60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah gamzelim ahh,keşke bir porsiyon kadayıfı 10 dakika yürüyerek yakabilseydikama boşver oluyor arada böyle..sen kaldığın yerden devam et diyetine...
ben bugün o kadar çok yedimki değil bir iki saat,bir hafta durmadan yürüsem yinede yakamam aldığım kalorileri

ya aslında dıyet yaparken eve tatlı matlı sokmuom ama:jeyyar: ıstısna ıste kırk yılda bı kırmk ıstmedım yedım valla ama yookk verıcem bn o 7 kıloyu ve bu ıs bıttgınde hıc bı sekılde donmıcem fastfooda..hersyden azar azar lokma lokma yıycm a.s

hallettik cnm sorunu

problem yok

şu 3 günlük dünyadan hiçbir zevk alamadığım şu günlerde,
siz beni gülümsettiniz.çok mutlu oldum arkadaşlığınıza barışmanıza

merhaba kızlar a.s.
dün gece evime geldim ben çok özlemişim evimi 10 gün kalmıştım annemde ziyaret için gitmiştim.
sabah 3 kepekli galeta 4 zeytin 1 yumurta bi fincan çay
arada bi kase kiraz bide dondurucuda küçük kornet buldum dayanamadım yedim 122 kaloriymiş.
öğlen iki az yağlı zeytinyağlı dolma ( annecim sağolsun dün yapmıştı banada koydu ziyan olmasın dedim:kedi: )
akşam az çorba bi porsiyonda barbunya ekmek yemedim

bugün bi dolma ve dondurma fazla oldu ama yinede herzamankine göre çok çok az yemiş oldum umarım kilo verebilirim.

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...sana da tekrar geçmiş olsun diliyorum...bunuda yaşamam gerekiyormuş diye düşünüyorum...öyle kötü hastalıklar var ki yine de buna şükrediyorum...ama gerçekten çok zor dediğin gibi ancak yaşayan bilir...

walk at home a gelince dün akşam sesini açmadım...onun yerine radyoyu açtım...:roflol: çok güzel oldu...hem başım ağrımadı hem de güzel şarkılar dinleyerek mutlu oldum...bundan sonra böyle yapmayı düşünüyorum...söylediklerini anlasam bir derece konuşmasına dayanabilirim ama...
:

beneğimmm tekrar hatırlatmak istemem ama bu akşam önce beni şok ettin sonra tekrar burada bizimle olduğunu öğrenince mutlu ettin...bak öyle aniden yok olayım deme sakın...yok olacaksan da önce bir msn adresini felan ver tamam mı...opuyorumnanaktan

tamam derinim tamam :kedi:

sabunum baaaak değiştirdim canım zemuszemus

çok teşekkür ederim, pek datlu

sevsinler senin yeni çizelgeni sen ve zabınım gibi pek şeker olmuşşş zemuszemus

ikinizide çok seviyoruz biz ve böyle bişey olunca hepimiz çook üzüldük ama biliyoruzki bizim topik topiklikten çıktı ve gerçek dostluklar doğdu ve yine biliyoruzki gerçek dostlar böyle ufak şeylerde kopamazlar.... opuyorumnanaktan

iyi yolculuklar canımm

kaydirigubbakcemile3 benimde ciddi kaçırdığım günlerde akşam spora gidiyorum ve sanki yediklerimin hepsini aritebilecekmişim gibi her alete 5-10 dakka daha ekliyorum :gitme: ama işe yarıyomu hayırrrrr :umursamaz:

tamam derinim tamam :kedi:

evet benek ablam derinime katılıyorum bizi senden mahrum bırakmaaaa opuyorumnanaktan

ufff bu ara zaten sessizdi topik c.tesi günleri daha beter oluyo çok sıkılıyorummm hep kendim kendime konuşuyorum ve çok özlüyorum siziii mafoldumben

günaydın kızlar.
kimsecikler yok galiba.forumun bekçisi kaldım.akşama sevgilimin ailesi geliyo.çokk heyecanlıyım ben... zayıfladığımda gelselerdi daha iyi olacaktı ama neyse.kalan 6 kiloyu inş auğstos sonuna dek veririm.

ciciş sen zaten 4 kilo verdin gene seni zayıflamış görücekler sositososito

allah tamamını erdirsin canımmm inşallah sonu güzel olur.halamın güzel bi lafı vardır hayırlısıysa olsun hayırsızsa üst sokaktan dönsün... :Saruboceq:

cicişim ben varım hiç yanlız bırakırmıyım seni

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ciciş sen zaten 4 kilo verdin gene seni zayıflamış görücekler sositososito

allah tamamını erdirsin canımmm inşallah sonu güzel olur.halamın güzel bi lafı vardır hayırlısıysa olsun hayırsızsa üst sokaktan dönsün... :Saruboceq:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

çook teşekkürler kızlar ya.hayırlısı olsun evet.çok heyecanlıyım çokdelikafadulden
annesiyle babasını ilk defa göreceğim sevgilimin.çıkmak istemiyorum karşılarına yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…