eti cin çekti canımaz sonra albenimi yesem diye birşeyler dürtüyor beni ...evde zaten bir tane var...hurmalı yoğurtmu yapsam...ne yapsam ne etsem...yada limonlu su içip bir saat daha iyice acıkıncamı yesem...
amannnn valla ne bileyim.
içim sıkkın dışım sıkkın, bari sıkıntıdan zayıflayayım di mi? yok.
neyse bugüne de şükür. 68dim artık patlayacak gibi hissediyordum. demek ki üst sınırım bile 66 falanmış.
58 olsam yeter ama önce bi 60ı görelim ah Allah'ım sen zayıflamak isteyen herkese dayanma gücü ver.
AMİN.
bi de öyle güzel nimetler yaratmışsın ki rabbim hepsini yemek, hepsinden tatmak istiyorum. bu duygu nasıl gider ki?
sağlıklı kilo vermeyi nasip et hepimize aminnnnnnn.
şöyle mükellef bi sofrayı özledim.
pis süt, nesfit ve yoğurt istemiyorum artık.
ah bu eşler yok mu
bana da geçenlerde ilk defa ve umarım son olur kemer taktım yukarı çıkmış biraz diye "anca orasına takar" demişti şakaydı güya ama çok ağır geldi. ben de sivilcen çıkmış kocaman boynuz gibi dedim alnında
amannnnnnnn hırs yaptım ben de o günden sonra, işte hala bu lafı yüzünden zayıflamaya çalışıyorum.
ince belim olacak görecek, kıskançlıktan çatlayacak
olacaksın canım merak etme ama sen düğündü bilmem ne derken pastaları biraz kaçırdın. artık yemezsin
Sakın sakın yeme...
1 eti cin (67gr) 167 kalori imiş...
Ama kalorisi ile kalmıyor. Sonrasında daha fazla acıktırıyor.
Şekeri birden yükseltip sonra alçaltan yani şerbetli tatlı, çikolata tarzı şeyler direk yağ olarak depolanıyormuş ve acayip acıktırıyor.
Onun yerine kuru erik, kuru kayısı vs. içine bir badem , ceviz koy ye...
ah bu eşler yok mu
bana da geçenlerde ilk defa ve umarım son olur kemer taktım yukarı çıkmış biraz diye "anca orasına takar" demişti şakaydı güya ama çok ağır geldi. ben de sivilcen çıkmış kocaman boynuz gibi dedim alnında
amannnnnnnn hırs yaptım ben de o günden sonra, işte hala bu lafı yüzünden zayıflamaya çalışıyorum.
olacaksın canım merak etme ama sen düğündü bilmem ne derken pastaları biraz kaçırdın. artık yemezsin
ay bende ya. bu konuda seninle dert ortağı olacaz nerdeyse .
amaan erkeklerin bu manyaklıklarının sonu ne olacak merak ediyorum...zayıf olursun ele avuca gel iskelet gibisin...kilo alırsın toton büyük...eşimde bana aaa sende selülitmi var demişti ...bende döndüm ben senin çatlaklarını yüzüne vuruyormuyum dedim2 yıl kadar gitti bu sözüm ama geçenlerde yine tosun dedi...170 boya 65 kilo tosun oluyor ya...belim incecikti kalçam orantılı zaten yuvarlak hatlıyım çok hoş dururdu ama bir beyefendiye beğendiremedik...şimdi aynaya bakıyorum kendimce hoşuma gitmeyen fazlalıklarımdan kurtulmak için uğraşıyorum...o dediğini desin...takacak kulp arıyorsa ayna orada duruyor...
ah bu eşler yok mu
neyse diyorum onca nimet var ama nefse hakim olmak da başka bi meziyet. biz de buna devam edelim
aynen beni de tosun diye seviyor,
sensin tosun dedim ben de.
