60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım cuma günü başladım bu cuma tam 1 hafta olacak, tamam bir daha olmaz :26: çantamda meyve, salatalık, havuç, k.ekmek ne ararsan var yani
ama şeytana uydum neyse ben yinede masum bir kaçamak diyorum

Son düzenleme:

şimdi bi ara yaptım,
1 br.yaseminli yeşil çay,
4 tane galate gözüküyor ama birini çekmeden ağzıma attım yani 5tane
1 probiyotik activia yoğurt sade.
ama şu an gözüm kararıyor, kötü oldum, bugün hafif kaçtı sanırım
1 elma hüpletip su içeceğim.

canım cuma günü başladım bu cuma tam 1 hafta olacak, tamam bir daha olmaz :26: çantamda meyve, salatalık, havuç, k.ekmek ne ararsan var yani
ama şeytana uydum neyse ben yinede masum bir kaçamak diyorum

eh hadi öyle olsun

ben kaçıyorum kızlar. yapmam gereken ev işlerim var :2:

slm kızlar bugünkü yediklerim

sabah: 4 adet form bisküvi yarım kupa şekersiz çay

ara: bir avuç tuza batırarak yediğim erik
ara: bir kupa şekersiz neskafe

öğlen: yarım karışık pide, şekersiz çay

ara: bir dondurma

akşam: yurtta nöbetçi olduğumdan bulgur pilavı ve salata(türlü de var
ama güzel yapamdıklarından yemicem :)

ara: bir küçük kutu meyve suyu

ımmm açım ben ya
az öncede 1 elmayı lüplettim hala açım

sabahın 6 sında alttakini yukarı çıkarmayalım maazallah

madamcım ne bu depresiflik, nerde benim asil rakibem, böyle yorgun savaşçı gibisin :)
şu azmini göster bakem, beni de gaza getir, zati hastayım ben :2:

evet kızlar, bende bugün yediklerimi yazıyım.. cok halsizim ya çay almaya ara ögün yapmaya bile üşendim
şu ana kadar hiç ekmek yemedim ama holey :)
dün 1 porsiyon karışık pide yediğim için bugün hiç ekmek yememe cezası verdim kendime, aksam menümü de belirledim, toparlıcam inşallah

sabah
1 porsiyon ezogelin çorba

öğlen
3/4 porsiyon tavuklu salata
1 büyük ayran

ara
1/4 porsiyon tavuklu salata

**buraya kadar yedim**

akşam
2 tane haşlanmış yumurta
2 tane dilimlenmiş kaşar
3 yemek kaşığı yogurt
1 tane salatalık
1 tane domates

madamcım ne bu depresiflik, nerde benim asil rakibem, böyle yorgun savaşçı gibisin :)
şu azmini göster bakem, beni de gaza getir, zati hastayım ben :2:

Canim valla bugun kacamak yok simdilik.
Babutsa tabi guzelim caliyor havam yerine geliyor gibi ohhh.
Bi de tartildim annemde 65.5 cikti ama tok karnina ve de 500gram az gosteriyor anneminki.
66 bile olsam ac karnina yani yehuuuuuuu
moralim super

bende akşam yediklerimi yazayım

3kepçe mercimek çorbası
1 kepçe yağsız taze fasülye
1tane yeşil soğan 3kaşık light yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

veeee şişttiiimmm kızlar valla imrendirmek için söylemiyorum ben bu kadar yemek yiyemiyorum.bu gidişle ben kiloı alırım.daha az yesem olmaz heralde.karnım davul gibi oldu.patlayacağım nerdeyse.eee neden kilo aldım o zaman ben:2::2::2::2:

ha birde biraz dinlenip sporumu yapacağım spor yapanlar varmı evde ? ben yapıyorum kalçalarımın sıkılışmaya başladığı bariz belli oluyor

ne yapıyosun spor olarak? ben sadece yürüyorum. egzersiz yaparken sıkılıyorum ben.

benimde dışarda yürüyüş yapmaya zamanım olmadıgı için evde yapıyorum canım.biraz leslie yapıyorum.sonra oklavayı alıyorum omuzlarıma ellerimi koyuyorum üstüne.sğa sola dönüyorum.100 defa.20 eğilip kalkıyorum.100 ip atlıyorum.25+25 toplam 50 mekik çekiyorum.biraz bacak hareketleri yapıyorum az da olsa.

selam kızlar nasılsınız şuan karnı acıkanlar için güzel bi önerim var 1 adet salatayı rendeleyin üstüne yogurt ve bul biber nane döküp biraz tuz yiye bilirsiniz iyi oluyo saun ben yiyorum sizede önermek geldi içimden diyetim cok cok iyi gidiyo gitticede seviyorum her gören aa zayıflamışsın dediklerinde mutlu oluyorum darısı sizin basınıza kızceler öpüldünüz hadi iyi geceler....

Ben dün yediklerimi yazıcam:

sabah:
- iki haşlanmış yumurta
-bir avuç ceviz içi
- az kaşar peyniri
öğle:
-üç küçük dilim biftek
-salata
-bir kaşık makarna

akşam:
tavuklu salata (sossuz) ve altı buçukta yedim.

Ara öğünlerde beş altı kayısı götürmüşümdür, eh daha ne olsun :) hep böyleyim ben ya kilo almak ne kolay da vermek niye bu kadar zorrr??????????? :

Günaydın fıstıklar

Dünü şöyle bir özetleyeyim, bundan sonra toplu yazarım yediklerimi daha kolay olur

5.GÜN

Kahvaltı : 2 dilim k.ekmeği ve beyaz peynirle hazırlanmış sandwiç, şekersiz çay
Ara : 1 litre su, 1 salatalık
Öğle : 1 kase yoğurt çorbası, salata, 1 dilim k.ekmek, 2 köfte(fırında)
Ara : 1 elma, 1 litre su
Ara : 1 paket çubuk kraker, 1 soda
Akşam : Yumurta ve kaşarlı salata (2 haşlanmış yumurta,2dilim kaşar, kıvırcık, salatalık), 1 dilim ekmek, şekersiz çay
21.30 : 1/2 Elma, Yarım litre su

Bu sabah dayanamadım tartıya çıktım sonuç mükemmel 5 günde beklemiyordum bunu (tabi su ama yinede süper o duygu ), ama söylemem cumaya süpriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…