60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle katılıyorum bugün öyle yaptım 66.5 çıktım :) hiç kahvaltı yapmayasım var ama çalışmak zorundayım ve aç kalmamam lazım mecbur :)

hımm anladım canım o zaman ben sabahları trtılıyım sadece ..,haklısın o yönden hiç düşünmdim açıkçası

kızlar etlerim dökülüyo resmen, heryerim agrıyoo, başım da kazan gibi, burnumda felan hiç bişi yok, grip olmuş gibi deilim ama vucudumda cok kötü bi kırgınlık var

havalardan dolayıdır canım,çalışıyoesun sanırım dinlenmelisin ,havlar bir ısınıyor,bir soğuyor..kötü ya böyle olması

yaa umutlarınızı çökertmek istemezdim ama ben de çok umutluydum kendim... ama sanırım vücudum bu şekilde yemeye alıştı kilo da veremiyorum.
çayımdaki şekerden de boşu boşuna oldum
ben de negatifim hep yaaa

Madamcim 100gr armutta 61 kalori varmis yani hemen hemen elmayla ayni:))) yani elma ne kadar sismanlatirsa o da o kadar sismanlatir:)

iyi iyi sevindim ben armut yiyordum, bari vicdan azabı olmasın o

dün aksam herkesin kaçamak günüydü heralde, bende bir tane karışık pide hüplettim aksam saat 9 civarı

oh be içimi rahatlattın
valla ben de bi ben yüz karasıyım diye düşünüyordum.
niye kaçamak oluyor ya?
ya da bi tanecik kaçamak niye bende bu kadar hazımsızlık yapıyor, şişkinlik ve KİLOOOOOOOOOOOOOOOOO?

ne olcaz güzelim valla bilmiyorum,
bu kahrolma duygusu da beni yedi bitirdi.
demek insanlar zayıf ve mutsuz böyle oluyormuş dedim eşime...
ben ne güzel kilolarımla mutluydum,
şimdi hem kilo veremiyorum hem de diyet psikolojisinden kurtulamıyorum.:18:

spor ne alemde gidiyor lequimcim?

kızlar etlerim dökülüyo resmen, heryerim agrıyoo, başım da kazan gibi, burnumda felan hiç bişi yok, grip olmuş gibi deilim ama vucudumda cok kötü bi kırgınlık var

bebeğim spor ve h.sonu insanı yoruyor. ben her hafta sonu yoruluyorum. bütün vücudum kırılır, p.tesi akşamı da erkenden uyurdum ama dün ne yaptım salak gibi gittim 3 dilim kek yedim ablamdaaaaaaaa

geçmiş olsun şekercim, bence iyi bi dinlen, uyu, hatta duşa gir uyu, havalar çarpıyor gerçekten.
bi de kendini vizeye, diyete, yok arkadaşlarına, kardeşine ayırdın. eninde sonunda da direncin düştü tabiii yorgunluktan

artık ne yediğimi yazmasam mı acaba?
tartının benim yüzümden pili bitti, günde 6 kez tartılınca böyle oluyor demek ki
şimdi tartılmayınca da kilo aldım biliyorum offffffffffffff

Merhaba arkadaşlar,
Bugünkü menüm :
Sabah : 1/2 simit + peynir + çay
Ara : 7 otlu çay
Öğlen : Tavuksuyu çorba + sulu köfte + salata + yoğurt
Akşam : Çorba + Bamya + Salata

İki gündür tek şekerli içtiğim çayı şekersiz içmeye çalışıyorum çaydan soğudum vallahi iğğğğ.
Halbuki nescafe bitki çayı hep şekersiz seviyorum ama çayda illaki tek şeker olacak bakalım belki alışırım bunada:44:

sakin ol yav . şöyle düşün..kilo alırken birkaç haftada almadın ki verirken birkaç haftada veresin fazlalıklarını. sabredecen, başka yolu yok.
bi de kendini illa zayıflamam lazım diye şartlama. yavaş yavaş zayıflarsın ama zayıflarsın merak etme.
geç kalkmamaya özen göster.erken kalkan yol alır. kalk egzersiz yap uyucağın yere.

hoşgeldin superi, hedef kilonu da yazar mısın. az yiyen ve spor yapan kazanır prensip bu

selam canım benide listeye eklermisin 1)3)2012)başlangıç tarihim boyum 165) başlangıç kilom 65 şimdiki kiloyum 61 hadefim 55 olmak yeterli bilgi vermişimdi umarım iyi akşamlar canım....

hoşgeldin karambela, yaşını da yazar mısın.

verirsin verirsin. sporu ihmal etme.
başlangıç kilonu da yazar mısın.

Kasınca daha zor veriliyor anladım rahat olun yarın yeni bir gün pozitif olup beyne olumlu sinyaller gönderelim.
Bu sefer zayıflıcam ve zayıf kalıcam.

valla ben de böyle düşünüyorum. kasınca hiç bişey olmuyo anam.

sakin ol kız.. şekeri çikolatayı kesmen lazım önce. nescafe falan.zararlı içecekleri de bırakmalısın. su ve ayran iç bi süre. yumurta ye ama zeytinyağı ile yap. sabah kahvaltnı mutlaka yap. öğlen ve akşam sebze ve et ağırlıklı beslenmeye çalış. sporu da ekledin mi bak nasıl verrsin zamanla.

tamam kız tamam güncellicem. allah seni emi..

