60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

akşam yeöeğinden sonra yemiştim canım o kurabiyeyi,neyse bu haftada pek düzenli spor yapamıyorum misafirliğe git,isafir geliyor olmuyor

kızlar öğlen yemeğinden sonra tatlı istiyorcanım,browni felan ne yesemde kessem o tatlı krizini?

Canim bunlari yedin diye mi zayiflamican?? Tabi tabi 1 kasik pilav yemissin 1 ayda eritemezsin artik:)))
Bi de kurabiye offf bittin sen:)))

61 de takıldım kaldım canım 61,5 ile 61,2 arasında git gel yapıyorumm 60 olmak istiyorum ben artık yaa((

Baya cok yiyormussun canım gercekten de:) naptin kiz sen iyiki de baslamissin diyete:)
Cnm sen de kilo verirsin rahat:) ne de olsa yediklerini yariya, ne yarisi, baya bi indirmissin! Tebrikler canım:)

tatlıyı aç karnına ye. tok karnına tatlı yeme.

aç karnına yediğin için vücut direk yakıyo onu.

kızlar selam, bugün yogundum yine, bu yüzden yediklerimi yazıyım hemen bi dedim, aksama da en yakın kız arkım yatıya gelcek, artık gece nasıl sonlanır bilemiyorum

sabah

1 kk kaşar peyniri
yarım kk beyaz peynir
3 adet zeytin
1 adet domates
1 adet salatalık
2 dilim kepekli ekmek

ara
1 adet salatalık

öğlen
zyaglı tabagı yedim, içinde zararlı 2 yk patlıcan kızartma, 3 adet de mercimek köfte vardı, kalanı hep zyaglı pırasa, kabak gibi mamalardı
ekmek yemedim kızartmayı ekarte etmek için

ara
1 kupa yesil cay
1 adet sultani bisküvi

akşama da kısmet

Son düzenleme:
61 de takıldım kaldım canım 61,5 ile 61,2 arasında git gel yapıyorumm 60 olmak istiyorum ben artık yaa((
Canim benim ya , sorma ben de oyle 59.5 ciktim bu sabah.diyet 1 ayi gecti verdigim kilo 1 kilo. onu da ilk basladigimda verdim.
Napcaz bilmem? Senin bunyede az yemege alisik herhalde canım?

kızlar öğlen yemeğinden sonra tatlı istiyorcanım,browni felan ne yesemde kessem o tatlı krizini?
Canim kuru kayisi kuru incir falan yok mu? Ben oyle yapiyorum son zamanlarda. Tatli krizini de engelliyor genelde. Gecen gun girdigim haric kayisilari nutellaya batirip yemistim tam bi piskopat gibi. Ama bunu aksam yemegi niyetine yapmistim yani telafi etmistim kendimce:))

tatlıyı aç karnına ye. tok karnına tatlı yeme.

aç karnına yediğin için vücut direk yakıyo onu.

öyle mi bundan sonra öyle yapayım mademm

Canim benim ya , sorma ben de oyle 59.5 ciktim bu sabah.diyet 1 ayi gecti verdigim kilo 1 kilo. onu da ilk basladigimda verdim.
Napcaz bilmem? Senin bunyede az yemege alisik herhalde canım?

geçen ay 60,5 çıktıydım bu ay hiççç 61,5-61,2 sinir oluyorum artık yaaa..
spor yapıyor musun canım sen?Çok yiyordum aslında hamur işleri heleki pazar günleri illaki tatlı olarak bişey yapar yerdik şimdi yemiyorum açıkçası..şimdi sabahları çavdarlı ekmeğe yağsız tost öğlenleri hep salata,akşamları muhakkak 1 kase çorbam var gerisindede annem ne yaptıysa 2 kaşık koyuyorum 1-2 dilim ekmek yiyorum o kadar...

bende birde şu mantık var çokda az da yeem yine 2-3 saat sonra acıkıyorum az yerim 2-3 saat sonra yine yerim mantığı var yani:)

Son düzenleme:

onları hiç sevmem ben..nutellaya batıırp inanmıyorum insanın kimi zaman gözü hiçbir şeyi görmüyor o anda valla:)

ben de incittim, sanırım yürüyüş zorladı, o nedenle spor yapmadım hiç bu hafta.:44:
geçmiş olsun inş çabuk geçer
canım sağolasın adıma sevinmene çok sevindim
çok şükür gördüm, 64 küsürleri gördüysem elbet o da gelecek demektir yuppiiiiiiiiiii
darısı başınıza...

