- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
öğlen: (12.30)
1 tabak sirkeli, limonlu göbek, havuç ve kırmızı lahana salatası,
1 kase kaşarlı domates çorbası,
1 tabak da sulu köfteli, patates ve havuç yemeği (adı her neyse)
yemekte kol böreği vardı ıspanaklı ve en sevdiğim tatlılardan (gerçi ben hepsini çokçok severim) fırında sütlaç vardı YEMEDİMMMMMMMMMMMMMMMM :18: ama sonuç değişmiyor, yemedim de ne oldu yani?
sonra ara: (14:45)
1 kuru kayısı,
1 br. şekersiz çay,
1 lt su oldu bugün toplam
bugün kocam yok, keyfim de yok, sporum var, ama hiçbişey yapmak istemiyorum
Ara : 1 paket çubuk kraker, 1 soda (tatlıdan yememek için gittim kendime bunları aldım)
maximaculpa neyseki benim alt komşu bu haftasonu taşınıyor nerden baksan 1 ay boş kalır alt en iyisi haftasonu başlıyayım yürüyüşüme
merhaba bende katılmak istiyorum aranıza :))
1,60 boy 60lı rakamlardan kurtulup 50'li rakamlara ulaşmak istyorum...
2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 2 kio verdim ve şuan 68 kilodayım akşam tartıldım :))
sabah minik bir pogaça
öğlen çorba -patates yemeği ez öncede 1 tane elma yedim 1.5 litrede su içtim
mağlesef hareket yok-spor yok ve su içmeyide hiç sevmiyorum inş bende zayıflarım ...
Sevgili diyet grubum bi soru soracağım kahvaltımı yaptım dişim ağrıyor iştahım yok yani bugün
yalnız tartıldım şimdi yine 66 nın tam üstünde gibi sabah 66-67 arası duruyordu :)))
öğle yemeği şehriye çorbası kepekli ekmek yesemmi ki? yemesem mi öğle yemeği yememek kilo aldırır mı?
vakit ikindi oldusaygılar
arkadaşım 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenmelisin ki metobolizman hızlansın sakın öğün atlama
öğle yemeği yemezsen akşam yükleneceksin
öyle ama tatlıdan daha masum en azından :26: hem light hemde çok kazındı mide bugün canım sağolsunhadi yine iyisin :) tatlı yemeyim diye gidip çubuk kraker almışsın ama onun içinde karbonhidrat yok mu sanki
bugün benim de kocam yok, sporum var, ev işi var ama ben yapmak istemiyorum.
çok sıkkın gördüm seni bu aralar madamcım.niye dert yapıyosun bu kadar. ben de aynı senin gibiyim. yemedim de noldu sanki. bugün de elmalı pasta yedim kesin 1 kilo daha fazla gösteririm. amaaaan olsun napıyım. yavaş yavaş kilo veririm bende.
sen hormon testi falan yaptırmış mıydın metabolizman için.seninki de yavaş çalışıyo galiba.
merhaba bende katılmak istiyorum aranıza :))
1,60 boy 60lı rakamlardan kurtulup 50'li rakamlara ulaşmak istyorum...
2 haftadır yediklerime dikkat ediyorum 2 kio verdim ve şuan 68 kilodayım akşam tartıldım :))
sabah minik bir pogaça
öğlen çorba -patates yemeği ez öncede 1 tane elma yedim 1.5 litrede su içtim
mağlesef hareket yok-spor yok ve su içmeyide hiç sevmiyorum inş bende zayıflarım ...
hemen yiyorum akşam yemeğini fazla yemeye vicdanım elvermez :) 65 oluyum yakın bi zamanda sonra 60 a kadar sporla da başlarım inş :) :)
öyle ama tatlıdan daha masum en azından :26: hem light hemde çok kazındı mide bugün canım sağolsun
hem ben geçiş haftasındayım bu hafta
maximacım,
daha önceden yaptırmıştım ama hayatımda ilk kez diyet yapıyorum, yıllarca hormon hapları aldım onlar için yapmışlardı. polikistik over var. yavaş çalışıyor herhalde metabolizmam ne bileyim
ya dediğim gibi hem sürekli kaçamak oluyor, hem de vicdan azabından kurtulamıyorum, artık bu duyguyu istemiyorum.
kilo veremiyorsam da veremiyim yahu ama bu duygu çok pis.
bi de benim gerçekten hayatımda ilk kez bu kadar tatlıyı, şekeri, hamuru kestiğim bir dönem bu ve ona rağmen böyleyim...
hayatta çaydaki şekeri kesemem diyodum onu bile kestim.
diyorum artık zayıflayamasam da en azından kilo almam UMARIM bu ne karamsarlık yaaa..geçen hafta böyle değildin senolsun, metabolizman yavaş olsa nolmuş yani. sen de benim gibi 1.5 saate çıkar yürüyüşünü. birazcık daha az ye.
hem ben artık yemeklerden önce 2 su bardağı su içicem. sen de öyle dene. şişersin az yersin.
ama karamsarlık yok
maximacım,
daha önceden yaptırmıştım ama hayatımda ilk kez diyet yapıyorum, yıllarca hormon hapları aldım onlar için yapmışlardı. polikistik over var. yavaş çalışıyor herhalde metabolizmam ne bileyim
ya dediğim gibi hem sürekli kaçamak oluyor, hem de vicdan azabından kurtulamıyorum, artık bu duyguyu istemiyorum.
bi de benim gerçekten hayatımda ilk kez bu kadar tatlıyı, şekeri, hamuru kestiğim bir dönem bu ve ona rağmen böyleyim...
diyorum artık zayıflayamasam da en azından kilo almam UMARIM
hoşgeldin tatlım,
poğaça ve patates yemeğiyle karbonhidrat almışsın bayağı.
2 kilo vermişsin tebrikler bu arada.
maximacım,
diyorum artık zayıflayamasam da en azından kilo almam UMARIM bu ne karamsarlık yaaa..geçen hafta böyle değildin senolsun, metabolizman yavaş olsa nolmuş yani. sen de benim gibi 1.5 saate çıkar yürüyüşünü. birazcık daha az ye.
hem ben artık yemeklerden önce 2 su bardağı su içicem. sen de öyle dene. şişersin az yersin.
ama karamsarlık yok
değildim haklısın canım.
ben 1 saat yürümedim ki hiç
yarım saat en fazla 40 dk yürüyebiliyorum, topuk dikeni mi var acaba sonra topuklarım sızlıyor.
ben yemeklerden önce su içmeye çalışıyorum 2 br. ama yarım saat önce için diyorlar haberin olsun
bu arada tabloyu sürekli güncelliyorum..cuma günü yeni kilolarımızla birlikte yayınlıcam..
2 kilo verebildim sonunda!Yaklaşık 3 hafta oldu galiba dikkat etmeye başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?