60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 1 lt suyum bitti, şimdi 0.5lt suyuma geçtim, bundan da 2 tane içtim ancak 2 lt içebilirim bugün.
1 armut yiyorum şimdi.
akşama çok hafif atlatmalıyım inş.

KIZLAR ARMUT KİLO YAPAR MI?:44:

benimde 1,5 litre oldu az önce şuan tarçınlı yeşilçay içiyorum
Kız armut kilo yapar mı hiç valla diyetten sıyırdık hepimiz

Krem vs. kullanıyor musun peki? Ben yürüyüş yapamıyorum . evde minik kızım old şçşn çıkamıyorum . ne yapsam ki?

VICHY nin 2'si 1 arada selülit ve inceltici kremini aldım geçen yıl 3 hafta hergün 40 dk yürüyüş ve 40 dk egzersiz yaptım bol su diyet ve yeşilçay bacaklarım fıstık gibi oldu şimdi görme ama üst bacak problemim var benim üstüm 38 aldım 42 beden düşün yani ama yine alıcam kremden, bende yürüyüş bandı var ondan işim kolay akşam 10 da olsa yürüyorum

Yaa işte bende tam tersinim. Altı 40 üstü 42 alıyorum . bacaklarım zayıf ama üstüm şişkoooo vichy üst kısma sürsem olur mu? O zaman ben mekik çekeceğim anca.

Yaa işte bende tam tersinim. Altı 40 üstü 42 alıyorum . bacaklarım zayıf ama üstüm şişkoooo vichy üst kısma sürsem olur mu? O zaman ben mekik çekeceğim anca.

bel ve göbek bölgesi için ayrı kremler vardır, ama lahana yağının faydası olduğunu duymuştum, bence bir aktardan sor ve yağ al kremler çok pahalı
bende portakal biberiye ve lahana yağı alıcam önce nivea bady cd sinin üst bölge hareketleri var onları yap faydasını görürsün bence

Maximacim tablo super olmus ellerine saglik canim:)))

Kizlar aksam yemegi yemedim onun yerine kuru kayisilari nutellaya batirip batirip yedim.
Ustune de 1 muz yedim. Ve onun ustune de bi sutlu kahve ictim. Canim cok tatli cekiyordu. Al sana tatli!!!! Ama bayiliyordum nerdeyse:)))))

sabah: 1 bardak süt
2 lokma ekmek arası peynir

ara: 1 bardak yeşil çay

öğlen çay ve 1 tabak melemen ve avuç içi ekmek

akşam annemin yöresel dolması 1 tabak ama tam dolu değil
el içi kadar ekmek
1 kaseye yakın yoğurt

haa öğleden sonra ülkerin çikolatalım keki var onu yedim . ne yapıım canım çok tatlı istiyo . malumm.

ÜFFFFFFFFF YAAAA
sanki kilo aldığımı hissediyorum
tartılmaktanda korkuyorum
aslında az çok diyete devam ediyorum amaaa
ne bileyim 2 gündür sporda yapmıyorum

kızlaaaaar gaz verin bana yaaaaaa
çok kötüyüm
geç kalkıyorum hantal hissediyorum kendimi
üffff yoksa 54 ü hiiiiç göremeyecek miyim

Mirhaba kızlar haftasonu bozmadım bir tek dün yaptığım elmalı pastadan bir kare dilim yedimpazar günü ama sigara paketinin yarısı kadardı.Bu sabah yine 63.5 çıktım spor şart oldu bana

SABAH
2 galeta
40 gr peynir
2 hurma

ARA
yok

Öğlen
4 kaşık yoort
2 kase yağsız sebze çorbası

ARA
yok

Akşam
yarım dolma
2 dilim ekmek
2 kaşık yoort

Ara
5 ceviz içi
nefsimi tutamadım elmalıdan yedim yine:18::18::18:

su az içtim yatana kadar dibine vurmalı suyun derse gidiciiimmmmmmm
pek moralim yok

sellam canım sen ac karnınamı 63 cıkıyosun tartıda merak ettimde inş zayıflarsın üzülme bi günden bişe olmaz rahat ol suyunu bol iç ama. ben 1ayda 3 kilo verdim düzgün spor yapmadım yapmadım sadece masaj aletimle karnıma yaptım okadar yemegimide yarım porsyona indirdim verdim sabah basladıgımda 65 kiloydum şimdi bu sabah tartıldım 61 cıktım insan isteyince yapabiliyo:92:92

