- 11 Mart 2012
- 125
- 20
- 118
- 32
Hosgeldin canım aramiza:)))hanımlar merhabaa bende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınızz 24 yaşındayım 1.60 boyum var.66 kiloyum 65.8 falan.2-3 gündür spora başladım.malesef düzensiz uyku ve gece yemelerim yüzünden bu kiloya kadar çıktım.bir yarışma falan yapıyormusunuz? bende katılabilirmiyimm
Hosgeldin canım aramiza:)))
Uploaded with ImageShack.us
kızlar gördüğünüz üzre eksik kısımlar var. bana bu bilgileri yazarsanız eklerim.
olmuş mu.
Canim sen yine tatli krizini ii atlatmissin benimkinin yaninda:))) ne piskopatim ya(((
Kahvaltı : 2 dilim k.ekmek ve 3 ince dlim kaşarla hazırlanmış sandwiç, salatalık ve şekersiz çay
Ara : 1 elma, 1 litre su
Öğle : 1 kase y.mercimekli erişte çorbası, salata 1 dilim beyaz ekmek(k.ekmeğimi unutmuşum) 2 yk kavurma
merhaba arkadaşlar.:)) bir sorum var..
63 kilo ile başlayıp 60 kiloya kadar geldim. yediklerimi azaltıp kalori hesaplama ile zayıflıyorum. her şey yolunda ama aklıma takılan bir şeyler oldu.
- gram gram zayıflıyorum yani yavaş yavaş bir gün 60.7 isem ertesi gün 60.5 gibi... ama korktuğum istediğim kiloya vardığımda tekrar geri alır mıyım. diyet ekmeği bıraktığımda sofradan doyup kalktığımda arada bir çikolata yediğimde, aşırıya kaçmadığım halde aynı kiloları geri alacak mıyım?
- daha çok basen bölgelerimden rahatsızım. verdiğim kilo oradan mı gidiyor? yoksa olmam gereken kiloya geldiğimde yine basenlerim fazla mı olacak?
boy: 1.63
kilo: 60.7
günaydın kızlar ;
ya ben bu sabah tartıldım 66,4 çıktım ,geçen cuma 67,3'tü pazar günüde adet oldum. Şimdi acaba geçen hafta hiç kilo vermemiş olmamın nedeni adetimin yakın olmasımıydı, yoksa sabah benim tartıda görüdüğüm rakamlar rüyamıydı? Sizce adet dönemin yakın olması bukadar şişkinlik yaparmı?
[sıze=2][ı]regl dönemindendir tabiki, haftada bir tartılmak en ideali[/ı][/sıze]
ozaman diyoruzki allahım bitmesin bitmesin bu rüya :)) inşallah 66 lı rakamlara gelmişimdir... Hedefe son 6,5 kilooooo
günaydın kızlar dün sabah 61,2 çıkmıştım akşam eve geldim 61,5 sinir oldum ya yediklerimde bir çavdarlı ekmeğe tost,öğlen de ızgara tavuklu salata yedim bu kadar yanii. üffff
dün akşam
1 kase çorba
2 kaşık ıspanak ama annem ıspanağı yağ ile kavurmuş o kadar nefis bişey üzerinede yoğurt döktüm
2 dilim ekmek ,salata
bu kadar,misafir geldiği için yürüyemedim tabii..sinir oluyorum böyle olunca..
bu sabah çavdarlı ekmeğe tost yedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?