Kizlar selam, nasilsiniz?
Bende de inceltici kemer var. titresimli olanlardan hani bi ara baya meshurdu. Ben onceden kullaniyordum karnimi baya bi sikilastirmisti. Gobek falan kalmamisti. Bi daha baslasam mi kullanmaya diye dusunuyorum?ama cok da useniyorum
Biraz önce zeytin yapraklı, biberiyeli karışımı denedim.
Biraz limon damlattım.Hafif buruk bir tadı var ama içilebilir düzeyde
SLM KIZLAR
kaç gün oldu giremedin kk ya. baya shbet etmişsiniz ben yokken ben bu arada kaçamaklar yaptım o yüden kilom aynı
geçenlerde 64.0 tam görmüştüm ama o zaman biraz bağısak problemim vardı sanırım ondan hepsini atınca atıkların :)
reglimin başlangıcındayım şu 2 gün ii su atarım bakalım giden kilolar var mı? mayıs sonuna kadar artık 50 li rakamları görmek istiyorum şöle 4 5 kilo daha gitse artık
bu arada maxicim tablo için çok teşekkür edrim eline emeğine sağlık. yalnız tablonun yazı karakterini değiştirebilir misin kalabalık olunca tablo daha küçük gözüküyo ve sayılar köşeli yazılınca tam anlaşılamıyo mesela comic sans bu nedenle ii bi karakter bence yine de sen bilirsin
sabah kahvaltıdan önce 1 bardak su 1 bardak sirkeli su
kahvaltıda:
2 tatlı kaşığı labne peyniri
2 dilim tam buğday ekmeği
5 küçük zeytin
2 küçük parmak sosis
1 yeşil elma
2 bardak karanfilli yeşil çay
arada 2 badem 1 elma 2 bardak su
1 bardak biberiye ve zeytin çayı (gerçekten işe yarıyo)
ah canım ya..moralini bozma her şey düzelir
Zayıflama çayı mı o da ?
İçinde yeşil çay mı var ?
Aferin canim o zaman:))ama yicen elbet kacisin yok:)))) hihi:)))
ama ama sen böyle yaparsan insanın yemiceği bile olsa yer yahu
günaydın kızlarrr
dün akşam ki menüm
bir kase çorba
2 yemek kaşığı tze fasulye
3 çatal pilav
bol salata
2 dilim çavdar ekmeği
dün eve gittim wcden sonra tartıldım 60,9 çıktım allahım inanamıyorum ablama sen bak doğru mu görüyorum dedim
yemeğii yedim yatttımm çok yorgundum
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içtim wcye gittim tartıldım 61,2 eee yeter ama dedim yaasinir oluyorum vallahi artık yaaa
akşam yiyip yatarsan öyle olur.
yatmadan en az 2 saat önce vücuda bişey girmemeli.
günaydın kızlar, 70 dakikalık yürüyüş+koşu mu yaptım.
henüz acıkmadım, vücudum sinyal gönderince yicem bişeyler..
bu arada bişeyler düşündüm..bakalım siz ne düşünceksiniz bu konu hakkında..
şimdi biz acıkınca yiyoruz ya, acıkınca yediğimiz zaman vücut yakıyo bunları, kendi enerjisinde kullanmak için..ama acıkmayalım diye de ara öğün yapıyoruz bazen..bunları da depoluyo olmasın..bü yüzden kilo veremiyoruz olmayalım? mantıklı değil mi, vücut fazla gelen her şeyi depolar. gerçi ara öğünlerimiz fazla kalori içermeyen besinler olur genelde, ama bunu topladığımızda 1 haftada 500 kaloriyi bulur hemen hemen. biz de haftalık tartılıyoruzz, çoğumuzun kilosu aynı çıkıyo. ben bi 59u göremedim kaç zamandır, deliricem. ne kadar sakin olmaya çalışıp kafamı yormasam da içten içe sinir oluyorum aslında.
bi de uzmanlar diyo ki, her zaman aynı miktarda spor yapmayın. 1-2 haftada bir değiştirin yaptığınız vakitleri. mesela 1 hafta 30 dakika mı yaptınız, ondan sonraki hafta 45 dakika, ondan sonraki hafta 60, sonraki haftalarda 30 ... falan.
vücut bi zaman sonra her şeye alışıyor.şaşırtmak lazım arada bir.
ne diyosunuz bu acıkınca yemek fikrine.
bi de unutmadan.. mesela bir öğünümüzü düşünelim, genelde ne yeriz..çorba, sebzee veya et yemeği, salataa ya da yoğurt. vücuda tokluk sinyali 20 dakika sonra gittiği, bir anda hepsini yemememiz gerektiği bas bas söyleniyor, yavaş yenmesi gerektiği de.
