- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
yarın büyük gün kızlar
ben tartılamayacağım ne yazık ki çünkü tartının pili bitik.
bi de spora gitmeyi bıraktım.
boşa da para verdim.
hiç gidesim yok.
kilo konusunda değil de başka konuda çok moralim bozuk.
kötülük isteyen kötülük bulsun inşallah.
neyse
kilo verelim, güzelleşelim bayanlar hahayttt
Her şeyi alttan alıp uyumlu davranınca da saf görümce oluyorsun.
Cadı olmak lazım biraz nasılsa iyilik yaramıyor :)
kızlar ben de balık yapmayı planlıyorum akşama bol salatayla.
bu akşam 1 dilim ekmek de yiyebilirim günlerdir yemiyorum valla.
öpüldünüz şekerler.
kızlar işte beeeen. 20 kasım'da böyleydim. 68 kilo değildim tabi, 66yımdır en fazla burda.
nasıl?
Eki Görüntüle 394967
bu paskül ün pili nerden alınıyor arkadaşlar ben tartılamayacağım yaaa. çok merak ediyorum kaç oldum .
Bu arada ben de sıkılaşmak için losyon almışım vgeçen sene ama kullanmamışım onu sürüyorum . çatlaklar ve sıkılaştırıcı yazıyor:)))
Kızlar az önce kendime bir çay yaptım. Kendim ürettim :)
Küçük bir parça zencefil kökü, 1 çk rezene, 1 çk. yeşil çay, 1/2 çubuk tarçını 1 su bardağından biraz fazla kaynar suyun içine attım. 10 dk. kadar beklettim şimdi içiyorum :)
Fena olmadı tadı.
Metabolizmamı hızlandırmak için yapıyorum napim :)
bu paskül ün pili nerden alınıyor arkadaşlar ben tartılamayacağım yaaa. çok merak ediyorum kaç oldum .
Bu arada ben de sıkılaşmak için losyon almışım vgeçen sene ama kullanmamışım onu sürüyorum . çatlaklar ve sıkılaştırıcı yazıyor:)))
ohh ,seninde denemediğin çay kalmadı be canım:)nasl içiyorsunuz ben yeşilçaya yeni başladım alıştım yani:)türk kahvesi çok iyi :)
bu arada evet canım ya bebek olursa 20 kilo alsam 68+20=88 , 90 olurum ben Allah korusun. o nedenle vermeliyim
mesaja cevap yazarken altta, eklenti ekle, eklenti sekmesini tıkla zaten orda resim duruyor. işaretle, x tuşuna bas. kaydet.
kızlar şimdi resimlerimi kaldıracağım. google veya faceten everybody loves colors diye aratın işte o benim ama burda yayınlamayacağım daha fazla
güzel yorumlarınız için teşekkürler.
motive oldum inş. gidecek bu göbek
Eki Görüntüle 395061 Eki Görüntüle 395060
nasıl bu elbise kızlar abimin dğünü için düşünüyorum kızlarrrr
Zayıflamak istiyorum ama olmuyo olmuyo olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?