60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızllar valla bu erkeklere güven olmaz.. benimki de bana zayıfsın diyodu şimdi de evlendiğimizde 52 kiloluk halini de biliyoz diyo. ne iş anlamadım.. zayıf olunca çıtır olunca kıskanıyolar, biraz kilo alınca dalga geçiyolar. en iyisi onların lafına bakmadan her daim çıtır kalmamız ne derlerse desinler.

aynen öyle ne dediklerini bilmiyorlarr:))

madamcımmm harika br fiziğin var ve pembeler çok yakışmış sana..

öyle vallahi.
en iyisi çıtır olmak her daim.
maximaculpa şu resmini değiştir yaaa

benle böyle konuşursa boşarım ben:))
aynen öyle istedikleri şekilde konuşur,söylerlerrr

öyle vallahi.

aynen öyle ne dediklerini bilmiyorlarr:))

madamcımmm harika br fiziğin var ve pembeler çok yakışmış sana..

teşekkürler tatlım, biraz moral iyi geldi
kardeşimin düğününden bir kareydi.

şimdi bir diğer resmimi yayınlıyorum 60 kiloyum burda:
bu da kendi nişanımdan...

evet evet evet işte bu

öyle vallahi.

niye kıııııız:)

ne koyyyim

olacak o kadar geldi aklıma :d alo ne koyyyim

gayet şekersin canım bu arada..kilolu değilsin.. sen de benm gibi bebişin getireceği kiloları düşünüyosun dimiii

selam kızla bu ay sadece 1kg gıttı benden gunde 3 dılım ekmek yıyorum acaba ekmegı kessemı napsam bılemedım

bu senin niian elbisen mi çok güzel üstünü görseydik yüüznü makyajını flan ,nişan elbiseler bölümünde bu elbiseyi çok beğeniyorlar:)harika bayıldım yaaa

yalnız pudra,pembe tutkunluğu var sanırım sende canım

Bence de gayet orantılısın istenmeyen fazlalıklar da görünmüyor takıntı yapacak hiçbir durum yok:)

Gayet hoş görünüyorsun şekerim.

sağol tatlım.

çokta orantılısın...kocanın kafasına 1 adet oklava inmesi gerekiyor beynin normale dönmesi için...benimkine de merdane

sağol canım işte göbeği kapamak için yarasa kol yaptırdım

ne koyyyim

gayet şekersin canım bu arada..kilolu değilsin.. sen de benm gibi bebişin getireceği kiloları düşünüyosun dimiii

alla iyiliğini versin hahahha,
ne koydun lan kafanaaaaaaaaaa

bu da 58lik sözümden bir kare:

evet canım ya var her kıyafetim bu renk. normalde giyimde değil ama abiyede değişik renklere geçemiyorum bi türlü çünkü başı da tesettürlü olunca öcü gibi oluyor koyu renkler.
açık renkte de çocuk gibi görünmemek için en ideal renk genç kız rengi hem.

Bence de gayet orantılısın istenmeyen fazlalıklar da görünmüyor takıntı yapacak hiçbir durum yok:)

canım benim
bunlar kamufle edilmiş hallerim tabiii...
karın bölgemde benim tüm sorun.

Son düzenleme:

ne koyyyim

bu arada evet canım ya bebek olursa 20 kilo alsam 68+20=88 , 90 olurum ben Allah korusun. o nedenle vermeliyim

madamcım sen resimleri nasıl siliyorsun banada göster

mesaja cevap yazarken altta, eklenti ekle, eklenti sekmesini tıkla zaten orda resim duruyor. işaretle, x tuşuna bas. kaydet.
kızlar şimdi resimlerimi kaldıracağım. google veya faceten everybody loves colors diye aratın işte o benim ama burda yayınlamayacağım daha fazla
güzel yorumlarınız için teşekkürler.
motive oldum inş. gidecek bu göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…