60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende geçen sene kullanmıştım.bendede var o.işe yarıyor ama.bende üşeniyorum valla
Biraz önce zeytin yapraklı, biberiyeli karışımı denedim.
Biraz limon damlattım.Hafif buruk bir tadı var ama içilebilir düzeyde

evet buruk ama dayanacağız artık.deneyenler memnun bırakmayız inşallah

tatlım bu zeytinli biberiyeyi ne zaman içiyosun.bende bugün zeytinliye başladım.önceden tek biberiye içiyorrdum.inşallah iyi gelir

ah canım ya..moralini bozma her şey düzelir

inşallah canım benim

Aferin canim o zaman:))ama yicen elbet kacisin yok:)))) hihi:)))

ama ama sen böyle yaparsan insanın yemiceği bile olsa yer yahu

günaydın kızlarrr
dün akşam ki menüm

bir kase çorba
2 yemek kaşığı tze fasulye
3 çatal pilav
bol salata
2 dilim çavdar ekmeği

dün eve gittim wcden sonra tartıldım 60,9 çıktım allahım inanamıyorum ablama sen bak doğru mu görüyorum dedim
yemeğii yedim yatttımm çok yorgundum
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim wcye gittim tartıldım 61,2 eee yeter ama dedim yaasinir oluyorum vallahi artık yaaa

günaydın diyet kardeşliği

yağmur çamur demeden sabah yürüyüşlerine devam

sabah;
domates,salaalık,biber,zeytin,maydonoz, peynir ohhhhh misssss :))

akşam yiyip yatarsan öyle olur.

yatmadan en az 2 saat önce vücuda bişey girmemeli.

günaydın kızlar, 70 dakikalık yürüyüş+koşu mu yaptım.

henüz acıkmadım, vücudum sinyal gönderince yicem bişeyler..

bu arada bişeyler düşündüm..bakalım siz ne düşünceksiniz bu konu hakkında..

şimdi biz acıkınca yiyoruz ya, acıkınca yediğimiz zaman vücut yakıyo bunları, kendi enerjisinde kullanmak için..ama acıkmayalım diye de ara öğün yapıyoruz bazen..bunları da depoluyo olmasın..bü yüzden kilo veremiyoruz olmayalım? mantıklı değil mi, vücut fazla gelen her şeyi depolar. gerçi ara öğünlerimiz fazla kalori içermeyen besinler olur genelde, ama bunu topladığımızda 1 haftada 500 kaloriyi bulur hemen hemen. biz de haftalık tartılıyoruzz, çoğumuzun kilosu aynı çıkıyo. ben bi 59u göremedim kaç zamandır, deliricem. ne kadar sakin olmaya çalışıp kafamı yormasam da içten içe sinir oluyorum aslında.

bi de uzmanlar diyo ki, her zaman aynı miktarda spor yapmayın. 1-2 haftada bir değiştirin yaptığınız vakitleri. mesela 1 hafta 30 dakika mı yaptınız, ondan sonraki hafta 45 dakika, ondan sonraki hafta 60, sonraki haftalarda 30 ... falan.

vücut bi zaman sonra her şeye alışıyor.şaşırtmak lazım arada bir.

ne diyosunuz bu acıkınca yemek fikrine.

bi de unutmadan.. mesela bir öğünümüzü düşünelim, genelde ne yeriz..çorba, sebzee veya et yemeği, salataa ya da yoğurt. vücuda tokluk sinyali 20 dakika sonra gittiği, bir anda hepsini yemememiz gerektiği bas bas söyleniyor, yavaş yenmesi gerektiği de.

çorbamızı ve yemeğimizi yavaş yavaş yesek, geri kalan yoğurt/salatayı da ilerleyen saatlere bölsek ara öğünde yediklerimizi yemek zorunda kalmamış oluyoruz.

düşünceleriniz?

