- 31 Ocak 2011
- 164
- 7
- 296
tamam kafana göre takıl bari üzerine sıcağa yakın su iç kahvaltıdan yarım saat önce kadar...sonra wc ye koşunuz
ana öğünlerde istediğimi yiyorum ...canım ekmeği çok çekiyorsa ekmek fazla yemek az yiyorum....bazen ekmeksiz yiyorum...yani saat 4 e kadar kafama göre yiyorum...acıktığım zamanlarda hani belli bir saati olmuyor ama 4 e kadar yani...ama akşam ağır beslenmiyorum...ha herzaman bu tempoya uyamayabiliyorum...ama çoğunluk artık bu şekilde...mesela misafirliğe gittiğimde canım ne isterse yiyorum...akşam yemek yemiyorum zaten acıkmıyorumda ozaman...baktım acıktım ceviz kuru üzüm fındık ( hepsinin karışımı bir avuç oluyor) onu yiyorum üzerine bol su...mide alışıyor zaten kendi kendinize telkin verin iradenizi kuvvetlendirin...aynaya geçin sen iradesizsin bir yemeğe bile karşı koyamıyorsun onca fakir insan günlerce yemek yiyemiyorken sen kendini yemeye zorluyorsun deyin...çünkü yediklerimizin çoğu can sıkıntısından gerçek açlıktan değil...açlık hissi mide boş olduğunda olmuyormuş sadece kanda bazı maddeler azaldığında beyine sinyal geliyormuş...aslında en ideal beslenme şuymuş : yediğin vucudundan çıkmadan yenisini yememek...dayanabilene...
bir türlü vermiyorum bende yaa
millet akşam 8 den sonra meyve dahi yemiyor...su ve yeşil çay...dene sende vereceksin...birde türk kahvesi iç...
bana yazsana onu zahmet olmazsa. internette bi çok detoks tarifi var hangisini baz alıyım ben de şaşırdım.
millet haftada 1 kilo veriyo ben ayda 2 . allaahım deli olacam ya
Günaydın kızlar,
Sabah :
Süt ve doğa probiyotik müsli ile nestle'nin müslisini karıştırdım yedim. Madamtusot okadar övdüki bende 2 hafta önce alıp daha açmadığım doğa probiyotik müsli'yi açıp deneyeyim dedim .
Şimdi 3 adet etiform yedim
Öğlen kurufasülye varmış iş yerinde
Akşam fırında köfte patates
Sabahtan beri canım hiç birşey yapmak istemiyor moralim çok bozuk bağıra bağıra ağlayasım varevde tadilat var herşey ters gidiyor sorun çözmekten ilerlenemiyor . Ve heryer batmış durumda toz toprak harç offfff
imâm-ı Gazâlî ve İbn-i Sînâ gibi âlimlerin beslenme hususunda iki prensipte ısrar ettikleri görülür:
1- Hakikî açlık hissedilmeden, yani iyice acıkmadan yemek yememek,
2- Hakikî iştah mevcut iken, iyice doymadan sofrayı terk etmek. İki öğün arasında hiçbir şey yememek gerektiği de ayrıca bilinmelidir.
şimdi ara öğün diye tutturuolar ama ara öğün yiyince mide asidi kullanıldığından ana öğünde sindirim yapacak asidin etkisi azalıyormuş...ben bunu uyguluyorum 1 haftadır....çok çok acıkırsam arada ağzıma birşeyler atıyorum ama alışınca onuda yapmıcam...
