bacımmmm o baklava ne alakaoturup simidini tam yaseydin ya :26:
evet çizelge tam 1 dert.ben yine beceremiycem o yüzden yapana bol şans kızlar
afiyet olsun canım.işte ben öyle 1 hata yaptığımda vicdan azabı çekiyorum,sonra da emeklerim boşa gitti diyip bıraktım.bir de damağım tekrar o tadı alınca çok kötü oluyor dönmem.
öyle deniliyo bakalım.
bu arada kızlar..madamtusot da aynı dertten muzdarip.. ben şimdi düşündüm düşündüm, dedim ki.. niye kilo veremiyorum..beynim de bana dedi ki..yediğinden daha az yicen demek ki
sporu günde 1 saat yapıyodum ve 1.5 saate çıkardım.
ben listede yokum ama yazayım yinede
yaş 25
boy 1.68
kilomda geçen hafta 66.5 idi şimdi 64.5
2 kilo vermiş gözüküyorum ama bu daha ilk hafta olduğu için sanırım, umarım sonra ki haftalarda bu kadar çabuk verebilirim.
Ben formun çaylarında içiyorum lavoboya çıkmada birebir, baya bi çalıştırıyo bağırsakları gur gur gurBide gerçekten çok az yedim bu hafta.
Hafta sonundan çok korkuyodum dışarı çıktıkmı hep yemek yiyip geliyoduk, bide abur cubur yiyoruz. Tutamam kendimi diye Allahtan yemek yiyecek vakit bulamadık
Merhaba güzel diyet yoldaşları(seçim konuşması gibi oldu parti mi kursam ne adı da "hep diyet tam diyet " yada "diyet diyet nereye kadar")
Neyse nasılsınız canlar çok fazla okuyamadım ama anladığım kadarıyla haftasonu diyetler yine hikaye olmuşbenimkide aynen haftasonu yediklerimi yazmayacağım çünkü inanın o kadar yedim ki benim yediklerimle haftaiçi hepimiz doyarız
Anlayacağınız ben bu hafta sadece 2 günde aldıklarımı eritmek için uğraşacağım malesef oysaki diyete başladığımda haftasonlarıda dikkat ediyordum
yürüken streçle sarıyor musun peki?ben pzar günü sardım inanır mısın öyle terlemişki.anlatamam sana:)%70 gitmiş ne güzel ,yağ felan sürüyor musun nereden anlıyorsun canım ben anlamam herhalde gittiğini:)
benim yaş 24,5
boy 1.68
Kilomda geçen hafta 66,5 idi, pazar tartıldım 64,5 çıktım ama sanırım bu ilk hafta olduğu için böyle umarım gelecek haftalardada bu hızla verebilirim. Bol su içmeye başlayabildim sonunda 2 litre içiyorumda sürekli sıkışıyorum ya çok kötü yaaaa... Bide form çaylarında içiyorum, içtigim gibi başlıyor gurgur gur. yemiyorum tatlı, aburcubur yemekleri zaten yağlı yapmazdım ama zorladığım konu tuz ya çok tutsuz geliyo herşey. Aclıgada alıştım midem çok bulanmıyor, kazınmıyo işte çok, 6 dan sonra yememem gerektiğini biliyorum Ama akşam yemegi 7 de yiyorum desem 12 kadar cıkıyorum meyveydi salatalıktı bişayler yiyorum yine napim:44::44:
Hafta sonundan çok korkuyodum dışarı çıktıkmı yiyip geliyorduk Allahtan yemek yiyecek vakit bulamadık
Denediğim kotların eteklerin hoş durmamasından içine girememekten yada göbeğimin çıkmasına sinir olduğumdan Sırf sinirdende yiyemiyorum galiba:44::44:
bi kere streçle sarmıştım, kakao, biberiye ve zeytinyağından olan karışımı sürmüştüm ama spor yapmadım, iş yaptığım için fazla ter olmadı. anlarsın anlarsın. pürüzsüzleşiyo bi zamandan sonra.
streç film bitti evde onun için sramadım.bugün alcam yaparım.
portakal başlangıç ve hedef kilonu yazar mısın. boy ve yaşını değil
olur mu kız öyle şey :) tabloda 25 kişi var şu anda..herkesin boyuydu kilosuydu derken gözden kaçırmışım canım kusura bakma, yoksa seni de yazdım deftere..
yaz yaşını boyunu şimdiki ve hedef kilonu hemen ekliyorum canım..
Arkadaşım hislerimize tercüman oldun resmenhele o sıkışma işi yokmu, iş yerinde yarım saatte bir tuvaletteyim, utanıyorum vallahi artık
ama pes etmek yokyaza çıtır olucaz çıtır
bi kere streçle sarmıştım, kakao, biberiye ve zeytinyağından olan karışımı sürmüştüm ama spor yapmadım, iş yaptığım için fazla ter olmadı. anlarsın anlarsın. pürüzsüzleşiyo bi zamandan sonra.
streç film bitti evde onun için sramadım.bugün alcam yaparım.
portakal başlangıç ve hedef kilonu yazar mısın. boy ve yaşını değil
hanımlar bişey sorcam
bende şu baskül takıntı oldu günde 5-6 kez çıkıyorum bazen 5 dk arayla çıkıyorum
200-300 gr farklı ölçtüğü oluyo sizin dijital tartınızda da aynı şey oluyor mu?
hmm anladım canım lahana yağıda karın ,felan sürülecekmiş,baya etkisi varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?