı planlıyorum içine maydanoz, kereviz, lahana, havuç, dereotu, soğan, kabak, arpa şehriye atacağım.
nasıl?
yoğurt da aldık mı tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…