60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gidecek gidecek. azimle ...

olmuyor anım yetkiniz bulunmamaktadır diyor..anlamadım ben ya
gidicek gidicek:)

ne 20 kilosu dikkat edenler 8-12 kilo arasında alıyor ...cıx çıkar aklından o fikri...20 kilo fazla...

ne 20 kilosu dikkat edenler 8-12 kilo arasında alıyor ...cıx çıkar aklından o fikri...20 kilo fazla...

canım önümde bir sürü ablam vardı hepsi 20 kilo aldı
eminim ben de alırım.

Eki Görüntüle 395061 Eki Görüntüle 395060

nasıl bu elbise kızlar abimin dğünü için düşünüyorum kızlarrrr

harika bayıldım ben enfessss.
bulursan kaçırma bence harika

bu arada ara yaptım öğlenim çok hafifti çünkü.
1 kuru incir,
1 ceviz içi,
1 br. yaseminli yeşil çay.
1.5 lt. su bitti.

tamamda kuşumcum onlar belki dikkat etmediler...bebek beslensin diye hababam yediler...20 kilo geliverdi...sen dikkat et almazsın bence...

kızlar işte beeeen. 20 kasım'da böyleydim. 68 kilo değildim tabi, 66yımdır en fazla burda.

nasıl?

Eki Görüntüle 394967

teşekkürler tatlım, biraz moral iyi geldi
kardeşimin düğününden bir kareydi.

şimdi bir diğer resmimi yayınlıyorum 60 kiloyum burda:
bu da kendi nişanımdan...

Eki Görüntüle 395008

bu da 58lik sözümden bir kare:
Eki Görüntüle 395046

madam varya tam benim tonlarım, bende pembeyi cok severim ama giymeye cesaret edemiyorum hiç :26:

ben de sırtına bayıldım ama önü çok hoşuma gitti.
decembercım, bi de üstünde görmek lazım.
bence çok güzel

evet canım haklısın benim yeşil elbisem var bunu götürcem üzerinde bu şekilde değişiklikler isticem bakalım olursa

bayıldım ya çok hoşşşuma gittti gösteririm size elbiseyi bitince koyarım buraya düğün resimlerinden:)

bu arada evet canım ya bebek olursa 20 kilo alsam 68+20=88 , 90 olurum ben Allah korusun. o nedenle vermeliyim

Ne 20 kilosu canım ya , ben 7-8 kilo almıştım hamileliğimde. Bence öyle 20 kilo alacam diye kendini şartlandırma..

Bu arada harika görünüyorsun, söz ve nişan kıyafetlerine de bayıldım. Hele nişan resmin sanki kartpostal gibi maşallah.

Eki Görüntüle 395068

yakından çekilen resmini koyayım canım brdeEki Görüntüle 395063 Eki Görüntüle 395063

bu canımm önü böyleee

bence gelinlik gibi enfes enfes enfes.
hatta gelin bile kıskanır inan bana.
harikaaa.
kim bilir ne kadardır

tamamda kuşumcum onlar belki dikkat etmediler...bebek beslensin diye hababam yediler...20 kilo geliverdi...sen dikkat et almazsın bence...

ay ne bileyim hamilelikte de dikkat mı edicez yaaaa:18:
üf inş. almam
thanx cnm

madam varya tam benim tonlarım, bende pembeyi cok severim ama giymeye cesaret edemiyorum hiç :26:

resimleri silemiyorum aman Allah'ımmm
lequimcim aslında abiyede daha kolay bu tonlar. günlük hayatta da sade renkler. sen açıksın sana herşey gider, gece mavisi, zümrüt yeşili de...
ama başını kapattığın an koyu kaçıyor o nedenle bu renkler benim rengim.
bi de son kıyafeti k.validem dikti, ne kötüymüş cidden.
en zayıf halim ama en kilolu orda çıkmışım

omuzdaki askılar bana biraz fazla geldi...ama arkadan güzel duruyor ...ay sen bana bakma ben pimpirikli insan tipiyim.. genel olarak hoş bir kıyafet...

yorumlarınızı merak ettim açıkcası::)))

bunu kk nın söz kına nişan elbiseleri 2012 bölümünde buldumm harika elbiseler var yaaa bayıldımmmm :))insanın böyle nişanı felan olsa benim yüzük takıldığı anda ben bakmaya başlarım çünkü çok hoş elbiseler varrrrr:)

Bana da omuzundaki askılar fazla geldi. Ya da boynuna daha sade bir takı olmalı ve de belindeki işleme de sade olmalı diye düşünüyorum.
Ama genel olarak bence hoş duruyor.

sırt için o boyundan öle olmuş canımmm..
aman canım madamcım kıskanıyor zaten birde elbise için kıskanmasın yaa

diyorki işyerinden ayrılırsanız benim yüzümden ayrılırsınız benim sizin işinizde gözüm var diyorrr..annemede annemle görümceleri birbirine düşürürüm diyormuş şoklardayımm yaaa..bunlar söylenilecek laf mı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…