- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
kızllar valla bu erkeklere güven olmaz.. benimki de bana zayıfsın diyodu şimdi de evlendiğimizde 52 kiloluk halini de biliyoz diyo. ne iş anlamadım.. zayıf olunca çıtır olunca kıskanıyolar, biraz kilo alınca dalga geçiyolar. en iyisi onların lafına bakmadan her daim çıtır kalmamızne derlerse desinler.
kızllar valla bu erkeklere güven olmaz.. benimki de bana zayıfsın diyodu şimdi de evlendiğimizde 52 kiloluk halini de biliyoz diyo. ne iş anlamadım.. zayıf olunca çıtır olunca kıskanıyolar, biraz kilo alınca dalga geçiyolar. en iyisi onların lafına bakmadan her daim çıtır kalmamızne derlerse desinler.
kızlar işte beeeen. 20 kasım'da böyleydim. 68 kilo değildim tabi, 66yımdır en fazla burda.
nasıl?
Eki Görüntüle 394967
harikasınız kızlar ya valla gülmekten öldüm.
neşem yerine geldi oh beee.
iyi demişsin valla aferin.
benimki de 100 kilo şekercim, benimle diyete başladı resmen yarışıyoruz 98 oldu.
benimki bana söylemeden diyet yapıyor, yok aç değilim, yok geç yedim. meğer böyle böyle yarışıyormuş. bi gün tatlıya hayır dedi ben şooookbenim kocam asla tatlıya hayır demezdi
evet göbeğim var canım ne yazık ki... obez görünmüyorum yok yaaa ama işte bi demiyor ki manken karım
kocakafalı adama koptum koptummm. iş yerinde kahkaha attırdınız valla bana
elbet senin de olur güzelim.
bak bu erkekler işini bilir,
çıkarken tombiş ol der, kıskanırlar.
evlenince de zayıfla derler, nasılsa onlarınız ya artık...
şeytanlar şeytan
öyle vallahi.
en iyisi çıtır olmak her daim.
maximaculpa şu resmini değiştir yaaa
aynen öyle ne dediklerini bilmiyorlarr:))
madamcımmm harika br fiziğin var ve pembeler çok yakışmış sana..
kızlar işte beeeen. 20 kasım'da böyleydim. 68 kilo değildim tabi, 66yımdır en fazla burda.
nasıl?
Eki Görüntüle 394967
öyle vallahi.
en iyisi çıtır olmak her daim.
maximaculpa şu resmini değiştir yaaa
bu senin niian elbisen mi çok güzel üstünü görseydik yüüznü makyajını flan ,nişan elbiseler bölümünde bu elbiseyi çok beğeniyorlar:)harika bayıldım yaaateşekkürler tatlım, biraz moral iyi geldi
kardeşimin düğününden bir kareydi.
şimdi bir diğer resmimi yayınlıyorum 60 kiloyum burda:
bu da kendi nişanımdan...
Eki Görüntüle 395008
bu da 58lik sözümden bir kare:
Eki Görüntüle 395017
selam kızla bu ay sadece 1kg gıttı benden gunde 3 dılım ekmek yıyorum acaba ekmegı kessemı napsam bılemedım
evet canım.sağol bugün biraz daha iyiyim.dünkü senden eser yok:) iyi geçmiş gitmiş canım ,arada olur öyle şeyler:)
nasıl?
Eki Görüntüle 394967
evet canım.sağol bugün biraz daha iyiyim.
maşallah süpersin
Gayet hoş görünüyorsun şekerim.
çokta orantılısın...kocanın kafasına 1 adet oklava inmesi gerekiyor beynin normale dönmesi için...benimkine de merdane
niye kıııııız:)
ne koyyyim
olacak o kadar geldi aklıma :d alo ne koyyyim
gayet şekersin canım bu arada..kilolu değilsin.. sen de benm gibi bebişin getireceği kiloları düşünüyosun dimiii
bu da 58lik sözümden bir kare:
bu senin niian elbisen mi çok güzel üstünü görseydik yüüznü makyajını flan ,nişan elbiseler bölümünde bu elbiseyi çok beğeniyorlar:)harika bayıldım yaaa
yalnız pudra,pembe tutkunluğu var sanırım sende canım
Bence de gayet orantılısın istenmeyen fazlalıklar da görünmüyor takıntı yapacak hiçbir durum yok:)
şimdiii naptım 5 çorba kaşığı kendi yaptığım yoğurda yarım paket limonlu diyet bisküvi kırdım içine 4 tane hurmayı minik minik doğradım yediiimmm.....
niye kıııııız:)
ne koyyyim
olacak o kadar geldi aklıma :d alo ne koyyyim
gayet şekersin canım bu arada..kilolu değilsin.. sen de benm gibi bebişin getireceği kiloları düşünüyosun dimiii
madamcım sen resimleri nasıl siliyorsun banada göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?