60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende yapatım diyorum ama aşağıdaki komşunun sopayla tavana vurmasından korkuyorum açıkçası

hoşbulduk canım hedef kilom şimdilik 55 şuanda 66 kiloyum.

havalardan dolayıdır canım,çalışıyoesun sanırım dinlenmelisin ,havlar bir ısınıyor,bir soğuyor..kötü ya böyle olması

Bahar yorgunluğudur malum tam zamanı.

galiba öyle ama daha önce hiç olmamıştı böle bişi, ne fena bişimiş yaa, oturdugum yerde bile zor duruyom

teşekkür ederim tatlım, son zamanlarda çok yogun bi tempoya girdim, 8-5 çalışıyorum zaten, 6bucukta kalkmam gerekiyo servise yetişmek için, aksam 7de dersim başlıyo, o arada yapabilirsem iş yerinin spor salonu var, oraya gidiyorum bi 45 dkka spor yapıp duşumu alıp koştur koştur okula gidiyorum, genelde bi 10 dkka geç kalıyorum derse zaten
7de derse giriyorum, akşam 10da dersten çıkıyorum, eve varmam erkek arkadaşım gelip bırakıyosa 10bucuk oluyo, o gelemediği zamanlarda 2 vesaitle gidiyorum, 11bucuğu bulduğu bile oluyo
eve girdiğim gibi yatsam bile 7 saat uyumuş oluyorum, ki yatmam en erken 12yi geçiyo zaten, ödevler sunumlar sınavlar derken e birde evde ortalık topla, bulaşık yok çamaşır derken ( yalnız yaşıyom ben :18: ) iyice çöktüm yaaaaa

diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama son 1 haftadır hiç spor yapmadım, kalan zamanlarımda ayaklarmı uzatıp tembellik yapıyorum, arada bi kaç bişi kaçırınca da tüm emekler boşa gidiyo gibi oluyo, cumartesi sabah 66.5dim, pazartesi sabah 67,2 çıktım, bu sabah da 68,2 1 tane pide yemem bi kiloya maloldu banada, tüm gün dikkat etmiştim halbuki, bu mudur yani 2 hafta ugras 1 kilo anca ver, sonra 1 pideyle geri al hepsini

:) kızlar kahvaltımı gecikmeli de olsa şimdi yapıyorum

şekersiz çay
katı yumurta
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
orta boy küçüğe yakın yarım domates
bir tane yeşil biber
6-7 tane yağsız yeşil zeytin
bir dilim kepek ekmek

öğle yemeği eğer yiyebilirsem şehriye çorbası 2 dilim kepek ekmek

ara 1 tane elma
2 tane ceviz

Akşamki yemek çok ağır olacak uzun zamandr kuru fasulye yemiyordum annem bayram alışkanlığını tazelemiş anlaşılan

sınırı aşmamalıyım küçük tabakta 4-5 kaşık yiyeceğim :)

bu aralar fazla yemekten midem de kötü, ağzıma geliyor hep.
ne güzel düzelmişti.
sabah tıka basa doldurduğum probiyotik müsli ve mavi paket nesfiti,
200 ml.lik sek günlük sütle içtim.

üstüne 0.5 lt.su,
1 br.tarçınlı yeşil çay,

şu an da 0.5 ltlik suyumu içiyorum ama sanırım tüm bunlar bi işe yaramayacak
artık sıkıldım

geçen yaz tam tamına 78 kiloydum ki bunu ailem bile bilmiyor :) şu an 59 kiloyum. bunun şekersiz çay veya diyetle olmadığını anladım. her türlü diyeti ve zayıflama hapını kullandım. hatta yosun hapıyla 11 kilo vermiştim ama ölüyordum yine de çok güzeldi :) hala arkasındayım kilo vermenin tek yolu kesinlikle 2 öğün yemek yemek. ben sabah çok az ve akşam çok az yiyip öğlen hiçbir şey yemeden sadece kahveyle geçirdim günü. ancak öyle zayıflayabildim :)

Selam tekrar ben eski ve yeni halimi ekliyorum bitti artık
3 kilocuğum kaldı onuda veririm nasıl olsa
78 kiloyum burda

veeeee 58 kiloya düşmüş halim

Arkadaşlar bakın bunlar benim 2010 yılı eski ve yeni halim, ama şimdi 70 kiloyum inanın ilk resimle hiç alakası yok daha fitim sanırım uzun süre spor yaptığım için kilo alsamda abes durmuyor artık

Son düzenleme:
ben zaten çok az yiyorum ama neden kilo aldım bilmiyorum galiba gece yemelerim yüzünden.ekmekle pek aram yoktur sadece kahvaltıda 1-2 dilim yerim.zaten yazınca sizde anlayacaksınız.

bugünkü kahvaltım: kk kadar beyaz peynir 4 tane siyah zeytin 2 dilim ekmek

öğlen yemeye fırsatım olmayacak artık eve gelince 1 tabak mercimek çorbası içeceğim.

akşamda yağsız yaptıgım taze fasülyeden bir tabaktan az yemeyi planlıyorum.şimdi çıkmam lazım görüşürüzzz hanımlarrr

sabahın 6 sında alttakini yukarı çıkarmayalım maazallah

sanırım gerçekten de böyle, ben de artık sağlıklı yemekmiş yok arada bi kaçamakmış inanmıyorum yaaa
akşam yemeyeceksin ve öğlen de yemeyeceksin. ya da öğlen yiyosan akşam yemiyosun, öğlen yemiyosan akşam yiyeceksin.

