Sabun cum o bir öğündü evet..Diyetim isveç diyeti zaten..biraz arızalı( ama vericem bu kiloları koydum kafaya..Bu arada akşam yemeğini yedim..cokacimcoookŞöyleki:
Yeşil salata(bol limon ve az zeytinyağı ile)
200 gr biftek (yağsız tuzsuz olmazı lazımdı ama eşim soslu almış bifteği..olsun)
1 meyve...(ben karpuz yedim 1 dilim)
hosgeldın demiş miydim?
beslenme mönülerini takip ettim
dost acı söyler...
bu tarz beslenme ile verilen kılolar ıkı kat olarak alınır..kendıne bu kadar kötü davranma...
döndügümde hedefine ulasmıs bekliyorm ona göre sırnaşık şey
kib???
merhaba kızlar a.s.
dün gece evime geldim ben çok özlemişim evimi 10 gün kalmıştım annemde ziyaret için gitmiştim.
sabah 3 kepekli galeta 4 zeytin 1 yumurta bi fincan çay
arada bi kase kiraz bide dondurucuda küçük kornet buldum dayanamadım yedim122 kaloriymiş.
öğlen iki az yağlı zeytinyağlı dolma ( annecim sağolsun dün yapmıştı banada koydu ziyan olmasın dedim:kedi: )
akşam az çorba bi porsiyonda barbunya ekmek yemedim
bugün bi dolma ve dondurma fazla oldu ama yinede herzamankine göre çok çok az yemiş oldum umarım kilo verebilirim.
günaydın kızlar.
kimsecikler yok galiba.forumun bekçisi kaldım.akşama sevgilimin ailesi geliyo.çokk heyecanlıyım ben... zayıfladığımda gelselerdi daha iyi olacaktı ama neyse.kalan 6 kiloyu inş auğstos sonuna dek veririm.
cicişim ben varım hiç yanlız bırakırmıyım seni
çook teşekkürler kızlar ya.hayırlısı olsun evet.çok heyecanlıyım çokdelikafadulden
annesiyle babasını ilk defa göreceğim sevgilimin.çıkmak istemiyorum karşılarına yaa
+1 zabın
fiufiuma sonuna kadar katılıyorum . . .
bu beslenme biçimi ile sonradan kilo almasan bile kaybettiğin kilo sonucunda görüntün hiç sağlıklı görünmeyecektir . . .
inş . cicim benim . . .
çok bir şey kalmadı . . . kalan için gayret kuvveti versin rabbim . . .
amin .
ablam kib = kendine biyi bak dimek oliy kaydirigubbakcemile3
öle ekmek demek olmaz ne kadar ekmek ? kaydirigubbakcemile3
cnm menün çok gzl opuyorumnanaktan ben ağır bulmadım ekmek makul miktardaysa çok sağlıklı geldi bana . . .
Allah cc tamamına erdirsin . . .
cicişimmmm yoktun sende bi ara yaaaa . . .
saraaaaa delikafadulden opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar...Sağlıksız diyetim biliyorum ama çok bunaldım kilolarımdan..pantolon almıyorum doğum yaptığımdan beri..9 ay geçti üstünden..1 siyah kotum var likralı onu giyiyorum durmadan..body lerimi zaten giyemiyorum..yeni bişey alırken L beden almak zorunda kalıyorum...çok bunaldım...vericem bu kiloları..midemi küçültsün yeter...08:30 da Sabah kahvaltımı yaptım..Şöyleki...
1 adet kesme şeker (kahvenin içinde olmaz)
1 fincan sade kahve
1 dilim kızarmış ekmek..
