- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
menün güzel maşallah, hep böyle devam et
köfte yiyebilirsin bir kaç tane. patatesi salla da, köfte et sonuçta.
kızlar kızartmanın zararlı olmadığı açıklandı ama her seferinde yağ değiştirlirse.
nesfit yediğinde acıkıyosan üstüne 1 bardak daha süt iç, ya da salatalık ye, veya nesfitin içine meyve doğra canım. ama her seferinde meyve doğrama, meyvede de şeker var çünkü. doğal şeker ama olsun. meyvelere çok güvenmemek lazım. genelde sebze ve et ağırlıklı beslenmek gerek.
- -
günaydın kızlar..
hepinize merhabaaaa.
bugün ben de çok mutluyum çünküüüü kondüsyonum yerine gelmiiiş.
9da uyandım bugün. dedim ki şimdi 1.5 saat spor yapsam çok vakit kaybı olur, öğlen eşime yemek yapmam lazım.
sonra yavaş yavaş koşmaya başladım. baktım kesilmedim, 45 dk boyunca koştumaralarda da su içmek için durdum sadece. yine de 1 saate tamamladım.
spordan önce de göbeğime yağ sürdüm streçledim, bi terlemiş bi terlemiş of sormayın
sonra bi güzel duş aldım, her yerimi kremledim masaj yaparak. vaseline'in kakaolu kremini aldım yeni, çok hoşuma gitti kokusu.
sonra da bi rafadan yumurta yedim, öğlen eşimle yiyim diye.
öğlene etli mantar sote yapıcam ve bol yeşil bi salata.
madamtusot ; seni neşeli görmek ne güzel kızsonunda kurtuldun depresif polyanalıktan
gülgülmez; şekerim hemen spora başla. insan forma girdiğini görünce morali yerine geliyo
bu gazla cumaya kadar kilo veririm inşallah
streçin faydası var ama zararı daha çok. 2 saatten fazla durmamalı. forumda okumuştum da gece sarıp yatanlar varmış mesela.çok zararlı ve de sağlıksız.
ben streçi yağ vücudu emsin diye sarıyorum, terlemesi de yanında artı oluyo tabi ama daha fazla tutarsan bu sefer hücreler havasız kalır, aklında olsun da sakın sarıp yatma.
Kızlar,
bikaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum. Kilo da 64ten gram aşağıya inemedim ve haziranda evleniyorum. Bu günlerde hiçbişey yapmak gelmiyor içimden sadece istediğim şeyleri yemek istiyorum. Ama aklıma düğün gelince bırakıyorum, midem ağrımaya başladı. Ne yapacağı bilmiyorum. Yiyince moralim daha çok bozuluyo, yemeyince sürekli yemek düşünüyorum. Evli arkadaşlar siz de düşüncelerinizi yazar mısınız? Düğün öncesi hep böyle mi olur herkeste yoksa bende mi bi terslik var?
[sıze=2]
[ı]kızlar geçen sene 3 ay sıkı spor yaptım her defasında streç sarıyordum bacaklarıma, benim bacaklarda koca koca mor sivilceler çıktı artık kullanmıyorum
daha sonra yürüyüş bandının inceltici kemeri var onu sarıp devam ettim, 20 tl gibi fiyata satılıyor uğraşmayın streçle falan ben 10 dk lık değiştirmelerle bacaklara ve göbeğime onu sarıp yürüyordum çok etkili öneririm bu seferde öyle yapıcam [/ı][/sıze]
nerelerde satılıyordur canım.kızlar birde bişey sorucam koşu bandı yağıunı ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz?
canım bende yeşil elma yiyemiyoru, daha doğrusu ekşi şeyleri hiç yiyemiyorum :26:Arada elma yedim.Yeşil elma kalmamış kepekliyi rendeleyip tarçın ekledim.
Yanında da biraz ceviz :)
Öğle için salata düşünüyorum.
[sıze=2][ı]bugün menüm şöyle arkadaşlar
6.gün
kahvaltı : 2 büyük dilim k.ekmek ve 3 dilim kaşar ile sandwiç, şekersiz çay
ara : 1 elma, 1 litre su
öğle : 1 kepçeden az çorba, 6 yk kabaklı, patatesli, kıymalı yemek :26: (sebzeli omlet gibi birşey), 6 yk yoğurt, 1/2 dilim k.ekmek, 2 bardak su
ara : 1 elma, 1 litre su
akşam : 2 tane biber dolması (üzerine 2 kaşık yoğurtla), salata
bugün çok doyurucu oldu öğle yemeğim ya mide alışıyo ya da çok yedim[/ı][/sıze]
Kizlar selam, nasilsiniz?
Bende de inceltici kemer var. titresimli olanlardan hani bi ara baya meshurdu. Ben onceden kullaniyordum karnimi baya bi sikilastirmisti. Gobek falan kalmamisti. Bi daha baslasam mi kullanmaya diye dusunuyorum?ama cok da useniyorum
çok güzel menün canım ,bende ızgara tavujku salata ydim ipatlıcam neredeyse önceden hiç doymazdım halbukii:)
[sıze=2][ı]oburluktan doymamaktan mı, bugün yine tatlı vardı yine yemedim mesela, geçen hafta öğle yemeğinde yediklerimi not almışım diyetten önce
1 kase mercimek çorbası
4 dilim beyaz ekmek (kalın hemde)
salata,1 bardak kola
4 şinitzel, servis tabağının yarısı kadar pirinç pilavı
2 tane şekerpare[/ı][/sıze]
Kendimi aşma aşamasındayım :)
Hazırda karışık otlardan oluşan bir yemek varmış.
Oturup bir tabak yedim biraz ekmek vardı ama onsuz da yenmezdi.
Ege'li gibi davranmayı becerebilseydim kilo falan olmazdı zaten:)
Bahar geldi binbir çeşit yeşillik her yerde benim mide hariç :)
Kızlar,
bikaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum. Kilo da 64ten gram aşağıya inemedim ve haziranda evleniyorum. Bu günlerde hiçbişey yapmak gelmiyor içimden sadece istediğim şeyleri yemek istiyorum. Ama aklıma düğün gelince bırakıyorum, midem ağrımaya başladı. Ne yapacağı bilmiyorum. Yiyince moralim daha çok bozuluyo, yemeyince sürekli yemek düşünüyorum. Evli arkadaşlar siz de düşüncelerinizi yazar mısınız? Düğün öncesi hep böyle mi olur herkeste yoksa bende mi bi terslik var?
kızlar geçen sene 3 ay sıkı spor yaptım her defasında streç sarıyordum bacaklarıma, benim bacaklarda koca koca mor sivilceler çıktı artık kullanmıyorum
daha sonra yürüyüş bandının inceltici kemeri var onu sarıp devam ettim, 20 TL gibi fiyata satılıyor uğraşmayın streçle falan ben 10 dk lık değiştirmelerle bacaklara ve göbeğime onu sarıp yürüyordum çok etkili öneririm bu seferde öyle yapıcam
canım teşekkür ederim inşallah böyle gider
nesfit tavsiyelerine uyucam saol
süpersin ayrıca çok güzel spor yapıyosun, söz bu haftayı atlatayım 4 haftalık sıkı proğramım var yürüyüş - koşu - egzersiz yarışıcam seninle
nerelerde satılıyordur canım.kızlar birde bişey sorucam koşu bandı yağıunı ne kadar sıklıkla kullanıyorsunuz?
4 dilim ekmek
Canım ne yapmışsın sen :)böylesi daha iyi,insan yedikçe yiyor emin ol,az da çokta yesen 3-4 gibi acıkıyorsun yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?