Canim valla bugun kacamak yok simdilik.
Babutsa tabi guzelim caliyor havam yerine geliyor gibi ohhh.
Bi de tartildim annemde 65.5 cikti ama tok karnina ve de 500gram az gosteriyor anneminki.
66 bile olsam ac karnina yani yehuuuuuuu
moralim super
Günaydın gün geçtikçe incelen hatunlar
Dün akşam yemek yememekle birlikte bu sabah 1 tam çavdarlı simiti mideme indirmiş bulunmaktayım :))
öğlene köfte ızgara
veeee akşam hakkında hiç bir fikrim yok çünkü evde yemeğim yok! ühühühühühüh
canlar cananlar,
hepinize günaydınlar....
bugün pozitifim çünkü annemdeydim ve tartıldım ve ilk kez de olsa 64.6yı gördümmmmmm.
dün demiştim akşam yemeğinden sonra 65.5 çıktım annemde ama dediğim gibi 500 gram az gözüküyor bizim evdekinden.
işte bugün 64.6 çıktım. sabah, tuvalete çıkmış vaziyette...
bir moralim yerine geldi ki anlatamam.
gerçekte 65.1 bile olsam 65.8den iyidir, o kadar kaçamak ve sporsuz, hareketsiz günlerin sonucunda...
müthiş mutluyum, öyle sevindim ki
kızlar hepinize doğa marka probiyotik müsli'sini tavsiye ediyorum, bir harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tadı, doyuruculuğu ve probiyotik oluşu, bağırsakları çalıştırması v.s
bi de dün akşam 7 otlu çayımın üstüne,
2 br.şekersiz çay
ve 1 adet hurma yedim
1 de 1 tatlı kaşığı kellogs çilekli'den ağzıma attım, tatlı ihtiyacımı karşılasın diye
bu sabah da;
0.5 lt suyumu içtim,
1 kase dolusu mavi nesfit ve doğa probiyotik müsli (içinde badem, üzüm ve kuru dut var enfes)
1 tabak da süt (normal)
canlar cananlar,
hepinize günaydınlar....
bugün pozitifim çünkü annemdeydim ve tartıldım ve ilk kez de olsa 64.6yı gördümmmmmm.
dün demiştim akşam yemeğinden sonra 65.5 çıktım annemde ama dediğim gibi 500 gram az gözüküyor bizim evdekinden.
işte bugün 64.6 çıktım. sabah, tuvalete çıkmış vaziyette...
bir moralim yerine geldi ki anlatamam.
gerçekte 65.1 bile olsam 65.8den iyidir, o kadar kaçamak ve sporsuz, hareketsiz günlerin sonucunda...
müthiş mutluyum, öyle sevindim ki
kızlar hepinize doğa marka probiyotik müsli'sini tavsiye ediyorum, bir harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tadı, doyuruculuğu ve probiyotik oluşu, bağırsakları çalıştırması v.s
bi de dün akşam 7 otlu çayımın üstüne,
2 br.şekersiz çay
ve 1 adet hurma yedim
1 de 1 tatlı kaşığı kellogs çilekli'den ağzıma attım, tatlı ihtiyacımı karşılasın diye
bu sabah da;
0.5 lt suyumu içtim,
1 kase dolusu mavi nesfit ve doğa probiyotik müsli (içinde badem, üzüm ve kuru dut var enfes)
1 tabak da süt (normal)
[sıze=2]
[ı]günaydın canım
dün akşam için benimde fikrim yoktu, bir çay demledim, sonra 2 yumurta haşladım kendime, birde salata yaptım, 2 dilimde kaşar doğradım hepsini karıştırıp yedip, tabi kızımla eşime patates köfte yaptım zor oldu ama yemedim[/ı][/sıze]
Günaydınnnn kk şekerleri,
Menüm ;
Sabah : 2 ince dilim kendi yaptığım 7 tahıllı ekmek içine kaşar peynirli tost + 1 brd.çay
Ara : 3-4 kayısı