en kibar ve en güzel halinle çıkacaksın karşılarına tatlım bundan hepimiz eminiz.bu arada bi önceki iletinde kilolarından bahsetmiştin yazmayı unuttum onlar seni almaya geliyorlar fıstık kilolarını değil eminim çook güzel bulacaklar senide opuyorumnanaktan
zabınımmmm bidenemmmm söle gulüüümmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
tatlım böyle gidersen sağlığından olacaksın ama isveç diyeti denen şeyle kilo veriliyo verilmesine ama hemen geri alınıyo verilen kilolar ve hiiç sağlıklı gitmiyo o kilolar.zayıf olacam diye sağlığından olmanı istemeyiz bitanem. bu arada diyetisyen bi arkadaşımın söylediği bişey vardı ve çok enteresen bişeydi arkadaşlarımlada paylaşmıştım burda.mide küçülmesi denen şey hemen oluyormuş en fazla 1 hafta demişti bana ama büyümesi daha kolaymış ve hatta çok içtiğin sudan bile mide büyüyormuş.anlayacağın sen istediğin kadar küçült mideni bi kaçamakta hemen büyüyecek o mide.illaki bi listeye ihtiyaç duyuyorsan ben sana spor salonundaki diyetisyenin bana verdiği listeyi göndereyim ve o listeyle devam et bence çok sağlıklı ve güzel bi liste.sende emin ol o isveç listesinden çoook daha kolay ve güzel kilo vereceksin opuyorumnanaktan
New iyi o zaman tatlım emziriyor olsaydın kızıcaktım bende sana :)
Arkadaşlar kilo verdikten sonra bu göbekler nasıl toparlanıcak bilen var mı?
Benim göbek sarkıyo gibi geliyo bana , banyodan sonra nemlendirici krem ve bebe yağı sürüyorum oysaki , lahana yağını çok tavsiye ettiler kullansam bi işe yarar mı?
Extra jel kullan o zaman canım..pahalı ama henüz memnun kalmayan duymadım..bende alıcam ama şu sıralar mümkün görünmüyo maddi açıdan..99 Tl bir tüp krem..
Çok teşekkür ederim new , biraz araştırıyım bakim işe yarayacaksa hemen alıcam çünkü.
Eczanelerde varmıdır acaba?
New iyi o zaman tatlım emziriyor olsaydın kızıcaktım bende sana :)
Arkadaşlar kilo verdikten sonra bu göbekler nasıl toparlanıcak bilen var mı?
Benim göbek sarkıyo gibi geliyo bana , banyodan sonra nemlendirici krem ve bebe yağı sürüyorum oysaki , lahana yağını çok tavsiye ettiler kullansam bi işe yarar mı?
Canım sen ver o zaman o listeyi..bu hafta buna devam ediyim..2 gün ara verip ona başlarım :gitme: beni düşündüğünüz için çok teşekkürler..
AttaQue cim emzirmiyorum artık..ara sıra keyif yapmak için alıyo ağzına :))
sabuncum ekmek yemedim canım yemedim yazdım zaten a.s.
bu arada meyvenin ve baharatın diyetteki yeri nedir kızlar ?
bide mekiği nasıl çekmeliyim başımı desteklerekmi tam mekikmi yarım mekikmi hangisi daha doğru?
sabuncum ekmek yemedim canım yemedim yazdım zaten a.s.
bu arada meyvenin ve baharatın diyetteki yeri nedir kızlar ?
bide mekiği nasıl çekmeliyim başımı desteklerekmi tam mekikmi yarım mekikmi hangisi daha doğru?
@genzica benim bildigim baharat konusunda rahat olabilirsin sadece tuz miktarini azaltmak gerekir diye biliyorum. Yani fazlasi su topluyor ödem yapiyor.
Meyve konusunda benim bildigim cok cok fazla tüketmemek gerekir cünkü meyvede seker iceriyor, günde iki üc tane tüketmeni öneririm.
bende yeni basladim, insallah basaracagizvereliniortak
Tam mekik sırt omurları ve boyun kasları için tehlikeliymiş..En doğrusu şuymuş..Sırt üstü yatıyoruz..dizlerimizi büküyoruz..ayak tabanları tam olarak yere paralel basıyor..parmak uçlarımızı ensemize koyuyoruz ,dirsekler 180 derece açıyla duruyor..tam doğrulmadan yarım mekik çekiyoruz ..geriye giderken nefes alıp öne kalkarken nefes veriyoruz..nefes çok önemli..karnımızı olan gücümüzle içimize çekiyoruz bunları yaparken..içimize çekmessek eğer karnımız dışa doğru kas yapıyor..buraya dikkat o yüzden...mekik sayısını artırarak diğer günlerde düzenli olarak devam ediyoruz..
merhaba imzana baktimda bayagi güzel kilo vermissin, nasil basardin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?