çorbamızı ve yemeğimizi yavaş yavaş yesek, geri kalan yoğurt/salatayı da ilerleyen saatlere bölsek ara öğünde yediklerimizi yemek zorunda kalmamış oluyoruz.
düşünceleriniz?
21.20 de uyudum canım çok yorgundum .evede geç gttim dün...sanırım herkes artık kopma noktasında
ben hep yavaş yerim yemeğimi mesela 1 saate sığdırırım 25 dakikada ancak çorba içerim ..bölsek diyorsun canım ama diyetisyenler niye araöğün veriyorlkar tatlım?aç kalınmamalı ,aç kaldığnızda zayıflanmazsınız diyorlar az yiyip sık sık yiyin öğünlerinizi tamamlayın diyorlar ..gerçi bölsende o araöğün olarak sayılır bişe farketmezki canım
maximaculpa canım tartıyı boşver bir süreliğine o zaman, aynalar ölçün olsun yani çok güzel spor yapıyorsun eminim büyük fark görüyorsundur
bence takılma kilo işine bence sen birkaç hafta tartılmaya ara ver
evet yarın tartı günü ve benimde ilk tartı günüm bakalım neler olacak, devamı yarım...
fark var ama kilo yok
olmayan pantolonlarım oluyo, sıkılaştığımı görüyorum.ama kilo niye azalmıyo ya :44:
dediğim gibi yap bence 2 hafta tartıya çıkma bakalım ya da diyetini değiştirveya 2 günlük detoks felanda uygulayabilirsin metobolizma için :44:
hiç detoks uygulamadım bu güne kadar. napmalıyım ki.
Kimse yokmu kızlar ben yeniyim siz neler yapıyorsunuz zayıflamak için
Memlekete gidinceye kadar hedef koydum. Siz de tatile gdinceye kadar diyebilirsiniz vs. benim de 1,5 ayi gecti. Ama vucudum direnc mi gosteriyor nedir kilo alip veriyorum bugunlerde
şimdi biz acıkınca yiyoruz ya, acıkınca yediğimiz zaman vücut yakıyo bunları, kendi enerjisinde kullanmak için..ama acıkmayalım diye de ara öğün yapıyoruz bazen..bunları da depoluyo olmasın..bü yüzden kilo veremiyoruz olmayalım? mantıklı değil mi, vücut fazla gelen her şeyi depolar. gerçi ara öğünlerimiz fazla kalori içermeyen besinler olur genelde, ama bunu topladığımızda 1 haftada 500 kaloriyi bulur hemen hemen. biz de haftalık tartılıyoruzz, çoğumuzun kilosu aynı çıkıyo. ben bi 59u göremedim kaç zamandır, deliricem. ne kadar sakin olmaya çalışıp kafamı yormasam da içten içe sinir oluyorum aslında.
bi de uzmanlar diyo ki, her zaman aynı miktarda spor yapmayın. 1-2 haftada bir değiştirin yaptığınız vakitleri. mesela 1 hafta 30 dakika mı yaptınız, ondan sonraki hafta 45 dakika, ondan sonraki hafta 60, sonraki haftalarda 30 ... falan.
vücut bi zaman sonra her şeye alışıyor.şaşırtmak lazım arada bir.
ne diyosunuz bu acıkınca yemek fikrine.
bi de unutmadan.. mesela bir öğünümüzü düşünelim, genelde ne yeriz..çorba, sebzee veya et yemeği, salataa ya da yoğurt. vücuda tokluk sinyali 20 dakika sonra gittiği, bir anda hepsini yemememiz gerektiği bas bas söyleniyor, yavaş yenmesi gerektiği de.
çorbamızı ve yemeğimizi yavaş yavaş yesek, geri kalan yoğurt/salatayı da ilerleyen saatlere bölsek ara öğünde yediklerimizi yemek zorunda kalmamış oluyoruz.
düşünceleriniz?
hiç detoks uygulamadım bu güne kadar. napmalıyım ki.
günaydın hatunlar....kahvaltımı yazıyorum
1 kesme şeker kadar tereyağı...
1 tatlı kaşığı bal
2-3 zeytin
2 şekersiz çay
yürüyüş yapmak istiyorum ama hiç halim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?