- - -

günaydın kızlar..naaabersiniz..

ben bikaç değişiklik yapıcam artık..

sabah kalktım 7de, eşimin kahvaltısını hazırladım ama ben yemedim. bi bardak su ve bi fincan yeşilçay içtim. 8den 9.30 a kadar yürüdüm. artık 1.5 saat yapıcam yürüyüşlerimi. 6.20 km oldu..

spordan sonra kahvaltımı yaptım;

tere, maydonoz, nane (yarım demetten biraz daha az) ve üstüne 1 domates doğradım,
1 yumurta rafadan,
zeytin ve peynir
ekmek yemedim,yeşillikler şişirdi zaten.

sonra da 2 kayısı yedim ve 1 bardak daha yeşilçay içtim.

hıı bide yürüyüş yaparken 1.5 lt su içtim.

su içmeyi unutuyorum genelde. artık yürüyüş yaparken kendimi zorlayıp 1.5 litreyi ordam tamamlıcam. akşama kadar da 2yi bulur zaten..

ay maşallah 1,5 saat yürüyüş ne demek süper ya
bu haftayı atlatayım bak gör yarışıcam sporda seninle

ay maşallah 1,5 saat yürüyüş ne demek süper ya
bu haftayı atlatayım bak gör yarışıcam sporda seninle

oluuuur
napıyım canım ya, hafta içi 5 gün mutlaka 1 saat yürürüm. haftasonu da genellikle eşimle dışarda yürürüz, bazen çıkamayız hava kötü olursa.
1 saat yürüye yürüye 1 ayda anca 2 kilo vermişim.

demek ki artırmak lazım. yediğin miktarı da azaltmak.

pilates te yapıyım diyorum ama 1 saatten sonra hiç yapasım gelmiyo hele ki şimdi hiiiiç gelmez

menü şahane canım çay konusuna gelince çayın tadını almaya başlayınca abone olursun bak iğğ miğğ deme ya çok güzel ben
şu yaşıma kadar hiç şekerli içmedim çayı

menü şahane canım çay konusuna gelince çayın tadını almaya başlayınca abone olursun bak iğğ miğğ deme ya çok güzel ben
şu yaşıma kadar hiç şekerli içmedim çayı

aynen. 1 senedir ben de şekeri kestim çaydan. artık şekerli içince iğğğ oluyorum

ne güzel ben çalıştığım için malesef yürüyemiyorum, ama kafaya koydum haftaya sabahları işe giderken servis durağından değilde,yarım saat mesafeden binicem
akşamlarıda egzersiz yapıcam inşallah ama günde 1 saat yürüsem ben 1 ayda 10 kilo veririm herhalde :44:

Şekeri hayatınızdan çıkarmak sağlık açısından iyi kilo sonra gelsin:)
Ben de katılıyorum alıştığın an şekeri bırak toz taneleri bile fazla gelecektir
şekerli diye değiştireceksin bardağı.

tatlım bende önceden servisle gidip gelirdim. şimdi servisi bıraktım sabah ve akşam 1,5 km'den toplam 3 km yürüyorum. Ne selülit kaldı, ne kilo kaybından dolayı sarkma şiddetle tavsiye ediyorum :)) önceden 2 adım atmaya üşenen ben şimdi yürümek için her fırsatı değerlendiriyorum

Bugün 5. Günüm

Kahvaltı : 2 dilim k.ekmeği ve beyaz peynirle hazırlanmış sandwiç, şekersiz çay
Ara : Yarım litre su, 1 salatalık
Öğle : 1 kase yoğurt çorbası, salata, 1 dilim k.ekmek, 2 köfte(fırında)
Ara : 1 elma, 1 kase yoğurt, 1 litre su
Akşam : ? :44:

valla benim metabolizma yavaş. veremem 1 ayda 10 kilo

çaydan şekeri kestikten sonra (zaten eşim şekersiz içer hep) sofradan da kalkıyor. şekeri artık kek falan yaparken kullanıyorum. onu da artık yapmıyorum zaten.

bazen çok demli çay koyuyolar,( ben genelde açık içerim.) demli çay her yerde güzel olmaz bazıları zift gibi oluyo resmen bilirsiniz. ama güzel olursa 1 tane şekeri kıtlıyorum.

benim işyeri yürünecek mesafede değil yürüyerek gidemem ama başka duraktan binerim ancak, sabahları yürüycem bakalım
yürüyüş bandım var evde olmadı onda yürürüm artık

benim işyeri yürünecek mesafede değil yürüyerek gidemem ama başka duraktan binerim ancak, sabahları yürüycem bakalım
yürüyüş bandım var evde olmadı onda yürürüm artık

evde yürüyüş bandın varmış ne güzel..sabah 1 saat erken kalk işe giderken, 35-40 dkka yürü hızlı tempoda sonra güzel bi duş alırsın oh mis gibi ne güzel. işe geç falan kalırsın nolur nolmaz başka duraktan binme. başka duraktan bineceğin vakti harcayana kadar 1 saat erken uyan, evinde yürüyüş yap.

çaydan şekeri kestikten sonra (zaten eşim şekersiz içer hep) sofradan da kalkıyor. şekeri artık kek falan yaparken kullanıyorum. onu da artık yapmıyorum zaten.

bazen çok demli çay koyuyolar,( ben genelde açık içerim.) demli çay her yerde güzel olmaz bazıları zift gibi oluyo resmen bilirsiniz. ama güzel olursa 1 tane şekeri kıtlıyorum.[/QUOTE]

Kekler, kurabiyelerde hayal oldu
İyi tarafından bakalım iş çıkmıyor en azından artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…