iyiyim nisacım sağolasın...sana da iyi yolculuklar canım:)merhaba mavibenekcim nasılsın
ah gamzelim ahh,keşke bir porsiyon kadayıfı 10 dakika yürüyerek yakabilseydikya bugun mutluyum,umutluyum cunku sabah kalkıp yuruyuse cıktım ..normal bıse aslında ama yanı bn cok usengec bıryım bu konuda kafamçokkarıştı ya aksama kdr hersey guzeldı sabah yuryusten once muslı yedım aralar fln oglen salata ve kabak yemegı yedım ama aksaam..bı porsıyon kadayıf yedım yaa bn yemıcem dedım zorla yedırdıler ınsanda ırade bırkmıolar yaanese yarın sabah 10 dk da fazla yurıyımde ıcım rahatlasın :1closedeyes:
kib???saol cnm kib
hallettik cnm sorunu
problem yok
evet kızlar,fiume sonuna kadar haklı...
benim saçmasapan,gereksiz ve çocukça bir alınganlığım-ki alınılacak bişey de yoktu-yüzünden hem kardeşim kadar sevdiğim prensesi kırdım,hem de sizleri meraklandırıp üzdüm((((((((((
hepinizin önünde kendisinden ve sizlerden özür diliyorum.....
(inanın hayatım boyunca bukadar utandığım çok az an olmuştur...bazen insan kendine bile inanamazya işte o moddayım)
Canım bahsedince çok net hatırladım boynunun durumunu.Demekki bayağı kökleşmiş bu rahatsızlık sende,iyi bir doktorun ellerinde bence bu sıkıntılarına bir son ver,ağrılarını yaşayan bilir ama,eminim dayanılacak gibi değildir...Tekrar geçmiş olsun..
Bir de walk at home daki kadının çenesinden bahsetmişsin..Evet ya ne kadar çok konuşuyor değil mi?Hem hareket yapıyor,hem de durmadan konuşuyor ama GERÇEKTEN BAŞ AĞRITIYOR.Ben de sesini kısmak istiyorum ama fondaki müziği de duymam gerektiği için çok da kısamıyorum...
tamam derinim tamam :kedi:beneğimmm tekrar hatırlatmak istemem ama bu akşam önce beni şok ettin sonra tekrar burada bizimle olduğunu öğrenince mutlu ettin...bak öyle aniden yok olayım deme sakın...yok olacaksan da önce bir msn adresini felan ver tamam mı...opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
şu 3 günlük dünyadan hiçbir zevk alamadığım şu günlerde,
siz beni gülümsettiniz.çok mutlu oldum arkadaşlığınıza barışmanıza
sabunum baaaak değiştirdim canım zemuszemus
çok teşekkür ederim, pek datlu
evet kızlar,fiume sonuna kadar haklı...
benim saçmasapan,gereksiz ve çocukça bir alınganlığım-ki alınılacak bişey de yoktu-yüzünden hem kardeşim kadar sevdiğim prensesi kırdım,hem de sizleri meraklandırıp üzdüm((((((((((
hepinizin önünde kendisinden ve sizlerden özür diliyorum.....
(inanın hayatım boyunca bukadar utandığım çok az an olmuştur...bazen insan kendine bile inanamazya işte o moddayım)
ablacım 2 saat sonra otobuse binicem.sırf acaba foruma geri geldın mı dıye bakmak ıcın actım forumu..
öncelikle tesekkür ederim tekrardan burda oldugun ıcın..yüreğime su serpildi.
ikinci olarak özür dileyecek bir sey yok ablacım,hepimizin zayıf düştüğü anlar olur,insanız neticede...
üçüncü olaraksa gel konuyu kapatalım,kaldıgımız yerden devam edelim..hiçbir sey olmamıs gibi... vereliniortak
kendine iyi bak ablacım bu aralar..bizim için bak..
cok öpüyorum seni..
iyi yolculuklar ablasının prensesi..Allah seni ve anneciğini korusun,sağlıcakla gelin inşallah istanbula...
bu arada son 24 saati sildim zaten hafızamdan...bu konu birdaha açılmamak üzere burada ve şu anda kapanmıştır...opuyorumnanaktan
saol cnm kib
ah gamzelim ahh,keşke bir porsiyon kadayıfı 10 dakika yürüyerek yakabilseydikama boşver oluyor arada böyle..sen kaldığın yerden devam et diyetine...
ben bugün o kadar çok yedimki değil bir iki saat,bir hafta durmadan yürüsem yinede yakamam aldığım kalorileri
beneğimmm tekrar hatırlatmak istemem ama bu akşam önce beni şok ettin sonra tekrar burada bizimle olduğunu öğrenince mutlu ettin...bak öyle aniden yok olayım deme sakın...yok olacaksan da önce bir msn adresini felan ver tamam mı...opuyorumnanaktan
tamam derinim tamam :kedi:
ufff bu ara zaten sessizdi topik c.tesi günleri daha beter oluyo çok sıkılıyorummm hep kendim kendime konuşuyorum ve çok özlüyorum siziii mafoldumben
günaydın kızlar.
kimsecikler yok galiba.forumun bekçisi kaldım.akşama sevgilimin ailesi geliyo.çokk heyecanlıyım ben... zayıfladığımda gelselerdi daha iyi olacaktı ama neyse.kalan 6 kiloyu inş auğstos sonuna dek veririm.
günaydın kızlar.
kimsecikler yok galiba.forumun bekçisi kaldım.akşama sevgilimin ailesi geliyo.çokk heyecanlıyım ben... zayıfladığımda gelselerdi daha iyi olacaktı ama neyse.kalan 6 kiloyu inş auğstos sonuna dek veririm.
cicişim ben varım hiç yanlız bırakırmıyım seni
ciciş sen zaten 4 kilo verdin gene seni zayıflamış görücekler sositososito
allah tamamını erdirsin canımmm inşallah sonu güzel olur.halamın güzel bi lafı vardır hayırlısıysa olsun hayırsızsa üst sokaktan dönsün... :Saruboceq:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?