Öğlen :Ezogelin çorba + tavuk ızgara (bu aralar okadar çok tavuk yedim ki yakında gıdaklayacağım sanırım dün akşamda eve gittiğimde kendime ayırdığım bamya yemeğini oğlum istedi bende mecburen fırında tavuk yemeği vardı onu yedim.Bugün sabah bir baktım işyerinde de öğle yemeği tavuk ızgara)
Ara : 1-2 etiform + 7 otlu çay
Akşam : Annem bizde ne pişirirse onu yiyeceğim vallahi banada süpriz umarım hafif birşeyler olur
işin en can alıcı kısmıda bu zaten :)) onlara kızartma yapıcan ama sen yemicen, onlara mantılar,börekler yapıcan ama sen yemicen, onlara pazar sabahları ekmek kızartıcan mis gibi kokucak ama sen yemicen !!! Işte bunları yapabildiğin zaman zayıflama adına attığın en büyük adımı atmış oluyorsun :)) bizim için büyük insanlık için küçük bi adım oluyor ama napalım
Fıstık atağa geçmişsin 64,6 ile benide geçmişsin
süper canım tartıdaki o an müthiş değilmi zira bende keyifliyim aynı sebeptentebrik ederim
birde nesfit yediğimde çok acıkıyorum, 6. günüm bugün daha birkez yedim nesfit ama yarın deneyeyim en azından haftada iki kez kahvaltımı o şekilde yapsam daha iyi
işin en can alıcı kısmıda bu zaten :)) onlara kızartma yapıcan ama sen yemicen, onlara mantılar,börekler yapıcan ama sen yemicen, onlara pazar sabahları ekmek kızartıcan mis gibi kokucak ama sen yemicen !!! Işte bunları yapabildiğin zaman zayıflama adına attığın en büyük adımı atmış oluyorsun :)) bizim için büyük insanlık için küçük bi adım oluyor ama napalım
Günaydın fıstıklar
Dünü şöyle bir özetleyeyim, bundan sonra toplu yazarım yediklerimi daha kolay olur
5.GÜN
Kahvaltı : 2 dilim k.ekmeği ve beyaz peynirle hazırlanmış sandwiç, şekersiz çay
Ara : 1 litre su, 1 salatalık
Öğle : 1 kase yoğurt çorbası, salata, 1 dilim k.ekmek, 2 köfte(fırında)
Ara : 1 elma, 1 litre su
Ara : 1 paket çubuk kraker, 1 soda
Akşam : Yumurta ve kaşarlı salata (2 haşlanmış yumurta,2dilim kaşar, kıvırcık, salatalık), 1 dilim ekmek, şekersiz çay
21.30 : 1/2 Elma, Yarım litre su
Bu sabah dayanamadım tartıya çıktım sonuç mükemmel 5 günde beklemiyordum bunu (tabi su ama yinede süper o duygu ), ama söylemem cumaya süpriz
Günaydın canım
Dün akşam için benimde fikrim yoktu, bir çay demledim, sonra 2 yumurta haşladım kendime, birde salata yaptım, 2 dilimde kaşar doğradım hepsini karıştırıp yedip, tabi kızımla eşime patates köfte yaptım zor oldu ama yemedim
süper canım tartıdaki o an müthiş değilmi zira bende keyifliyim aynı sebeptentebrik ederim
birde nesfit yediğimde çok acıkıyorum, 6. günüm bugün daha birkez yedim nesfit ama yarın deneyeyim en azından haftada iki kez kahvaltımı o şekilde yapsam daha iyi
menün güzel maşallah, hep böyle devam et
Köfte yiyebilirsin bir kaç tane. Patatesi salla da, köfte et sonuçta.
Kızlar kızartmanın zararlı olmadığı açıklandı ama her seferinde yağ değiştirlirse.
Nesfit yediğinde acıkıyosan üstüne 1 bardak daha süt iç, ya da salatalık ye, veya nesfitin içine meyve doğra canım. Ama her seferinde meyve doğrama, meyvede de şeker var çünkü. Doğal şeker ama olsun. Meyvelere çok güvenmemek lazım. Genelde sebze ve et ağırlıklı beslenmek gerek.
