60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bit kadar boyumla 70 e ilerleyen kilomda .. Yok arkadaş bu böyle olmuyor mutlaka yiyeceğim aç kalmaya karnımın guruldamasına dayanamıyorum 4 sene yatılı okuldan sonra şimdi evde üniversiteye hazırlanırken sürekli ağzımda birşeyler şuanda Bol şekerli nescafe içiyorum ben gerçekten salağım giydiğim hiçbirşey yakışmıyor 18 yaşımda bir mağazaya gitmeye utanıyorum 40 giyerken 42 yi dahi zorladım afferin bana ..

Nasıl beslenmem gerekli öğlen yemeği de yemeliyim artık ama evde 1 de geliyorum form bisküvi doyuruyor mu artık tereyağlı yumurta dahi yememem lazım spor yapmaya çalışacağım yalnız geçen dershaneye gitmek için evden çıktım sabah 8.30-9 civarı arkamdan adamın biri araba ile takip etti benim gibisini nasıl beğendiyse (! ) korkuyorum artık o yüzden ev sporları ancak... yardımlarınızı diyet günlüklerinizi bekliyorum 67-68 im 65 e düşmeliyim bu ayın sonuna kadar

Hosgeldin canım aramiza:)))

dersane kpss olayları vardı bugün bugün araya fırsat olmadı yinede kilolar aynı haftada 1 kilo verenlere çok özeniyorum yarın biberiye çayı alıcam bu arada nezlem devam hastayım

Uploaded with ImageShack.us

kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.

olmuş mu.

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık. valla baya ugrasmıssın.

benim tabloda kilom hatalı tatlım, bir hafta geriden kalmış rakamlar
güncelleyebilirsen sevinirim.

hedef kilom 55

boyum 164

Tarih - Gerçekleşen - Kayıp

21.03.2012 - 70,3

28.03.2012 - 68,1 -- 2200 gr

06.04.2012 - 67,5 -- 600 gr

13.04.2012 - 66,9 -- 600 gr

TOPLAM : 3400 gr

Son düzenleme:
günaydın kızlar, haftasonu kardeşim ve kuzenim misafirimdi, bir de sevgilimle yıldönümümüzdü, sürekli bir koşturmacam vardı, gelemedim hiç kkya, dün de hem iş yerinde çok yogundum hemde akşam vizem vardı, bi selam bile veremedim, bugün arayı kapatırım biraz sanıyorum, sizden uzak kalmak yaramadı bana hiç, kaçamak yaptım haftasonu ara ara, dün akşam da sınav çıkışı tam bombayı patlattım, 1 tane karışık pide yedim hemde akşam 9 gibi
hemen toparlamam lazım, dün akşamdan okdr tokum ki 6bucukta kalktıgım halde hala bişi yemedim, bugün cok daha hafif bi diyet yapmam lazım ki dünkü kacamagım hafiflesin

sizlerde ne var, ne yok, madamcmmm nolcaz biz böle yaaa

hedef kilom 55

boyum 164

Tarih - Gerçekleşen - Kayıp

70,3

68,1 -- 2200 gr

67,5 -- 600 gr

66,9 -- 600 gr ( bu 13 nisanda tartıldığımız tatlım ) en son kilo bildiririmim buydu.

karıştırdım öbür mesajda biraz sanırım tarihleri, bilemiyorum su an benimde kafam karıştı

günaydın kızlar ;

ya ben bu sabah tartıldım 66,4 çıktım ,geçen cuma 67,3'tü pazar günüde adet oldum. Şimdi acaba geçen hafta hiç kilo vermemiş olmamın nedeni adetimin yakın olmasımıydı, yoksa sabah benim tartıda görüdüğüm rakamlar rüyamıydı? Sizce adet dönemin yakın olması bukadar şişkinlik yaparmı?

merhaba arkadaşlar.:)) bir sorum var..

63 kilo ile başlayıp 60 kiloya kadar geldim. yediklerimi azaltıp kalori hesaplama ile zayıflıyorum. her şey yolunda ama aklıma takılan bir şeyler oldu.

- gram gram zayıflıyorum yani yavaş yavaş bir gün 60.7 isem ertesi gün 60.5 gibi... ama korktuğum istediğim kiloya vardığımda tekrar geri alır mıyım. diyet ekmeği bıraktığımda sofradan doyup kalktığımda arada bir çikolata yediğimde, aşırıya kaçmadığım halde aynı kiloları geri alacak mıyım?

- daha çok basen bölgelerimden rahatsızım. verdiğim kilo oradan mı gidiyor? yoksa olmam gereken kiloya geldiğimde yine basenlerim fazla mı olacak?

boy: 1.63
kilo: 60.7

Ara : 1 elma, tarçını yeşilçay, 1 litre su
Akşam : 4 yk taze fasulye (yumurtalı), 3 yk madımak yemeği (bulgurlu), 1 koca kase yoğurt ve 1 dilim k.ekmek (Akşam yemeği çok keyifliydi )
Ara : Şekersiz çay

Hepinize Günaydın

Son düzenleme:

Basen için egzersiz yapman lazım istersen hedefine ulaşana kadar günlük yürüyüş yap,hedef kilona düşüncede egzersizle sıkılaşabilirsin
ya da diyetle beraber uygula egzersiz ve yürüyüşü, ama sporsuz basen gitmez

regl dönemindendir tabiki, haftada bir tartılmak en ideali

günaydın kızlar dün sabah 61,2 çıkmıştım akşam eve geldim 61,5 sinir oldum ya yediklerimde bir çavdarlı ekmeğe tost,öğlen de ızgara tavuklu salata yedim bu kadar yanii. üffff

dün akşam

1 kase çorba
2 kaşık ıspanak ama annem ıspanağı yağ,soğanla ile kavurmuş o kadar nefis bişey üzerinede yoğurt döktüm
2 dilim ekmek ,salata

bu kadar,misafir geldiği için yürüyemedim tabii..sinir oluyorum böyle olunca..

bu sabah çavdarlı ekmeğe tost yedim..

Son düzenleme:
Günaydınlar
Sabah 45 dakika yürüyüş+30 dak. evde egzersiz
kahvaltı edecek iştah kalmıyor ama atıştırıcaz mecbur:)

Size nacizane tavsiyem : Lütfen sadece haftada 1 kez tartıya çıkın, sabah uyanıp tuvalete çıktıktan sonraki kilonuz gerçek kilonuzdur, akşam tartılmak moral bozmaktan başka bir işe yaramaz, çünkü günlük yediklerimiz ve günün ödemi tartıya ekleniyor

kızlar etlerim dökülüyo resmen, heryerim agrıyoo, başım da kazan gibi, burnumda felan hiç bişi yok, grip olmuş gibi deilim ama vucudumda cok kötü bi kırgınlık var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…