60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İki gündür ben de yağlanıp tuzlanıp streçlenip yürüyorum:)
Bakalım faydası olacak mı? Pazartesi aldım göbişin ölçüsünü
haftaya kadar bir değişiklik olur mu görücez.

canım geçti şimdi ama ben 45 dakika sarıp yürüyordum, arkasına çıkarmadan egzersizde yapıyordum
şimdi yok geçtiler ama uzun zaman aldı geçmeleri, en iyisi sen bir inceltici kemer al
koşu bandındada en fazla 40 dakika dayanıyorum ben egzersizde 40 dk yetişirim sana
ığğ ben hiç içemiyorum sadece zorla bir fincan yeşilçay o kadar

Son düzenleme:

bende bundan var kız..koşu bandının yanında hediye vermişlerdi.bunu da sarıyorum bazen, streçten daha faydalı bu hatta..

nasıl egzersiz yapıyosun..ne tür hareketler var..ben de denesem mi, ama sıkılıyorum ya ben egzersizde

Son düzenleme:

canım nivea bady dinamik sabahlar cd sini indir netten tak bilgisayarına onlarla beraber yap güzel hareketler var
sıkılmadan motive olarak yapıyosun başlıycam haftaya inşallah

Kizlar benim bildigim terlemek fazladan zayiflatmiyor terleyince su ve mineral disa atiyoruz yag deil. Yani yaptigimiz spor bizi zayiflatiyor terlesek de terlemesek de. Ben oyle biliyorum:)

Biraz önce zeytin yapraklı, biberiyeli karışımı denedim.
Biraz limon damlattım.Hafif buruk bir tadı var ama içilebilir düzeyde

Titresimli olan duzenli olarak yani her aksam 10 dk kullanildiginda 1 ayda falan ise yariyor. Tabi kablosuydu falan derken oturup yapmak lazim oyle bele taksam rahat rahat is yapabilsem hic usenmicem yapcam. Masaj icin de iyi, rahatlatiyor.

Kizlar benim bildigim terlemek fazladan zayiflatmiyor terleyince su ve mineral disa atiyoruz yag deil. Yani yaptigimiz spor bizi zayiflatiyor terlesek de terlemesek de. Ben oyle biliyorum:)

yanlış biliyosun canım...
terlemek efor harcamaktır. efor harcanmadan terlenmez.. bu ayrı bi konu, streç için böyle denilemez tabi..

terlemek vücuttan su dışarı atmaktır, illaki vücudumuzdaki mineraller dışarı çıkar.. bunu da tekrar su ve soda içerek yerine getirebiliriz.

terletmeyen spor yoktur. tüm sporlar terletir çünkü insan yürürken bile 200den fazla kas çalışır, spor yapıp vücudu yorduğunuzu düşündüğünüzde terlememek imkansız.

Biraz önce zeytin yapraklı, biberiyeli karışımı denedim.
Biraz limon damlattım.Hafif buruk bir tadı var ama içilebilir düzeyde

zayıflamak için denemediğimiz şey kalmıyo demi kızlar..

en iyisi zayıfladığımız zaman her şeyi kararında yemek ki, böyle tadı tuzu değişik şeylere maruz kalmayalım

canım nivea bady dinamik sabahlar cd sini indir netten tak bilgisayarına onlarla beraber yap güzel hareketler var sıkılmadan motive olarak yapıyosun başlıycam haftaya inşallah
Canim bende gecen yil elle dergisinin verdigi oryantal ayrobik cdsi alip onu yapmistim ileri seviyeymis tabi ben baya bi gaza gelmisim bi yaparsin ertesi gun merdivenleri surune surune cikmistim:))):)))

pazartesi günü kakaolu kurabiye yedim 1 tane,dün 1 kaşık pilav yedim61 de takıldım kaldımmmm:)

bişey olmaz ya..ben dün 10 parça elmalı kurabiye yedim.. akşama 1 saat yürüyü yapıyım eritirim dedim ama yorgundum yapamadım..onun yerine akşam yemeğinde 2 kase çorba içtims adece.

zaten o kadar çok yemişim ki akşam çorba yetti bana.

bi sonraki öğünde az yersin olur.

Maximacim hava 40 derece oldugu icin oturdugun yerde terliyorsan o terlemek zayiflatmaz diyorum ben yoksa spor yaparak terlemek tabisi zayiflatir:) haliyle spor yapiyorsun efor sarfediyorsun:)

Strec film sarmayin kizlar ya! Ozel bi krem falan suruyorsaniz o bulasmasin diye sararsiniz o ayri. Ama sadece terletsin diye sarmak bence gereksiz tehlikeli.

tamam canım, o zaman ikimiz de aynı şeyden bahsediyoruz..

steeç filmi ben yağ bulaşmasın diye sarıyorum, o da spor yaptığım zamanda oluyor zaten. en fazla 1.5 saat durur bende..

Kizlar ya ben bisey farkettim ben yediklerimi azaltmamisim sadece kacamaklardan biraz vazgectim. Bende neden zayiflamiyorum diyorum..
Ama cok da yemiyorum ama onceden de yemezdim cok spor benim carem:)) biliyorum)ama yapamiyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…