60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım teşekkür ederim inşallah böyle gider
nesfit tavsiyelerine uyucam saol
süpersin ayrıca çok güzel spor yapıyosun, söz bu haftayı atlatayım 4 haftalık sıkı proğramım var yürüyüş - koşu - egzersiz yarışıcam seninle

kızlar geçen sene 3 ay sıkı spor yaptım her defasında streç sarıyordum bacaklarıma, benim bacaklarda koca koca mor sivilceler çıktı artık kullanmıyorum
daha sonra yürüyüş bandının inceltici kemeri var onu sarıp devam ettim, 20 TL gibi fiyata satılıyor uğraşmayın streçle falan ben 10 dk lık değiştirmelerle bacaklara ve göbeğime onu sarıp yürüyordum çok etkili öneririm bu seferde öyle yapıcam

Hergün düzenli yürü, kendine 3 ara 3 ana öğün belirle sabahtan listeni yap ve bol su iç
gelinliğin içinde incecik zarif bir gelin olacak sadece bunu düşün, asla negatif olma ve bizi takip et işte bu kadar basit kolaylıklar

nerelerde satılıyordur canım.kızlar birde bişey sorucam koşu bandı yağıunı ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz?

nerelerde satılıyordur canım.kızlar birde bişey sorucam koşu bandı yağıunı ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz?

vallahi ne yalan söyliyim ben koşu bandı yağımı kaybettim, uzun süredirde kullanmıyorum bandı yani uzun zamandır yağlanmadı
ama hergün kullanıyorsan eğer 15 günde bir yağlamak lazımmış ve kullanmadığın zamanlarda bile 3 ayda bir yağlanmalı, hep eşim yağlardı bakmadım,
nasıl yağlandığını bile bilmiyorum, hakkaten nasıl yağlanıyor :26: ama bu kez yağını temin edip öyle başlarım

Son düzenleme:
Arada elma yedim.Yeşil elma kalmamış kepekliyi rendeleyip tarçın ekledim.
Yanında da biraz ceviz :)
Öğle için salata düşünüyorum.

Bugün menüm şöyle arkadaşlar

6.GÜN
Kahvaltı : 2 büyük dilim k.ekmek ve 3 dilim kaşar ile sandwiç, şekersiz çay
Ara : 1 elma, 1 litre su
Öğle : 1 kepçeden az çorba, 6 yk kabaklı, patatesli, kıymalı yemek :26: (sebzeli omlet gibi birşey), 6 yk yoğurt, 1/2 dilim k.ekmek, 2 bardak su
Ara : 1 elma, 1 litre su
Akşam : 2 tane biber dolması (üzerine 2 kaşık yoğurtla), salata

Bugün çok doyurucu oldu öğle yemeğim ya mide alışıyo ya da çok yedim

Son düzenleme:
Arada elma yedim.Yeşil elma kalmamış kepekliyi rendeleyip tarçın ekledim.
Yanında da biraz ceviz :)
Öğle için salata düşünüyorum.
canım bende yeşil elma yiyemiyoru, daha doğrusu ekşi şeyleri hiç yiyemiyorum :26:
Salatanın yanında birşeyler düşün bence yemek olarak

çok güzel menün canım ,bende ızgara tavujku salata ydim ipatlıcam neredeyse önceden hiç doymazdım halbukii:)

Kizlar selam, nasilsiniz?
Bende de inceltici kemer var. titresimli olanlardan hani bi ara baya meshurdu. Ben onceden kullaniyordum karnimi baya bi sikilastirmisti. Gobek falan kalmamisti. Bi daha baslasam mi kullanmaya diye dusunuyorum?ama cok da useniyorum

Kizlar benim de kahvaltim: yarim simit 1.5 kk peynir sekersiz kremali nescafe
Ogle: 2 kabak dolmasi 2 kasik yogurtla

teşekkürler, açız işte nasıl olsun
titreşimli kemeri bende bazen kafama eserse yürüyüş arkasına masaj ve selülit eritici olara kullanırım, tek başına fayda sağlıyacağını sanmıyorum ama
benim bahsettiğim ter atmak için bir inceltici kemer var (titreşimli değil) onu daha çok kullanıcam, spor yaparken

internetten temin edebilir kemeri soran arkadaşım

çok güzel menün canım ,bende ızgara tavujku salata ydim ipatlıcam neredeyse önceden hiç doymazdım halbukii:)

oburluktan doymamaktan mı, bugün yine tatlı vardı yine yemedim mesela, geçen hafta öğle yemeğinde yediklerimi not almışım diyetten önce
1 kase mercimek çorbası
4 dilim beyaz ekmek (kalın hemde)
salata,1 bardak kola
4 şinitzel, servis tabağının yarısı kadar pirinç pilavı
2 tane şekerpare

4 dilim ekmek
Canım ne yapmışsın sen :)böylesi daha iyi,insan yedikçe yiyor emin ol,az da çokta yesen 3-4 gibi acıkıyorsun yani:)

ben de yazayım menümü... sabah bir bardak limonlu sıcak su sonra 1 haşlanmış yumurta yarım k.k.peynir 3 zeytin yarımdilim k.ekmek öğle:yarım pide(kuşbaşılı kaşarlı) ben bu hafta veremiycem sanırım.....

Kendimi aşma aşamasındayım :)
Hazırda karışık otlardan oluşan bir yemek varmış.
Oturup bir tabak yedim biraz ekmek vardı ama onsuz da yenmezdi.
Ege'li gibi davranmayı becerebilseydim kilo falan olmazdı zaten:)
Bahar geldi binbir çeşit yeşillik her yerde benim mide hariç :)

alışırsın alışırsın mihribanımmmmm
yaz geldiğinde bizde daracık kotlarla, efendime söliyim dar bluzlarla caprilerlen şortlarlan salına salına gezicez
ona göre ye yeşilliğini otur aşağı

sen daha evlenmeden böyleysen..ohoooo,evlenince daha kötü olursun..az kalmış bak düğüne, millet göbekli geline mi baksın yoksa çıtıpıtı geline mi..
spor yapman lazım, sporsuz asla olmaz.hele ki senin vaktin kısıtlı..spor yap, gerisini merak etme.biraz da az yersen tamamdır.

vücut hava almıyo çünkü, her türlü şey çıkabilir yani
şimdi geçti mi peki sivilcelerin..bak korktum şimdi..benim de göbeğimde çıkmasın öyle şeyler..
sarmayım mı şimdi streç filme..o zaman don sütyen durmam lazım, yağ kıyafetlere bulaşmasın diye

sağol şekerim..koşuda yarışırım ama egzersiz bende fıs baştan söyleyim

valla biz alalı 5 ay olcak, yağlamadım daha. bilmiyorum ki neresini yağlamam lazım.eşim de bilmiyo.napacağuk :44:

- -

kızlar elmalı limonlu tarçınlı karanfilli bi metabolizma hızlandıran çay var ya, onu yaptım bugün. içiyorum şimdi..bakalım bana ne kadar etkisi dokuncak..
biraz ekşimsi bi tadı var ama güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…