60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Al bendende o kadar, milletin tuvalete giriş çıkışını takibe başladım

Arkadaşım haftada 1 kez tartıl, yapma öyle sadece moral bozarsın, bende aldım dijital tartı iki kez çıktım ard arda cuma günü en son birinde 69,8 diğerinde 69,9 geldim
takılma o kadar bence

oh çok sağlıklı menü maşallah sana, dur bende imrendim tarçınlı yeşil çay içicem birazdan

maximapulca hedefim 58 yazdın mı?

maximapulca benim kilo 69,9 hedef 59

doğru diyosun gaftada bir tartılmak daha ii ben bazen su içince bile tartılıyorum
aslında ben bu kadar çok tartıya çıkmaktan bozcam tartıyı komple
daha yeni aldım 2 yıl garantisi de var gittiği yere kadar artık :)

benim dijital baskülümde arada 700 gr bile oynuyodu.

o yüzden mekanik aldım. en iyisi. aradaki gramları net olarak bilmiyosun tabi ama olsun.

bir üst katımda amcamlar oturuyor onlarda mekanik tartı var evde dijital tartıda 66,3 geldim sonra
amcamlara çıktım onlarda aradaki gramlar görünmedğinden 66 çıktım, hemen hemen doğru tartıyo o zaman
benim dijital tartım ama kilo oynamadıktan sonra gramlara çok dikkat etmemeye karar verdim.

kızlar bende 10.30 gibi kalktım bugün, 11i geçiyodu nesfit yedim, 1 de tarhana çorbası ve salata yedim..az önce de 2 porsiyon yoğurt yedim, üzerine çilek doğrayarak.biraz da tarçın serptim.

december ; yağları en iyi kakao eritir. lahana yağını boşver, kakao kullan eğer kullancaksan.

akşama da fırında mantar yapıcam, bi de salata yaparım..yeşil mercimekli erişteli çorba yapıca yanına da.

doğru diyosun gaftada bir tartılmak daha ii ben bazen su içince bile tartılıyorum
aslında ben bu kadar çok tartıya çıkmaktan bozcam tartıyı komple
daha yeni aldım 2 yıl garantisi de var gittiği yere kadar artık :)

benim dijital baskülümde arada 700 gr bile oynuyodu.

o yüzden mekanik aldım. en iyisi. aradaki gramları net olarak bilmiyosun tabi ama olsun.

bir üst katımda amcamlar oturuyor onlarda mekanik tartı var evde dijital tartıda 66,3 geldim sonra
amcamlara çıktım onlarda aradaki gramlar görünmedğinden 66 çıktım, hemen hemen doğru tartıyo o zaman
benim dijital tartım ama kilo oynamadıktan sonra gramlara çok dikkat etmemeye karar verdim.

valla ben de ediyodum ama benimki arada bariz fark gösterince attım bi köşeye.ard arda çıkınca bile farklı gösteriyodu sinir oldum.

emeğine sağlık canım

kızlar ya kilo verincede dert bitmiyor.acil sıkılaşmam lazım.nabıcam ben yaaa.egzersizde sevmiyorum

bence en güzeli yürüyüş 30 dakikalık 3 gün yürüyüşle başlarım bu hafta inşallah
sıkılaşmak içinde nivea bady dinamik sabahlar cd si var bende 50 dk sürüyor
haftaya proğramıma 2 günde onu ekliycem inşallah, bu cumayı bir atlatayımda malum ilk haftalar zor
oluyor diyette, gözlerimin altı çöktü 4. günümde :26:

kızlar 1 lt suyum bitti, şimdi 0.5lt suyuma geçtim, bundan da 2 tane içtim ancak 2 lt içebilirim bugün.
1 armut yiyorum şimdi.
akşama çok hafif atlatmalıyım inş.

KIZLAR ARMUT KİLO YAPAR MI?:44:

Kızlar yan masamdaki cadı çikolata yiyor şuan hemde bitter nasıl koktu bi bilseniz
günde 3-4 çikolta yiyen ben şuan salatalık yiyorum

hedef kilo 55 ilk etapta. tşk.

hedef kilo 55 ilk etapta. tşk.

Krem vs. kullanıyor musun peki? Ben yürüyüş yapamıyorum . evde minik kızım old şçşn çıkamıyorum . ne yapsam ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…