58le sözlendim 60la evlendim. 1.70 boy tosunmuş.
taş gibi karım var diyeceğine, manken gibi...
sensin tosun dedim ben de
ama bende salaklık o kilo alsa da hep harika oldun ben zayıf sevmiyorum, ııııyk tahta kurusu gibi dedim durdum ki aldığı kilolardan morali bozulmasın, üzülmesin ne salakmışım.
ya kendime güvenimi kırdı vallahi.
saçımı boyatırım, dibin mi geldi.
geldi işte görüyosun ne söylüyosun.
senin burnundaki kıllardan bahsediyo muyum uzamışlar diye aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
beni deli ettiler
kızlar size 2 dk. resmimi koyup çekeceğim. bi yorum yapın
madamcım sorma, ben de eşimle çok dalga geçiyorum..benimle çok pis alay ediyo bazen..
önceden bizimki kaslıymış göbeğindeki baklavaları gördüm bi fotosunda.. şimdi tabi o eski halinden eser olmadığı için, göbek benim popo gibi olduğu için, çürük halin bana denk geldi diyorum bozuluyo.oh iyi oluyo. onlar geçsin biz ssusalım mı..
bi de bana diyo ki niye zayıflamak için bu kadar acele ediyosun.. ondan önce zayıflayıp bende onunla alay etmessem
benimkide şakayla karışık der bazzen ama önce kendi koca göbeğine bak derim bende.boynuza çok güldüm canım yaaa hhhahahah iyi demişsin valla.destek olacagına köstek olmuyorlarmı fitil oluyorum
benimkinin demeye yüzü yok allahtan 107 kilo
akşamları ona da spor yaptırıyorum,şekeri kaldırdım tamam dedi.şunu yicem diyorum elinde bi listeyle gelmiş.hayır o bu kadar kalori yeme diyorakşam bi paket bisküvi bi çikolata tatlı falan yerdi artık yemiyor bana destek oluyor kocişimmmm:103::103::103::103:
canımcım 170 boy 65 kilo olarak anca biraz göbek biraz popo olur....gidipte obez görünmezsin kuşum ya ....takma aynaya bak kendin için yap yaptığını...seven biz olduğumuz için kusurlarını yüzlerine vurmuyoruz...onlar şekilci yok ben seni her halinle severim diyordu...neyin laf sokması ozaman bu...kocakafalı adam ne olcak...
amannnn yarabbiiiiiiiiii ne eşler varmış öyle insanı delirtirler yahuuu:)
iyiki hayatımda biri yok ,evli değilim ben bunlara dayanamazdm herhalde:))
ama benim eski sevgilim hep bana tombiş ol çok zayıfsın derdi hep bende madem öle bende yiyim bari dedim yedim midem büyüdü bana sadece fazlalıklar kaldı
bu erkekler ne istediini bilmiyor gerçekten
şimdiii naptım 5 çorba kaşığı kendi yaptığım yoğurda yarım paket limonlu diyet bisküvi kırdım içine 4 tane hurmayı minik minik doğradım yediiimmm.....
harikasınız kızlar ya valla gülmekten öldüm.
neşem yerine geldi oh beee.
iyi demişsin valla aferin.
benimki de 100 kilo şekercim, benimle diyete başladı resmen yarışıyoruz 98 oldu.
benimki bana söylemeden diyet yapıyor, yok aç değilim, yok geç yedim. meğer böyle böyle yarışıyormuş. bi gün tatlıya hayır dedi ben şooookbenim kocam asla tatlıya hayır demezdi
evet göbeğim var canım ne yazık ki... obez görünmüyorum yok yaaa ama işte bi demiyor ki manken karım
kocakafalı adama koptum koptummm. iş yerinde kahkaha attırdınız valla bana
elbet senin de olur güzelim.
bak bu erkekler işini bilir,
çıkarken tombiş ol der, kıskanırlar.
evlenince de zayıfla derler, nasılsa onlarınız ya artık...
şeytanlar şeytan
ohh harika yapmışsın valla.
ben de öyle yapınca bayılıyorum. bebek maması gibi oh afiyet bal şeker olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?