Mumkun oldugunca az tut canım o zaman.tamam canım, o zaman ikimiz de aynı şeyden bahsediyoruz..
steeç filmi ben yağ bulaşmasın diye sarıyorum, o da spor yaptığım zamanda oluyor zaten. en fazla 1.5 saat durur bende..
bişey olmaz ya..ben dün 10 parça elmalı kurabiye yedim.. akşama 1 saat yürüyü yapıyım eritirim dedim ama yorgundum yapamadım..onun yerine akşam yemeğinde 2 kase çorba içtims adece.
zaten o kadar çok yemişim ki akşam çorba yetti bana.
bi sonraki öğünde az yersin olur.
Canim bunlari yedin diye mi zayiflamican?? Tabi tabi 1 kasik pilav yemissin 1 ayda eritemezsin artik:)))
Bi de kurabiye offf bittin sen:)))
Baya cok yiyormussun canım gercekten de:) naptin kiz senoburluktan doymamaktan mı, bugün yine tatlı vardı yine yemedim mesela, geçen hafta öğle yemeğinde yediklerimi not almışım diyetten önce
1 kase mercimek çorbası
4 dilim beyaz ekmek (kalın hemde)
salata,1 bardak kola
4 şinitzel, servis tabağının yarısı kadar pirinç pilavı
2 tane şekerpare
akşam yeöeğinden sonra yemiştim canım o kurabiyeyi,neyse bu haftada pek düzenli spor yapamıyorum misafirliğe git,isafir geliyor olmuyor
kızlar öğlen yemeğinden sonra tatlı istiyorcanım,browni felan ne yesemde kessem o tatlı krizini?
Canim benim ya , sorma ben de oyle 59.5 ciktim bu sabah.diyet 1 ayi gecti verdigim kilo 1 kilo. onu da ilk basladigimda verdim.61 de takıldım kaldım canım 61,5 ile 61,2 arasında git gel yapıyorumm 60 olmak istiyorum ben artık yaa((
Canim kuru kayisi kuru incir falan yok mu? Ben oyle yapiyorum son zamanlarda. Tatli krizini de engelliyor genelde. Gecen gun girdigim harickızlar öğlen yemeğinden sonra tatlı istiyorcanım,browni felan ne yesemde kessem o tatlı krizini?
tatlıyı aç karnına ye. tok karnına tatlı yeme.
aç karnına yediğin için vücut direk yakıyo onu.
Canim benim ya , sorma ben de oyle 59.5 ciktim bu sabah.diyet 1 ayi gecti verdigim kilo 1 kilo. onu da ilk basladigimda verdim.
Napcaz bilmem? Senin bunyede az yemege alisik herhalde canım?
Canim kuru kayisi kuru incir falan yok mu? Ben oyle yapiyorum son zamanlarda. Tatli krizini de engelliyor genelde. Gecen gun girdigim harickayisilari nutellaya batirip yemistim tam bi piskopat gibi. Ama bunu aksam yemegi niyetine yapmistim yani telafi etmistim kendimce:))
madamtusot adına çok sevindim65 i görmüşsün
kızlar kaç gündür stresteydim kilomu aldım diye ama cesaretimi toplayıp tartıldım 61.5 geldim yine:18::18:
iniş kalkış yok yani yerimdeyim
bugün geç kalktım kahvaltı yapmadım daha su içiyorum
ayak bileklerimi incitmişim:2::2:
onuda nasıl incitmişsem
madamtusot ; seni neşeli görmek ne güzel kızsonunda kurtuldun depresif polyanalıktan
bu gazla cumaya kadar kilo veririm inşallah
Kızlar,
bikaç gündür kendimi çok kötü hissediyorum. Kilo da 64ten gram aşağıya inemedim ve haziranda evleniyorum. Bu günlerde hiçbişey yapmak gelmiyor içimden sadece istediğim şeyleri yemek istiyorum. Ama aklıma düğün gelince bırakıyorum, midem ağrımaya başladı. Ne yapacağı bilmiyorum. Yiyince moralim daha çok bozuluyo, yemeyince sürekli yemek düşünüyorum. Evli arkadaşlar siz de düşüncelerinizi yazar mısınız? Düğün öncesi hep böyle mi olur herkeste yoksa bende mi bi terslik var?
pazartesi günü kakaolu kurabiye yedim 1 tane,dün 1 kaşık pilav yedim61 de takıldım kaldımmmm:)
canım sevmesende muhakkak kuru kayısı, kuru dut, incir yiyeceksin ya da hurma.akşam yeöeğinden sonra yemiştim canım o kurabiyeyi,neyse bu haftada pek düzenli spor yapamıyorum misafirliğe git,isafir geliyor olmuyor
kızlar öğlen yemeğinden sonra tatlı istiyorcanım,browni felan ne yesemde kessem o tatlı krizini?
ben de incittim, sanırım yürüyüş zorladı, o nedenle spor yapmadım hiç bu hafta.:44:
Geçmiş olsun inş çabuk geçer
canım sağolasın adıma sevinmene çok sevindim
çok şükür gördüm, 64 küsürleri gördüysem elbet o da gelecek demektir yuppiiiiiiiiiii
Darısı başınıza...