ana öğünlerde istediğimi yiyorum ...canım ekmeği çok çekiyorsa ekmek fazla yemek az yiyorum....bazen ekmeksiz yiyorum...yani saat 4 e kadar kafama göre yiyorum...acıktığım zamanlarda hani belli bir saati olmuyor ama 4 e kadar yani...ama akşam ağır beslenmiyorum...ha herzaman bu tempoya uyamayabiliyorum...ama çoğunluk artık bu şekilde...mesela misafirliğe gittiğimde canım ne isterse yiyorum...akşam yemek yemiyorum zaten acıkmıyorumda ozaman...baktım acıktım ceviz kuru üzüm fındık ( hepsinin karışımı bir avuç oluyor) onu yiyorum üzerine bol su...mide alışıyor zaten kendi kendinize telkin verin iradenizi kuvvetlendirin...aynaya geçin sen iradesizsin bir yemeğe bile karşı koyamıyorsun onca fakir insan günlerce yemek yiyemiyorken sen kendini yemeye zorluyorsun deyin...çünkü yediklerimizin çoğu can sıkıntısından gerçek açlıktan değil...açlık hissi mide boş olduğunda olmuyormuş sadece kanda bazı maddeler azaldığında beyine sinyal geliyormuş...aslında en ideal beslenme şuymuş : yediğin vucudundan çıkmadan yenisini yememek...dayanabilene...
canım sen deli gibi spor yapıyorsun, kilo vermemen doğal, çünkü sıkılaştın ve kasların arttı ve onlar daha fazla kilolu yapıyor ilk etapta inan bana spor hocam söylemişti.
Eki Görüntüle 394860
al bakalım bu da detoks bebeğim.
bu arada kızlar annem dedi ki: ender saraç'ın kampına gitmişti.
orda lahana yemeği veriyorlarmış detoks yerine akşam bir kupa.
kereviz herşeyin içinde varmış çorbada dahil
bi de mayalı şeylerden kaçınacakmışız 1 hafta, vücut mayayı hazmedemiyormuş.
mesela yoğurt.
yoğurdu bırakmam gerekiyor sanırım bu mide şişkinliğinin sebebi mayalı şeylermiş
günaydın wishçim,
nasıl buldun? ben nestle nesfit mavi paketle karıştırıyordum ama bugün o bitti tek yedim, tek yiyince de doymadım
canın niye bişey yapmak istemiyor?
ben de aynı böyleydim,
şimdi şimdi kendiem geliyorum.
havalardandır. sıkma canını.
ben de dün gece ağladım hala da ağlayasım var.
sıkıntılıyım bu aralar, midem küçülür, boğazım düğümlenir diyorum ama aksine iştahım açılıyor.
sinirden hepsini yiyeceğim
aman bebeğim ağlama, bi de bak baş ağrısı ekleniyor inan bana
hadi yaaaa...
ama benim reflüm var ve pis reflüden dolayı hep açmışım gibi hissediyorum. sürekli kazınıyor midem offfffff yaaaa
woooowww, çok sert
çok haklısın, bazı insanlar akşam yemekten sonra hemen tuvalete gidiyorlar, keşke öyle olsak ama ne yazık ki günde 1i görmek bile harika oluyor bazen.
kızlar öğlen yemeğe gitmedim.
menüm:
1 activia sade yoğurt ufak,
6 galate (parmak boyutlu olanlardan),
1 br. tarçınlı yeşil çay,
1 lt. suyum bitti şu an.
he doymadım diye şimdi de eti form light kepekli bisküvi yiyeceğim 4 tane
nasıl yani yoğurt yemememiz mi gerekiyormuş başkasna sorsan hergün 1 kase yemelisin diyorlarrr allah allah..:26:
hayır canım sadece 1 hafta yememek lazımmış.
detoks arınmak için.
mide mayalı şeyleri hazmedemezmiş.
slm kızlar
öğlen 1 dilim ekmek,1 porsiyon sucuklu yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,1 eti cindayanamadım valla
selam canımm 1 tanecikten bişey olmaz:)
canım içim rahatladı valla
slm kızlar
öğlen 1 dilim ekmek,1 porsiyon sucuklu yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,1 eti cindayanamadım valla
KPSS ve dersler derken sizi ihmal ettimvücudumla bir inatlaşmadayız o direniyor bende direniyorum bu sabah sonunda 63.3 gördüm karnım indi verdiğimi hissediyorum ancak tartıda 63.0 göremedim VAZGEÇMEYECEĞİM 26 sında 1 ay olacak verdiğim kilo eğer 63 olursam 1.7 kg ona rağmen devam ağır ama emin adımlar
eşim dün ilk defa popişin büyük dedi banaespriyle karışık ama hırs yaptım selülit için tavsiye edeceğiniz yağ karışımı var mı :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?