60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırdır canım en oldu?

Her şeyi alttan alıp uyumlu davranınca da saf görümce oluyorsun.
Cadı olmak lazım biraz nasılsa iyilik yaramıyor :)

valla ben lafımı esiremiyorum açıkçası kzı ne zaman işi düşse mesaj atıyor ayy deli oldum madem işin var bir hal hatır sor sonra işini söyle demi,ama yok o öyle değil bu birgün bana mesaj attı evlilik fuarı davetiyesi bulurmusun diye bende saol bende iyiyim pc bozuk felan diye bahane uydurrdum yolladım bir daha o oldu atmadı bana mesaj ablamı arıyor işi düşünce sinir oluyorumm ya:)

kızlar ben de balık yapmayı planlıyorum akşama bol salatayla.
bu akşam 1 dilim ekmek de yiyebilirim günlerdir yemiyorum valla.
öpüldünüz şekerler.

ımmmmm mis mis:) bol slata ile ,balıkta ekmekle yeniliyor ye canım ye görüşürz canım

Kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız kocaları
Benimkide 95 kilo allahtan bana sesi çıkmıyor kendine baksın önce dimi ama
ama hakkını yemiyim kocacığım her halimle beğenir beni, ama 57 kiloya düştüğümde daha bir beğeniyodu manken karım benim diyordu
neyse çok değil 6 haftaya yine olucak karıcığı manken gibi

2 elma lüplettim küçüğünden az önce, şimdi su içiyorum bugün sadee 1 litre içmişim telafi edelim

bu paskül ün pili nerden alınıyor arkadaşlar ben tartılamayacağım yaaa. çok merak ediyorum kaç oldum .

Bu arada ben de sıkılaşmak için losyon almışım vgeçen sene ama kullanmamışım onu sürüyorum . çatlaklar ve sıkılaştırıcı yazıyor:)))

Kızlar az önce kendime bir çay yaptım. Kendim ürettim :)
Küçük bir parça zencefil kökü, 1 çk rezene, 1 çk. yeşil çay, 1/2 çubuk tarçını 1 su bardağından biraz fazla kaynar suyun içine attım. 10 dk. kadar beklettim şimdi içiyorum :)
Fena olmadı tadı.
Metabolizmamı hızlandırmak için yapıyorum napim :)

Ah o çatlaklar.Ben su içmemenin cezasını böyle ödüyorum.
Eskiden beri çatır çatır çatlıyorum
Bende de vardı kremler ama bir iki defadan sonra zor geldi kullanmak:)

bilmiyorumki canım ,interetten yaz canım,umarım faydasını görürsün ama spor şart ..

ohh ,seninde denemediğin çay kalmadı be canım:)nasl içiyorsunuz ben yeşilçaya yeni başladım alıştım yani:)türk kahvesi çok iyi :)

Eğer saat piliin büyüğü gibiyse Teknosa gibi yerlerden. Ama söküp yanında götür aynısı olması gerekiyor üzerinde değerleri var.

ohh ,seninde denemediğin çay kalmadı be canım:)nasl içiyorsunuz ben yeşilçaya yeni başladım alıştım yani:)türk kahvesi çok iyi :)

Kahveyle aram yok. Bitki çaylarını hep sevmişimdir. Rezeneyi çok seviyorum ben. Yeşil çayı ancak öyle rezene ile karıştırıp içebiliyorum :)
Zencefil de metabolizmayı hızlandırıyormuş. Tarçın da öyle. Hepsini karıştırayım dedim. Tatlı bişi oldu tadı :)

dijital tartı içinse fotoğrafçılarda bulunur genelde

ay canım hislerime tercüman olmuşsun resmen.bende doğumda kilo almaktan korkuyorummm 90 a yakında doğum yaparım bu gidişle.o yüzden kilo vermeye karar vermiştim bende

Eki Görüntüle 395061 Eki Görüntüle 395060

nasıl bu elbise kızlar abimin dğünü için düşünüyorum kızlarrrr

elbiseye bayıldımmm süperrr gerçekten

Zayıflamak istiyorum ama olmuyo olmuyo olmuyo

olur canım neden olmasın yaaa bak bizde ugraşıyoruz olur olur olur :118:

akşam yemeğimide yazayım

2 kepçe etli nohut yemeği
3 kaşık light yoğurt

gündüz dayanamayıp 3 kaşık yağlı arpa şehriye salatası yaptım ve yedim.pişman değilim :26: yok yok pişmanım:26::26: ama napayım çok canım çekti

selam kızlar aklımdayken bugün yediklerimi yazayım ama kaçtı bugün biraz yarın 66 dan fazla çıkmasam bari
sabah kahvaltıya vaktim kalmadı 1 poğaça yedim, 1 de küçük kutudaki sütlerden içtim
öğle kısır getirmiş arkadaşın biri kısır, turşu ve salatalık domates yarım sigara böreği ama fırında pişmiş yağda değil, 1 elma
okuldan gelince mercimek çorbası 3-4 dilim ekmek
az önce de etsiz çiğköfte yedim canım acayip istiyordu öyle böyle değil
ooofffffff ooooooffffffffffffffffff yerken bir şey yok yedikten sonra vicdan azabı çekiyorum resmen

Çook saolun kızlar tartılamayınca motivede olamıyorum.beyime deyim de alsın basküle pill . :)

akşam 1 tabak bezelye yemee
azcık ekmek ve 1/2 kase yoğurt
su
çay içeceğiz şimdi

herkeslere merhabaaa

arkadaşlar ben de yarından itibaren sıkı bir diyete başlama kararı aldım. hedefim şimdilik 7 kilo vermek 67 kiloyum boyum da 1.66.
Diyetisyene verecek param yok en güzeli burada sizlerden destek almak ve sizlerle paylaşımda bulunmak diye düşünürüm umarım hepimiz başlamış oldumuz bu yolda istediğimz hedeflere ulaşırız.

sabah
Activia anananaslı

Ara
1 dilim ekmek
Kahvaltı sosu
Beyaz pennir

Öğlen
2 haşlanmış yımırta
1 paket çörekotlu diyet pöskevit
2 kupa çay

Ara
Eşimin waffleden iki ısırık
Cappicuno

Akşam
90 gr et
Zeytinyağlı makana çeyrek tabak
Üstüne ıspanak sosu
1 dilim çavdar ekmeği

Son aram
Tarçınlı süt ve hurma olcek

Madamcim supersin ya.. Masallah hic gostermiyorsun kilonu
Bu arada canim bosver hicbirseyi takma kafana.. Kiyamam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…