kaçta kalktın sen tatlımm
yemek saatleri çok geç geç :)))
bu arada yazmıştım ama görmedin sen
bende antalyada yaşıyorum ve bi antalyalı geldiği için çok mutluyum :))) :lepi:
Lapa diyeti nasıl hayatım ?
Yine ben...Öğle menümü de yedim kızlar..cokacimcoookŞöyleki..laelaelaelaelae
2 adet marul yaprağı
1 adet domates
2 adet ufacık salatalık
3 adet kırmızı erik
:bbo:
ya zabınnnnn
ben öğlen lapamı yiyemedimmafoldumben
çünkü bir garip olmuştuuuu:bbo:
iğrendim tadını bilmiyorum görüntü berbattı
anladımki bu lapayı pişirir pişirmez yemek lazım yani benim lapa diyeti bugün yalan oldu işallah hınzır kocam mani olmazsa h.sonu yapıcam sana bildiririm gelişmeleri....
selam kızlar bende spor ve az yiyerek diyete devam ediyorum .
2-3 günde 68 kg 66.6 düşmüşüm moralim düzeldi..
bende gelim yazım burda sizde bana moral ve destek verin..
moral ve destek diyetteki olmassa olmazlardan...
canım dün pc yi hiç açmadım yazdıklarını şimdi okudum...:kedi: ama alttaki yazını okuyunca açtığını öğrendim walk at home u...yanlız Leslie hiç susmuyor başıma ağrılar giriyor ...müzikte açamıyorum pc den onu susturayımkafamçokkarıştı bu hafta üzerimde öyle bir halsizlik var ki dün yapamadım o yüzden birazdan yapacağım...ben direk 5 milden başladım biraz zorladı ama bilmiyorum şimdilik yapmaya çalışıyorum...canım senin rahatsızlığını biliyorum hatta konuşmuştuk doktora gideceğin zaman unutmuşsundur tabi benim de çok ciddi rahatsızlıklarım var...belim de çok zorluyor ama boyun çok fena...ameliyata az kalmış bir kaç tane boyun fıtığım var...:çok üzgünüm: çok üzülüyorum ama yapacak bir şey yok başa gelen çekiliyor...en çok ta çok basit hareketleri yaparken bile zorluk çekmek üzüyor beni...hareketlerin sana iyi gelmesi bana da moral oldu...inşallah canım bundan sonra hep yapmaya çalışalım...opuyorumnanaktan[/B]
iyi geceler herkeseee
nasılsınız çıtırlarım ??
ben yokum bir süredir paylaşımda bulunamıyorum
ama artık geldimmm
kızlar ben mezun oldum sonunda üniversitedenn
çok mutluyumm zemuszemus
bu akşam kocişimle festivale gittik:)hani şu heryerde olan zerzevat festivallerinden:roflol::roflol:bizimkinin adı:kiraz festivali!nefret ederim böyle boş insan kalabalığından!ama aşkımın hatrına gittim!iyiki gitmişim:)hayatımda gördüğüm en güzel mayoyu buldum ve aldım satış stantlarında!..(benim canım kocacım bikini giymemi istemiyo,ancak mayo giyebiliyorum)siyah-beyaz mayomu aldım ve eve gelince giydim...aşkımın yüzünü görmeliydiniz canlarım:):):))))))))çünkü benim mayo diye aldığım ve kocişiminde onay verdiği mayo öyle seksiii,öyle muhteşem bişeyki!... değme bikinilere taş çıkartır:)))))))))))))aşkım binkere pişman oldu bikini alma dediğine amaaa ben bu mayom(!)la boy göstericem bu yıl plajlarda:roflol::roflol::teytey::lepi:
merhaba kizlar bende kilo vermek istiyorum ve sizlerin destegini bekliyorum :sinifsinif:
ben 155 boyundayim ve 68 kiloyum. Yasim 22 benneyaptımki
benim hedefim 48-50 kilo olmak ama nasil yapcagimi nerden basliyacagimi bilemiyorum. BIrde bende insulin direnci var ondan dolayi cok kilo aldim.
Bana lütfen yardim edin. Herkes sik sik beslenin diyor, ama doktorum günde üc ögün beslen yeter dedi, kafam cok karisik.:gitme:
Hoşgeldin...a.s.
Canım bahsedince çok net hatırladım boynunun durumunu.Demekki bayağı kökleşmiş bu rahatsızlık sende,iyi bir doktorun ellerinde bence bu sıkıntılarına bir son ver,ağrılarını yaşayan bilir ama,eminim dayanılacak gibi değildir...Tekrar geçmiş olsun..
