- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
sağol merguanacım.
kızlar resimleri silemiyorum...
ben ne ettim böyle
tanıdık yok di mi?
sağol merguanacım.
ben ne ettim böyle
tanıdık yok di mi?
sağol merguanacım.
ben ne ettim böyle
tanıdık yok di mi?
sırt için o boyundan öle olmuş canımmm..
aman canım madamcım kıskanıyor zaten birde elbise için kıskanmasın yaa
diyorki işyerinden ayrılırsanız benim yüzümden ayrılırsınız benim sizin işinizde gözüm var diyorrr..annemede annemle görümceleri birbirine düşürürüm diyormuş şoklardayımm yaaa..bunlar söylenilecek laf mı ya..
Resimler siliniyor mu ki ?
Mesajlarda olduğu için silinmiyor olabilir.
Yönetimden birilerine sorabilirsin...
bir blogdan tanıyorum seni ..bende bloggerdim...hani böyle en başta girişinde i love paris yazıordu..sonra her yerde dudaklar versiyonuna çevirdim..sonra kapattım gitti...bilmem tanıdınmı beni :)
kelebek mi?
bloğunu kapatan bi o var bildiğim.
sen misin?
bunu açık açık diyor hee.
amannnn iyi olmak kabahat hep
siliniyordu, daha önce silmiştim ama mesajlar silinmiyor asla yazıyor tepede.
aynen öyle ,insan söyler mi ya ,biz sabahlara kadar kafa patlatıyoruz,uyumuyoruz ders çalışıyoruz herşey insanın elinde yani...ii olunca böyle oluyor canım...
bir blogdan tanıyorum seni ..bende bloggerdim...hani böyle en başta girişinde i love paris yazıordu..sonra her yerde dudaklar versiyonuna çevirdim..sonra kapattım gitti...bilmem tanıdınmı beni :)
mervishkonun dünyası
ay fesat insanlar dönsün kendisini soksun ya..bizimkilerdede var böyle fesatlar birde dillerine vuruyor artık düşününki içinde tutamayacak derecede hasetlik başgöstermiş...duymayacaksın..o dahada kuduracak ben artık öyle yapıyorum....kendimi kötü enerjilere kapattım gelen sahibine yansıyacak diyorum...ohhh mis
niye kapadın ki???
tam hatırlayamadım ama kelebekgibi'nin kapanmasın diye duyurduğu blog muydun acaba?:44:
amin diyorum
dillerine vuran mı kötü, yoksa gizliden yapan mı bilmiyorum. vallahi zor. Allah uzak etsin. kalplerini yumuşatsın inşallah.
duymamak aslında iyi çözüm ama daha da kudurtmak da çözüm mü bilmem, sonra üstümüze saldıracaklar.:18:
ay fesat insanlar dönsün kendisini soksun ya..bizimkilerdede var böyle fesatlar birde dillerine vuruyor artık düşününki içinde tutamayacak derecede hasetlik başgöstermiş...duymayacaksın..o dahada kuduracak ben artık öyle yapıyorum....kendimi kötü enerjilere kapattım gelen sahibine yansıyacak diyorum...ohhh mis
amin diyorum
dillerine vuran mı kötü, yoksa gizliden yapan mı bilmiyorum. vallahi zor. Allah uzak etsin. kalplerini yumuşatsın inşallah.
duymamak aslında iyi çözüm ama daha da kudurtmak da çözüm mü bilmem, sonra üstümüze saldıracaklar.:18:
sen onları umursayıp canını sıktıkça onlar bundan besleniyor...hasta ruhlular...o 10 tanesini yapsa senin 1 yaptığında gözü kalır...valla gelen varsa saldırsın ...Allah'tan izinsiz bir yaprak bile daldan düşmüyorsa ...o dandik kul bana hiç birşey yapamaz...okurum dualarımı ederim tevekkülümü...başka elimden birşey gelmez...aslında onlara dua etmek lazım...hasta onlar...acınacak durumdalar...
yok değilim ...eşim istemedi artık kapat dedi bende zaten sıkılmıştım bir gece vakti pat diye siliverdim
sen onları umursayıp canını sıktıkça onlar bundan besleniyor...hasta ruhlular...o 10 tanesini yapsa senin 1 yaptığında gözü kalır...valla gelen varsa saldırsın ...Allah'tan izinsiz bir yaprak bile daldan düşmüyorsa ...o dandik kul bana hiç birşey yapamaz...okurum dualarımı ederim tevekkülümü...başka elimden birşey gelmez...aslında onlara dua etmek lazım...hasta onlar...acınacak durumdalar...
allah herkesin kalbne göre versin arkadaşlar,nedesek boş ,hiçbir şey kolaylıkla olmuyor ekmeği bile çiğnerken çenemiz ağrıyor,herşey çaba ile oluyorrr yani..tuhaf bir kız ya..ilk başlarda çok seviyordum ama şimdi sevmiyorum açıkcası dediklerinden dolayııı...hiç fedakarlığı yok kızın..hiç abimi düşünmüyor..
abinde görecek ona göre davranacak..bence hiiç birşey söyleme abine...çünkü kötü niyetli sen olursun...o yine iyi olur...abin bile olsa üzülmeyeceksin...madem kendini kullandırtmak istiyor buyursun kullandırtsın...kendi kendine akıllanır...çünkü siz kız hakkında birşeyler söyledikçe o ister istemez savunmaya geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?