Decembercim gecti Allaha sukur birden dertlendim biz konusurken de...hayırdır canım en oldu?
valla ben lafımı esiremiyorum açıkçası kzı ne zaman işi düşse mesaj atıyor ayy deli oldum madem işin var bir hal hatır sor sonra işini söyle demi,ama yok o öyle değil bu birgün bana mesaj attı evlilik fuarı davetiyesi bulurmusun diye bende saol bende iyiyim pc bozuk felan diye bahane uydurrdum yolladım bir daha o oldu atmadı bana mesaj ablamı arıyor işi düşünce sinir oluyorumm ya:)
Sagol tatlim. Pek bi sevindirik oldum.
uwwww bebekçok güzelsin
Selam vintagecim,herkeslere merhabaaa
arkadaşlar ben de yarından itibaren sıkı bir diyete başlama kararı aldım. hedefim şimdilik 7 kilo vermek 67 kiloyum boyum da 1.66.
Diyetisyene verecek param yok en güzeli burada sizlerden destek almak ve sizlerle paylaşımda bulunmak diye düşünürüm umarım hepimiz başlamış oldumuz bu yolda istediğimz hedeflere ulaşırız.
Madamcim supersin ya.. Masallah hic gostermiyorsun kilonu
Bu ara
da canim bosver hicbirseyi takma kafana.. Kiyamam..[/QUOTE
]
Kizlar bende popeyeste su tvde cikan menuden yedim( pismanim bi daha da yemem kolayi diet kola ictim hamburgerin yarisini yedim ama daha ne olsun. patlayabilirim ((( hep sevgilimin yuzunden onundekiler bitcek dedi zorladi beni yoksa patateslerden de 1-2 tane yicektim yetecekti
Yukarki mesajina yorum yazamadim cepten yazmak cok zor ama sagol sekercim.
Olsun rada kaciyor sekerim yarin telafi edersin ;-)
İlahi alemsin ;-)1 fincan yeşil çay içiyorum...akşam bir kase patlamış mısır yedim eşimin yüzünden öyle güzel kokuyorduki...ama bir kaseden bireşy olmaz yakarım şimdi ...hop hop hoplayaraktan
hopladin mi bari?
İyi geceler canim:) bende bu hafta veremedimiyi geceler.
sabırsızlıkla sabahı bekliyorum kızlar.veremedim gibi geliyor bu hafta.
İyi geceler canim:) bende bu hafta veremedimhatta almasiysam raziyim bugun cok yedim cunku ((
İnsallah vermissindir canim:) ben hic sabirsizlanmiyorum hatta yarin gelmesin istiyorum:)
İnsallah:) 1.67 canım:)bende bu hafta yediklerime pek dikkat edemedim.almamışımdır inşallah 100 gram bari veriyim ya.canım senin kilon süpermiş.boyun kaç
herkese merhabalar bende hamile kalmadan önce kilo vermek istiyorumkıslar yoksa bu kiloyla ve boğazla 90 la falan yatarım doum masasına :) 63 kiloyum 160 boy 50 olmak istiyorum inşallahhh:) maydonoz kürüne başladım 2 gün oldu sanki faydası olcak gibiinşallahh
birde şu kilo çizelgesini nasıl yapıosunuz bilgilendiren olursa sevinirim. motivasyona çok ihtiyacım var kocamın çenesinden kurtulmalıyım 54 kiloyla evlendim 10 ayda 10 kilo aldımmm daa
Canım http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgt8nDq/allahım herkeste aynı derttveririz canım veririz inşallah.bende kilo çizelgesini merak ediyorum.bilenn yokmu
Canım Weight Loss - Diet Ticker
Burdan girin create your own sticer deyin sonra stikeri yaptiktan sonra http yazan yerden baslayip png yazan yere kadar kopyalayin sonra profilinize yapistirin:) bu kadar:)
gidecek insallahhoşbulduk canımm inşallah gitsin artık şu kilolarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?