21.20 de uyudum canım çok yorgundum .evede geç gttim dün...sanırım herkes artık kopma noktasında

ben hep yavaş yerim yemeğimi mesela 1 saate sığdırırım 25 dakikada ancak çorba içerim ..bölsek diyorsun canım ama diyetisyenler niye araöğün veriyorlkar tatlım?aç kalınmamalı ,aç kaldığnızda zayıflanmazsınız diyorlar az yiyip sık sık yiyin öğünlerinizi tamamlayın diyorlar ..gerçi bölsende o araöğün olarak sayılır bişe farketmezki canım

tamam işte, böldüğün zaman normal yemeğini yemiş oluyosun. fazladan yemiyosun.

diyetisyenler de canımı sıkmaya başladı artık. herkesin vücudu aynı değil ki konuşup duruyolar.

maximaculpa canım tartıyı boşver bir süreliğine o zaman, aynalar ölçün olsun yani çok güzel spor yapıyorsun eminim büyük fark görüyorsundur
bence takılma kilo işine bence sen birkaç hafta tartılmaya ara ver

evet yarın tartı günü ve benimde ilk tartı günüm bakalım neler olacak, devamı yarım...

fark var ama kilo yok

olmayan pantolonlarım oluyo, sıkılaştığımı görüyorum.ama kilo niye azalmıyo ya :44:

7. GÜN
Kahvaltı : 1/2 simit, 1/2 krem peynir, şekersiz çay
Ara : Kalan simit ve peynir şekersiz çay, 1 litre su
Öğle : Orman kebabı (bezelye, havuç, patates,köfte), 1 dilim k.ekmek, 1 kase yoğurt
Ara : 1 elma, 1 litre su
Akşam : 1 kase mercimek çorbası, 1 dilim k. ekmek, salata, küçük bir parça tavuk
Ara : 1 elma, Yarım litre su

fark var ama kilo yok

olmayan pantolonlarım oluyo, sıkılaştığımı görüyorum.ama kilo niye azalmıyo ya :44:

dediğim gibi yap bence 2 hafta tartıya çıkma bakalım ya da diyetini değiştir veya 2 günlük detoks felanda uygulayabilirsin metobolizma için :44:

günaydın hatunlar....kahvaltımı yazıyorum

1 kesme şeker kadar tereyağı...
1 tatlı kaşığı bal
2-3 zeytin
2 şekersiz çay

yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç halim yok...

Kimse yokmu kızlar ben yeniyim siz neler yapıyorsunuz zayıflamak için

hoşgeldin canım,
herkes ne yediğini yazıyor ve cuma sabahları aç karnına tartılıp kilo bildiriminde bulunuyoruz.
sen kaç kilosun yaşın boyun, tanıt bakalım kendini.

Memlekete gidinceye kadar hedef koydum. Siz de tatile gdinceye kadar diyebilirsiniz vs. benim de 1,5 ayi gecti. Ama vucudum direnc mi gosteriyor nedir kilo alip veriyorum bugunlerde

ben de yaza kadar diye hedef koydum. martta başladım, nisan ve mayısı bitirmeyi diyette olmayı planlıyorum. kilolar gitmezse ne yaparım bilmem.

ben bazen ara öğün yapıp bazen yapmıyorum, gerçekten bazen ara diye çok kaçırıyoruz. 1 kayısı bile bazen ara öğün sayılabilir bunu unutmayın ya da sadece bitki çayı

hiç detoks uygulamadım bu güne kadar. napmalıyım ki.

canım geçen gün koymuştum dene demiştin ya bana bi liste.
2 günlük detoks o. kardeşim yapmış ablam yapmış 2 kilo vermiş. zararlı olacağını hiç sanmıyorum çünkü menü gayet sağlıklı.
bi bak istersen.

günaydın bebişler,
dün gene 65.8 çıktım annemde akşam. (bizim evdeki tartının pili bitti )
sürekli tartılmamak lazım ama napıyım haftada bir yapamıyorum işte ben. sabah akşam tartılıyorum kafayı yedim

bu sabahki menüm de gene işe geç kaldığım için:
süt ve doğa probiyotik müsli

günaydın hatunlar....kahvaltımı yazıyorum

1 kesme şeker kadar tereyağı...
1 tatlı kaşığı bal
2-3 zeytin
2 şekersiz çay

yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç halim yok...

canım sen kahvaltı etmemişsin ki.
halin olmaz tabi, adam akıllı bişeyler ye,
salatalık, kıvırcık, peynir, yumurta nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…