- 11 Mart 2012
- 125
- 20
- 118
- 32
Size nacizane tavsiyem : Lütfen sadece haftada 1 kez tartıya çıkın, sabah uyanıp tuvalete çıktıktan sonraki kilonuz gerçek kilonuzdur, akşam tartılmak moral bozmaktan başka bir işe yaramaz, çünkü günlük yediklerimiz ve günün ödemi tartıya ekleniyor
[sıze=2][ı]size nacizane tavsiyem : Lütfen sadece haftada 1 kez tartıya çıkın, sabah uyanıp tuvalete çıktıktan sonraki kilonuz gerçek kilonuzdur, akşam tartılmak moral bozmaktan başka bir işe yaramaz, çünkü günlük yediklerimiz ve günün ödemi tartıya ekleniyor[/ı][/sıze]
kızlar etlerim dökülüyo resmen, heryerim agrıyoo, başım da kazan gibi, burnumda felan hiç bişi yok, grip olmuş gibi deilim ama vucudumda cok kötü bi kırgınlık var
kızlar etlerim dökülüyo resmen, heryerim agrıyoo, başım da kazan gibi, burnumda felan hiç bişi yok, grip olmuş gibi deilim ama vucudumda cok kötü bi kırgınlık var
Iste o vicdan azabi bizi ayakta tutuyor canım o azabi cekmeyeydik simdi halimiz nice olurdu:)))
Bugun senden cok umutluydum sekercim ama artik yarina ins:)))
Ben seni gectim ama bu aksam merak etme:)))
Bana bi guc gerekiyor kilo vermek icin umarim o gucu bulurum:))) nerden bulcam bilmiyom ama((
Bir de kizlar bu gunlerde acayip pozitifim ya:))) inaniyorum kilo verecegime:))) ama azicik da kilimi kipitdatsam ii olacak:))))
Madamcim 100gr armutta 61 kalori varmis yani hemen hemen elmayla ayni:))) yani elma ne kadar sismanlatirsa o da o kadar sismanlatir:)
dün aksam herkesin kaçamak günüydü heralde, bende bir tane karışık pide hüplettim aksam saat 9 civarı
günaydın kızlar, haftasonu kardeşim ve kuzenim misafirimdi, bir de sevgilimle yıldönümümüzdü, sürekli bir koşturmacam vardı, gelemedim hiç kkya, dün de hem iş yerinde çok yogundum hemde akşam vizem vardı, bi selam bile veremedim, bugün arayı kapatırım biraz sanıyorum, sizden uzak kalmak yaramadı bana hiç, kaçamak yaptım haftasonu ara ara, dün akşam da sınav çıkışı tam bombayı patlattım, 1 tane karışık pide yedim hemde akşam 9 gibi
hemen toparlamam lazım, dün akşamdan okdr tokum ki 6bucukta kalktıgım halde hala bişi yemedim, bugün cok daha hafif bi diyet yapmam lazım ki dünkü kacamagım hafiflesin
sizlerde ne var, ne yok, madamcmmm nolcaz biz böle yaaa
ÜFFFFFFFFF YAAAA
sanki kilo aldığımı hissediyorum
tartılmaktanda korkuyorum
aslında az çok diyete devam ediyorum amaaa
ne bileyim 2 gündür sporda yapmıyorum
kızlaaaaar gaz verin bana yaaaaaa
çok kötüyüm
geç kalkıyorum hantal hissediyorum kendimi
üffff yoksa 54 ü hiiiiç göremeyecek miyim
hanımlar merhabaabende aranıza katılmak istiyorum benide alırmısınızz :26::26::26::26: 24 yaşındayım 1.60 boyum var.66 kiloyum 65.8 falan.2-3 gündür spora başladım.malesef düzensiz uyku ve gece yemelerim yüzünden bu kiloya kadar çıktım.bir yarışma falan yapıyormusunuz? bende katılabilirmiyimm:26::26:
selam canım benide listeye eklermisin 1)3)2012)başlangıç tarihim boyum 165) başlangıç kilom 65 şimdiki kiloyum 61 hadefim 55 olmak yeterli bilgi vermişimdi umarım iyi akşamlar canım....
ben devam ediyorum diyete. hiç bozmadım.benide kilo çizelgesine alırmısınız cuma kilo 64,5 boy 150 yaş 34 hedef 54 bugün yediklerim içtiklerim
sabah ilk kalkınca ılık 1 bardak su içtim
sonra 7 otlu çay içtim birtane haşlanmış yumurta yedim evden çıktım işyerine kadar yarım saatyürüdümişte
açık çay 2 küçük domates 5 zeytin 1 tutam maydanoz 1küçük kutu krem beyaz peynir(20 gr) pul biberli kahvaltı yaptı 50 gr tam buğday ekmeği
arada 1 litre su yeşilçay
öğlen
tarhana çorbası patates salatası tam buğday ekmeği 1adet portakal
ara
yarım litre su pulbiberli ayran elma
akşam
tarhana çorbası salata yağsız 1 kase pulbiberli yoğurt çokaz kuru fasülye 50 gr tam buğday ekmeği
ara
yarım litre su yeşilçay birazdan da meyve veya yoğurt yerim
nasıl sizce kilo verir miyim ya nolur byorum yapın zatensizlerden destek alıyorum yorumlarınızı bekliyorum bayanlar öpüldünüz
Kasınca daha zor veriliyor anladım rahat olun yarın yeni bir gün pozitif olup beyne olumlu sinyaller gönderelim.
Bu sefer zayıflıcam ve zayıf kalıcam.