Bir de walk at home daki kadının çenesinden bahsetmişsin..Evet ya ne kadar çok konuşuyor değil mi?Hem hareket yapıyor,hem de durmadan konuşuyor ama GERÇEKTEN BAŞ AĞRITIYOR.Ben de sesini kısmak istiyorum ama fondaki müziği de duymam gerektiği için çok da kısamıyorum...
Gönülden kutlarım hcr35 seni..Yalnız hayat şimdi başlıyor aslında biliyor musun???
Güle güle kullan benekcim...
Buraya kopyalamak istemedim,sanırım tatsız bazı şeyler yaşanmış fiumeyle...Ben ikinizi de çok seviyorum ve ne sensiz ne de fiumesiz bir kk düşünemiyorum.Hayatımızda hepimiz sevdiğimiz insanlarla ufak tefek kırgınlıklar yaşarız(tabii senin kırgınlığının dozunu bilemiyorum) ama sonra geçer,geçmesi lazım bence.Fiume de zaten yanlış anlaşıldığını ve asıl durumu ve söylemek istediklerini çok güzel ifade etmiş bence.Lütfen sitenin kraliçesi bizi senden mahrum etme.Lütfennnn.opuyorumnanaktan
hoşgeldinn..a.s.[/QUOTE
Konuyu forum dışında bana soranlara bildirdim. Sana da söylemek istiyorum Lunacım çünkü değinmişsin konuya.Biz konuuyu çözdük.Senin de dediğin gibi birbirini çok seven insanlar da yaşayabiliyor böyle tatsızlıklar.Ablam fazla hassas bugünlerde yoksa ne beni kırmak isterdi ne de burda sizi üzmek isterdi.Ben bundan eminim.Tekrar özür diliyorum senden ve herkesten bu konu foruma taşındığı için..
Ayrıca Lunacım ben de seni çok seviyorum...
kızlar selam a.s
uzun yazamandan beri yazamıyordum...
başıma ufak bir iş kazası geldi :çok üzgünüm: ama neyseki şimdi iyiyim..
yürüyüşü biraktım 2 hafta falan oldu..ama çok şükür kilo almadım :roflol: tabi yediklerime de dikkat ettim..
buarada bu hafta sonu tatile gidiyoruz eşimle :smiley-cool: yani bikinim oluyor ama tabi göbişim çıkıyor kaydirigubbakcemile3
fly'cım saolasın..
sabah servisi tam binecekken servis yol kenarında duran dubalara çarptı ve o da bileğime geldi :bbo: ama çok şükür ciddi birşey olmadı.. şuan iyiyim canım saolasın opuyorumnanaktan
bu konunun buraya tasınması benı gercekten sasırttı ve üzdü ablacım... hatta kızların meraklanıp üzüldüğünü görmekse beni cok üzdü..normal sartlarda kapandgını düsündüğüm önemsiz bir mevzu ama madem kızlar merak etmıskı hakları.. ben acıklayayım;
bız dün ablacımla msnde sohbet ederken kısa bir süre ablam düştü netten..noldu abla,dedım. elektirkler kesıldı ben de notebooka gectım dedı. ben de espri amaclı abla,elektrik kesıldıyse ınternetı nasıl kullanıyorsun dıye sordum. ne olduysa burda oldu. ablam kendısını yalancılıkla sucladıgımı dusundu.ben gercekten esprı yapmıstım cunku elektrıklerın geri geldiğini ve ablamın bunu farketmedıgını düsünmustum.agır bır sakaysa dıye özür de dıledım,diye hatırlıyorum.sonucta herkesın kaldırma kuvvetı farklıdır,saygı duymalı.. dün gece söyledım gene ve son kez söyluyorum.kımseyı yalancılıkla itham etmedım ben dun gece..
gözümün ıcıne baka baka yalan söyleyenlerın bıle yuzune vurmadım.böyle önemsız bır meselede yalan oldugunu düsünsem (kaldı ki gercekten düsünmedım cunku ablamı cok sevıyorum,bunu hepınız bılırsınız) bıle demem! huyum değil..adaleti dagıtmak bana mı kalmıs derım...
neyse,neticede bız ablayla güzel ayrıldık.öpüstük,iyi geceler diledik.iicine dert oldugunu tahmın etmemıstım.ama ben yapabilecegımı fazlasıyla yaptım.sıradan bırı olsa kılımı kıpırdatmazdım..
