- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
kızlar 1 lt suyum bitti, şimdi 0.5lt suyuma geçtim, bundan da 2 tane içtim ancak 2 lt içebilirim bugün.
1 armut yiyorum şimdi.
akşama çok hafif atlatmalıyım inş.
KIZLAR ARMUT KİLO YAPAR MI?:44:
Krem vs. kullanıyor musun peki? Ben yürüyüş yapamıyorum . evde minik kızım old şçşn çıkamıyorum . ne yapsam ki?
VICHY nin 2'si 1 arada selülit ve inceltici kremini aldım geçen yıl 3 hafta hergün 40 dk yürüyüş ve 40 dk egzersiz yaptım bol su diyet ve yeşilçay bacaklarım fıstık gibi olduşimdi görme ama üst bacak problemim var benim üstüm 38 aldım 42 beden düşün yani ama yine alıcam kremden, bende yürüyüş bandı var ondan işim kolay akşam 10 da olsa yürüyorum
Yaa işte bende tam tersinim. Altı 40 üstü 42 alıyorum . bacaklarım zayıf ama üstüm şişkoooovichy üst kısma sürsem olur mu? O zaman ben mekik çekeceğim anca.
Mirhaba kızlar haftasonu bozmadım bir tek dün yaptığım elmalı pastadan bir kare dilim yedimpazar günü ama sigara paketinin yarısı kadardı.Bu sabah yine 63.5 çıktım spor şart oldu bana
SABAH
2 galeta
40 gr peynir
2 hurma
ARA
yok
Öğlen
4 kaşık yoort
2 kase yağsız sebze çorbası
ARA
yok
Akşam
yarım dolma
2 dilim ekmek
2 kaşık yoort
Ara
5 ceviz içi
nefsimi tutamadım elmalıdan yedim yine:18::18::18:
su az içtim yatana kadar dibine vurmalı suyun derse gidiciiimmmmmmm
pek moralim yok
hedef kilo 55 ilk etapta. tşk.
Madamcim,
Seni baya azimli gordum:))) aferin kis sana:)))) gozume girdin walla:))))
benimde 1,5 litre oldu az önce şuan tarçınlı yeşilçay içiyorum )
Kız armut kilo yapar mı hiç valla diyetten sıyırdık hepimiz
Canim sen yine tatli krizini ii atlatmissin benimkinin yaninda:))) ne piskopatim yasabah: 1 bardak süt
2 lokma ekmek arası peynir
ara: 1 bardak yeşil çay
öğlen çay ve 1 tabak melemen ve avuç içi ekmek
akşam annemin yöresel dolması 1 tabak ama tam dolu değil
el içi kadar ekmek
1 kaseye yakın yoğurt
haa öğleden sonra ülkerin çikolatalım keki var onu yedim . ne yapıım canım çok tatlı istiyo . malumm.
Iste o vicdan azabi bizi ayakta tutuyor canım o azabi cekmeyeydik simdi halimiz nice olurdu:)))Ah canimmmm nerde bu aksam cay ve kek yapmis ablamlar bizk cagirdilar gittik 1 degil 2 degil tam 3 dilim.kek yedim kitliktan cikmis gibi :-(
dahasi artik normalde yedigimden fazlasini yiyorum tatlida ve de vicdan azabindan kahroluyorum resmen bikim bu duygudan.
Eskiden belki daha da cok yerdim ama hic vicdan azabim yoktu ne guzel
Berrycim nerelerdesin sen?Mirhaba kızlar haftasonu bozmadım bir tek dün yaptığım elmalı pastadan bir kare dilim yedimpazar günü ama sigara paketinin yarısı kadardı.Bu sabah yine 63.5 çıktım spor şart oldu bana
SABAH
2 galeta
40 gr peynir
2 hurma
ARA
yok
Öğlen
4 kaşık yoort
2 kase yağsız sebze çorbası
ARA
yok
Akşam
yarım dolma
2 dilim ekmek
2 kaşık yoort
Ara
5 ceviz içi
nefsimi tutamadım elmalıdan yedim yine
su az içtim yatana kadar dibine vurmalı suyun derse gidiciiimmmmmmm
pek moralim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?