60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aramıza hoş geldin canım diyet listende gayet güzelmiş başarılar diliyorum birlikte daha da başarlı olacağımıza inanıyorum a.s.a.s.

sen bi dene bakalım soğan işe yararsa haber ver tatlımm bende içim yerimseniben

ayça canım bu saatte oğluna tavukmu yediriyosun geç bi saat deilmi
sana gelince kendi cezanı vermişsin bile :))))

teşekkürler arkadaşlar umarım 10 kiloyu atarım üstümden bide lahana suyunu denemek istiyorum diyetimin yanı sıra inşallah bir faydası olur

yaa bide şu lahana suyunu söluo herkes zayıflatıomuş die nasıl yapılıo o yaa bilen varsa yazsın bakimm

ayçacığım avatarından oğlunun resmine baktım çok tatlı maşallah Allah bağışlasın nazarlardan korusun inşallah sende fıstık gibiymişsin canım maşallah kaydirigubbakcemile5

ben birazda soğanla ilgili başlığa girip sonrada çıkacam size iyi geceler bol kalori yakmalar :a015::a015:

ayçacığım avatarından oğlunun resmine baktım çok tatlı maşallah Allah bağışlasın nazarlardan korusun inşallah sende fıstık gibiymişsin canım maşallah kaydirigubbakcemile5

çok teşekkur ederim cnm o senn guselliğin .. bu arada soğan neresi kızz .. iyigeceler sanada canım tatlı ruyalar sana :1hug:

çok teşekkur ederim cnm o senn guselliğin .. bu arada soğan neresi kızz .. iyigeceler sanada canım tatlı ruyalar sana :1hug:

çıkmadan bi bakim dedim
canım soğan suyuyla zayıflama
diyet gruplarının hemen altındaki başlığın içinde bi bak istersen
sanada tatlı rüyalar kaydirigubbakcemile5

Herkeze günaydın:sm_cool:.Dilerim güzel bi gün olur hepimize.

Bugünden itibaren yediğim şeyleri sizlerle paylaşıcam.öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
1 bardak şekersiz çay, 1 dilim tahıllı ekmek, 1 kibrit kutusu kadar beyaz yağlı peynir, 5 yeşil zeytin,biraz domates.

ara öğündede yani 10 gibi 1 elma yiyecem.ama benim sorunum deli gibi birden acıkmam.sonrada karşıma çıkan herşeyi hiç dikkat etmeden yiyorum.tabiii sonrada vicadan azabı:çok üzgünüm::tomato:

umarım bu sefer böle olmaz..

herkeze sevgilerrrrrrrrr:1hug:

günaydın millet bu sabah tartıya çıktım dayanamadım ve tammmm 60.20 gösterdim bundan önce eczanede tartılmıştım 64 gösteriyodu yanlıs sanırm 4 gğnde 4 kilo vermem imkansız gibi geliyo bilmiyorum şuan kavaltımı yapıyorum ve menüde 1 bardak bitki çayı şekersiz bi domates bi salatalık 5 zeytin ve peynir var bu arad gün çok güzel gidiyo ama akşam eve gidince dayanamıyorum annemin o güzel yemeklerini görünce dün akşam biraz fazla kaçırdım sanırım bir kepçe karnıbahar iki kaşık madımak yemegi iki kaşıkta turşu çokmu sizce fisfisfis

günaydın kızlar...! kayram çok güzel başlamışsın ama önemli olan finali nasıl yapacağım,gün buyu ara öğünlerini atlatmaki akşama aç kurt olma a.s ben zamansız açıkmalarımı kuru meyve yiyerek aşıyorum sanada tavsiye ederim,
zeynetciğim fazla kaçırmamışsın şekerim afiyet olsun.spor yapıyor musun?

CANIM HAKLISIN ÖNEMLİ OLAN FİNAL.

YARIN İŞ YERİME KURU İNCİR KİRAZ VE KAYISI GETİRİCEM.ACIKINCA KURU MEYVE YEMEK ÇOK MANTIKLI

YARIM SAAT SONRA 1 ELMA YİCEMkaydirigubbakcemile3

AKŞAMDA SPOR SAONUNA GİDİCEM.PLATES VE STEP SEANSIDA VARMIŞ.DAYANABİLİRSEM BELKİ ONLARADA KATILIRIM:bbo:

ohh ne güzel şekerim sporlada diyeti destekliyorsan verirsin kilocukları güzel güzelkaydirigubbakcemile2 hadi bakalım görelim senide kaydirigubbakcemile5

hepberaber inşallah

bide şu akşam kuruyemiş olayını bıraksam

oooo sende de vukuat çokmuş be anam klava: mecbur bırakacaksın bilmiyor musun kuruyemişlerdeki kalori oranlarını , bi netten bak yemezsin sanırım kalorilerini görünce

slm kızlar bende hemen menümü yazayım sabah tost ve çay
ara 2 sunta büsküvü
ögle çorba 2 biber dolması makarna vardı ama az almama ragmen yiyemedim 2 çatal aldım gerisini bıraktım, yogurt
ara portakal süt bir ısırık mavi yeşilin bitter çikolatası
akşam 3 tavuk nuget salata
akşam yarım yaglı sütle yapılmış 3 dk da yapılan puding gibi olan tatlılardan var ya ondan ayy ismini unuttum şimdi yeşil çay
yatmadan süt içtim

ha birde stepper aldım dün akşamda ısınma hareketlerinden sonra yakşalık 45 dk ama aralıklarla stepperde çalıştım..yordu ama bayagı birde evi süpürdüm hızlı hızlı reklamlarda diziye yetişecem diye..

menüm nasıl şizce abartmışmıyım..

bu arada yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyeyim..

Selam kızlar;
Sabah 7:30 da 1 dilim siyah ekmek ve peynir,yanında da bir fincan süt içtim.
Ve klasik yanımda yine peksimet ve birdilim peynirli siyah ekmek var öğle için:)

mehabalar canım sabah aç karnına lavabo ihtiyacandan sonra ve iç çamaşırlarıyla tartılacaksın ve hep aynı tartıyla canım hep dışarıda tartılmak zorundaysanda tartılırken hep aynı kıyafet olacak yoksa aradaki farkı anlıyamazsın oldumu şeker
canım yediklerin hafifmiş çok iyi ama madımak yemeğini bilmiyorum ama sen yediğine göre fazla ağır bi yemek olmamalı diye düşünüyorum yerimseniben öyleysede canın sağ olsun afiyet olsun yağları senden uzak gitsin :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…