böyle bir mesele ile basınızı agrıttıgımız ıcın özür diliyorum kızlar hepnızden ama ben hala şoktayım..
az önceki girisimi saymıyorum tekrardan SELAM demek istiyorum herkese..
uzun süren bünye sacmalıklarından sonra,bugun aldıgım kararı acıklayayım.
ben dıyete ara verıyorum kızlar 10 gun kadar.1 temmuzda tekrar baslayacagım.1 temmuza kadar kontrollu bır molam olacakkı bunu uyuyan metabolizmayı ayaga kaldırmak ıcın yapıyorum.
yedıklerımı yazayım gene
sabah 3 kuru kayısı
2 iri dilim kepeklı ekmek,salata,2 kk peynır,1 kasık cokelek,1 kasık z.yagı
ara buyuk bardak şalgam suyu(kalorisi nedır bılmıyorum ama hazımsızlık ıcın önerıldı)
öglen 2 adet mayalı ev poğaçası ve 3 kasık yogurltu semız salata
aksam kıymalı ıspanak ve 2 kasık makarna yemeyı planlıyorum arada da meyve..
cok mu olur bılmıyorum bunlar...kılo alıcam sanırım 1 kg falan almaya razıyım.yeterkı metabolzmam eskı hızına dönsun
ya zabınnnnn
ben öğlen lapamı yiyemedimmafoldumben
çünkü bir garip olmuştuuuu:bbo:
iğrendim tadını bilmiyorum görüntü berbattı
anladımki bu lapayı pişirir pişirmez yemek lazım yani benim lapa diyeti bugün yalan oldu işallah hınzır kocam mani olmazsa h.sonu yapıcam sana bildiririm gelişmeleri....
Canlarım napıyosunuz iyimisiniz ? Hepinizi çok özledim bu aralar giremiyorum. Bu arada kilom 59 :)
fiumecim benekli aplamla barıştınız mı yani sositososito
Sabun cum o bir öğündü evet..Diyetim isveç diyeti zaten..biraz arızalı( ama vericem bu kiloları koydum kafaya..Bu arada akşam yemeğini yedim..cokacimcoookŞöyleki:
Yeşil salata(bol limon ve az zeytinyağı ile)
200 gr biftek (yağsız tuzsuz olmazı lazımdı ama eşim soslu almış bifteği..olsun)
1 meyve...(ben karpuz yedim 1 dilim)
merak eden,yorum yapan arkadaslar..kendımı bu meselenın ıcınde hissetmek bıle benı rahatsz edıyor inanınki.. en az sizler kadar anlayabılmıs deılım ben de..
ama böyle ufak bır mesele bu denlı dallanıp budaklanıp sizin önünüze cıktıgı ıcın kırgınım ablama..sonucta bırını yalancılıkla suclamakla itham edılıyorum.ve durumu cok cocukca (aklıma gelen en masum kelıme buydu) buluyorum
abla senın de bunları okudugundan ve foruma gerı dönecegınden emınım.. uzun bır tatıle cıkacaktın..tatıl bıtımınde gelırsin dye dusunuyorum .
evet kızlar,fiume sonuna kadar haklı...
benim saçmasapan,gereksiz ve çocukça bir alınganlığım-ki alınılacak bişey de yoktu-yüzünden hem kardeşim kadar sevdiğim prensesi kırdım,hem de sizleri meraklandırıp üzdüm((((((((((
hepinizin önünde kendisinden ve sizlerden özür diliyorum.....
(inanın hayatım boyunca bukadar utandığım çok az an olmuştur...bazen insan kendine bile inanamazya işte o moddayım)
iyi yolculuklar ablasının prensesi..Allah seni ve anneciğini korusun,sağlıcakla gelin inşallah istanbula...ablacım 2 saat sonra otobuse binicem.sırf acaba foruma geri geldın mı dıye bakmak ıcın actım forumu..
öncelikle tesekkür ederim tekrardan burda oldugun ıcın..yüreğime su serpildi.
ikinci olarak özür dileyecek bir sey yok ablacım,hepimizin zayıf düştüğü anlar olur,insanız neticede...
üçüncü olaraksa gel konuyu kapatalım,kaldıgımız yerden devam edelim..hiçbir sey olmamıs gibi... vereliniortak
kendine iyi bak ablacım bu aralar..bizim için bak..
cok öpüyorum seni..
Güle güle git canımcığım . . .
Keyifel geçsin her günün . . .
Yediğin her kalorili sağlıksız lıkmalarda da nefesimi ensende hisset :1ninca::1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?