madamtusot ; seni neşeli görmek ne güzel kız sonunda kurtuldun depresif polyanalıktan

bu gazla cumaya kadar kilo veririm inşallah

sağol bebeğim, valla bomba gibiyim, yehuuuuuuuuuuuuuuu
sen de bomba gibisin, ben 5 dk. koşamıyorum dakika tuttum geçen koşu bandında.
sen müthiş kilo vereceksin emin ol, bu koşmalarla...
maşallah

canım hiiiiiç stres yapma, 10 aylık evliyim. geçen yıl bu zamanlarda nişanlıydım, düğün hazırlıklarından ağlayacak gibiydim. diyeti de dert etme, spor zaten yaptığın koşuşturmaca o nedenle hiiiiç dertlenme.
gelinliğin de inan süper olacak nasıl olursan ol.
asıl problem evlendikten sonra...
60 kilo ile evlenip 68 kilo oldum.
evlendikten sonra aman evimde tatlı pasta yapayım kocama ustalığımı ev hanımlığımı konuşturayım DEMEEEEE SAKIN

pazartesi günü kakaolu kurabiye yedim 1 tane,dün 1 kaşık pilav yedim61 de takıldım kaldımmmm:)

canım hiiiiç dert değil, azıcık nefsini kırmışsın.
elbet düşecek emin ol.

canım sevmesende muhakkak kuru kayısı, kuru dut, incir yiyeceksin ya da hurma.
ben çayı kuru kayısıyla ya da kuru dutla içiyorum mesela,
yeşil çayları da hurma, incir veya diğerleriyle...

umarım öyle olur canım..
şu kara kaysı var ya ancak ondan yiyorum ben ,ne güzel yiyormuşsun ben herşeyi yiyemiyorum öyle sevmiyorum,değişik tat tatma özürlülüğüm var:)

umarım öyle olur canım..
şu kara kaysı var ya ancak ondan yiyorum ben ,ne güzel yiyormuşsun ben herşeyi yiyemiyorum öyle sevmiyorum,değişik tat tatma özürlülüğüm var:)

kuru kayısı dediğim işte kara olanı, gün kurusu diye de geçiyormuş. ben de onu yiyorum.

bugünü özetleyeyim:
sabah:
nesfit ve müsli karışımı yemiş ara yapmamıştım.

öğlen:
1 kase cacık,
1 kase çorba(etli bi çorba değişikti)
1 tabak göbek, havuç, kırmızı lahana karışımı sirkeli limonlu salata,
1 tabak susuz kuru fasulye.

bugün şu ana kadar tam 2.5 litre su içtim, büyük ihtimalle bugün 3 lt. olur yatana kadar.
öğleden sonra,
1 şekersiz çay,
1 br.yaseminli yeşil çay,
1 kuru kayısı
yedim.

akşam da kabak yemeğim var evde, onu yerim diyorum. inş.
kuaföre gidip saçlarımı yaptırsam mı diye düşünüyorum bir yandan da, belki yürüyerek giderim kuaföre.

hadi görüşürüz kızlarrrr.

bugün çok yoruldum ayaklarım ağrıyooo öğrencileri 23 nisana hazırlıyoruz haftalardır çalışıyoruz ama bugün bide prova vardı gün boyu ayaktaydım.
o yüzden biraz da fazla yemeyi hak gördüm kendime galiba :)

sabah: 1 kk kaşar, bir domates. 3 s.zeytin
2 çay kaşığı çikolata, 2 dilim beyaz ekmek şekersiz çay

ara öğün: 1 kepekli bisküvi, 1 kupa şekersiz neskafe

öğlen: yemeğe davetliydik, 10 tane kadar yaprak sarması
1 tane lahmacun ve yanına yarım tabak salata ve ayran

ara öğün: dayanamadım nogger yedim pişman değilim :)

akşam: yorgun olduğumdan hemen bi makarna yapcam ama
yanında salata ve yoğurt olacak makarnadan çeyrek tabaktan
fazla yememeyi düşünüyorum

Yemeklerin suyunda yağı var ondan mı yemiyorsunuz ? Susuz kuru fasülye demişsin de...
Bir de yaseminli yeşil çay güzel mi ?
Ben içemiyorum yeşil çayı !
Bergamot'lusunu alayım dedim o da berbattı tadı

Yemeklerin suyunda yağı var ondan mı yemiyorsunuz ? Susuz kuru fasülye demişsin de...
Bir de yaseminli yeşil çay güzel mi ?
Ben içemiyorum yeşil çayı !
Bergamot'lusunu alayım dedim o da berbat çıktı tadı

onları hiç sevmem ben..nutellaya batıırp inanmıyorum insanın kimi zaman gözü hiçbir şeyi görmüyor o anda valla:)
Aynen oyle canim:) yani illaki dogal olmayan bi tatli yemen lazim? Eyvah. Bitter cikolata falan ye seversen kucuk bi parca o zaman. Gerci simdiye kadar tatli krizin gecmistir yada yemissindir biseyler?ne yedin itiraf et bakalim??? bende su anda kuru kayisi yiyiyorum yaninda da sut iciyorum:))

itirafffffff ediyorummmmmmmmmmmmmmm !!!!!! yemedimm canım ,bişey sadece grissini yedim karnım kazınmaya başladı :)

gece 2 de yattım 7 kalktım uyuya uyuya okula gittim . eve geldim öğlenden beri sokaklardayım . çok yorgunum . zaten sinirliyim baskül de bozulmuş pilii mi bitti ne . amannn .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…