60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bunu açık açık diyor hee.
amannnn iyi olmak kabahat hep

Resimler siliniyor mu ki ?
Mesajlarda olduğu için silinmiyor olabilir.
Yönetimden birilerine sorabilirsin...

siliniyordu, daha önce silmiştim ama mesajlar silinmiyor asla yazıyor tepede.

bunu açık açık diyor hee.
amannnn iyi olmak kabahat hep

siliniyordu, daha önce silmiştim ama mesajlar silinmiyor asla yazıyor tepede.

aynen öyle ,insan söyler mi ya ,biz sabahlara kadar kafa patlatıyoruz,uyumuyoruz ders çalışıyoruz herşey insanın elinde yani...ii olunca böyle oluyor canım...

aynen öyle ,insan söyler mi ya ,biz sabahlara kadar kafa patlatıyoruz,uyumuyoruz ders çalışıyoruz herşey insanın elinde yani...ii olunca böyle oluyor canım...

ay fesat insanlar dönsün kendisini soksun ya..bizimkilerdede var böyle fesatlar birde dillerine vuruyor artık düşününki içinde tutamayacak derecede hasetlik başgöstermiş...duymayacaksın..o dahada kuduracak ben artık öyle yapıyorum....kendimi kötü enerjilere kapattım gelen sahibine yansıyacak diyorum...ohhh mis

bir blogdan tanıyorum seni ..bende bloggerdim...hani böyle en başta girişinde i love paris yazıordu..sonra her yerde dudaklar versiyonuna çevirdim..sonra kapattım gitti... bilmem tanıdınmı beni :)

mervishkonun dünyası

niye kapadın ki???
tam hatırlayamadım ama kelebekgibi'nin kapanmasın diye duyurduğu blog muydun acaba?:44:

amin diyorum
dillerine vuran mı kötü, yoksa gizliden yapan mı bilmiyorum. vallahi zor. Allah uzak etsin. kalplerini yumuşatsın inşallah.
duymamak aslında iyi çözüm ama daha da kudurtmak da çözüm mü bilmem, sonra üstümüze saldıracaklar.:18:

sen onları umursayıp canını sıktıkça onlar bundan besleniyor...hasta ruhlular...o 10 tanesini yapsa senin 1 yaptığında gözü kalır...valla gelen varsa saldırsın ...Allah'tan izinsiz bir yaprak bile daldan düşmüyorsa ...o dandik kul bana hiç birşey yapamaz...okurum dualarımı ederim tevekkülümü...başka elimden birşey gelmez...aslında onlara dua etmek lazım...hasta onlar...acınacak durumdalar...

allah herkesin kalbne göre versin arkadaşlar,nedesek boş ,hiçbir şey kolaylıkla olmuyor ekmeği bile çiğnerken çenemiz ağrıyor,herşey çaba ile oluyorrr yani..tuhaf bir kız ya..ilk başlarda çok seviyordum ama şimdi sevmiyorum açıkcası dediklerinden dolayııı...hiç fedakarlığı yok kızın..hiç abimi düşünmüyor..

yok değilim ...eşim istemedi artık kapat dedi bende zaten sıkılmıştım bir gece vakti pat diye siliverdim

amannn bu eşler de ... resim koymayayın yahu :)
üzüldüm şimdi.

vallahi çok haklısın.
onlar 10 yapar, biz 1 yapsak haset ederler.
Allah uzak etsin inşallahhhhhhhhhh.
bertaraf etsin kötülüklerini.

abinde görecek ona göre davranacak..bence hiiç birşey söyleme abine...çünkü kötü niyetli sen olursun...o yine iyi olur...abin bile olsa üzülmeyeceksin...madem kendini kullandırtmak istiyor buyursun kullandırtsın...kendi kendine akıllanır...çünkü siz kız hakkında birşeyler söyledikçe o ister istemez savunmaya geçecek...

yarın büyük gün kızlar
ben tartılamayacağım ne yazık ki çünkü tartının pili bitik.
bi de spora gitmeyi bıraktım.
boşa da para verdim.
hiç gidesim yok.
kilo konusunda değil de başka konuda çok moralim bozuk.
kötülük isteyen kötülük bulsun inşallah.

neyse
kilo verelim, güzelleşelim bayanlar hahayttt

Her şeyi alttan alıp uyumlu davranınca da saf görümce oluyorsun.
Cadı olmak lazım biraz nasılsa iyilik yaramıyor :)

ben çıkıyorum kızlar akşam için yemek yapıcam...çok hafif haşlama gibi olacak sırf sebze...salça bile koymuyorum...yanındada yoğurt yerim olur biter...öpüldünüz kızlar...

ayy sorma çok haklısın bak bir resim olayını anlatayım size..

şimdi daha nişan olmadan önce kzı dediki birlikte resimciye gideriz.kıyafetinide alırsın birlikte resim çekilirz dedi bende peki dedim 2 kere sölediydi ..sonra nişan günü geldiii resimciye gittik resimler çekilde 2 tane poz çekti resimci sonra bikaç zaman geçtikten sonra bunlar resimleri çıkarttıyorlar,abim eve getiriyor resimlere bakıyoruz felan bir baktım benim resimim yok bende anneme söyledimm dedim benim resimim yok diye.annemde gitti abime söyledi yok işte param yok,ben sadece ikimiz olsun istedimm dedi.madem paranı düşünüyorsun beni o resimciye çağırmıcaktınız madem ikinizin resimi olacaktı bana kıyafetinide getir resim çekilelim demicekti nişanlın,ein ol mervede bu resimde olsaydı o resim çıkardı dedim.(merve dediğim kişide kızın kuzeni olıuyor kıyafetini getirmemiş o yüzden resim çekilmedi..)fazladan değil bir pozunuzu da benimle olan resimle çıkartırdınız dedim..abim ertesi günü o resimi çıkarrtı kızlar,ama hiçbir önemi kalmadı benim için ,sonuçta o anda çıkmadı sadee benim dememle çıktı o resim...
kızın maili açıktı o sırada gördüm resmci buna bütün pozları mail atıyor hangisini istersen seçip yollayın diye orada resimim yoktu yani..abim kız için kendini kötü ediyor bizle..
halbukki ayıptır söylemsi ben onlar için söz olsun diye kredi çektim herşeyleri eksiksiz olsun diye.yaptıklarına bak,çok kırıldım ya..sonçta ben resim meraklısı değilim yani..

kızlar ben de balık yapmayı planlıyorum akşama bol salatayla.
bu akşam 1 dilim ekmek de yiyebilirim günlerdir yemiyorum valla.
öpüldünüz şekerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…