Yemeklerin suyunda yağı var ondan mı yemiyorsunuz ? Susuz kuru fasülye demişsin de...
Bir de yaseminli yeşil çay güzel mi ?
Ben içemiyorum yeşil çayı !
Bergamot'lusunu alayım dedim o da berbattı tadı
ben de yazayım menümü... sabah bir bardak limonlu sıcak su sonra 1 haşlanmış yumurta yarım k.k.peynir 3 zeytin yarımdilim k.ekmek öğle:yarım pide(kuşbaşılı kaşarlı)ben bu hafta veremiycem sanırım.....
slm kızlar 2 gündür yazamadım.
iştahım açıldı.biberiye çayına başladım bugün gene.moralim çokkk bozuk.
iyi akşamlar kızlar en son te 15inde yazmışım buarada kayda değer bişey yemedim aynı şeyler sayılır aşağı yukarı
az önce de birazcık erişte birazdan biraz fazla da fırında sebze yaptım ondan yedim 2 bardak da ayran içtim birazdan da bitki mitki bişeyler demler içerim az önce biberiye okudum ondan yapabilirim
canım çok sıkkın adetimi 1 hafta geçti hala tık yok, sinirlerim tavan yapmış durumda, göbeğim şişti, herkes herşey batıyor çatacak yer arıyorum
dün sabah test yaptım negatif çıktı o da
hava değişiminden midir nedir bu kadar gecikti ilaç da kullanmadım etkilensin de geciksin
sporda yapamıyorum hani acaba bişey var mıdır etkiler mi diye gerçi test olumsuz çıktı ama gene de yanılma payı varmış, bakalım, pazara kadar süre verdim gene olmazsa hastaneye gideceğim hayırlısı artık
bende hep acaba bu ay olurmu diye bakıyorum...diyet yapmasammı diyorum...yok spor yapmasammı diyorum...amaaan dedim rabbim nasip ettiyse..millet istemio düşsün diye uğraşıyorda düşmüyor...iki koşuylamı birşey olacak...tevekkül en güzeliymiş valla sende dene...
Yemeklerin suyunda yağı var ondan mı yemiyorsunuz ? Susuz kuru fasülye demişsin de...
Bir de yaseminli yeşil çay güzel mi ?
Ben içemiyorum yeşil çayı !
Bergamot'lusunu alayım dedim o da berbattı tadı
yeşil çay içemiyorsanız doğadan ın büyülü bohça sından güllü olanı öneririmm
bende hep acaba bu ay olurmu diye bakıyorum...diyet yapmasammı diyorum...yok spor yapmasammı diyorum...amaaan dedim rabbim nasip ettiyse..millet istemio düşsün diye uğraşıyorda düşmüyor...iki koşuylamı birşey olacak...tevekkül en güzeliymiş valla sende dene...
Aynen ben de oyleyim yaaa... Bence kendimize bahane ariyoruz ama hakikaten nasipte ne varsa o,tevekkul en gzuzeli gercekten.
Gecen ay adet olmadim hala bekliyorum,adet olmasam da siskinligi oluyor.
Kizlar az once nescafenin yarisini ictim 3u 1arada.
Simdi de annemde balik vardi azicik yedim cok guzel kokuyordu amaaa...
Yarim saat oldu yiyeli. He 2 parca da roka attim agzima
Ustune de 1sekersiz cay, bi de hurma attim agzima...
Yemek yemeyi cok ozledim kizlaaaarrr.
Kuaforden gelirken tum pastanelerde durmak,burger yemek istedi canim.
Pilav makarna 1 aydir yok hayatimda.
Evet 67lerden 60lara dusenleri goruyorum masallah beni de motive ediyor ama midem hala kuculmedi.
Bi 60 olsam hepsini yiyip gene kilo alirim kesin
Gönül meselesi canım ya
Kendinize bir hedef koyun, bir tarih koyun. Bir amaç koyun ondan sonra daha iyi motive olursunuz...
Ben asla diyet yapamam derken kendimi diyetteyken buldum.
Metabolizmam da yavaştı onu hızlandırmak için uğraşıyorum sürekli...
Ben de nefsimi köreltmemek için arada azıcık da olsa pilav ve makarna yiyorum. Belki bir kaşık oluyor ama yiyorum yine de...
Evet bazen de arkası gelir diye tamamen ağzımı sürmüyorum.
Böyle gel-gitler arada da kaçamaklar oluyor ama bir hedef koyarsanız çabuk toparlanırsınız...
Peki ne gibi bi hedef mesela sizinki neydi? Masallah cok guzel.kilo vermissiniz.
Ne zamandan beri diyettesiniz?
Bide ben de hayatta yapamam derken birden bire icine girdim tam 1 ay oldu hatta grecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?