60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam kafana göre takıl bari üzerine sıcağa yakın su iç kahvaltıdan yarım saat önce kadar...sonra wc ye koşunuz

sabahları zaten spor esnasında 1.5 lt su tüketmeye çalışıyorum, yoksa unutuyorum gün içinde. hiç içmediğim bile oluyo.

aynen katılıyorum..

bir türlü vermiyorum bende yaa

sen niye veremiyosun..metabolizman mı yavaş benimki gibi

evde günlük sütle probiyotik yoğurt mayaladım...içine hurma dilimler yerim..acıkınca...şimdi mesela hafif bir açlık gibi hissediyorum ama yemesemde olur diyorsam yemiyorum...gitsem şimdi yerim koca kase makarna hamburger...ama soruyorum mideme açmısın bakiim...mırın kırın ediyor...yok sana yemek falan dedim

bana yazsana onu zahmet olmazsa. internette bi çok detoks tarifi var hangisini baz alıyım ben de şaşırdım.

millet haftada 1 kilo veriyo ben ayda 2 . allaahım deli olacam ya

canım sen deli gibi spor yapıyorsun, kilo vermemen doğal, çünkü sıkılaştın ve kasların arttı ve onlar daha fazla kilolu yapıyor ilk etapta inan bana spor hocam söylemişti.

al bakalım bu da detoks bebeğim.

bu arada kızlar annem dedi ki: ender saraç'ın kampına gitmişti.
orda lahana yemeği veriyorlarmış detoks yerine akşam bir kupa.
kereviz herşeyin içinde varmış çorbada dahil
bi de mayalı şeylerden kaçınacakmışız 1 hafta, vücut mayayı hazmedemiyormuş.
mesela yoğurt.
yoğurdu bırakmam gerekiyor sanırım bu mide şişkinliğinin sebebi mayalı şeylermiş

günaydın wishçim,
nasıl buldun? ben nestle nesfit mavi paketle karıştırıyordum ama bugün o bitti tek yedim, tek yiyince de doymadım
canın niye bişey yapmak istemiyor?
ben de aynı böyleydim,
şimdi şimdi kendiem geliyorum.
havalardandır. sıkma canını.
ben de dün gece ağladım hala da ağlayasım var.
sıkıntılıyım bu aralar, midem küçülür, boğazım düğümlenir diyorum ama aksine iştahım açılıyor.
sinirden hepsini yiyeceğim
aman bebeğim ağlama, bi de bak baş ağrısı ekleniyor inan bana

hadi yaaaa...
ama benim reflüm var ve pis reflüden dolayı hep açmışım gibi hissediyorum. sürekli kazınıyor midem offfffff yaaaa

woooowww, çok sert
çok haklısın, bazı insanlar akşam yemekten sonra hemen tuvalete gidiyorlar, keşke öyle olsak ama ne yazık ki günde 1i görmek bile harika oluyor bazen.

kızlar öğlen yemeğe gitmedim.
menüm:
1 activia sade yoğurt ufak,
6 galate (parmak boyutlu olanlardan),
1 br. tarçınlı yeşil çay,
1 lt. suyum bitti şu an.
he doymadım diye şimdi de eti form light kepekli bisküvi yiyeceğim 5 tane

Son düzenleme:

nasıl yani yoğurt yemememiz mi gerekiyormuş başkasna sorsan hergün 1 kase yemelisin diyorlarrr allah allah..:26:

slm kızlar
öğlen 1 dilim ekmek,1 porsiyon sucuklu yumurta,1 kk peynir,4 zeytin,1 eti cin dayanamadım valla

eti cin çekti canım az sonra albenimi yesem diye birşeyler dürtüyor beni ...evde zaten bir tane var...hurmalı yoğurtmu yapsam...ne yapsam ne etsem...yada limonlu su içip bir saat daha iyice acıkıncamı yesem...

İşin sırrı sanırım biraz da düzenli yemek.Öğün kaçırmamak.
Annemden biliyorum ne olursa olsun 3 öğünü kaçırmaz.
Yıllardır hep aynı kilosu aldım derdi yok yani.
ben annemden kiloluyum ya :)

KPSS ve dersler derken sizi ihmal ettimvücudumla bir inatlaşmadayız o direniyor bende direniyorum bu sabah sonunda 63.3 gördüm karnım indi verdiğimi hissediyorum ancak tartıda 63.0 göremedim VAZGEÇMEYECEĞİM 26 sında 1 ay olacak verdiğim kilo eğer 63 olursam 1.7 kg ona rağmen devam ağır ama emin adımlar
eşim dün ilk defa popişin büyük dedi banaespriyle karışık ama hırs yaptım selülit için tavsiye edeceğiniz yağ karışımı var mı:13:

madamcım 2 gün bunları mı yiyecem yani..

yarın başlayım o zaman..

bi de arkadaşlar bizim hocamız demişti ki bu ender saraçla ilgili..daha doğrusu ender saracın kampında bi kaç kişinin ölümüyle ilgili.. şimdi baktığın zaman, adam uzman, ya nası olur böyle bir şey diyosunuz.. vücutta kör bağırsak denilen yerde bazı bakteriler yaşar, yaşamak zorundadır..bu bakteriler prebiyotik denilen besin öğesinde bulunur.. bakteriler bunlarla beslenerek vücudumuzda simbiyotik yaşama katkı sağlarlar.. detoks programlarında vücutta bu bakterileri yok etmişler, daha sonra yoğurt gibi prebiyotikli ürünleri vücut aldığında hazmedemediği için, daha doğrusu hazmedecek bakteriler olmadığı için ölümle sonuçlanmış. ve bu açıklanmış bir şey..araştırmanızı tavsiye ederim..tabi üstü kapatılıyor bu da ayrı bi konu.

vücudun mayalı şeylerde zorlanması gibi bir şey söz konusu olamaz. ender saraça bu yüzden güvenmiyorum.

benim dedem 70küsür yaşında ve her gün yoğurt yer. öğle ve akşam yemeğinde. hiç aksatmaz.. hiç de bi hastalığı yoktur, turp gibidir maşallah.

amannnn valla ne bileyim.
içim sıkkın dışım sıkkın, bari sıkıntıdan zayıflayayım di mi? yok.
neyse bugüne de şükür. 68dim artık patlayacak gibi hissediyordum. demek ki üst sınırım bile 66 falanmış.
58 olsam yeter ama önce bi 60ı görelim ah Allah'ım sen zayıflamak isteyen herkese dayanma gücü ver.
AMİN.

bi de öyle güzel nimetler yaratmışsın ki rabbim hepsini yemek, hepsinden tatmak istiyorum. bu duygu nasıl gider ki?
sağlıklı kilo vermeyi nasip et hepimize aminnnnnnn.
şöyle mükellef bi sofrayı özledim.
pis süt, nesfit ve yoğurt istemiyorum artık.

ah bu eşler yok mu
bana da geçenlerde ilk defa ve umarım son olur kemer taktım yukarı çıkmış biraz diye "anca orasına takar" demişti şakaydı güya ama çok ağır geldi. ben de sivilcen çıkmış kocaman boynuz gibi dedim alnında
amannnnnnnn hırs yaptım ben de o günden sonra, işte hala bu lafı yüzünden zayıflamaya çalışıyorum.
ince belim olacak görecek, kıskançlıktan çatlayacak

olacaksın canım merak etme ama sen düğündü bilmem ne derken pastaları biraz kaçırdın. artık yemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…