Arkadaşlar bakın bunlar benim 2010 yılı eski ve yeni halim, ama şimdi 70 kiloyum inanın ilk resimle hiç alakası yok daha fitim sanırım uzun süre spor yaptığım için kilo alsamda abes durmuyor artık

tebrik ediyorum canım vallahi maşallah.
benim belli olmuyor yaaa hiç, ama göbek karın kısmım müthiş yağlandı.

Şekerim tebrik ederim o ne azimmiş.O kadar kilo vermişsin keşke alışkanlık haline getirip koruyabilseydin.
Boşuna demiyorlar zor olan aynı kiloyu korumak diye.Ama başarabileceğini de göstermişsin yine yaparsın

Ay valla çayı şekersiz içmeyi bende bir türlü yapamadım. zaten çayı çok sevmem, tadı çok kötü geliyo şekerde atmayınca. Bende azaltmakta buldum çareyi günde iki bardak içiyorum canım isterse . Gerisi su, bitki çayları . Diğerlerini şekersiz içmeyi başarıyorum Allahtan.

Öğle yemeğinde etimek tatlısı vardı arkadaşlar yemedim
ama gidip 1 çatal alsam ne olur ki :26:

Çok güzeldir şimdi o ama yeme bence ben dayanamadım dün akşam 6 dilim çikolatayı yuttum ama sonra çok pişman oldum evde ne yapacağimı şaşırdım nasıl yaptım bunu:44::44::44:, ne güzel bacaklarımda hafif ağrılar başlamıştı popo bölgemde ve bacaklarda alt kısmında verdiğim kiloyu geri alıcam diye kendi kendime çok kızdım...

kahvaltı küçük bi tost,bir bardak çay (yarısını bitiremedim
) öğle:bir kase çorba bir dilim k.ekmek. herşey iyiydi buraya kadar ama dayanamadım bir albeni yedim şimdi

öğlen: (12.30)
1 tabak sirkeli, limonlu göbek, havuç ve kırmızı lahana salatası,
1 kase kaşarlı domates çorbası,
1 tabak da sulu köfteli, patates ve havuç yemeği (adı her neyse)

yemekte kol böreği vardı ıspanaklı ve en sevdiğim tatlılardan (gerçi ben hepsini çokçok severim) fırında sütlaç vardı YEMEDİMMMMMMMMMMMMMMMM:18: ama sonuç değişmiyor, yemedim de ne oldu yani?

sonra ara: (14:45)
1 kuru kayısı,
1 br. şekersiz çay,
1 lt su oldu bugün toplam

bugün kocam yok, keyfim de yok, sporum var, ama hiçbişey yapmak istemiyorum

bende yapatım diyorum ama aşağıdaki komşunun sopayla tavana vurmasından korkuyorum açıkçası

4te yürüyünce o kadar ses çıkmıyo ki.
benim komşum anlayışlı sağolsun, koşsam da bugüne kadar hiç bişey demedi.

sabahın 6 sında alttakini yukarı çıkarmayalım maazallah

yavaş tempoda yürüdüğün zaman o kadar çok ses çıkarmazki kız. bi dene, komşuna söyle en azından.biraz anlayış gösterir belki.

kızlar bide bu arada mesajlarınızda ''tatlı var yeem mi, çikolata yedim çok pişmanım'' tarzı şeyler görüyorum. pişman olmayın arkadaş.gidin yeyin. spor miktarınızı artırın yeter.dengelersiniz. ama yok şunu yedim pişmanım bunu yedim keşke yemeseydim. ya yeyin. yada yedikten sonra boşuna pişmanlık duymayın.

bakın bana, az önce komşumdan geldim.elmalı pasta yaptık.10 parça yedim valla. hiç de pişman değilim.akşam 1 saat yürüyüp eriticem yediğimi.

bi de bişey söyleyim size.. vücutta besinlerin depolanması 24 saat içinde olur. bugün karbonhidratı çok mu kaçırdınız, ertesi gün proteine yüklenin. bol da su için iletmesi kolay olsun hücreler arasında. protein yağ yakar biliyosunuz. bu şekilde de dengeleyebilirsiniz.

ama şu pişman oldum lafını bırakın artık gözünüzü seviyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…