- -
günaydın kızlar..
Hepinize merhabaaaa.
Bugün ben de çok mutluyum çünküüüü kondüsyonum yerine gelmiiiş.
9da uyandım bugün. Dedim ki şimdi 1.5 saat spor yapsam çok vakit kaybı olur, öğlen eşime yemek yapmam lazım.
Sonra yavaş yavaş koşmaya başladım. Baktım kesilmedim, 45 dk boyunca koştumAralarda da su içmek için durdum sadece. Yine de 1 saate tamamladım.
Spordan önce de göbeğime yağ sürdüm streçledim, bi terlemiş bi terlemiş of sormayın :d
sonra bi güzel duş aldım, her yerimi kremledim masaj yaparak. Vaseline'in kakaolu kremini aldım yeni, çok hoşuma gitti kokusu.
Sonra da bi rafadan yumurta yedim, öğlen eşimle yiyim diye.
öğlene etli mantar sote yapıcam ve bol yeşil bi salata.
Madamtusot ; seni neşeli görmek ne güzel kız :d sonunda kurtuldun depresif polyanalıktan :d
gülgülmez; şekerim hemen spora başla. Insan forma girdiğini görünce morali yerine geliyo
Bu gazla cumaya kadar kilo veririm inşallah
maşallah canım ne güzel ,o streçin büyük faydası var:)))
ayy cuma günü herkeste farklılıklar olacak sanırım ne güzel.ben aynı olucam ama..
SLM KIZLAR
kaç gün oldu giremedin kk ya. baya shbet etmişsiniz ben yokken ben bu arada kaçamaklar yaptım o yüden kilom aynı
geçenlerde 64.0 tam görmüştüm ama o zaman biraz bağısak problemim vardı sanırım ondan hepsini atınca atıkların :)
reglimin başlangıcındayım şu 2 gün ii su atarım bakalım giden kilolar var mı? mayıs sonuna kadar artık 50 li rakamları görmek istiyorum şöle 4 5 kilo daha gitse artık
bu arada maxicim tablo için çok teşekkür edrim eline emeğine sağlık. yalnız tablonun yazı karakterini değiştirebilir misin kalabalık olunca tablo daha küçük gözüküyo ve sayılar köşeli yazılınca tam anlaşılamıyo mesela comic sans bu nedenle ii bi karakter bence yine de sen bilirsin
sabah kahvaltıdan önce 1 bardak su 1 bardak sirkeli su
kahvaltıda:
2 tatlı kaşığı labne peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
5 küçük zeytin
2 küçük parmak sosis
1 yeşil elma
2 bardak karanfilli yeşil çay
arada 2 badem 1 elma 2 bardak su
1 bardak biberiye ve zeytin çayı (gerçekten işe yarıyo)
streçin faydası var ama zararı daha çok. 2 saatten fazla durmamalı. Forumda okumuştum da gece sarıp yatanlar varmış mesela.çok zararlı ve de sağlıksız.
Ben streçi yağ vücudu emsin diye sarıyorum, terlemesi de yanında artı oluyo tabi ama daha fazla tutarsan bu sefer hücreler havasız kalır, aklında olsun da sakın sarıp yatma.
Tamam kız, istediğin comic sans olsun, cuma günü yeni haliyle yayınlarım.. :d
kızlar,
bikaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum. Kilo da 64ten gram aşağıya inemedim ve haziranda evleniyorum. Bu günlerde hiçbişey yapmak gelmiyor içimden sadece istediğim şeyleri yemek istiyorum. Ama aklıma düğün gelince bırakıyorum, midem ağrımaya başladı. Ne yapacağı bilmiyorum. Yiyince moralim daha çok bozuluyo, yemeyince sürekli yemek düşünüyorum. Evli arkadaşlar siz de düşüncelerinizi yazar mısınız? Düğün öncesi hep böyle mi olur herkeste yoksa bende mi bi terslik var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?