Bit kadar boyumla 70 e ilerleyen kilomda .. Yok arkadaş bu böyle olmuyor mutlaka yiyeceğim aç kalmaya karnımın guruldamasına dayanamıyorum 4 sene yatılı okuldan sonra şimdi evde üniversiteye hazırlanırken sürekli ağzımda birşeyler şuanda Bol şekerli nescafe içiyorum ben gerçekten salağım giydiğim hiçbirşey yakışmıyor 18 yaşımda bir mağazaya gitmeye utanıyorum 40 giyerken 42 yi dahi zorladım afferin bana ..
Nasıl beslenmem gerekli öğlen yemeği de yemeliyim artık ama evde 1 de geliyorum form bisküvi doyuruyor mu artık tereyağlı yumurta dahi yememem lazım spor yapmaya çalışacağım yalnız geçen dershaneye gitmek için evden çıktım sabah 8.30-9 civarı arkamdan adamın biri araba ile takip etti benim gibisini nasıl beğendiyse (! ) korkuyorum artık o yüzden ev sporları ancak... yardımlarınızı diyet günlüklerinizi bekliyorum 67-68 im 65 e düşmeliyim bu ayın sonuna kadar
hedef kilom 55
boyum 164
Tarih - Gerçekleşen - Kayıp
70,3
68,1 -- 2200 gr
67,5 -- 600 gr
66,9 -- 600 gr ( bu 13 nisanda tartıldığımız tatlım ) en son kilo bildiririmim buydu.
karıştırdım öbür mesajda biraz sanırım tarihleri, bilemiyorum su an benimde kafam karıştı
günaydın kızlar..naaabersiniz..
ben bikaç değişiklik yapıcam artık..
sabah kalktım 7de, eşimin kahvaltısını hazırladım ama ben yemedim. bi bardak su ve bi fincan yeşilçay içtim. 8den 9.30 a kadar yürüdüm. artık 1.5 saat yapıcam yürüyüşlerimi. 6.20 km oldu..
spordan sonra kahvaltımı yaptım;
tere, maydonoz, nane (yarım demetten biraz daha az) ve üstüne 1 domates doğradım,
1 yumurta rafadan,
zeytin ve peynir
ekmek yemedim,yeşillikler şişirdi zaten.
sonra da 2 kayısı yedim ve 1 bardak daha yeşilçay içtim.
hıı bide yürüyüş yaparken 1.5 lt su içtim.
su içmeyi unutuyorum genelde. artık yürüyüş yaparken kendimi zorlayıp 1.5 litreyi ordam tamamlıcam. akşama kadar da 2yi bulur zaten..
ay maşallah 1,5 saat yürüyüş ne demek süper ya
bu haftayı atlatayım bak gör yarışıcam sporda seninle
Merhaba arkadaşlar,
Bugünkü menüm :
Sabah : 1/2 simit + peynir + çay
Ara : 7 otlu çay
Öğlen : Tavuksuyu çorba + sulu köfte + salata + yoğurt
Akşam : Çorba + Bamya + Salata
İki gündür tek şekerli içtiğim çayı şekersiz içmeye çalışıyorum çaydan soğudum vallahi iğğğğ.
Halbuki nescafe bitki çayı hep şekersiz seviyorum ama çayda illaki tek şeker olacak bakalım belki alışırım bunada:44:
menü şahanecanım çay konusuna gelince çayın tadını almaya başlayınca abone olursun bak iğğ miğğ deme ya çok güzel ben
şu yaşıma kadar hiç şekerli içmedim çayı
oluuuur
napıyım canım ya, hafta içi 5 gün mutlaka 1 saat yürürüm. haftasonu da genellikle eşimle dışarda yürürüz, bazen çıkamayız hava kötü olursa.
1 saat yürüye yürüye 1 ayda anca 2 kilo vermişim.
demek ki artırmak lazım. yediğin miktarı da azaltmak.
pilates te yapıyım diyorum ama 1 saatten sonra hiç yapasım gelmiyohele ki şimdi hiiiiç gelmez
[sıze=2][ı]ne güzel ben çalıştığım için malesef yürüyemiyorum, ama kafaya koydum haftaya sabahları işe giderken servis durağından değilde,yarım saat mesafeden binicem
akşamlarıda egzersiz yapıcam inşallahAma günde 1 saat yürüsem ben 1 ayda 10 kilo veririm herhalde :44:[/ı][/sıze]
ne güzel ben çalıştığım için malesef yürüyemiyorum, ama kafaya koydum haftaya sabahları işe giderken servis durağından değilde,yarım saat mesafeden binicem
akşamlarıda egzersiz yapıcam inşallahama günde 1 saat yürüsem ben 1 ayda 10 kilo veririm herhalde :44:
Şekeri hayatınızdan çıkarmak sağlık açısından iyi kilo sonra gelsin:)
Ben de katılıyorum alıştığın an şekeri bırak toz taneleri bile fazla gelecektir
şekerli diye değiştireceksin bardağı.
tatlım bende önceden servisle gidip gelirdim. şimdi servisi bıraktım sabah ve akşam 1,5 km'den toplam 3 km yürüyorum. Ne selülit kaldı, ne kilo kaybından dolayı sarkma şiddetle tavsiye ediyorum :)) önceden 2 adım atmaya üşenen ben şimdi yürümek için her fırsatı değerlendiriyorum
benim işyeri yürünecek mesafede değil yürüyerek gidemem ama başka duraktan binerim ancak, sabahları yürüycem bakalım
yürüyüş bandım var evde olmadı onda yürürüm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?