Madamcim,
Seni baya azimli gordum:))) aferin kis sana:)))) gozume girdin walla:))))

Ah canimmmm nerde bu aksam cay ve kek yapmis ablamlar bizk cagirdilar gittik 1 degil 2 degil tam 3 dilim.kek yedim kitliktan cikmis gibi :-(
dahasi artik normalde yedigimden fazlasini yiyorum tatlida ve de vicdan azabindan kahroluyorum resmen bikim bu duygudan.
Eskiden belki daha da cok yerdim ama hic vicdan azabim yoktu ne guzel

benimde 1,5 litre oldu az önce şuan tarçınlı yeşilçay içiyorum )
Kız armut kilo yapar mı hiç valla diyetten sıyırdık hepimiz

Sekerliymis yapiyormus, oyle duydum.

Aksam 2 tabak kabak yemeginden sonra ekmeksiz salatayla ve 2 kasik yogurtla...
Ustune de sekersiz ( sekersiz icsem ne olacaksa) cayla 3 dilim kek yedim
hersy oyle de guzel gidiyordu ki

hanımlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınızz :26::26::26::26: 24 yaşındayım 1.60 boyum var.66 kiloyum 65.8 falan.2-3 gündür spora başladım.malesef düzensiz uyku ve gece yemelerim yüzünden bu kiloya kadar çıktım.bir yarışma falan yapıyormusunuz? bende katılabilirmiyimm:26::26:

ben devam ediyorum diyete. hiç bozmadım.benide kilo çizelgesine alırmısınız cuma kilo 64,5 boy 150 yaş 34 hedef 54 bugün yediklerim içtiklerim
sabah ilk kalkınca ılık 1 bardak su içtim
sonra 7 otlu çay içtim birtane haşlanmış yumurta yedim evden çıktım işyerine kadar yarım saatyürüdümişte
açık çay 2 küçük domates 5 zeytin 1 tutam maydanoz 1küçük kutu krem beyaz peynir(20 gr) pul biberli kahvaltı yaptı 50 gr tam buğday ekmeği
arada 1 litre su yeşilçay
öğlen
tarhana çorbası patates salatası tam buğday ekmeği 1adet portakal
ara
yarım litre su pulbiberli ayran elma

akşam
tarhana çorbası salata yağsız 1 kase pulbiberli yoğurt çokaz kuru fasülye 50 gr tam buğday ekmeği
ara
yarım litre su yeşilçay birazdan da meyve veya yoğurt yerim

nasıl sizce kilo verir miyim ya nolur byorum yapın zatensizlerden destek alıyorum yorumlarınızı bekliyorum bayanlar öpüldünüz

ha birde neler yapmamız gerektiğinden de bahsedip beni bilgilendirirmisiniz? kilo bildirimi? günlük bildirim hangi gün tartılacağımz gibi gibi

Canim sen yine tatli krizini ii atlatmissin benimkinin yaninda:))) ne piskopatim ya(((

Iste o vicdan azabi bizi ayakta tutuyor canım o azabi cekmeyeydik simdi halimiz nice olurdu:)))
Bugun senden cok umutluydum sekercim ama artik yarina ins:)))
Ben seni gectim ama bu aksam merak etme:)))

Bana bi guc gerekiyor kilo vermek icin umarim o gucu bulurum:))) nerden bulcam bilmiyom ama((

Bir de kizlar bu gunlerde acayip pozitifim ya:))) inaniyorum kilo verecegime:))) ama azicik da kilimi kipitdatsam ii olacak:))))

Madamcim 100gr armutta 61 kalori varmis yani hemen hemen elmayla ayni:))) yani elma ne kadar sismanlatirsa o da o kadar sismanlatir:)

Kasınca daha zor veriliyor anladım rahat olun yarın yeni bir gün pozitif olup beyne olumlu sinyaller gönderelim.
Bu sefer zayıflıcam ve zayıf kalıcam.

Berrycim nerelerdesin sen?
Guzel menu:)) canimmm sen az yiyorsun ya:)) masallah) arada o kadar kacamak sana olur:)) bak sana dedim ona gore:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…