Sağol bebeğim, valla bomba gibiyim, yehuuuuuuuuuuuuuuu
Sen de bomba gibisin, ben 5 dk. Koşamıyorum dakika tuttum geçen koşu bandında.
Sen müthiş kilo vereceksin emin ol, bu koşmalarla...
Maşallah
Canım hiiiiiç stres yapma, 10 aylık evliyim. Geçen yıl bu zamanlarda nişanlıydım, düğün hazırlıklarından ağlayacak gibiydim. Diyeti de dert etme, spor zaten yaptığın koşuşturmaca o nedenle hiiiiç dertlenme.
Gelinliğin de inan süper olacak nasıl olursan ol.
Asıl problem evlendikten sonra...
60 kilo ile evlenip 68 kilo oldum.
Evlendikten sonra aman evimde tatlı pasta yapayım kocama ustalığımı ev hanımlığımı konuşturayım demeeeee sakın
Canım hiiiiç dert değil, azıcık nefsini kırmışsın.
Elbet düşecek emin ol.
Canım sevmesende muhakkak kuru kayısı, kuru dut, incir yiyeceksin ya da hurma.
Ben çayı kuru kayısıyla ya da kuru dutla içiyorum mesela,
yeşil çayları da hurma, incir veya diğerleriyle...
umarım öyle olur canım..
şu kara kaysı var ya ancak ondan yiyorum ben ,ne güzel yiyormuşsun ben herşeyi yiyemiyorum öyle sevmiyorum,değişik tat tatma özürlülüğüm var:)
kuru kayısı dediğim işte kara olanı, gün kurusu diye de geçiyormuş. ben de onu yiyorum.
bugünü özetleyeyim:
sabah:
nesfit ve müsli karışımı yemiş ara yapmamıştım.
öğlen:
1 kase cacık,
1 kase çorba(etli bi çorba değişikti)
1 tabak göbek, havuç, kırmızı lahana karışımı sirkeli limonlu salata,
1 tabak susuz kuru fasulye.
bugün şu ana kadar tam 2.5 litre su içtim, büyük ihtimalle bugün 3 lt. olur yatana kadar.
öğleden sonra,
1 şekersiz çay,
1 br.yaseminli yeşil çay,
1 kuru kayısı
yedim.
akşam da kabak yemeğim var evde, onu yerim diyorum.inş.
kuaföre gidip saçlarımı yaptırsam mı diye düşünüyorum bir yandan da, belki yürüyerek giderim kuaföre.
hadi görüşürüz kızlarrrr.
kuru kayısı dediğim işte kara olanı, gün kurusu diye de geçiyormuş. ben de onu yiyorum.
bugünü özetleyeyim:
sabah:
nesfit ve müsli karışımı yemiş ara yapmamıştım.
öğlen:
1 kase cacık,
1 kase çorba(etli bi çorba değişikti)
1 tabak göbek, havuç, kırmızı lahana karışımı sirkeli limonlu salata,
1 tabak susuz kuru fasulye.
bugün şu ana kadar tam 2.5 litre su içtim, büyük ihtimalle bugün 3 lt. olur yatana kadar.
öğleden sonra,
1 şekersiz çay,
1 br.yaseminli yeşil çay,
1 kuru kayısı
yedim.
akşam da kabak yemeğim var evde, onu yerim diyorum.inş.
kuaföre gidip saçlarımı yaptırsam mı diye düşünüyorum bir yandan da, belki yürüyerek giderim kuaföre.
hadi görüşürüz kızlarrrr.
Aynen oyle canim:) yani illaki dogal olmayan bi tatli yemen lazim? Eyvah. Bitter cikolata falan ye seversen kucuk bi parca o zaman. Gerci simdiye kadar tatli krizin gecmistir yada yemissindir biseyler?ne yedin itiraf et bakalim??? bende su anda kuru kayisi yiyiyorum yaninda da sut iciyorum:))onları hiç sevmem ben..nutellaya batıırp inanmıyorum insanın kimi zaman gözü hiçbir şeyi görmüyor o anda valla:)
Aynen oyle canim:) yani illaki dogal olmayan bi tatli yemen lazim? Eyvah. Bitter cikolata falan ye seversen kucuk bi parca o zaman. Gerci simdiye kadar tatli krizin gecmistir yada yemissindir biseyler?ne yedin itiraf et bakalim??? bende su anda kuru kayisi yiyiyorum yaninda da sut iciyorum:))
Aferin canim o zaman:))ama yicen elbet kacisin yok:)))) hihi:)))itirafffffff ediyorummmmmmmmmmmmmmm !!!!!! yemedimm canım ,bişey sadece grissini yedim karnım kazınmaya başladı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?