- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
evde yürüyüş bandın varmış ne güzel..sabah 1 saat erken kalk işe giderken, 35-40 dkka yürü hızlı tempoda sonra güzel bi duş alırsın oh mis gibi ne güzel. Işe geç falan kalırsın nolur nolmaz başka duraktan binme. Başka duraktan bineceğin vakti harcayana kadar 1 saat erken uyan, evinde yürüyüş yap.
sakin ol yav. şöyle düşün..kilo alırken birkaç haftada almadın ki verirken birkaç haftada veresin fazlalıklarını. sabredecen, başka yolu yok.
bi de kendini illa zayıflamam lazım diye şartlama. yavaş yavaş zayıflarsın ama zayıflarsın merak etme.
geç kalkmamaya özen göster.erken kalkan yol alır. kalk egzersiz yap uyucağın yere.
hoşgeldin superi, hedef kilonu da yazar mısın. az yiyen ve spor yapan kazanır prensip bu
hoşgeldin karambela, yaşını da yazar mısın.
verirsin verirsin. sporu ihmal etme.
başlangıç kilonu da yazar mısın.
valla ben de böyle düşünüyorum. kasınca hiç bişey olmuyo anam.
sakin ol kız.. şekeri çikolatayı kesmen lazım önce. nescafe falan.zararlı içecekleri de bırakmalısın. su ve ayran iç bi süre. yumurta ye ama zeytinyağı ile yap. sabah kahvaltnı mutlaka yap. öğlen ve akşam sebze ve et ağırlıklı beslenmeye çalış. sporu da ekledin mi bak nasıl verrsin zamanla.
tamam kız tamam güncellicem. allah seni emi..
- - -
günaydın kızlar..naaabersiniz..
ben bikaç değişiklik yapıcam artık..
sabah kalktım 7de, eşimin kahvaltısını hazırladım ama ben yemedim. bi bardak su ve bi fincan yeşilçay içtim. 8den 9.30 a kadar yürüdüm. artık 1.5 saat yapıcam yürüyüşlerimi. 6.20 km oldu..
spordan sonra kahvaltımı yaptım;
tere, maydonoz, nane (yarım demetten biraz daha az) ve üstüne 1 domates doğradım,
1 yumurta rafadan,
zeytin ve peynir
ekmek yemedim,yeşillikler şişirdi zaten.
sonra da 2 kayısı yedim ve 1 bardak daha yeşilçay içtim.
hıı bide yürüyüş yaparken 1.5 lt su içtim.
su içmeyi unutuyorum genelde. artık yürüyüş yaparken kendimi zorlayıp 1.5 litreyi ordam tamamlıcam. akşama kadar da 2yi bulur zaten..
havalardan dolayıdır canım,çalışıyoesun sanırım dinlenmelisin ,havlar bir ısınıyor,bir soğuyor..kötü ya böyle olması
Bahar yorgunluğudur malum tam zamanı.
yaa umutlarınızı çökertmek istemezdim ama ben de çok umutluydum kendim... ama sanırım vücudum bu şekilde yemeye alıştı kilo da veremiyorum.
çayımdaki şekerden de boşu boşuna oldum
ben de negatifim hep yaaa
iyi iyi sevindim ben armut yiyordum, bari vicdan azabı olmasın o
oh be içimi rahatlattın
valla ben de bi ben yüz karasıyım diye düşünüyordum.
niye kaçamak oluyor ya?
ya da bi tanecik kaçamak niye bende bu kadar hazımsızlık yapıyor, şişkinlik ve KİLOOOOOOOOOOOOOOOOO?
ne olcaz güzelim valla bilmiyorum,
bu kahrolma duygusu da beni yedi bitirdi.
demek insanlar zayıf ve mutsuz böyle oluyormuş dedim eşime...
ben ne güzel kilolarımla mutluydum,
şimdi hem kilo veremiyorum hem de diyet psikolojisinden kurtulamıyorum.:18:
spor ne alemde gidiyor lequimcim?
bebeğim spor ve h.sonu insanı yoruyor. ben her hafta sonu yoruluyorum. bütün vücudum kırılır, p.tesi akşamı da erkenden uyurdum ama dün ne yaptım salak gibi gittim 3 dilim kek yedim ablamdaaaaaaaa
geçmiş olsun şekercim, bence iyi bi dinlen, uyu, hatta duşa gir uyu, havalar çarpıyor gerçekten.
bi de kendini vizeye, diyete, yok arkadaşlarına, kardeşine ayırdın. eninde sonunda da direncin düştü tabiii yorgunluktan
artık ne yediğimi yazmasam mı acaba?
tartının benim yüzümden pili bitti, günde 6 kez tartılınca böyle oluyor demek ki
şimdi tartılmayınca da kilo aldım biliyorum offffffffffffff
sabahın 6 sında alttakini yukarı çıkarmayalım maazallahevde yürüyüş bandın varmış ne güzel..sabah 1 saat erken kalk işe giderken, 35-40 dkka yürü hızlı tempoda sonra güzel bi duş alırsın oh mis gibi ne güzel. işe geç falan kalırsın nolur nolmaz başka duraktan binme. başka duraktan bineceğin vakti harcayana kadar 1 saat erken uyan, evinde yürüyüş yap.
geçen yaz tam tamına 78 kiloydum ki bunu ailem bile bilmiyor :) şu an 59 kiloyum. bunun şekersiz çay veya diyetle olmadığını anladım. her türlü diyeti ve zayıflama hapını kullandım. hatta yosun hapıyla 11 kilo vermiştim ama ölüyordum yine de çok güzeldi :) hala arkasındayımkilo vermenin tek yolu kesinlikle 2 öğün yemek yemek. ben sabah çok az ve akşam çok az yiyip öğlen hiçbir şey yemeden sadece kahveyle geçirdim günü. ancak öyle zayıflayabildim :)
Arkadaşlar bakın bunlar benim 2010 yılı eski ve yeni halim, ama şimdi 70 kiloyum inanın ilk resimle hiç alakası yok daha fitim sanırım uzun süre spor yaptığım için kilo alsamda abes durmuyor artık
Arkadaşlar bakın bunlar benim 2010 yılı eski ve yeni halim, ama şimdi 70 kiloyum inanın ilk resimle hiç alakası yok daha fitim sanırım uzun süre spor yaptığım için kilo alsamda abes durmuyor artık
Merhaba arkadaşlar,
Bugünkü menüm :
Sabah : 1/2 simit + peynir + çay
Ara : 7 otlu çay
Öğlen : Tavuksuyu çorba + sulu köfte + salata + yoğurt
Akşam : Çorba + Bamya + Salata
İki gündür tek şekerli içtiğim çayı şekersiz içmeye çalışıyorum çaydan soğudum vallahi iğğğğ.
Halbuki nescafe bitki çayı hep şekersiz seviyorum ama çayda illaki tek şeker olacak bakalım belki alışırım bunada:44:
bu aralar fazla yemekten midem de kötü, ağzıma geliyor hep.
ne güzel düzelmişti.
sabah (9.30)
tıka basa doldurduğum probiyotik müsli ve mavi paket nesfiti,
200 ml.lik sek günlük sütle içtim.
üstüne 0.5 lt.su,
1 br.tarçınlı yeşil çay,
şu an da 0.5 ltlik suyumu içiyorum ama sanırım tüm bunlar bi işe yaramayacak
artık sıkıldım
bende yapatım diyorum ama aşağıdaki komşunun sopayla tavana vurmasından korkuyorum açıkçası
sabahın 6 sında alttakini yukarı çıkarmayalım maazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?